Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rating Impactu, powrót Abyssa i Sabina, Rosita nadal bez pra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Impact Wrestling z 24 kwietnia osiągnął rating na poziomie 0.99 z widownia rzędu 1.23 mln telewidzów co oznacza mały wzrost względem poprzedniego tygodnia ratingu z 0.97 natomiast show oglądało mniej widzów zeszły tydzień to 1.27 mln telewidzów.

Impact rywalizował z draftem NFL oraz meczami finałowymi NBA.

Tak wygl...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-rating-impactu-powrot-abyssa-i-sabina-rosita.html

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 985
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Serio? Abbyss rozwali A&E w ramach zemsty za brata, co oznacza, że będzie face'm... jak kurde z Abbyssa można robić face'a?????????? Ten gimnick się poprostu do tego nie nadaje! Mam jednak cichą nadzieję, że TNA zaskoczy mnie bardzo i Abbyss wróci jako hell, zaatakują go asy więc pomoże face'om w pokonaniu tej stajni ale jako hell (tak jak Show na WMce jako hell wystąpił w teamie z face'ami). Jeśli jednak TNA rozega to tak jak ja myślę to do czasu hell-turnu Abbyssa nawet nie włącze Impactu (MOŻE pokuszę się o obejrzenie PPV i Only Night).
Opublikowano
UWAGA! LUDZIE KOCHANI . NIE WIEM CZY WIEDZIE ALE RVD WRACA DO WWE. PODPISAŁ 2WU LETNI KONTRAKT. NIE WIADOMO JESZCZE CZY NA RAW CZY SMACKDOWN ALE KONTRAKT PODPISAŁ NAPEWNO :) . KTO SIĘ CIESZY?
Opublikowano

A z kąd informacja, @ATTITUDE! CZEMU NIE WSPOM ?

Jeśli to prawda to może być ciekawie...

3930159675357f7ecdcc03.jpg

Opublikowano
UWAGA! LUDZIE KOCHANI . NIE WIEM CZY WIEDZIE ALE RVD WRACA DO WWE. PODPISAŁ 2WU LETNI KONTRAKT. NIE WIADOMO JESZCZE CZY NA RAW CZY SMACKDOWN ALE KONTRAKT PODPISAŁ NAPEWNO :) . KTO SIĘ CIESZY?

Zapomniałeś napisać o szczegółach kontraktu. RVD dodał, że jest już zmęczony wrestlingiem i dwuletni kontrakt nakłada na nim jedynie obowiązek odpalania pyro Kofi Kingstona. Nie wiadomo czy na Raw czy na Smackdown, ale RVD wspomniał, że ciężka praca nie jest mu obca i może pracować w dwóch brandach a nawet podejmie się dodatkowej pracy podczas Saturday Morning Slam.

Opublikowano

Avengers your back...!

Co do pana Parka to mam nadzieję, że Abyss wreszcie powróci, bo o ile na początku prezentował się całkiem nieźle to teraz jest nudny do porzygu.