Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania 29 - wyniki, zdjęcia, wiadomości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A teraz jeszcze coś do N!KO Ziggler mógł spokojnie inkasować walizkę, przy takim poziomie gali to by było najbardziej pamiętne wydarzenie ;)
  • Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Raw zgniotlo WM.Mogl to zrobic i zrobil na Raw.Zigi jest nowym mistrzem!!!!!!!!
Opublikowano
Tuuu-rut! Tut tut turuuu tururuuu-rut! Tut tut turuuu...
Opublikowano

Wg. mnie ta WM-ka była bardzo, bardzo słaba.

1. Miz przejmuje IC Championship? Ok, może Cesaro nie był wybitnym mistrzem, publiczność ma go w doopie, ale jest dobry i trzeba było dać mu szansę na pokazanie się.

2. Ths Shield vs RKO, Byk, Sheamus - Zwycięstwo The Shield bardzo cieszy - to najlepsza grupa od czasów Evolution. Mają chłopaki przyszłość, tylko nie bardzo wiem dokąd zmierzają - pokonali już wszystkich, więc teraz pewnie rozpad i solowe kariery.

KO Punch Big Showa na partnerach wyglądał okropnie - obydwa źle wykonane.

3. Tag Team meczu nawet nie chciało mi się oglądać, bo nie wierzyłem, że Kane i Bryan stracą pas.

4. Taker vs Punk - fajna walka, ale dużo słabsza, niż z HHH czy HBK - Taker nawet się nie zmęczył. Fajna akcja po wykonaniu GTS przez Punka, gdzie Taker odbił się od lin, każdy myślał, że padnie, a ten nie poczuł nawet i wykonał Tombstone - kapitalne to było.

Wygrana Takera była pewna, mimo stypulacji.

5. Brock vs HHH - nudna, słaba walka, bez spektakularnych akcji, HHH 3x złapał Brocka pod kimure, bo ten trzymał na nim cały czas reke mega durne to było, a końcówka tragiczna.

6. Rock vs Cena także nijakie, niby ok, ale wiedziałem, że Cena wygra i w sumie nic mnie nie zaskoczyło, do tego szacun od Rocka - żenada...

Ogólnie WM29 wypadła wg. na 4/10 - słabo, nawet bardzo.

Opublikowano
Dzięki świetnej publiczności RAW było w odbiorze o niebo lepsze niż WrestleMania XXIX. Żałuję, że własnie RAW nie oglądałem na żywo zamiast WrestleManii... No dwa pasy mistrzowskie zmieniły właścicieli na tej samej gali, to nie zdarza się często.
Opublikowano
dodacie w tym roku newsa czy nie?
Opublikowano
Vercyn back please ;(