Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witajcie!

Prezentujemy wam 50 odcinek WKSW. Przed galą wiele planów się pozmieniało ponieważ nie pojawiły się wszystkie osoby. Trochę zamieszania było ale trza było nagrać. Miłego oglądania!

http://www.youtube.com/watch?v=MmX9gVEQfJE

www.facebook.com/WKSWolow

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• remedy

1

• WKSW

1

• TheVillain

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No i nareszcie!

Świetny stage! Przydługie intro ale ok.

Bardzo dobry segment nr.1. Zapowiedziany TTM zapowiada się ciekawie.

Segment z zaplecza też dobry.

Walka rozpoczynająca show wypadła dobrze, ale była za krótkaaa... no niestety.

Segment w kiblu? WT?

Siłowanie na ręke to średni pomysł. Dziku hell turn? Face'owie raczej taknie oszukują :)

Kiblowski vlog :) nie znałem WKSW od tej strony :)

Druga walka powinna byc Main Eventem. Tylko co Steven zrobił na końcu?

Pitero w rosterze? Loooool! W dodatku color comentator hellem? nieźle...Chociaż w sumie po końcówce porma to ja już nie wiem sam... :)

Main event wydaje się niezły, ale owiele gorszy niż walka o pas WKSW. Atak krewety zwiastuje ciekawe story :)

Komentatorzy jak zwykle wymiatali :) zajebisty komentarz panowie, oby tak dalej!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Teraz odliczamy do WKSW 100!

No i ja sie wypowiem co do rocznicowego odcinka WKSW.

Zaczne od walki nr 1. Walka debiutantow. myslalem ze bedzie slabsza, ale nie byla zla. Widac ze chlopaki chca to robic i beda szli w dobrym kierunku. Moze kiedys nawet po pas. Tylko mogli troche przedluzyc walke. Ale nie mozna sie spodziewac, ze od poczatku beda fascynowac... Ogolnie git :spoko:

Kolejna wypowiedz bedzie o backstage-u. AAAAAaaaa wiedzialem ze bedzie dobry, w koncu jest to rocznica i ma byc humorystycznie... pozytyw :) Wiem na co stac Wolow bo bylen na backyardmanii II i takze byla zacna impreza....

Nastepna sprawa. Bitwa na reke......... Troszku nieudana. Rozumiem, ze Dziku mozliwe przejdzie heelturn, ale to mozna bylo zrobic troche inaczej... Moze pokazac ze jest najsilniejszy i pokona dwoch odrazu w tej bitwie na reke, albo kazdego, ale na pewno nie w ten sposob.... No coz, to byl Wasz pomysl i trzeba to uszanowac....

Kolej na Triple. Walka dobra. Trzeba uznac ja za najlepsza walke dnia... Bardzo milo sie ogladalo. Duzo roznych akcji. Byla to walka spojna. Ale troszke koncowka nie pasowala. Byla ona dobrze przemyslana ale chyba nie wyszlo z wykonaniem. Wedlog mnie zwyciezca walki, czyli David Master, za dlugo zwlekal z atakiem na Stevena trzymajacego kantowke, a wyrzucenie jej zniszczylo magie walki... Ale ogolnie Walka dobra. na prawde milo bylo ja ogladac...

Teraz kawalek o Pitero i jego wystepie. Dobrze, ze prawdopodobnie powiekszy Wam sie roster o Pitero. Chlopak ma gadane, jest naprawde dobrym komentatorem. Mam nadzieje, ze bedzie rownie dobrym zawodnikiem. Nie wiem, czas pokaze...

Co do ostatniej walki... Niestety Chudy znowu przegral... Ale coz tak bywa w tym biznesie. Ale do rzeczy. Walka slabsza niz poprzednia... Za duzo powtarzajacych sie akci. Rozumiem, ze to Wasze finishery, ale nie bez przesady....... Ogolniedobrze przemyslana akcja atakiem GMa na Prezesa.... Czyzby jakas konfrontacja nam sie szykuje? Czy Kreweta zostanie zwolniony, czy tez bedzie walczyl z Chudym??? Dobre zakonczenie aby kazdy czekal na kolejne odcinki...

A tak na zakonczenie. Gratulacje przetrwania WKSW trzech lat i czekamy na kolejne rocznice oraz kolejnych milion piecset odcinkow. Powodzenia :D :D

• Dodaj nową pozycję...