Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Krótki czas po gali w Warszawie widzimy SeBe i Matiego podróżujących liniami PKP możemy się domyślić że wracają oni do swojego rodzinnego miasta jakim jest Miejska Górka. Kuzyni jak zawsze mają przy sobie dużo tak zwanego złocistego nektaru Bogów dla niekumatych jest to po prostu browar , po jakimś czasie słyszymy ich rozmowe.

SeBa: Powrót do federacji i od razu walka na Kwietniowej Anarchii, swoją drogą to będzie mój debiut na PPV w EWF.

Mati: Trzeba to obić.

SeBa: Ziomek my wszystko opijamy trzeba by się ogarnąć z tym piciem bo jeszcze w jakiś alkoholizm popadniemy czy coś.

Mati (przerywając Feldmarszałkowi): Stary pojebało cie do reszty chyba te akcja al’a Zidane ci coś poryły ten przebity mózg.

W tym momencie SeBa nie wytrzymał i przywalił Matiemu z głowki. I na tym kończy się materiał filmowy.

Przenosimy się do domu SeBy i widzimy Feldmarszałka który rozmawia z Matim przez telefon.

SeBa: Słuchaj nie chciałem cie tak mocno walnąć przyjdź na piwo pogadamy.

Mati: No dobra za 10 minut będę.

Mija 10 minut i Mati przynosi 10 piw do SeBy przy okazji możemy zobaczyć że menadżer Feldmarszałka ma podbite oko po ostatnim starciu w pociągu.

Mati: Byłbym wcześniej ale kolejka była w sklepie.

SeBa: Jeszcze raz sorry nie chciałem cie tak mocno walnąć ale mi podniosłeś ciśnienie i nie wytrzymałem.

Mati: Dobra spoko mniejsza o to wiesz o tym że niedługo lecimy do Bhutanu widziałeś już karte?

Seba: Coś tam widziałem wiem że walka jest o puchar szczęściarza.

Mati: A wiesz z kim walczysz?

SeBa: Jakby mnie to interesowało przecież wiesz że na pewno wygram.

Mati: No to wszyscy wiedzą że wygrasz no ale lepiej wiedzieć z kim się walczy. Więc twoimi rywalami będą Franz, The Chickasaw oraz Somalijscy piraci.

SeBa: Dobra skończ gadać i zacznij pić bo ci procenty z browara ulecą.

Kamera zostawia kuzynów w spokoju.

Przenosimy się na lotnisko które znajduje się we Wrocławiu i widzimy Feldmarszałka który razem z Matim palą papierosy przed lotniskiem.

SeBa: Oby dobry alkohol był na pokładzie samolotu bo do Bhutanu długa droga a suchej gębie nie będziemy przecież lecieć.

Mati: Jak dobrze EWF dało nam bilety V.I.P i może się poczuć jak Biznesmeni.

Jesteśmy już w samolocie i widzimy jak Feldmarszałek wszystkich Polaków i jego kuzyn Mati piją różnego rodzaju trunki alkoholowe od whisky poprzez różne koniaki kończąc na piwach i wódce więc droga do Bhutanu mija im bardzo przyjemnie i szybko.

Jesteśmy już na miejscu czyli w stolicy Bhutan Thimphu SeBa ze samolotu ubrany w „Gho” i swój hełm wita się ze wszystkimi fanami zebranymi na lotnisku by zobaczyć przylot przyszłego zdobywcy pucharu szczęściarza. Nagle od jednej z fanek dostał łuk a od drugiej strzały do ów łuku. Od jednego ze starszych fanów dostał worek tytoniu z własnej hodowli. Po chwil od jednego z oficjeli otrzymał mikrofon i mógł spokojnie się przywitać.

SeBa: Witam wszystkich tu zebranych i starych i młodych i mnichów i zwykłych obywateli Bhutanu jak pewnie dobrze wiecie EWF po raz kolejny zawitało do waszego pięknego kraju jestem tu dopiero od paru chwil a zostałem miło zaskoczony mój dobry przyjaciel Tony Hogański miał racje że ludzie w tym kraju są bardzo życzliwi Do waszego malowniczego kraju przybył ze mną mój kuzyn a zaraz menadżer Mati lecz on od razu udał się do hotelu gdyż podczas lotu zachorował on na grypę filipińską tak samo jak niegdyś nasz prezydent. Chciałbym was wszystkich zaprosić na Kwietniową Anarchie która odbędzie się równe dwa miesiące przed moimi urodzinami ale za nim odbędzie się gala PPV to już jutro może przyjść i poobserwować House Show naszej federacji na którym zmierzą się adepci szkoły EWF. To mówiłem ja Feldmarszałek wszystkich ludzi na całym świecie SeBa.

