Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Impact Wrestling by arkao

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Oto moje nowe diarry które piszę sam i są one poświęcone TNA. Wszystko toczy się normalnie, jesteśmy po LockDown i Impactach po nim i wszystko jest tak jak na naprawdę aktualnie w TNA.

Impact Wrestling 11 kwiecień 2013

Galę rozpoczęli Aces And 8s którzy wyszli przy swojej muzyce na ring, Ray wziął mikrofon do ręki.

Bully Ray – Czy wy wiecie kim my jesteśmy ? Pewnie że wiecie bo odkąd Impact ruszył w trasę to my rządzimy, nikt nie jest wstanie nam się przeciwstawić. Jeff spróbowałeś już raz na LockDown i jak to się skończyło, mój brachol Devon rzucił mu młotek którym przyjebałem ci w twój pusty łeb. Jeśli jesteś z Aces And 8s to nigdy nie będziesz sam, przez wiele miesięcy robiliśmy wszystko by podbić TNA i w końcu nam się udało. I co teraz? Sting żre się z Hoganem, córka Hulka a moja żonka, właśnie chcę cie pozdrowić kotku. Jak to jest poczuć się zdradzoną, ahh czuję się doskonale. Wszyscy Hoganie zostali wyrolowani, oszukaliśmy ich. Anderson, Devon, D’Lo Brown, Wes, DOC, Knox ,Bishoff a także Taz to moja armia. Posiadamy już dwa pasy a na tym się nie zakończy.

[heat]

Devon – Możecie w końcu zamknąć mordy ? Mamy was wszystkich tam gdzie światło nie dochodzi, buczycie na nas a oklaskujecie tych swoich marnych bohaterów. A jak to się kończy, kończy się to tak że dostają oni cały czas takie baty jakich nigdy w życiu nie dostali a to dopiero początek. Jako TV Champion i brat prezesa czyli mistrza świata wagi ciężkiej mogę wam przyrzec że ostatnim widokiem jaki zobaczycie na dzisiejszej gali będzie obraz w którym Bully Ray będzie świętował z nami pierwszą obronę mistrzowskiego pasa.

D’Lo Brown – Jestem tutaj drugi rangą i mogę wam przyrzec że dzisiejsza gala będzie niesamowita. Nie dzięki waszym pseudo gwiazdą na zapleczu tylko dzięki nam, przez ostatnie dziewięć miesięcy tu wszystkim rządziliśmy, przez pewien czas byłem jedynym zamaskowanym zawodnikiem w tej stajni. Mogłem jednocześnie być członkiem zarządu i VP naszej grupy. Przez jednego dupka który był kiedyś mistrzem olimpijskim zostałem zdemaskowany. Ta suka Dixie oraz jej przydupasy zwolnili mnie z mojej posady i przez to nie muszę już ukrywać tego czego kocham, kocham Asy i nic i nikt tego nie zmieni.

Mr Anderson – Pamiętam jak przed Bound For Glory Hulk Hogan wybrał mnie do swojego teamu w walce Tag Team. Jednak osoby które wtedy nienawidziłem mnie zaatakowały żeby szef mógł dołączyć do tej walki. Po tych miesiącach cieszę się że tak się stało bo znaczy to że ludzie obok mnie uratowali mnie od strasznej rzeczy którą byłoby ratowanie tyłka Hulkowi. Jestem teraz w najlepszej stajni w historii wrestlingu czyli w Aces And Eights.

Bully Ray – Moi zawodnicy powiedzieli wam to co mieli powiedzieć. Jeff na koniec gali dostanie lanie swojego życia. Asy powinny pokazywać swoją klasę i dzisiaj ja jako ich lider pokaże wszystkim jak skutecznie obronić pas.

Na zapleczu Sting chciał jeszcze raz spróbować pogadać z Hulkiem więc ruszył on w kierunku jego biura ale nie wpuściła go dalej ochrona. Wściekły Stinger krzyknął jeszcze że Hogan jeszcze dziś dowie się jaki popełnił błąd.

