Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  4. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiad z CM Punkiem dla ESPN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywiad z CM Punkiem dla ESPN.

Autor : Vercyn

ESPN Playbook: Co zwycięstwo nad Undertakerem na WrestleManii może zrobić dla Twojego dziedzictwa?

CM Punk: Myślę, że to wniosłoby coś ogromnego do dziedzictwa każdego. Wielu ludzi podnieciłoby się mogąc walczyć z Undertakerem na WrestleManii, ale ja nie jestem pod wrażeniem tego z kim walczę. Jestem tutaj, aby go pokonać. To jest jedna z niewielu rzeczy, które ewentualnie mogą mi utrzymać mój moment w karierze, który rozpocząłem od niesławnego proma w Las Vegas.

ESPN Playbook: Undertaker jest znany jako lider w szatni WWE. Kto wypełnia tę rolę przez cały rok jego nieobecności?

CM Punk: Nie jestem pewien czy ktoś byłby w stanie to zrobić i raczej nikt tego nie próbuje. Bóg pomaga nam wszystkim, ale jeżeli spojrzycie po wszystkich, to nie ma nikogo innego poza mną i Johnem Ceną. To wszystko.

ESPN Playbook: The Rock zabrał Twój tytuł i przerwał najbard...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/wywiad-z-cm-punkiem-dla-espn.html
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dzięki wielkie, ale mam jedno zastrzeżenie, czy mógłbyś zmienić słowo "hejtuje" na "krytykuje" (domniemam, że padło tam słowo hate). Język polski jest bardzo bogaty i nie musimy koniecznie pożyczać każdego ich zwrotu jak leci.

20032177924871c71b3f2e9.jpg

Opublikowano
Zawsze myślałem że Punk był ateistą a tu naraz powołuje się w wywiadzie na Boga który pomaga wszystkim w szatni? :?
Opublikowano

@TakerFanKrk

To tylko pokazuje jak dobrym aktorem jest Punk. Tak dobrze wcieił się w postać heela za czasów SES, że fani nazywali go antychrystem i to złudne wrażenie zostało aż do dziś. :)

Opublikowano
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że przy takim terminarzu Lesnara, ktoś naprawdę zastanawia się nad wpakowaniem go w tag team :) Tę wypowiedź Punka traktuję raczej jako żart. Best in the World walczący o pasy drużynowe? No dajcie spokój... Ale cały wywiad niezły. Dobra robota, Vercyn (chciałoby się napisać - jak zwykle).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano

@SixKiller

Czemu? Po pierwsze, nie znamy treści nowego kontraktu Lesnara, co w sumie nie wiele zmienia, ale...

... (tu po drugie) taki team można skleić podczas RtWM, gdzie Brock pojawia się zdecydowanie częściej.

Po trzecie... czy oni od razu muszą walczyć o pasy drużynowe ;)? Mogą walczyć indywidualnie i każdy będzie asystował drugiemu. Przecież taką sytuację mamy teraz w wypadku Dolpha, który dopiero na WM zawalczy razem z Langstonem, a wcześniej służył mu on jedynie za pomocnika...

Opublikowano

Bullinho, odnosiłem się do treści wywiadu. Ale jeżeli pytasz mnie, czy chciałbym zobaczyć taki team, to odpowiedź też brzmi "nie". Powód? W obecnej sytuacji takiej drużyny nie byłoby przeciwko komu wystawić. Bo były w przeszłości podobne teamy, dla przykładu HHH i Austin. Ale wtedy byli też Brothers of Destruction, Hardyz, Dudleyz, E&C itd., czyli jednym słowem - była dywizja tag teamów. Dzisiaj powstanie mocarnego heelowego teamu wiązałoby się z powstaniem podobnego teamu face'owego, równie przypadkowego, dajmy na to Cena/Ryback. A tego naprawdę nie chce mi się oglądać.

Współpracę Punka i Lesnara, tzn. sytuację, w której pomagają sobie nawzajem, rozpieprzając całe WWE, przywitałbym z radością. No ale to nie jest tag team (i nie dam się wciągnąć w żadne dyskusje typu "no nie, ale..."), tylko dwóch singli ubezpieczających swoje plecy :)

Z pomocą Lesnara Punk dałby radę nawet Takerowi na WM :wink:

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Sam jestem ciekaw, czy Punk , mówiąc "tag team", rzeczywiście miał na myśli taki układ, czy może mówił o tym, co wspomniałem w swoim punkcie nr 3 i jest - według mnie - bardziej prawdopodobne.