Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Polski akcent na RAW. Jim Ross wraca? Nowy Projekt Santino M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chris Jericho i Fandango podgrzewają atmosferę na Twitterze przed ich tanecznym starcie na dzisiejszym RAW. Fandango porównał ich pojedynek do starcia między Mike'iem Tysonem a Michaelem Colem. Chris Jericho ujawnił natomiast, że jego partnerką będzie Edyta Śliwińska, która występowała wcześniej w Amerykańskiej wersji...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-polski-akcent-na-raw-jim-ross-wraca-nowy.html
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Schoop, taki błąd.... aj... Śliwińska nie była partnerką Jericho tylko poznali się na BackStage'u. :) ciekawe czy ona tylko wyjdzie, zatańczy i zejdzie czy będzie to jakis dłuższy występ dla niej
Opublikowano
Mam nadzieje że Bo Dallas szybko wróci do rosteru i pokona wade barretta. Jeśli chodzi o Santino to on powinien był wygrać RR i pokonać Rocka na WMce!!!Dajcie Santino pas!!!
Opublikowano
Mam nadzieje że Bo Dallas szybko wróci do rosteru i pokona wade barretta. Jeśli chodzi o Santino to on powinien był wygrać RR i pokonać Rocka na WMce!!!Dajcie Santino pas!!!
Opublikowano

Może sprostowanie? W amerykańskim tańcu Edyta była tylko w sezonach 1-10. Jericho wziął udział w 12 sezonie, gdzie u jego boku byla Cheryl Burke. Edyta więc "tylko" brała udział w tym samym programie, co Jericho.

A co do Chrisa - niezbyt dobrze mu tam poszło: 7me miejsce, dwa razy walczył o pozostanie...

Opublikowano
A co do Chrisa - niezbyt dobrze mu tam poszło: 7me miejsce, dwa razy walczył o pozostanie...

Szczerze tak na to patrzysz? Nie oglądałem amerykańskiej edycji, ale jeżeli prezentowała się podobnie jak edycja polska (rzadko oglądałem) to finał/półfinał Pudzilli powinien Ci wskazać "obiektywność" tych wszystkich show telewizyjnych.

Opublikowano
  • Autor
Schoop, taki błąd.... aj... Śliwińska nie była partnerką Jericho tylko poznali się na BackStage'u.

Wyszedłem z wprawy :D Oczywiście poprawione :)

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano

W pierwszym momencie myślałem że ona ma15palców na jednej stopie :)

Widać że perfidny retusz zdjęcia.

Jednak wygląda to ohydnie ta stopa :).