Walka nr 1 – X Division Championship Match

Kenny King vs Zema Ion vs Petey Williams

Walka trzech rywali rozpoczęła się od tego że każdy zastanawiał się kogo zaatakować, w końcu King uciekł z ringu a pretendenci postanowili walczyć między sobą. Po długiej konfrontacji Zema wykonał w końcu świetny Handstand Tijeras. Gdy jednak tylko Ion sam wstał od razu mistrz wykonał mu doskonały Springboard NeckBreaker. Gdy mistrz się jednak odwrócił to przeciwnik wykonał mu bolesny Jawbreaker. Zaraz po tej akcji wyrzucił on Kinga z ringu i zaplątał on nogi Iona między linami i wykonał mu świetny Canada Nut Squash. Do ringu wrócił jednak Kenny wykonując przeciwnikowi kapitalny Spinebuster. Zema doszedł jednak do siebie i cisnął on przeciwnikiem o narożnik i gdy ten padł to wykonał on mistrzowi Diagonal Van Terminator z narożnika. Ta akcja była świetna, Zema wstał ciesząc się ale nadział się na doskonały Missle Dropkick z narożnika. Była to świetna akcja, Petey szedł za ciosem i zobaczył on że Kenny wstaje dlatego dołożył mu on jeszcze doskonały Facebuster. Gdy Kanadyjczyk podszedł jednak do Zemy ten wyrzucił go z ringu Hurricanranom i dołożył on jeszcze kapitalny Moonsault za ring. Ion wrócił do ringu tam King wykonał mu jednak doskonały Northern Lights Suplex. Zaraz po tym aktualny mistrz wykonał jeszcze CrossBody za ring wstającemu Williamsowi. Za ringiem wykonał mu on jeszcze Lariat i sam King wrócił do ringu ale nadział się na Down On Bended Knee. Ion zaczął świętować ale niespodziewanie do ringu wrócił Petey który wykonał mu Canada Legsweep. To nie był koniec bo Williams dołożył jeszcze Snap Suplex i Back Suplex ..1…2…nie. Było blisko nowego mistrza, Petey wstawał a niespodziewanie kopniakiem z obrotu powalił go Kenny. King rzucił następnie Zema na narożnika ale ten za pomocą lin sam wykonał mistrzowi Hurricanrane. To nie był koniec dominacji Iona bo po chwili wykonał on jeszcze From Lust to Dust ale pin przerwał Petey. Wyrzucił on z ringu Zeme i sam szykował się do Missle Dropkicku ale gdy był w locie to King wykonał mu świetny Tornado Kick. Do ringu wrócił Ion wykonując Filipion Destroyer Kingowi ale sędzia doliczył tylko do dwóch. Ion się podniósł a Petey za to wrócił do ringu wykonując mu Slingshot Double Knee Facebreaker. Petey się podnosił ale zainkasował Knee Strike od Kennego. Znowu tylko dwa, walka jest świetna. Zema za to gdy wstał wyrzucił z ringu Kennego a następnie Peteya i sam wykonał im spektakularny Cancum Tornado za ring !!! Ion wrzucił Willimsa do ringu ale ten wyrzucił go z niego kopniakiem i sam wykonał mu niesamowitą Slingshot Suicide Hurricanrane za ring. Walka weszła na wielkie obroty, za ringiem Kenny za to wykonał Peteyowi Capoeira Kick i to on teraz miał przewagę. Mistrz wrzucił do ringu Willimsa i wykonał mu tam Easy Money ale pin przerwał Zema. Zadał on rywalowi kopniaka i zapiął Williamsowi Filipino Lock, Kanadyjczyk doszedł jednak do lin. Petey wstawał a Ion nie trafił z kopniakiem i Williams wykonał Enzuigiri i sam zapiął Sharpshooter ale Kenny przerwał Submission. King nie trafił jednak z Lariatem i przeciwnik wykonał mu Frankenstainera. Petey zaraz po tym wykonał jeszcze aktualnemu mistrzowi Canadian Destroyer ale pin przerwał drugi z pretendentów. Ion wykonał jeszcze Willimsowi Hurricanrane i kapitalny 630 Senton ..1…..2…nie. Kenny po Canadian Destroyerze wstał i przerwał pin !!! Ależ walka, Kenny wykonał jeszcze Coronation i przypiął Zeme ..1….2…..3…… Koniec tej fenomenalnej walki.

Do ringu przyszedł AJ Styles który miał dzisiaj powiedzieć czy dołącza do asów i ósemek. Chwycił on za mikrofon i zaczął mówić.

AJ Styles – Przez ostatnie miesiące moje życie się bardzo zmieniło, wszyscy na mnie żerowali. Ostatnio zaproponowano mi to żebym dołączył do Aces and Eights. Ta grupa zaproponowała mi sięganie z nimi po największe sukcesy, mogę w końcu coś osiągnąć więc moja odpowiedzieć to...

W ostatniej chwili Stylesowi przerwał James Storm który wyszedł do ringu i zaczął mówić do byłego przyjaciela.

James Storm – Zaatakowałeś mnie po swoim powrocie, do tej pory nie wiem za co ale teraz to nie ważne. Zastanów się czy chcesz tam dołączać, nie pamiętasz co te dranie ci robiły ? Brakuje nam dawnego Stylesa, brakuje mi ale także fanom i wszystkim którzy przychodzą na areny oglądać nasze gale.

Nagle z za stolika komentatorskiego wyszedł Taz który wziął mikrofon i wszedł z nim do ringu.

Taz – AJ, możesz dołączyć do siły TNA, to my rządzimy tą federacją. Jeśli dołączysz do nas nie tylko będziesz miał nowych sojuszników ale także stracisz wielu wrogów. Allen jaka jest twoja decyzja?

Styles patrzyłem na obydwie osoby po czym wymierzył potężnego kopniaka Stormowi ku radości Taza ale gdy ten podniósł rękę Stylesa ten wykonał mu także potężnego kopniaka po czym sam opuścił ring.

Walka nr 2 – Tag Team Championship Match

Dirty Heels vs Chavo Guerrero i Hernandez – 2 out 3 pinfall Match/ Jeśli Meksykanie przegrają ich tag team zostanie rozwiązany

Walkę rozpoczęli Chavo i Bobby, weszli oni w klincz ale Guerrero widząc że nie może nic zrobić przeciwnikowi wykonał mu kilka kopniaków. Roode chciał uderzyć rywala ale nie trafił i Chavo wykonał mu świetny Back Suplex po czym zmienił się z Hernandezem. Ten od razu powalił wstającego Bobby'ego Slingshot Shoulder Blockiem. Po tej akcji zawodnik z Teksasu podniósł przeciwnika i dołożył mu jeszcze świetny Delayed Braibuster. To było bolesne a do tego pretendenci się zmienili i do ringu wkroczył Chavo który zapiął przeciwnikowi Bridging Neck Submission jednak Roode wyszedł z tego po tym jak ugryzł przeciwnika w palce. Niezadowolony Chavo posłał rywala na liny ale Bobby po odbiciu wykonał przeciwnikowi potężny Back Elbow. Kanadyjczyk szedł za ciosem i w narożniku wykonał Meksykaninowi kilka kopniaków i gdy ten padł to zaczął go jeszcze dusić. Roode zmienił się z Ariesem, ten od razu wykonał Slingsot Corkscrew Splash zza lin. A Double poczekał aż rywal wstanie i gdy ten to zrobił podnosząc się dzięki narożnikowi to Aries wykonał świetny Corner Dropkick. Aries nie trafił jednak z Pendulu Elbowem i Guerrero zmienił się z partnerem. Hernandez wszedł na narożnik ale nie trafił z Flying Body Splashem i Austin go przypiął po czym sędzia doliczył do trzech.

