Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Niezależni wrestlerzy w WWE, CM Punk, Show Sandowa oraz tanc

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Temat powrotu CM Punka jest wciąż gorący. Ciągle napotykamy na zmiany planów. O ile jeszcze nie możemy przekazać tej oficjalnej daty, to spekuluje się o WWE Payback z 16 czerwca, które odbędzie się w Chicago.

Wrestlerzy federacji niezależnych, którzy podobno przechodzą medyczne testy przed podpisaniem konraktu z WWE...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-niezalezni-wrestlerzy-w-wwe-cm-punk-show.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32833-niezale%C5%BCni-wrestlerzy-w-wwe-cm-punk-show-sandowa-oraz-tanc/

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

2

• Bullinho

2

• SixKiller

1

• kr3cik-bmc

1

Top użytkownicy w tym temacie

Tylko co Punk będzie robił po powrocie? Hmm..nie mam pojęcia. Kolejny feud z Ceną o WWE title pewnie będzie.

No nareszcie Samuray del Sol! Fajnie by było zobaczyć feud pomiędzy nim a Mistico.

Wygląda na to, że Sandow podzieli los Matta Strykera, który miał gatunkowo podobny gimmick... :) W ten niby feud z Ortonem został chyba wmieszany tylko po to, by Big Show mógł odsapnąć. (a może jednak nie?)

Już to mówiłem: intelektualista to może i dobry gimmick dla managera, ale nie wrestlera. Przychodzą mi do głowy takie postacie jak Dean Douglas czy właśnie Stryker (pewnie było tego więcej, wybaczcie mi sklerozę), których nie da się w żaden sposób obronić.

• Urządzenie:  Windows

Przychodzą mi do głowy takie postacie jak Dean Douglas czy właśnie Stryker (pewnie było tego więcej, wybaczcie mi sklerozę)

The Genius (Lanny Poffo) :wink:

- powrót Punka w czerwcu mnie nie zdziwi, jak każda inna data. Myślę, że jednak jego pojawienie się nastąpi szybciej, niż na/po SummerSlam.

- pierwsza tancerka nie kradnie naszemu bohaterowi spotlightu i umie tańczyć. Wolę ją oglądać niż panią blond, także ... niech zda egzaminy i zapraszamy do nas! ;)

- dance-off na ... Extreme Rules. Kolejny absurd po jednej walce Hell in a Cell na PPV o tej samej nazwie. Dobrze, że ktoś ma na tyle oleju w głowie, aby to wycofać z tej gali.

- Christiana nie ma dosyć długo, a jego powrót na SD! mógłby nieco rozjaśnić tą tygodniówkę. Pozostaje czekać :)

- nie widziałem jeszcze strap matchu (za krótko oglądam wrestling), więc cieszę się z wyboru tej stypulacji

- nie widziałem jeszcze strap matchu (za krótko oglądam wrestling), więc cieszę się z wyboru tej stypulacji

Nie wiem od kiedy oglądasz, ale ostatni taki match w WWE to był chyba Shad Gaspard vs JTG na ER w 2010.

@kr3cik-bmc

Regularnie zacząłem oglądać wrestling od powrotu Lesnara w zeszłym roku.

Dzięki za tą walkę, już sobie obejrzałem :)