Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CM Punk wycofany z kolejnych tapingów. Chris Jericho znów w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paczka zawiera otwarte spoilery z RAW

CM Punk został wycofany z tapingów 13 i 20 maja. Powodem takiej sytuacji są zalecenia lekarzy, którzy doradzali zawodnikowi przynajmniej 6 tygodni przerwy. Punk jest nadal awizowany na RAW 27 maja jak i na większość tapingów w lecie. Były mistrz WWE ma wystąpić również na P...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-cm-punk-wycofany-z-kolejnych-tapingow-chris.html
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 741
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajny był na Raw to wystąpienie The Shield i dobrze ze punk długo odpocznie bo po powrocie może być ciekawszy niż dotychczas.

FAJNE NEWSY !!!

Opublikowano

Nie wiem ale mam głupie wrażenie że CM Punk wtrąci się do walki Brocka z Triple H'em. No nie wiem mam takie głupie a to głupie wrażenie, że odwróci uwagę Brocka a Triple H z tego zkorzysta i założy mu kimurę po czym złamię rękę i przerwa do SummerSlam. (Fantasy Booking), jeżeli CM Punk ma wystąpić na Paybacku to musi mieć temu ku powodu no nie?

chyba sobie nie wróci, od tak weźnie mikrofon o wróciłem i tylko tyle mam wam do powiedzenia, powrót musi być dobrze rozpracowany, za dużo mamy heelów, niech Punk wróci jako Face'a ale później smarty będą się czepiać że jest suchy i nudny -.-

R-Thurt i koniec pojeb* gmmicku o tak! o tak! w końcu wraca normalny R-thurt który rapował, sprzedawał nie złe teksty, niż jakiś pajac który udaje że widzi dziecko którego w cale nie ma, w końcu jego postać będzie normalna a nie jakaś chora komedia z nie widzialnym dzieckiem.

Karta na Extreme Rules nawet, nawet.

Sprawiedliwość się liczy.

3272852445174f943ab47d.jpg

Opublikowano

- przerwa od Punka jeszcze miesiąc? Challenge accepted.

- WWE bardzo balansuje z takim transferem zawodników między eventami. O ile Fandango nie był zapowiedziany, ale ... The Shield? Na szczęście, wszystko dobrze się skończyło, a chłopaki dali zajebisty pojedynek.

- występ R-Truth podobał mi się. Lepsze to, niż rozmowy z Little Jimmy.

- na koniec dorzucam The Rocka na łożu szpitalnym:

63088_10151671805784384_744607167_n.jpg

Opublikowano
R-Thurt i koniec pojeb* gmmicku o tak! o tak! w końcu wraca normalny R-thurt który rapował, sprzedawał nie złe teksty, niż jakiś pajac który udaje że widzi dziecko którego w cale nie ma, w końcu jego postać będzie normalna a nie jakaś chora komedia z nie widzialnym dzieckiem.

Ten gimmick był fajny jak Truth był Heelem. Jako face to nadawał się do TT z Hornym i Fakusami.