1-0 dla Dirty Heels

Hernandez doszedł do siebie i wszedł on w klincz z Austinem i wygrał go po czym wykonał mu w narożniku kilka chopów a także Shirt Assisted Throw. Zaraz po tym zmienił się on z Chavo który wykonał Frog Splash i wynik się wyrównał

1-1

Guerrero zaczął imponująco bo od Northern Lights Suplexu, sędzia doliczył jednak tylko do dwóch. Gdy rywal wstawał to Meksykanin odbił się od lin i wykonał mu Running Headscissor. Chavo dominował i posłał przeciwnika na liny ale ten po odbiciu wykonał mu Lariat i zmienił się z partnerem. Roode natychmiastowo wykonał rywalowi FlapJacka, zaraz po tym gdy rywal wstawał Robert odbił się od linii i dołożył Running Rackbreaker. Roode wyrzucił z ringu Guerrero i zmienił się z Austinem który wykonał kapitalny Suicide Dive za ring. A Double wrzucił jeszcze rywala do ringu ale ten zadał mu tam kopniaka i sam zmienił się z Hernandezem. Ten od razu Big Bootem wyrzucił z ringu Ariesa i wykonał mu niesamowity Big Man Dive za ring. Była to niezwykle widowiskowa akcja, w ringu już Hernandez wykonał jeszcze PowerSlam i zmienił się z Guerrero, ten od razu wymierzył przeciwnikowi bolesny T-Bone Suplex. Po tej akcji Chavo wyniósł jeszcze rywala pod Goutbuster ale Aries mu uciekł z barków i sam wymierzył Dropkick. Były mistrz TNA poczekał aż rywal wstanie i wtedy dołożył mu Crucifix Driver ..1...2...nie. Austin szedł za ciosem i wykonał jeszcze kopniaka w głowę po czym zmienił się z Bobbym. Najdłużej panujący mistrz świata TNA wykonał wstającemu przeciwnikowi od razu NeckbBreaker. Guerrero siedział na ringu bo nie mógł wstać więc Roode wykonał mu jeszcze Neck Snap. Robert jeszcze podniósł przeciwnika ale ten wykonał mu kopniaka oraz zmienił się szybko z Hernandezem. Ten od razu wykonał Clothesline a następnie CramkerJack, Hernandez jest na fali. Wyniósł on jeszcze rywala i wykonał mu PowerBomb ..1...2....nie ma. Aries przerywa pin zadając kopniaka Hernandezowi, ten zmienił się z Guerrero. Chavo chciał wynieść Bobbyego pod Brainbuster ale nie mógł więc wykonał mu DDT. Po tej akcji dołożył on jeszcze trzy charakterystyczne dla siebie Suplexy. Jednak sędzia doliczył do dwóch a gdy Chavo podniósł przeciwnika to ten wykonał mu świetny German Suplex a także Diving Goudbuster. Było bardzo blisko końca ale Roode chciał jeszcze wymęczyć rywala, więc wykonał on Northern Lariat i zmienił się z partnerem. Ten zapiął Guerrero Horn of Aries ale Chavo doszedł do lin. Zły Austin wszedł z rywalem na narożnik by wykonać mu Avalanche Brainbuster jednak Guerrero sam zwalił rywala i wykonał mu Flying Elbow po czym zmienił się z Hernandezem. Ten podniósł Austina i chciał wykonać mu Border Toss miał on pewne zwycięstwo ale Bobby przerwał pin. Hernadez podniósł rywala ale ten wykonał mu Eznzuigiri i zmienił się z Bobbym w tym czasie Hernandez zmienił się z Chavo. Ten wykonał mu swoje trzy Suplexy ale nie trafił z Elbow Dropem, Roode więc wykonał mu Pay Of i zmienił się z Austinem który wykonał na koniec 450 Splash i zakończył walkę kończąc tym samym tag team Meksykanów.

Po walce Chavo chciał się pożegnać z Hernandezem ale ten wykonał mu kopniaka w brzuch a także PowerBomb i uśmiechnięty wyszedł on z areny.

Już za tydzień obędzie się walka trzech rywali w której zwycięzca dołączy do Kennego Kinga i Peteya Williamsa i za dwa tygodnie zawalczy z tymi zawodnikami o pas. Zawalczą oto Sonjay Dutt, Tony Nese oraz Rubix.

W melinie asów Bully pił piwo po czym zwrócił się on do wszystkich.

Bully Ray – Dzisiaj czeka nas obrona naszego pasa,muszę na was polegać bo jesteście jak na razie najlepsi w tym co robicie. Dzisiaj Hogan pewnie będzie chciał nas jakoś przechytrzyć ale ja też jestem mądry i zadbał oto żebyśmy to my przechytrzyli go. Teraz ty Anderson idź na ring i skop tyłek Kurtowi w imieniu Aces And Eights.

Anderson wyszedł a cała reszta wróciła do picia.

