Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dwóch wrestlerów żegna się z WWE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Derrick Bateman i Briley Pierce, poinformowali dzisiaj na Twitterze, że ich drogi z WWE się rozeszły. Derrick dał znać, że jest otwarty na propozycje federacji niezależnych, dopisując "do zobaczenia WWEUniverse". Briley - który jest bratem World Heavyweight Championa, Dolpha Zigglera - zagwarantował, że to był najzab...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dwoch-wrestlerow-zegna-sie-z-wwe.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 830
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jakoś smutno mi z tego powodu nie będzie. czyścić dalej, jeszcze trochę tego jest.
Opublikowano
Karuzela ze zwolnieniami ruszyła. Zaczynają od NXT ale wolałbym aby zwolniono kilka osób z głównego rosteru. Właśnie pojawiły się informacje, że zwolnieni zostali również Audrey Marie oraz Sakamoto. Tak więc tag team Pierce'a i Sakamoto przestał istnieć.
Opublikowano

Dziw mnie bierze, że Bateman aż tyle był w federacji i przez tyle lat krążył w jej niższych sferach. Drugi był m.in. dlatego, że jest właśnie "bratem Zigglera" i już zawsze będzie tak postrzegany.

Życzę im powodzenia w dalszej karierze.

Opublikowano

Jakoś szkoda mi Derricka Batemana... gość ostatnimi czasy był mi obojętny (z resztą nigdzie nie było go widać), ale przypominam sobie czasy z NXT, a tam jego mentorem był Bryan.

Masa świetnych segmentów, które opierały się na niezłej komedii (gość miał do tego smykałkę), a do tego niezłe umiejętności w ringu. W NXT wyglądało to bardzo fajnie, później awans do głównego rosteru (w jaki on sposób trafił, nie wiem), zrobienie z niego zwykłego gostka w majtkach i nagle zaczęła się ciągła (jeżeli tak to można nazwać) jobberka. Szkoda, że facet nie dostał prawdziwej szansy...

Scena niezależna? W ostatnim czasie oglądam tylko PWG, a tam go raczej nie zobaczę, więc słuch prawdopodobnie po nim przepadnie.

Opublikowano

Bateman - przez cały ten czas się zbytnio nie wyróżnił, nie jest mi go szkoda.

Pierce? Brat Zigglera. W ringu nie wydawał się zły. Ale że mało walczył, mogło nie byc tak dobrze jak u brata. Ale dawał radę jako koleś od wywiadów. Nie rozumiem tej decyzji.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg