Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dalsze losy nowej placówki i "świeżynki" z live

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Wczoraj informowaliśmy o tym, że Sami Callihan przechodzi testy meczyczne, przed ewentualną umową z WWE. Chodzą słuchy, że wraz z otwarciem nowej placówki, coraz więcej gwiazd sceny niezależnej ma podpisać kontrakt z imperium McMahonów. Otwarcie ma mieć miejsce w lato, ale już wczoraj doszło do oficjalnej zapowiedzi. P...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dalsze-losy-nowej-placowki-i.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32643-dalsze-losy-nowej-plac%C3%B3wki-i-quot%C5%9Bwie%C5%BCynkiquot-z-live/

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

1

• Taquito

1

• Ghostwriter

1

Top użytkownicy w tym temacie

Przestańcie pisać o The Rocku, chyba żadnego fana wrestlingu on nie obchodzi.

Raczej powinieneś wypowiadać się tylko w swoim imieniu.

w moim też się wypowiedział, przecież to jest serwis wrestlingowy a nie filmweb, mam nadzieję, że Rock już się w ringu nie pokaże też mnie te informacje nie obchodzą...

A czemu go nie chce? W ringu jest już słaby, zero kondycji, za dużo sterydów, beznadziejne finishery (Rock Bottom to pół Chokeslemu, a People Elbow to nawet nie chce mi się komentować), do tego te jego proma, komu ciągle chce się słuchać o jakiś cukierkach i gadanie o sobie w trzeciej osobie, masakra ;/

Przestańcie pisać o The Rocku, chyba żadnego fana wrestlingu on nie obchodzi.

w moim też się wypowiedział, przecież to jest serwis wrestlingowy a nie filmweb, mam nadzieję, że Rock już się w ringu nie pokaże też mnie te informacje nie obchodzą...

Właśnie ze względu na takich ludzi żałuję, że kiedyś sam przekonywałem, że nie należy uniemożliwiać komentowania newsów ludziom spoza forum.

Czy się wam podoba czy nie The Rock był i jest wrestlerem. Nawet gdyby już nigdy miał nie wystąpić na ringu, to zawsze będzie on częścią tego biznesu, tak samo jak inne byłe gwiazdy WWE. Rozumiem, że ktoś może gościa nie lubić, mnie samego jego proma nudzą, też patrzyłem z niesmakiem na to co działo się z nim w ostatnim czasie w WWE, ale to jeszcze nie obliguje nikogo, żeby żądał zaprzestania pisania o nim w newsach, o wypowiadaniu się w imieniu innych fanów nie wspominając. Newsman poświęca czas, żeby tłumaczyć te informacje, ale zawsze znajdą się cwaniaczki, które przypieprzą się o byle gówno - niesłusznie zresztą.