Walka nr 3

Kurt Angle vs MR Anderson

Kurt zaczął od serii uderzeń w brzuch rywala i w końcu zepchnął go do narożnika i tam wykonał jeszcze Uppercutt. Po chwili mistrz olimpijski dołożył przeciwnikowi jeszcze bolesny Snap Suplex. Angle chciał jeszcze wynieść rywala pod Angle Slam ale ten się nie dał i wymierzył potężnego kopniaka oraz następnie DDT. Po tej akcji zapiął on jeszcze bolesny Figure Four Leg Lock jednak Kurtowi udało się dojść do lin. Ken poczekał aż rywal wstanie i wtedy odbił się od lin ale nadział się na Belly To Belly Suplex. Angle chciał zapiąć przeciwnikowi Ankle Lock ale mu się nie udało więc jeszcze raz wykonał Belly To Belly Suplex. Kurt podniósł oponenta lecz ten wykonał mu Roll Up i zapiął Single Leg Boston Grab. Angle zdołał jednak z tego jakimś cudem wyjść. Angle usiadł przy narożniku więc przeciwnik wykonał mu tam kopniaka w głowę. Ken podniósł rywala ale ten wskoczył mu za plecy po czym wykonał German Suplex. Angle wszedł z rywalem na narożnik i gdy już ta byli wykonał mu on bolesny Avalanche Belly To Belly Suplex. Kurt nie zdołał zakończyć walki więc podniósł oponenta lecz ten wykonał mu bolesne Enzugiri. Po tej akcji Ken zapiął jeszcze raz Figure 4 Leg Lock. Było bardzo blisko końca ale w końcu Kurtowi udało się dotrzeć do lin. Anderson powoli podnosił rywala ale ten go zaskoczył i wykonał mu Angle Slam ..1...2....nie. Było bardzo blisko by Anderson wyszedł z tego boju jako przegrany. Kurt chciał iść za ciosem i zapiąć Ankle Lock i nawet mu się to udało lecz Ken przewrócił się na plecy i odkopał rywala. Mistrz z Atlanty był wściekły jednak podszedł on do przeciwnika który go zaskoczył i wykonał mu Standing Green Bay Plunge , znowu było tylko dwa. Przy próbie Mic Check Kurt chwycił się liny i akcja się nie udała. Angle jednak wyniósł przeciwnika i wykonał mu świetny Angle Slam z zaskoczenia. Przy pinie jednak MR chwycił się dolnej liny. Kurt znowu zapiął Ankle Lock który mógł dać wygraną ale pojawili się Doc, Knox oraz Brown i odwrócili uwagę Kurta który puścił rywala i skierował swój wzrok na nich. Gdy mistrz się odwrócił zainkasował Mic Check i było po walce.

Do ringu przyszli Bruce Prichard, Dan Davis oraz Al Snow. Zaraz po nich pojawili się także Magno i Adam Pearce.

Bruce Prichard – Tylko jedna osoba może mieć szansę na kontrakt więc z przykrością mówię że … Magno może iść na zaplecze. Teraz zostałeś już tylko ty Adam, masz 35 lat i jeszcze nie zrobiłeś wielkiej kariery. TNA dało ci szansę i ty pokonałeś tydzień temu Magno, jednak nie zrobiłeś tego czysto. Widzę w twoich oczach jednak to że kochasz to co robisz i dlatego moja odpowiedź to TAK.

Dan Davis – Jesteś już niezwykle doświadczony co było widać tydzień temu, pokonałeś rywala przez spryt co bardzo cenię. Jednak masz już swoje lata i kondycja u ciebie może szwankować dlatego moja odpowiedź to NIE.

Adam Pearce – Mam 35 lat, byłem mistrzem wielu federacji jednak tutaj też chcę spróbować. Możliwe że to już końcówka mojej kariery ale chcę dostać tą szansę, widzę jak wiele osób które przeszły Gut Check nie mogą być nawet w głównym rosterze. Ja jestem inny i rzucę tą federację na kolana więc proszę o tą szansę Al.

Al Snow – Masz rację wiele osób się dostało ale ich nie widzimy, te osoby są jednak młode i się w końcu tu przebiją. Jednak ty masz swoje lata więc mam nadzieje że będziesz jak Christian York bo masz kontrakt moja odpowiedź to TAK.

Adam podziękował wszystkim i świętował kontrakt z fanami.

W melinie wszyscy złożyli gratulacje Andersonowi po czym Bully Ray wziął pas i ruszył do ringu.

