Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Niezależni wrestlerzy w WWE, CM Punk, Show Sandowa oraz tanc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat powrotu CM Punka jest wciąż gorący. Ciągle napotykamy na zmiany planów. O ile jeszcze nie możemy przekazać tej oficjalnej daty, to spekuluje się o WWE Payback z 16 czerwca, które odbędzie się w Chicago.

Wrestlerzy federacji niezależnych, którzy podobno przechodzą medyczne testy przed podpisaniem konraktu z WWE...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-niezalezni-wrestlerzy-w-wwe-cm-punk-show.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko co Punk będzie robił po powrocie? Hmm..nie mam pojęcia. Kolejny feud z Ceną o WWE title pewnie będzie.

No nareszcie Samuray del Sol! Fajnie by było zobaczyć feud pomiędzy nim a Mistico.

Opublikowano
Punk wróci i zawinie WHC. Ale czy by był fejsem po powrocie?
Opublikowano
Pierwsza tancerka fandango nazywa się Lisa Kasten
Opublikowano

Wygląda na to, że Sandow podzieli los Matta Strykera, który miał gatunkowo podobny gimmick... :) W ten niby feud z Ortonem został chyba wmieszany tylko po to, by Big Show mógł odsapnąć. (a może jednak nie?)

Już to mówiłem: intelektualista to może i dobry gimmick dla managera, ale nie wrestlera. Przychodzą mi do głowy takie postacie jak Dean Douglas czy właśnie Stryker (pewnie było tego więcej, wybaczcie mi sklerozę), których nie da się w żaden sposób obronić.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
  • Autor
Przychodzą mi do głowy takie postacie jak Dean Douglas czy właśnie Stryker (pewnie było tego więcej, wybaczcie mi sklerozę)

The Genius (Lanny Poffo) :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano

- powrót Punka w czerwcu mnie nie zdziwi, jak każda inna data. Myślę, że jednak jego pojawienie się nastąpi szybciej, niż na/po SummerSlam.

- pierwsza tancerka nie kradnie naszemu bohaterowi spotlightu i umie tańczyć. Wolę ją oglądać niż panią blond, także ... niech zda egzaminy i zapraszamy do nas! ;)

- dance-off na ... Extreme Rules. Kolejny absurd po jednej walce Hell in a Cell na PPV o tej samej nazwie. Dobrze, że ktoś ma na tyle oleju w głowie, aby to wycofać z tej gali.

- Christiana nie ma dosyć długo, a jego powrót na SD! mógłby nieco rozjaśnić tą tygodniówkę. Pozostaje czekać :)

- nie widziałem jeszcze strap matchu (za krótko oglądam wrestling), więc cieszę się z wyboru tej stypulacji

Opublikowano
- nie widziałem jeszcze strap matchu (za krótko oglądam wrestling), więc cieszę się z wyboru tej stypulacji

Nie wiem od kiedy oglądasz, ale ostatni taki match w WWE to był chyba Shad Gaspard vs JTG na ER w 2010.

Opublikowano

@kr3cik-bmc

Regularnie zacząłem oglądać wrestling od powrotu Lesnara w zeszłym roku.

Dzięki za tą walkę, już sobie obejrzałem :)