Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Perła wojujesz od Bosmana... zginiesz!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Szczecin, Tydzień przed Kwietniową Anarchią

-------------------------------------------

Znajdujemy się przy ulicy Zygmunta Chmielewskiego w Szczecinie. Znajduje się tam siedziba szczecińskiego browaru "Bosman". Na podjeździe przed bramą stoi czarne BMW z serii 7. Identyczne auto znajduje się kolekcji samochodów byłego komisarza EWF, Szakala. Staramy się więc zaglądnąć czy ktoś w nim nie siedzi. Przerywa nam odgłos nadjeżdżającego tramwaju. Tramwaj jak i tory w tym miejscu nie należą do najnowszych, więc słychać go dosyć głośno. Kamera odwraca się w stronę maszyny i obserwujemy wychodzących ludzi. Młoda para... matka z dzieckiem... staruszka... i... Szakal, który przy okazji pomaga młodej matce z wózkiem. Kobieta dziękuje senatorowi, a ten po wymianie uśmiechów kieruje się w naszą stronę. Senator ubrany jest standardowo w czarną marynarkę i czarne dresy z trzema białymi paskami. Łysy mija kamerę i idzie w stronę wejścia na teren browaru. Po chwili znika nam z oczu.

Jesteśmy w średniej wielkości sali konferencyjnej, w której Szakal wymienia uściski z 3 mężczyznami w garniturach. Na stole znajdującym się w pomieszczeniu znajdują się butelki piwa Bosman, po tym możemy wnosić, iż znajdujemy się w jednym z budynków browaru.

Przedstawiciel Bosmana - Dział Marketingu przygotował specjalne okolicznościowe koszulki, będzie Pan mógł wykorzystać je w swoim najbliższym wystąpieniu. Dodatkowo przygotowaliśmy kilka skrzynek specjalnej edycji piwa. Liczymy na wsparcie senatora w promocji w Bhutanie.

Szakal - Jako reprezentantowi Senatu Rzeczypospolitej Polskiej nie godzi mi się reklamowanie prywatnych przedsiębiorstw. Aczkolwiek do Bhutanu jadę jako wrestler i myślę, że mała promocja produktów regionalnych nie będzie źle widziana. Już dzwoniłem do Tonego i obiecał uruchomić swoje kontakty w Bhutanie. Nie możemy liczyć jednak na jakieś hiper spożycie Bosmana w Bhutanie. Bhutańczycy to nie są piwosze od lat. To będzie miało bardziej wymiar prestiżowy.

Przedstawiciel Bosmana - Zdajemy sobie z tego sprawę i właśnie na prestiż liczymy. Liczymy także na waszą wygraną, chcemy aby nasza marka była kojarzona z zwycięstwami. To także podniesie nasz prestiż.

Szakal - O wynik nie muszą się Panowie obawiać. (Szakal bierze butelkę Bosmana do ręki) Rozbiję mu tą butelkę na głowie. Można by rzec, że przycinicie się do tego zwycięstwa. Porażka nie wchodzi w grę. Będę reprezentował godnie nasz region i zniszczę tego degenerata z lubelskiego.

Przedstawiciel Bosmana - Bardzo cieszymy się z dużego zaangażowania.

Szakal - Staram się wspierać nasz lokalny biznes, mam to w swoim programie.

Po tych słowach kończymy transmisje z browaru w szczecinie.

...

Szczecin - Piwnice Zamku Książąt Pomorskich (4 dni przed Kwietniową Anarchią)

------------------------------------------------------------------------------

Znajdujemy się w piwnicach zamku znajdującego się w Szczecinie, a dokładnie w dużej przestronnej sali. Nie jest to sala dostępna do zwiedzania ani też nie wygląda aby służyła do czegoś konkretnego. Jest tylko wybetonowana podłoga oraz ceglane ściany i łukowane stropy. Sala jest podświetlona, a na jej środku siedzi Szakal na małym stołku. Szakal ubrany jest w koszulkę "Szakal - Książe Pomorza" wraz z logiem Bosmana. Łysy obok siebie ma dwie skrzynki z piwem. Jedna z nich zawiera butelki Perły, a druga Bosmana. Szakal otwiera butelkę Perły... bierze łyka... wypluwa i rzuca butelką mocno o ścianę.