Main Event – TNA World Championship Match

Bully Ray vs Jeff Hardy – Full Metal Mayhem Match

Przed walką zawieszono jeszcze pas nad ringiem po czym sędzia uderzył w gong. Bully na początku zdominował rywala atakując go serią kopniaków po czym wyniósł go i wykonał mu Reverse Body Toss na liny. Gdy tylko Hardy wstał to Ray dołożył jeszcze Back Elbow. Bubba podniósł przeciwnika po czym rzucił go na liny jednak przeciwnik wykonał mu świetny Running Headscissor. Zaraz po tej akcji Hardy wyszedł jeszcze za liny po czym wykonał Springboard Dropkick. Po tej akcji Jeff wyszedł z ringu do którego wrzucił trzy stoły, schodki oraz dwa krzesełka. Gdy sam jednak wchodził nadział się na Clothesline. Niedługo po tym Bully cisnął w Jeffa jeszcze schodkami. Szef asów poczekał aż Hardy wstanie i wtedy wykonał mu Twisting Face Jam. Bully chwycił za krzesełko ale nie trafił nim w przeciwnika, Hardy powalił go za to potężnym Dropkickiem. Pretendent rozstawił jeszcze stół na środku ringu, jednak na razie nie używał go tylko wszedł na narożnik i wykonał przeciwnikowi potężny Missle Dropkick. Hardy chciał jeszcze wykonać Big Boot ale rywal go odepchnął i sam wykonał mu Jumping Butt Splash. Ray przyszykował dwa stoły obok siebie i położył on na nie jeszcze schodki. Jednak najpierw wykonał on świetny Stun Gun na liny. Bully szykował się jeszcze do PowerBombu na stoły ale rywal skontrował to na Hurricanrane i to rywal uderzył głową o schodki które były na stołach. Hardy poczekał aż rywal wstanie i wtedy wykonał mu Double Knee Facebuster. To była potężna akcja a po niej Hardy wykonał jeszcze Frankenstainer i wyszedł z ringu po drabinę. Gdy wrzucił on ją do ringu i sam chciał wejść to nadział się na potężny Big Boot a następnie Midsencion Headbutt. Zaraz po tym Ray dołożył jeszcze potężny Belly To Back Suplex na schodki. Ray rozstawił na środku ringu drabinę i zaczął się wspinać jednak zrzucił go z niej Jeff który następnie wykonał mu fenomenalny Diving Dropkick z drabiny. Po tej potężnej akcji Hardy chwycił krzesełko i zaczął nim okładać wstającego Raya po plecach. Jednak Hardy nie trafił z uderzeniem w głowę, Bully go powalił Dropkickiem i wszedł z nim na narożnik skąd wykonał mu świetny Superplex na stół !!! Nie miał on jednak sił by wstać i wejść po pas, w końcu Ray wstał i wszedł na drugą linę i wykonał Diving Clothesline. Ray wchodził po drabinie więc Jeff nią wskoczył i wykonał mu z niej niesamowity Diving Hip Toss. Jeff ustawił głowę rywala na stole po czym sam wszedł na narożnik i wykonał mu Guillotyne Leg Drop. Były mistrz podniósł przeciwnika ale ten zadał mu kopniaka w brzuch oraz potężne DDT, Bully nie miał nawet sił by się podnieść. W końcu Bubba wstał i rzucił rywala na liny wykonując mu jeszcze Back Body Drop. Bubba chwycił rywala za włosy i go podniósł lecz ten wykonał mu Clothesline, Bully wypadł z ringu więc za ringiem pretendent za pomocą lin wykonał mu Barricade Run. Wrzucił on Raya do ringu i tam go podniósł lecz ten zadał mu kopniaka w brzucha następnie NeckBreaker, zaraz po tym dołożył on jeszcze Clothesline i zaczął się wspinać. Gdy był u góry to Jeff go ściągnął na dół za nogę, zaraz po tym wykonał mu on Diving Body Splash. Hardy podniósł przeciwnika ale ten wykonał mu kopniaka i sam wszedł na drugą linę jednak Jeff wykonał mu znakomitą Hurricanrane z narożnika. Zięć Hogana powoli wstawał lecz Hardy nie trafił w niego z Clothesline'em i Ray wykonał jeszcze Belly To Belly Suplex. Szef Aces and 8s wyniósł rywala i wykonał mu Gorilla Press Slam na stół. Ray chciał go wykończyć jeszcze Power Bombem jednak Jeff wykonał mu Hurricanrane. Nikt nie mógł wstać, w końcu Hardy się podniósł i dołożył Filliping Leg Drop, zaraz po tym Jeff wykonał jeszcze Standing Moonsault. Jeff chwycił drabinę i chciał nią cisnąć w rywala ale ten się schylił, Ray wykonał jeszcze Big Boot oraz Diving Senton z narożnika. Bully zrobił następnie coś szalonego i wyniósł przeciwnika po czym dołożył mu Piledriver. Ray zaczął się wspinać ale gdy był już na szczycie zagrała muzyka Hulka Hogana i Ray się popatrzył na rampę ale Hulk nie wyszedł. Hardy jednak wstał i zrzucił przeciwnika z drabiny, następnie Hardy wyrzucił przeciwnika z ringu i wykonał mu przy użyciu lin Pescado. Za ringiem Jeff chciał wykonać jeszcze kopniaka ale rywal chwycił go za nogę ale Jeff wykonał mu Roundhouse Kick. Hardy wrócił do ringu i zaczął się wspinać ale tym razem zabrzmiała muzyka Aces And 8s ale znowu nikt się nie pojawił. Bully jednak wrócił do ringu i zrzucił Hardego z drabiny, do tego dołożył mu on jeszcze potężny Big Boot. Ray poczekał aż przeciwnik wstanie i wtedy wykonał mu Rollins Elbow Combo. To było bardzo bolesne dla Jeffa, Ray znów go podniósł ale Hardy wyrzucił go Frankenstainerem za ring i pretendent wszedł na narożnik i wykonał doskonałą Moonsault Planche za ring. Jeff wrzucił przeciwnika jeszcze do ringu i sam wykonał mu tam Inverted Suplex ale Ray wystawił kolana. Obaj zawodnicy leżeli i nie mogli się nawet ruszyć, pierwszy się podniósł Bully który wszedł na drugą linę i sam dołożył Diving CrossBody. To nie był koniec bo Bully po chwili dołożył jeszcze Flapjack. Ray gdy był na szczycie dogonił go Jeff ale w tym momencie do ringu wpadły asy które zrzuciły drabinę ale nic nie mogli zrobić bo pojawił się roster TNA który przegonił ósemki i w ringu został znowu Jeff i Bully. Roster ruszył na zaplecze za wszystkimi asami i Hardy uśmiechnął się do Jeffa ale w tym momencie do ringu wpadli z trybun trzej zamaskowani zawodnicy którzy zaatakowali Hardego i wykonali mu PowerBomb na stół. Zaraz po tym Ray szybko wskoczył na drabinę i ściągnął pas.

