Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi Live - Modelowanie postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg%20

Dobra, lajki lecą w górę, ale nie spoczywamy na śmiesznym 342. To jakieś lesbijskie igraszki, przy tysiącach (...i tysiącach) na jakie zasługujemy. Jutro wpadamy na YouTube o 19.00. Wiele wskazuje na to, że wielbiciele krótszych podsumowa...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-live-modelowanie-postaci.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a co i jak zrobić żeby być na czacie w czasie programu?
Opublikowano
  • Autor

Wydawało mi się, że każdy oglądający Live, tam po prostu jest. Jeśli nie, to jedyną sensowną odpowiedzią, jest założenie konta na YouTube.

Opublikowano

Czat dostępny jest dla każdego, ale trzeba być zalogowanym na youtube/google, żeby móc na nim pisać :).

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Kto gościem?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
  • Autor
Kto gościem?

Pisałem, że planujemy krótszy odcinek! :wink: Nie zawsze będą goście. Na razie, to i Kurczak stoi pod znakiem zapytania :)

Opublikowano
Krótszy czyli 2 godziny jak zawsze :)
Opublikowano
Zrób krótki 15- minutowy wstęp bo na 19 na pewno nie zdążę się zameldować przy kompie a nie chciałbym niczego przegapić :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Z Kurczakiem czy bez, i tak Nikusiek będzie potem na miniaturce video :)
Opublikowano
  • Autor
Zrób krótki 15- minutowy wstęp bo na 19 na pewno nie zdążę się zameldować przy kompie a nie chciałbym niczego przegapić

Po 15-minutach, to już będziemy TNA omawiać - biorąc pod uwagę, że zaczniemy od WWE :wink:

Opublikowano
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
znowu Niko na miniaturce. Destiny.
Opublikowano
  • Autor
znowu Niko na miniaturce. Destiny.

To przeznaczenie trzeba było oszukać, bo oryginalnie był Schoop, ale sam gdy zobaczył, jak wygląda, to kazał to zmienić. Obczaj sobie fanpage AM, bo tam chyba wjechała oryginalna, "Ludwiczkowa" miniaturka :twisted:

Opublikowano
Słuchałem tylko części o ROH i całkowicie nie zgadzam się z tym co N!KO powiedział. Walka braci musiała się odbyć i ona właśnie lepiej sprzeda się niż Hardy vs Briscoe. Weź pod uwagę że fani ROH, tak nie lubią Hardego że zbojkotują jego walkę i nie kupią gali. Dodatkowo on ma 0% szans na zdobycie pasa, który jest symbolem ringowych umiejętności i Hunter o tym wie. Pas dla SCUM zdobędzie Cole, a Hardy ma tylko generować heat
Opublikowano
  • Autor
Weź pod uwagę że fani ROH, tak nie lubią Hardego że zbojkotują jego walkę i nie kupią gali.

Co to za fani, jeśli nie kupią gali :wink: Spokojnie by kupili - zresztą nie mamy podstaw, żeby o czymś takim gadać. To jest walka, która gwarantuje emocje. Hardy nie byłby bez szans - storyline'owo - szczególnie jeśli wpadałoby SCUM, a na ringu byłoby sporo zamiesznia - tak opowiadamy historie w walce. Dopisałem storyline'owo, żeby podkreślić, że wiem, o co Ci chodzi. Czy Hardy zdobyłby pas? Absolutnie nie. Ale dałoby się to ludziom sprzedać. To tak jakby powiedzieć, że chwalony segment z AJ Stylesem i Asami - z ostatniego Impactu - nie miał ŻADNEJ racji bytu, bo na to, że Styles dołączy do heelowej stajni, było 0%. No bo przecież było, ale jednak wyglądało przyjemnie. Łatwo wkręcić publike takim czymś.

Teraz dochodzimy do walki Brat vs Brat. Idea zacna. Też nie trudno ją ładnie zaprezentować. Problem w tym, że nie ma tam żadnego podłoża. Rozegrali wszystko w jednym segmencie! Nie widze tam żadnej iskry. Czy to będzie dobra walka? Powinna być, ale też nie dam sobie za to ręki uciąć. Po pierwsze, bez storyline'u jest trudniej wykręcić 5-stara. To oczywiste. Jak masz silną podbudowę, to i ludzie z większą ochotą zjedzą to, co im zaprezentujesz. Od razu mają pod górkę. Po drugie - i to jest dla mnie ULTIMO :wink: - Redneck Kung Fu, to nie jest coś, co charakteryzuje wrestling. Szczególnie taki, jaki powinien się kryć pod hasłem Best in the World. Mam nadzieję, że Mark, walcząc z bratem, odstąpi od tej szopki.