Feldmarszałek jeszcze chwile pozował do zdjęć i pojechał do hotelu sprawdzić jak czuje się Mati który „zachorował na grypę filipińską”.

Następny dzień House Show EWF Bhutan 27.04.13

Po jednej z walk zaczął grać hymn Prus Wschodnich i widzimy Feldmarszałka który otrzymał spory hałas na wejściu po drodze do ringu otrzymał on mikrofon i gdy znalazł się na ringu zaczął przemowę.

SeBa: Witam was bardzo serdecznie po raz drugi jak dobrze wiecie jutro odbędzie się gala PPV Kwietniowa Anarchia VI na której zmierzę się w pojedynku otwierającym galę na szali w tym pojedynku będzie się znajdować Puchar Szczęściarza i nie oszukujmy się ja jestem jedynym słusznym faworytem do wygrania tej walki bo kto mi może zagrozić były żużlowiec i spawacz w jednej osobie czyli Fraz a.k.a mój brat nie żyje to musicie mi współczuć lub jakiś Indianin który musi uciekać z własnego plemienia czyli The Chickasaw albo banda idiotów którzy bawią się w piratów Somalijskich. Zaczynając od Franz’a który był niby całkiem dobrym żużlowcem ale rzucił to po śmierci brata ale gdyby był naprawdę dobry to pewnie dalej by jeździł ale pewnie nawet nie umiał się złożyć w łuk i dlatego zakończył karierę a wracając do EWF to masz szczęście że w debiucie nie trafiłeś na moją osobę bo na pewno nie wygrałbyś tej walki powiedz mi z kim ty walczyłeś do pory ja na swoim koncie mam już walki z taki osobami jak Nas Jazzowski, Psycho przejąłem schedę po Vaclavie jeśli chodzi o pozycje piwosza numer 1 w federacji a ty co stoczyłeś walkę z Bateman’em i to na dodatek tylko podkreślam tylko w Dark Match’u. Mam do ciebie dobrą radę poddaj się już przed walką. A ty The Chickasaw kim ty w ogóle jesteś pajacu? Wziąłeś się z jakiejś indiańskiej wioski gdzie pewnie cały czas paliliście jakieś fajki pokoju i wydawało ci się że umiesz walczyć, Niewinem jakim cudem dostałeś walkę od razu w głównej karcie Ja debiutowałem gdy roster był przepełniony więc to nie było nic dziwnego że walczyłem w Dark Matchach, Franz też debiutował w Dark Match’u, a o piratach to nawet nie będę wspominał. Wracając do ciebie to słyszałem że podczas studiów poznawałeś dogłębnie nasz kraj ciekawe co na to ta twoja Mia. Jestem ciekaw jak tam cie nauczyli walczyć w tych kurnikowych federacjach powiem ci tak że możesz się szykować do bólu jaki ci zadam wymierzając cios moim hełmem prosto w twoją klatkę piersiową. A i jeszcze jedno słyszałem że ta twoja panna była kurtyzaną w salonie. A jeśli chodzi o piratów to im pokazałem na ostatniej gali gdzie jest ich miejsce.

Po tych słowach SeBa odłożył mikrofon na ring i udał się na zaplecze. A na zapleczu podszedł do niego Mariusz Max Kolanko który rozpoczął rozmowę.

MMK: Jak miło widzieć znowu Feldmarszałka można zadać kila pytań?

SeBa: Ależ oczywiście.

MMK: To pierwsze pytanie. Mógłbyś nam wytłumaczyć dlaczego nie miałeś walki podczas ostatniej gali?

SeBa: Gdyż chciałem odpocząć od bardzo napiętego grafiku jaki ostatnio był w EWF a na gali znalazłem się przypadkowo bo chciałem pozwiedzać Warszawe w wolnym czasie a że przechodziłem obok Stadionu Narodowego to chciałem się napić z moim znajomym Tonym Hogańskim.

MMK: To drugie i ostatnie pytanie. Jaka jest twoja ulubiona walka w karcie na PPV?

SeBa: Zdecydowanie jest to walka Scyther vs. Nas Jazzowski.

MMK: Dzięki bardzo za wywiad moim i państwa gościem był Feldmarszałek SeBa

===========================================================

Koniec

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• seba

1

Top użytkownicy w tym temacie