Do ringu wpadli wszyscy zawodnicy Asów i Ósemek i wszyscy zaczęli cieszyć się z zamaskowanymi wrestlerami. Bully kazał im ściągnąć maski i okazało się że kryją się pod nimi … THE POPE, HERNANDEZ a także Sting. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tym szokującym akcentem kończymy ten odcinek IW.

Edytowane przez Arkao
https://forum.wrestling.pl/topic/32550-impact-wrestling-by-arkao/

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

3

• Mr. Ghost

3

• szpicu

1

• xYoohas

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

O nowe diary :) Skomentuję :P

Prowadzisz TNA,tak jak Kari, no to fajnie zobaczymy ,kto z was będzie lepiej ją prowadził :D

Gala wyszła ci dobrze. Trochę przykrótka ,ale była naprawdę przyzwoita. Pierwszy segment wyszedł fajnie, ale ,żeby nie było ,że Aces & Eights ciągle rozpoczynają Impact. Ale to tylko moje zdanie ,no ale wiesz... :P Sting znowu zezłościł się na Hogana ,no i widać ,że jest to już krytyczna sprawa... No no ,czytałem dalej z zapałem.

Pierwsza walka ,fajna. Piszesz długie pojedynki, co może się podobać - ja jestem do tego nastawiony neutralnie :smile:

Mam sugestię ,co do pojedynków ( Szpicu w moim diary też mi tak napisał :twisted: ) ,że jak piszesz - 1...2...nie ma. - To mógłbyś pisać - 1...2...Kickout. Tak według mnie lepiej wygląda pojedynek. 8-)

Dalej gala wyglądała spokojnie bez większych pomyłek. Mam jednak kolejną sugestię :P Fajnie byłoby więcej ,wiesz segmentów - Na backstage przede wszystkim ;)

Czekałem na Main Event i walka była dobra. Długa i przyzwoita. O to właśnie chodzi :twisted: Zwycięża Bully i od razu bomba... THE POPE, HERNANDEZ I STING CZŁONKAMI ASÓW I ÓSEMEK! No no ,od razu rozpocząłeś z grubej ,,pompy''. Mam nadzieję ,że dobrze to rozwiniesz i przetrwasz z tym diary, długo :)

Powodzenie w dalszym pisaniu! - Mr. Ghost

https://forum.wrestling.pl/topic/32550-impact-wrestling-by-arkao/#findComment-315522

Piszesz TNA, podobnie jak Kari jestem ciekaw co teraz będzie z NXT i ME w diarach u Heymana, bo tam pisałeś te dwie tygodniówki. Jeśli chodzi o pierwszy Impact to wyszedł Ci on całkiem nieźle, a nawet dobrze. Segmenty wypadły nieźle, aczkolwiek niektóre były słabsze (jak ten otwierający), a niektóre lepsze. Walki są długie, ciekawe za co plus, ale w niektórych momentach czytania można się pogubić, zwłaszcza gdy to są walki wieloosobowe, to wtedy brakuje dokładniejszego opisu. Odniosę się jeszcze do tego, że Sting został członkiem A&E.. Dla mnie to trochę zła i nieprzemyślana decyzja, ale zobaczymy jak to rozwiniesz dalej.
https://forum.wrestling.pl/topic/32550-impact-wrestling-by-arkao/#findComment-315560

[Oficjalne ogłoszenie – Wszystkie Divy zostały zwolnione a pas nokautek został wycofany.]

Impact Wrestling 18 kwiecień 2013

Galę rozpoczęli Dirty Heels którzy przyszli do ringu razem z pasami mistrzowskimi i zaczęli oni świętować przy pozytywnej reakcji fanów.

Bobby Roode – Nie zobaczycie już Hernandeza i Chavo nigdy razem, jednak chyba temu pierwszemu zrobiliśmy tylko przysługę bo zdradził on TNA dla Aces and Eights. Zrobiliśmy dobry uczynek, to my odkryliśmy jaki naprawdę jest Hernandez i to wszystko dzięki mnie.

Austin Aries – Dzięki tobie ? Gdybym nie ja i nie mój 450 Splash możliwe że fałszywy Meksykanin latał by tu nam z pasem Tag Team już jako członek motocyklistów. To wszystko dzięki mnie bo to ja jestem lepszą połówką mistrzowskiego Tag Teamu.

Mistrzowie zaczęli się kłócić ale zagrała muzyka Bad Influence którzy wyszli na arenę i weszli do ringu.

Christopher Daniels – Bla, bla , bla , bla kogo to obchodzi. Zła siła jest następna w kolejce po te pasy bo my jesteśmy jak niesamowici sportowcy, Kaz znasz jakiś tak wspaniałych sportowców jak my.

Kazarian – Czekaj, muszę to przemyśleć. Hmmm Chris chyba nikogo takiego nie ma, jednak znam chyba sportowca który jest taki jak ta dwójka jest … Lance Amstrong.

Austin Aries – Kazarian jak patrzysz na Danielsa to ci staje? Patrzysz na niego jakbyś miał go zaraz zgwałcić, Bobby odsuńmy się trochę od nich. Teraz jest dobrze, aha mówiliśmy o sportowcach, może nie ma tak słabych sportowców jak wy ale znam jednego człowieka który jest tak samo stuknięty. Kurde jak się on nazywa, King Dong? Nie Bobby wiesz jak ma na imię ten władca Korei?

Bobby Roode – Ja znam jednego Kinga, King Konga. Ale tobie chyba chodziło o Kim Donga.