Szakal - Co za gówno! Chujowe tak jak Ty Vaclav! Piwo klasy B! Tak jak Ty Vaclav!

Szakal bierze kolejną butelkę Perły do ręki.

Szakal - Jak śmiałeś zaatakować mnie tym badziewiem? Jak śmiałeś podważać moje hardcore'owe umiejętności? Nie widziałeś "Złomowisko match" w Bytomiu? Nie miałeś telewizora w tej dziurze w której wtedy gniłeś? Bidam napierdalał wtedy we mnie samochodem, a nie jakaś marną butelczyną pełną sików. I co? Dałem radę! Pokazałem, że Szakal to nie tylko ciepłe biuro, kawa i domowe ogrodnictwo. Walczyłem w walkach hardcore'owych, kiedy twoja mama jeszcze lała Ci perłę do butelki. Zdobywałem FTW Title, gdy Ty jeszcze marzyłeś o dark matchu w jakiejkolwiek federacji. Należy mi się szacunek, kurwa!

Szakal rzuca butelką Perły o ścianę i bierze kolejną do ręki. Szakal obija energicznie butelkę o swoją rękę i kontynuuje speech.

Szakal - Nawet nie wiesz jak mnie wkurwiłeś. Jeszcze żaden z wrestlerów po reaktywacji EWF tak mnie nie wkurwił i obraził. Scyther, Psycho, Bidam... wszyscy oni nie przysporzyli mi tylu nerwów co Ty! Tak, Bidam! Ten młody chłopak ma w sobie więcej honoru niż Ty! Ale ty pewnie nie widziałeś "Złomowisko match"... ale nie martw się! W trakcie PPV zrobię z buddyjskiej świątyni niezłe złomowisko i to przy twojej pomocy! Będę opierdalał Cię od ściany do ściany.

Szakal rzuca butelką Perły o ścianę i bierze kolejną do ręki.

Szakal - Właśnie tak będę rozbijał twój łeb o każdy róg buddyjskiej świątyni. Na końcu zaś wezmę ją i wpierdolę prosto w taki wielki świątynny gong... i wybije nim... 1... 2... 3... 4... aż do 10ciu.

Szakal wykonuje kolejny "perłowy" rzut.

Szakal - Pamiętasz Białystok? Wtedy jakoś potrafiłeś zachować odrobinę klasy i w sposób godny wrestlera oddać mi FTW Title. Elbow Hit spełnił swoje zadanie, a Pozdrowienia z Parku Sztywnych dopełniły dzieła. Po tym słusznie usunąłeś się w cień, bo czułeś że pas przeszedł w godne ręce. Po co więc wróciłeś gnido? Zresztą... po co ja się pytam? Tacy jak Ty, nie wracają z jakimś wielkim planem. Tacy jak Ty wypełzają z powodu jakiś niskich i tylko sobie znanych pobudek. Niech zgadnę. Felipe dał Ci skrzynkę Perły po programie? albo po jednej z libacji twój zamroczony alkoholem mózg wymyślił sobie jakieś pierdoły. Pomyślałeś sobie "Eeee byłem FTW Champem... eee.. teraz nie jestem... nie mam na piwo... eee.. czas na zemstę..". I proszę udało Ci się... zemsta w twoim stylu... atak z tyłu butelką w głowę. Wybrałeś sobie jednak złą głowę do ataku. Moje obrażenia już się wyleczyły, ale urazę do Ciebie będę już nosił na zawsze.

Szakal rzuca następną butelkę o ścianę.

