Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #129 - RoH, WWE, TN... Nie, głównie Ring of Ho

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg%20

Godzina 18.00 zaczynamy kolejne Attitude Mówi Live, czyli jedyną "pogadankę" o wrestlingu, której warto słuchać - True Story!

Omówimy ten tydzień, a działo się sporo. Dostaliśmy dwie duże gale od RoH i PWG, były powroty w TNA i zmia...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-129-roh-wwe-tn-nie.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32858-attitude-m%C3%B3wi-129-roh-wwe-tn-nie-g%C5%82%C3%B3wnie-ring-of-ho/

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• Jack Doomsday

2

• SixKiller

1

• Bullinho

1

Top użytkownicy w tym temacie

Znowu 2 godziny? W tym czasie się mieścił cały miesiąc, a teraz ledwo starcza na tydzień? :???:

Znowu 2 godziny? W tym czasie się mieścił cały miesiąc, a teraz ledwo starcza na tydzień?

Sporo zajęło to RoH. Wycisnęliśmy z tego chyba wszystkie soki. Padały pomysły na rozegranie storyline'u ze SCUM, jak i ocenialiśmy ewentualne drogi, jakimi mogą kroczyć tamtejsze historie. Pomógł w tym KL, który siedzi chyba najgłębiej w tym temacie - i cóż, że jest "od tych drugich" :wink:

Jeśli doliczyć do tego WWE - w którym działo się sporo - TNA - gdzie do obgadania było jeszcze więcej - PWG z ich All Star Weekendem, a nawet bonus w postaci forumowej historii z zaplecza - N!KO na WrestleFans - to tak się kończy. Ba, nawet Vercyn do nas zadzwonił :wink:

Generalnie nie przeszkadzało mi jakoś bardzo to że audycja trwała 2 godziny, skoro było z kim pogadać o RoH to czemu nie, trzeba mieć szeroki światopogląd. KL niezłą drogę zaliczył, ze starego recapera Dabju przez admina "tego drugiego forum" do experta w dziedzinie "Honoru". W temacie Border Wars kilka ciekawych zdań powiedział, po RoH, zmienił się w trochę w K-troLa, ale ja jakoś odbierałem to na wesoło.

Z perspektywy czasu, podobała mi się "napinka" na PWG. Wielce się otwieramy na scene niezależną, a tu jebut, nie wiem czy 10 minut było o fedzie z Californi (PPV często nie wydają, więc mądrzej byłoby zostawić to na następne nagranie/ wprowadźcie zasadę 1 PPV na Weekly). Z drugiej strony podcasty również uczą się na błędach więc nie ścierałbym się o to jakoś bardzo.

Generalnie było dobrze, a i Vercyn się odnalazł, normalnie żyć nie umierać.

Wielce się otwieramy na scene niezależną, a tu jebut, nie wiem czy 10 minut było o fedzie z Californi (PPV często nie wydają, więc mądrzej byłoby zostawić to na następne nagranie/ wprowadźcie zasadę 1 PPV na Weekly).

Jeszcze im to pewnie wynagrodzimy. Powodem takiego skracania, był czas jaki poświęciliśmy RoH. Dobrze, że nie potraktowaliśmy PWG, jak WWE Tonsów i Scholarsów na WM :wink:

I tak wszyscy czekali jak N!ko powie o tym niedoszłym transferze, to było dla mnie bardziej ekscytujące niż odejście Fergusona z Man U. Może pomyslicie kiedys żeby zrobić jakis odcinek razem z WF, albo zaprosić kogoś od nich do was, bo unifikacja tych programów na dłuższą metę by się nie sprawdziła, dlatego że musiałyby to być odcinki po 3h, żeby każdy mógł zabłysnąć, zresztą dziś mieliśmy próbkę tego bo Schoop niestety nie istniał został przytłoczony wami, a jak coś chciał powiedzieć to nie dochodził do słowa.

Mnie osobiście KL wkurzał, z tym RoH wszędzie. A reszta sux - i chuy. Przedewszystkim przez to że był najgłośniej ze wszystkich. I gdy chciałem usłyszeć co Niko bądź Schoop miał do powiedzienia - np. że brakuje main eventerów - krzyk że zabiorą z RoH. Spoko.

Where is rudy?