Kazarian – Jacy wy dzisiaj śmieszni, prawda jest taka że to my odbierzemy wam pasy mistrzowskie bo jesteśmy niesamowici. Nie znajdziecie drugiego takiego teamu jak my, jesteśmy jak pierwszy człowiek na księżycu.

Bobby Roode – Czy on nie miał na nazwisko Amstrong, tak jest może wy jesteście pierwszymi czarnoskórymi kolarzami na księżycu. Austin czy nie sądzisz że nie jesteśmy godni by stać z nimi w jednym ringu ?

Austin Aries – No wiesz, nie wiem jak ty ale ja w szatni po proszę ich o autograf.

Christopher Daniels – Mamy dla was propozycję, oddajcie nam pasy i nie będziecie musieli znosić bólu który wam zadamy.

Bobby i Austin odrzucili pasy i chcieli zaatakować Kaza i Chrisa ale zabrzmiała muzyka Hulka Hogana i wyszedł on na rampę.

Hulk Hogan – Jestem dzisiaj w fatalnym nastroju więc zaraz odbędzie się walka Christopher Daniels vs Austin Aries i jeśli Chris wygra to za tydzień podczas mistrzowskiego czwartku na którym wszystkie pasy będą bronione Bad Influence dostanie swoją szansę, jeśli nie Austin i Bobby dostaną nowych rywali.

Walka nr 1

Christopher Daniels vs TT Champion Austin Aries

Zawodnicy rozpoczęli walkę od klinczu ale nikt nie był silniejszy więc Daniels zacisnął przeciwnikowi boczny Headlock po czym rzucił go na liny ale nie trafił z Big Bootem. Mimo to Austin także nie trafił z Clothesline’em dzięki czemu Christopher wykonał mu STO. Daniels świętował a Kaz się cieszył za ringiem, Black Angel podniósł jeszcze przeciwnika i dołożył mu Complete Shot ale sędzia doliczył tylko do dwóch. Christopher bardzo powoli zaczął podnosić przeciwnika ale ten nagle wykonał mu świetne Enzuigiri oraz następnie Headstand Dropkick. A Double wyszedł jeszcze za liny i dołożył przeciwnikowi doskonały Slingshot Senton Splash. To była wyśmienita akcja, sędzia doliczył jednak tylko do dwóch. Austin powoli zaczął podnosić oponenta ale ten zadał mu kopniaka kolanem w brzuch a następnie świetny Throat Slam. Tym razem to Chris dominował w ringu i był on bliski zwycięstwa, pokazał on więc jeszcze fanom środkowy palec oraz dołożył Arabian Slam ..1…2….KickOut. Chris był wściekły i podniósł przeciwnika ale ten powalił go Frankenstainerem a następnie dołożył jeszcze Pendulum Elbow. Daniels wyślizgnął się z ringu i tam Kaz pomógł mu wstać ale Austin odbił się od lin i wykonał im doskonały Suicide Dive. Mistrz wrzucił jeszcze rywala do ringu ale gdy sam wszedł i się schylił do rywala ten zapiął mu Coji Clutch. Austin walczył z bólem w końcu udało mu się dojść do lin. To mu jednak bardzo nie pomogło bo zaraz po tym jak wstał przeciwnik rzucił go na liny i wykonał mu Blue Thunder. Daniels poczekał aż rywal wstanie i chciał on mu wtedy wykonać Clothesline ale A Dobule z kontrował to na świetny Cruifix Driver. Nie miał on jednak nawet sił by wstać i przypiąć rywala, w końcu Aries wstał i wykonał kopniaka w głowę przeciwnikowi ale sędzia znowu doliczył tylko do dwóch. Austin bardzo powoli podnosił przeciwnika, Chris to wykorzystał i wykonał mu Hurricanrane. Zaraz po niej członek Bad Influence dołożył jeszcze świetny Best Ever Moonsault ..1…2…kickout. Walka weszła na wspaniały poziom i sam Chris miał jej chyba dość bo wyniósł on przeciwnika i dołożył mu jeszcze doskonały Spicy Drop ale znowu dwa. Chris podniósł przeciwnika ale mistrz wykonał kopniaka w brzuch raz BrainBuster ..1….2….NIE ! Zaraz po przerwaniu pinu Austin wszedł na narożnik ale nie trafił z 450 Splashem i Christopher wykonał mu jeszcze tylko Angel Wings i zakończył ten pojedynek.

Do ringu przyszedł Bully Ray z całym Aces And Eights, weszli oni do ringu po czym Sting, Hernandez i The Pope weszli na narożniki a fani „nagrodzili ‘’ ich wielkim heatem.

Bully Ray – Czy wy wiecie kim my jesteśmy ? Tydzień temu Hogan chciał zaszaleć i postawił przeciwko mnie swoją największą broń czyli Jeffa Hardego. Wszyscy wiemy jak to się skończyło a my pokazaliśmy że jesteśmy lepsi od NWO, LWO, Four Horsemen, Nexusa, Evolution, Fortune, Immortal, DX oraz The Hart Foundation. Oni wszyscy może i przez pewien czas dominowali ale my będziemy dominować wiecznie bo nigdzie się nie wybieramy. Te stajnie miały takie legendy jak Eddiem Guerrero, Ric Flair, Eric Bishoff, Kevin Nash, Scott Hall, Shawn Michaels, Triple H, Chyna , Batista i wiele innych ale my mamy nieustraszonych wojowników którzy zawsze są na szczycie. W jednej z tych stajni była osoba która jest niewdzięcznikiem i chodzi mi o samego Hulka Hogana. Ten stary dziadek i mój teść jednocześnie obwinił winą za to że my go wykiwaliśmy Stinga, nie mogliśmy tego odpuścić i zaoferowaliśmy Iconowi swoją propozycję a on musiał ją przyjąć bo był by kretynem gdyby tego nie zrobił. Hulk na początku roku nie przedłużył kontraktu z Popem D’Angelo Dineiro. My to także wykorzystaliśmy i on także jest już z nami mimo tego że kiedyś chłopaki go zaatakowali. Hernandez stracił szansę na pasy Tag Team także przez ciebie Hogan, bo to ty zatrudniłeś tego nieudacznika Chavo Guerrero który był słabym ogniwem w ich drużynie. Ten człowiek miał niesamowitego członka rodziny ale on sam jest wielką ofermą. Teraz każdy z nowych członków powie wam czemu on razem z nami zdominuje tą organizację.

