Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #129 - RoH, WWE, TN... Nie, głównie Ring of Ho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że pan KL to czyta i weźmie sobie do serca uwagi o tym, jak bardzo przesadził z wyśmiewaniem mainstreamu i gloryfikacją (nie znam lepszego słowa o 7.50 w poniedziałek) ROH. Jego wiedza była jednak bezcenna, chociaż zarazem spowodowała, że Schoop nie istniał w dyskusji na temat tej federacji.

Dostałem odcinek o takiej długości, jaką chciałem. Za tydzień - ze względu na zapowiedź Extreme Rules - spodziewam się czegoś podobnego.

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobrze N!co mówi, że trzeba się rozwijać. Tu osiągnął wszystko. Jest jak Cena w WWE - na szczycie a potem długo,długo, długo, długo, długo, długo nic (i kurczak :-))

Przejście/zmiana/współpraca, może dała by szanse na zmianę "czerstwiaków" komentujących wrestling w TV.

N!co komentujący na Eurosporcie i na Extreme - było by ciekawe :)

Opublikowano

Zastanawiam się że skoro już mamy to ROH, to czy nie byłoby korzystniej gdyby osobny odcinek był na ROH, w którym wypowiadaliby się KL i N!KO (wkrótce user WF :>), bo widać że jeden i drugi może toczyć ciekawą dyskusję na więcej niż 5 minut.

Wiem oczywiście, że tak się pewnie nie stanie, ale samo w sobie nie jest głupie ;)

Opublikowano

Wszyscy o tej "konkurencji", a ja widzę że chłopaki po prostu chcą zrobić jak najlepszą audycję stąd naturalne że biorą KLa, który wiedzę o ROH ma niepodważalnie bardzo dużą, więc czy to tak ważne gdzie się udziela? Ważne że ma wiedzę potrzebną do dobrego poziomu audycji.

Generalnie ciekawa audycja i wybór gościa jak najbardziej dobry, bo dał odpowiedni poziom i jak widać zainteresowanie ;)

Pozdrówka

Sabinq

Opublikowano

Odcinek dobry : bo w zasadzie nie da się zrobić złego odcinka, jeśli się na luzie gada o wrestlingu i bez spiny.

KL dobrze pogadał o ROH i fajnie tonował N!KO w tej tematyce ,ale po za tym był irytujący i nie mam pojęcie czemu jego osoba nie zniknęła z tej audycji zaraz po rozpoczęciu dyskusji o PWG - bo w reszcie video jedyne na co sobie mógł pozwolić to teksty : że w ROH by to nie przeszło, przeszło albo było inaczej itd.

Po za tym nie rozumiem czemu zamykacie się w tak małym gronie w AM - gdzie tydzień temu to już w ogóle była przesada. Żle się słucha 2h audycji gdzie N!KO robi wykład a Schoop tylko potwierdza i sypie tekstami : "Masz racje", "faktycznie", "dobrze to wykombinowałeś..."

Tęsknie za Raportem Miesiąca i 5 osób - burzą mózgów !

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Jak zawsze ciekawie, a scenariusz stworzony przez Niko odnośnie S.C.U.M pierwsza klasa. Fanatyczne podejście KT było troche wkurzające ale rozumiem ze taka miała być konwencja ;P Jestem wielkim fanem i ciesze sie ze od niedawna Attitude mówi co tydzień.Za świetny pomysł uważam Draft i mam prośbę/pomysł w podobnej konwencji na następny odcinek, jak wiadomo imperium Vince'a ostatnio dokonuje niesamowitych transferów wiec pomyślałem, że może tak moglibyście poświęcić trochę czasu w przyszły odcinku i zrobić listę zawodników (powiedzmy top ten) , tych którzy obecnie znajdują się poza WWE a waszym zdaniem powinni walczyć dla największej organizacji świata w głównym rosterze, jestem bardzo ciekawy waszych typów , może niektóre z nich okażą się prorocze.
Opublikowano
Fajny odcinek, dużo było o ROH, które często jest pomijane. KL gratuluję debiutu. Jak dla mnie długość odcinka nie ma znaczenia skoro jest o czym gadać. W końcu ma to być dyskusja a nie wypunktowanie ważniejszych wydarzeń.
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"