Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witajcie!

Za tydzień 49 odcinek...za dwa tygodnie wielki 50 odcinek! Ale dziś przed nami:

- Chudy vs Raven / Czy Chudy przerwie swoją złą passę która ciągnie się już ponad 650 dni?

- Steven vs Kamil(debiutant) / Co zrobi Steven?

- Mistrz vs Mistrz czyli David Master vs Casey Collins!

Komentuje duet P&P !

http://www.youtube.com/watch?v=8ZG268zO0Gc

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• WKSW

3

• TheVillain

3

• remedy

1

• GregSES

1

Top użytkownicy w tym temacie

WKSW powraca to bardzo dobrze dla polskiej sceny backyardu !

Komentarz zdecydowanie na plus z ustawieniem kamery już trochę gorzej.

Chudy vs Raven

Solidne starcie ale widać było jak chyba w każdej walce rozłąkę z ringiem co nie zmienia faktu że zobaczyliśmy dobrą walkę

Steven vs Kamil

Wynik nieco mnie zaskoczył choć cała walka była mądrze rozpisana co prawda nie porwała ale dało się ją przyjemnie oglądać. Debiutant powinien popracować przede wszystkim nad sprzedawaniem ciosów.

Segment Steven\David Master\Casey Collins

Całkiem przyzwoity. Steven nie bój się patrzeć w kamerę podczas proma gdyż wygląda to lepiej niż krążenie oczami po całej hali to taka drobna uwaga co do samego speechu bardzo miło się słuchało.

David Master vs Casey Collins

Najlepsza walka całej gali widać że obaj rywale są w formie i wykręcili bardzo dobre starcie. Zdziwiło mnie to że Steven nie ingerował w starcie ale po walce wszystko się wyjaśniło.

reasumując miło widzieć was z powrotem ten sezon na backyardzie ma okazje być najlepszym w historii PSW

247782758521a06569bd9f.jpg

Hah! Pierwszy raz zobaczyłem polski Backyard. Musze przyznać, że poza intonacją w promie Stevena wszystko wyszło super! Jestem pod wielkim wrażeniem i szacun, że Wam się chce (PS może kiedyś gościnna gala w Katowicach?)

Kwestia kamery to trochę inny temat. Prawdopodobnie będziemy się starać kręcić z dwóch żeby jeszcze lepiej to wyglądało. Poza tym teraz szukamy na hali dobrego miejsca i to w sumie nie jest takie złe. Walki też nie miały prawa być jakieś świetne bo to nasze pierwsze takie wejście na ring po rocznej przerwie. Ale z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej. Na 50 odcinek szykujemy kilka niespodzianek ale co z tego wyjdzie to jedna cholera wie.

Paul a Tobie by się nie chciało poskakać po ringu? Katowice? Nasze marzenia :D

Podejzewam, że nie byłoby z kim :D a kiedyś podczas "zabawy" w wrestling z kuzynem u mnie w domu robiłem takie botche, że ja raczej mógłbym być jedynie sędzią lub komentatorem ew. operatorem kamery :) Aczokolwiek gdybym znalazł ekipę to możnaby zrobić Silesian Faith Wrestling... ah... te marzenia :)

Podejzewam, że nie byłoby z kim :D a kiedyś podczas "zabawy" w wrestling z kuzynem u mnie w domu robiłem takie botche, że ja raczej mógłbym być jedynie sędzią lub komentatorem ew. operatorem kamery :) Aczokolwiek gdybym znalazł ekipę to możnaby zrobić Silesian Faith Wrestling... ah... te marzenia :)

Przecież jest u was HPW! Skontaktuj się z chłopakami. Wrzucają filmy tutaj na forum;)

Przecież jest u was HPW! Skontaktuj się z chłopakami. Wrzucają filmy tutaj na forum;)

A no tak! Jeszcze to przemyślę i może się zgłoszę :)

No i ja sie wypowiem:) Bardzo dobrze, ze wracacie... Bardzo mila informacja...

A co do walk to widac, ze musicie z powrotem sie oswoic z pierscieniem... Ale wierze ze na nastepnej gali to juz nie bedzie widoczne.... Podoba mi sie takze to, ze pozyskaliscie komentarz, a glosy w komentarzu nie brzmia jak dzieciaki.... Wiec wielki plus.... Mam nadzieje, ze kiedys sie znowu spotkamy :) A tak poza tym chyba wam sie ostatnio roster pomniejszyl :P

Pozdrowionka ;)

• Dodaj nową pozycję...