Anyway... Fajnie posłuchać o samym RoH - bo to chyba jedyna federacja której nie potrafię oglądać. PWG oglądam z przyjemności.

A wiesz że się zastanawiam czy nie było by lepiej ich zostawić na nastepny tydzień? Zamiast przymuszać się do obejrzenia ich ASW, spokojnie poczekać tydzień, zostawić ich na początek kolejnego odcinka. Wrażenia może nie będą najświeższe, ale nie zginą w tłumie (na dobrą sprawę nie mam bladego pojęcia o czym dokładniej, o PWG, mówiliście, a oglądałem live).

Myslę że 1 PPV na tygodniówkę wystarczy, z drugiej strony, racja, i tak im to jeszcze wynagrodzicie

I tak wszyscy czekali jak N!ko powie o tym niedoszłym transferze, to było dla mnie bardziej ekscytujące niż odejście Fergusona z Man U. Może pomyslicie kiedys żeby zrobić jakis odcinek razem z WF, albo zaprosić kogoś od nich do was, bo unifikacja tych programów na dłuższą metę by się nie sprawdziła, dlatego że musiałyby to być odcinki po 3h, żeby każdy mógł zabłysnąć, zresztą dziś mieliśmy próbkę tego bo Schoop niestety nie istniał został przytłoczony wami, a jak coś chciał powiedzieć to nie dochodził do słowa.

Tam w sumie nie ma żadnej wielkiej historii. Chciałbym, żeby była, ale tam po prostu doszło do tego, że potrzebowałem zmiany. Były trzy opcje: zostać tu, iść tam, odejść.

Jeśli chodzi o jakieś łączone odcinki, to jest to wątpliwe. Nawet tego dzisiejszego, nie traktuje w tych kategoriach. Nie patrzyłem na to, kto, gdzie posiada konto. Potrzebowałem kogoś do rozmowy o Ring of Honor, a KL był pierwszym, który przyszedł na myśl.

Where is rudy?

Nie ogląda obecnie wrestlingu - True Story!

Przed programem powinniście się chyba dogadać z KL-em, że gdy tylko temat ROH zejdzie z tapety, podziękujecie mu za występ i będziecie jechać przez mainstream we dwóch :wink: Żeby nie było - gość jak najbardziej trafiony. Tym bardziej, że jest związany z innym forum, więc był to świetny przykład na to, że możliwa jest współpraca ponad szyldami. No ale zgadzam się z tymi, których denerwowało to powtarzane przy każdej okazji "w mainstreamie nie ma o czym rozmawiać". I teraz uwaga: nie chodzi o samą opinię, bo przecież można mówić, że mainstrem to nuda, podobnie jak można mówić, że wszyscy polscy fani ROH zmieściliby się w jednym Daewoo Tico. Po prostu było tego za dużo i po piątym razie przestało to być szpilką i stało się sucharem (rozumiem, że KL mógł być znudzony tą częścią programu, dlatego też nie powinien brać w niej udziału). Mimo wszystko program na plus i czekam na kolejnych gości z tej czy z tamtej strony.

Przed programem powinniście się chyba dogadać z KL-em, że gdy tylko temat ROH zejdzie z tapety, podziękujecie mu za występ i będziecie jechać przez mainstream we dwóch

Generalnie, taki był plan. Dlatego zaczęliśmy od RoH. Tylko sam wiesz, że jeszcze tą naszą live-ową platformę poznajemy. Pojawiła się obawa, że gdy jeden z trójki to grono opuści, to kamery pozostałych staną bez ruchu - czego mieliśmy przykład po nagraniu naszego Raportu. Wybraliśmy wersje mniej ryzykowną.

I teraz uwaga: nie chodzi o samą opinię, bo przecież można mówić, że mainstrem to nuda, podobnie jak można mówić, że wszyscy polscy fani ROH zmieściliby się w jednym Daewoo Tico.

#TicoOfHonor? :lol:

Czy KL będzie przy okazji obgadania kolejnego ROH iPPV ?

Czy za tydzień trzecim gościem będzie Vercyn gadający z telefonu Schoopa ?

Zbyt dalekie wybieganie w przyszłość. Dyplomatyczna odpowiedz - ... "Tu wszystko jest mozliwe" :smile: