Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #127 - Raport Kwietnia i House Show w Łodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Swoją drogą, żałujcie, że nie ma extrasów w postaci mojej współlokatorki, która przyszła opierdolić mnie za nieumytą patelnię albo mamy Shoopa wołającej na hot dogi :lol: To wszystko niestety wydarzyło się po nagraniu... :wink:

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Swoją drogą, żałujcie, że nie ma extrasów w postaci mojej współlokatorki, która przyszła opierdolić mnie za nieumytą patelnię albo mamy Shoopa wołającej na hot dogi To wszystko niestety wydarzyło się po nagraniu...

To jest już standard w tym programie :) Tam zawsze sie cos dzieje, jak "światła zgasną" :wink: Ale bardzo agresywna masz ta wspollokatorke. Wyprosic ją z lokalu? :twisted:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Ale bardzo agresywna masz ta wspollokatorke.

To była pokazówka, bo tata i mama przyjechali, to trzeba się było pokazać :wink: Normalnie w takich sytuacjach przychodzi i tupie nóżką, mając ten wyraz twarzy, który mówi "zaraz się popłaczę". Ogólnie mógłbym długo o niej opowiadać. Np. znienawidziła mnie po tym, jak wziąłem pokój, który ona chciała i który - jej zdaniem - jej się należał, bo przecież ona jest dziewczyną (tak, to był jej argument :)) Poza tym tysiąc razy opowiadała mi, jak to u niej w domu wszyscy robią wszystko, nie ma ról męskich i kobiecych, ale kiedy w przedpokoju spaliła się żarówka, to przez dwa dni (mnie wtedy nie było w domu) jej nie zmieniła, tłumacząc to tym, że czekała na faceta... :twisted:

(i tak jej nie zmieniłem, bo nie mnie jest potrzebny oświetlony przedpokój)

Bogu dzięki Serbki nie mają tej mentalności kury domowej i nie latają ciągle ze szmatą, żeby zetrzeć kurz :lol:

Opublikowano
A ładna jest chociaż? Jakieś zdjęcie byś nam pokazał. :D
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Jak następnym razem umówię się z wami na live'a, to też czegoś nie umyje - gwarantuję, że przyjdzie się poskarżyć :twisted: A wtedy rach-ciach, obracam lapropa w jej stronę i mamy kolejnego gościa w programie. Nie ma co się nastawiać na cuda, ale jest okej. Mogłaby się zaprzyjaźnić z byłą CzaQa :wink:

Opublikowano
  • Autor
Jak następnym razem umówię się z wami na live'a, to też czegoś nie umyje - gwarantuję, że przyjdzie się poskarżyć A wtedy rach-ciach, obracam lapropa w jej stronę i mamy kolejnego gościa w programie. Nie ma co się nastawiać na cuda, ale jest okej. Mogłaby się zaprzyjaźnić z byłą CzaQa

Z Divami jest niebezpiecznie u nas w Polsce. Okazuje się, że robią większą furorę niż wrestlerzy. Największy pop w historii DDW, należy wciąż do konferansjerki Edyty, a już nawet nie będę wspominał, że "Była CzaQa", jest bardziej over na Attitude, od samego CzaQa. Proponuje nie chwalić sie zdjęciem, bo zdejmą Ci ten podpis Wrestling God, a Dotacje na rzecz Atti nic nie dadzą, żeby zachować swój status :twisted: Szybki spadek do lowcardu będzie :wink:

Opublikowano
Spokojna już twoja głowa, niczego takiego nie było w planach. Napisałem tylko, że szkoda, że nie ma ekstrasów - i nie chodzi tu tylko o moją współlokatorkę, ale też o kłótnię o ilość hot dogów w domu Schoopa :twisted: Potem wyjaśniłem przyczyny agresji i... kończę ten temat.

Opublikowano

Świetna audycja, Six ładnie zapełnił lukę po hadaszyszku, ba, nawet jako jeden z nielicznych dorównywał Nikodemowi, zazwyczaj przodującemu w rozmowie.

A tak z zupełnie innej beczki - kto wygrał w finale Versusa?

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Opublikowano
  • Autor
kto wygrał w finale Versusa?

xero

Opublikowano

Po raz pierwszy od dawna udało mi się przesłuchać AM w miarę na bieżąco, więc i wypada Was pochwalić :)

SixKiller sobie świetnie poradził, chyba faktycznie wyszło Wam jedno z najlepszych AM w ostatnim czasie, mimo że tak naprawdę nie mieliście za bardzo o czym rozmawiać, bo temat zlotu szybko skończyliście, a o WM-ce wszystko już zostało powiedziane.

Należę do grupy lubiących dłuższe wydania AM, więc ciekawi mnie jak sobie przyswoję sobie nową formułę i czekam jak Wam to wyjdzie w praniu.