Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dalsze losy nowej placówki i "świeżynki" z live

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj informowaliśmy o tym, że Sami Callihan przechodzi testy meczyczne, przed ewentualną umową z WWE. Chodzą słuchy, że wraz z otwarciem nowej placówki, coraz więcej gwiazd sceny niezależnej ma podpisać kontrakt z imperium McMahonów. Otwarcie ma mieć miejsce w lato, ale już wczoraj doszło do oficjalnej zapowiedzi. P...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dalsze-losy-nowej-placowki-i.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 928
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Przestańcie pisać o The Rocku, chyba żadnego fana wrestlingu on nie obchodzi.
Opublikowano

Raczej powinieneś wypowiadać się tylko w swoim imieniu.

Opublikowano

w moim też się wypowiedział, przecież to jest serwis wrestlingowy a nie filmweb, mam nadzieję, że Rock już się w ringu nie pokaże też mnie te informacje nie obchodzą...

A czemu go nie chce? W ringu jest już słaby, zero kondycji, za dużo sterydów, beznadziejne finishery (Rock Bottom to pół Chokeslemu, a People Elbow to nawet nie chce mi się komentować), do tego te jego proma, komu ciągle chce się słuchać o jakiś cukierkach i gadanie o sobie w trzeciej osobie, masakra ;/

Opublikowano

w moim też się wypowiedział, przecież to jest serwis wrestlingowy a nie filmweb, mam nadzieję, że Rock już się w ringu nie pokaże też mnie te informacje nie obchodzą...

Właśnie ze względu na takich ludzi żałuję, że kiedyś sam przekonywałem, że nie należy uniemożliwiać komentowania newsów ludziom spoza forum.

Czy się wam podoba czy nie The Rock był i jest wrestlerem. Nawet gdyby już nigdy miał nie wystąpić na ringu, to zawsze będzie on częścią tego biznesu, tak samo jak inne byłe gwiazdy WWE. Rozumiem, że ktoś może gościa nie lubić, mnie samego jego proma nudzą, też patrzyłem z niesmakiem na to co działo się z nim w ostatnim czasie w WWE, ale to jeszcze nie obliguje nikogo, żeby żądał zaprzestania pisania o nim w newsach, o wypowiadaniu się w imieniu innych fanów nie wspominając. Newsman poświęca czas, żeby tłumaczyć te informacje, ale zawsze znajdą się cwaniaczki, które przypieprzą się o byle gówno - niesłusznie zresztą.

14453752125651e0a536c69.jpg