Szakal - Każdy mój rzut tym gównem symbolizuje kolejny cios jaki zadam Ci w trakcie Kwietniowej Anarchii. Elbow Hit, Pozdrowienia z Parku Sztywnych, Pocztówka z Parku Sztywnych... przygotuj się na to Vaclav!

Szakal rzuca kolejną butelką, a po chwili kolejną.

Szakal - Szybko ubywa tej Perły i tak szybko ubywać będzie Ci sił po kolejnym moim ciosie.

Szakal wykonuje kolejny rzut.

Szakal - Byłeś podopiecznym Tonego. Nauczył Cię wiele. Rozwijałeś się, jako wrestler. Teraz Tony zapewne przekręca się przy stoliku komentatorskim, gdy widzi co ze sobą prezentujesz. Jesteś mecenasem ekstremy, ale chyba tylko w piciu tej szczyny (kolejny rzut butelką w ścianę)! Jesteś księciem taniego browaru, a ja jestem księciem Szczecina! Na Kwietniowej Anarchii dokładnie wyłożę Ci jaka to różnica.

Szakal bierze wreszcie butelkę Bosmana do ręki.

Szakal - Czas skończyć z tym pseudo piwem. Czas skończyć z tym pseudo wrestlerem. Czas skończyć z Tobą Vaclav! I nie myśl, że będę w Ciebie napierdalał workiem kawy! Perła wojujesz od Bosmana... zginiesz!! Pozdrowienia z stolicy pomorza!

Szakal wstaje, bierze skrzyknę z piwem Bosman i zbiera się do wyjścia.

Jeszcze na chwilę trafiamy do terenowego biura senatora Szakala w Szczecinie. Łysy uważnie czyta jakieś foldery reklamowe. Kamera robi jednak zbliżenie i widzimy iż są to ulotki o Bhutanie. Łysy pomrukuje coś pod nosem i kartkuje kolejny folder. Słyszymy "Ciekawe, ciekawe". Po chwili dzwoni telefon i łysy odbiera go bezwłocznie.

Szakal - Czytam czytam, twoje foldery są coraz lepsze. Nie myślałeś aby zgłosić się z tym do jakiegoś wydawnictwa?

Szakal - Tak, wiem już więcej. Historia kraju i tak dalej... muszę wiedzieć jak rozmawiać z tym ich małym premierem czy tam królem czy tam... (Szakal kartkuje folder).. no królem... Jigggmeee Kheeeesaeer Nammmgyyy... kurwa! Dłużego już się nie dało wymyśleć? Tony kurwa, gdzie my jedziemy. Jigggmeee Kheeee Kheee... kurwa! Jigggmeee Kheeeesaeer Nammmgyyyell Wangchuuuck!! Jest!

Szakal - Mam nadzieję, że wszystko załatwiłeś. Niby jadę tam prywatnie, ale senatorem się jest czy się spi czy walczy. Musi być też kurwa... dyplopatycznie... Takie spotkanie na wysokim szczeblu. Będę mógł o nim napisać na twiterze. Że odnawiam stosunki Polsko-Bhutańskie. Będzie kurwa epicko!

THE END!

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• Vaclav

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Muszę oddać honor jednemu z lepszych regionalnych piw w tym kraju - Bosmanowi. Taki piwny feud jest tym, czego ten fed potrzebuje. Solidny rp. Mam nadzieje, że kiedyś w końcu rozstrzygniemy tą rywalizacje przy dwóch kratach obu browców :P

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

Nie dałbym rady obalić kraty Bosmana :P Nie ze względu na ilość alkoholu tylko na smak :D

W odróżnieniu od Vaclava uważam, że Bosman jest mocno średni :) aczkolwiek i tak lepszy od jakiś Lechów i Tyskich.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

O gustach ponoć się nie dyskutuje. Ale ponoć istnieje taka zasada, według której dane piwo nie cieszy się zbyt dużą popularnością w swoim "rodzinnym" regionie. Z Perłą jest podobnie - dostaniesz ją tutaj w każdym sklepie a i tak wybierają ją nieliczni.