Sting – Hogan całą winę za swoją głupotę przelał na mnie, pomagałem temu niewdzięcznikowi od początku kiedy jest General Managerem. On mnie oskarżył oto że Bully jest mistrzem, wiesz co ci powiem Hogan bardzo się cieszę z powodu tego że mój kumpel został mistrzem i jeśli zrobił to przeze mnie to jeszcze lepiej. Teraz mam coś do powiedzenia wam nieudacznicy na trybunach, jesteście tacy sami jak Hulk czyli jesteście nieudacznikami chociaż może wy nie kręcicie filmów dla dorosłych.

The Pope – W styczniu wygasła moja umowa z TNA, jednak nikt nie chciał jej ze mną przedłużyć. Nie wiem czemu ale Hulk nie szanuje swoich największych gwiazd. Nawet nikomu nie zasugerowałeś tego żeby umowa ze mną została przedłużona więc trudno znalazłem sobie inną drogę do powrotu.

Hernandez – Cały zeszły rok byłem w cieniu mojego pożal się boże partnera Tag Teamowego czyli Chavo Guerrero. To że rok temu przyjąłeś tego frajera do rosteru sprawiło że to był twój najgorszy wybór. Dano mi go do Teamu i gdybym nie ja to byśmy nie posiadali pasów Tag Team przez cztery miesiące. Tydzień temu ten frajer przegiął i go zaatakowałem, po walce dostałem ofertę od Taza więc nie mogłem jej odrzucić. Nadszedł czas na nowego Hernandeza, czas na Hernandeza w Aces and 8s.

Bully Ray – Hogan nagrabiłeś sobie od nas już zupełnie ale to nie jest najważniejsze, najważniejsze jest to że ja i mój brachol Devon mamy za tydzień bronić swoich pasów podczas mistrzowskiego czwartku więc przyjdź stary dziadu do ringu i powiedz nam kto będzie naszym rywalem podczas przyszłotygodniowej gali.

Zabrzmiała muzyka Hulka Hogana i ten przyszedł na arenę z mikrofonem i w końcu stanął na rampie.

Hulk Hogan – Sting jesteś taki sam jak oni, jednak nie jestem tutaj by ci o tym mówić tylko po to by powiedzieć kto będzie waszym rywalem. Otóż dowiecie się o tym na zakończenie gali, za to w dzisiejszej walce wieczoru odbędzie się pojedynek w którym Bully będziesz musiał wystawić swoich trzech ludzi którzy zmierzą się z Samoa Joe, Jeffem Hardym a także Kurt Angle.

Bully Ray – Już wiem kto wystąpi w tej walce, są to MR Anderson, Hernandez a także The Pope. Ta trójka pokaże twoim pozerom co to znaczy być w najlepszej stajni w historii wrestlingu. Teraz Hulk lepiej idź jeśli nie chcesz mieć sporych problemów. ACES AND EIGHTS nie zawiedźcie mnie dzisiaj.

Walka nr 2 – Walka o miano drugiego pretendenta do pasa X Division

Rubix vs Sonjay Dutt vs Tony Nese

Walka się rozpoczęła od tego że Sonjay i Rubix ruszyli na Tonego i wyrzucili go razem z ringu. Następnie chcieli oni rozstrzygnąć to między sobą, w końcu Rubix wykonał rywalowi Running Hurricanrane oraz świetny Springboard Leg Drop. Do ringu wrócił Nese ale nie trafił z Big Bootem i zamaskowany zawodnik wskoczył na narożnik i wykonał mu Diving CrossBody. Gdy jednak zamaskowany wrestler się odwrócił zobaczył Dutta który wykonał mu fenomenalny Frankentainer. Sonjay kontynuował akcję i dołożył jeszcze świetną akcję z narożnika o nazwie Flying NeckBreaker. Gdy Dutt jednak tylko wstał od razu nadział się na potężny Front Kick od Tonego, Nese chwilę po tym dołożył jeszcze Speening Heel Kick. Tony zorientował się że wstaje Rubix więc wykonał on mu lariat. Gdy Nese się jednak tylko odwrócił od razu zainkasował doskonałe Satellite DDT od Dutta. Walka stała na świetnym poziomie, Sonjay szedł za to za ciosem i dołożył jeszcze widowiskowy Calcuta Driver na Tonym. Ależ akcje, Sonjay chciał wejść jeszcze na drugą linę ale zwalił go z niej Rubix Frankenstainerem. Sonjay wyleciał z ringu więc Rubix wykonał mu niesamowity Moonsault za ring. Wykorzystał to Nese który dołożył jeszcze doskonały Springboard Moonsault za ring dla wstających rywali. W ringu już Tony poczęstował jeszcze świetnym Superkickiem Sonjaya. Wykorzystał to Rubix który wbiegł do ringu i wykonał tam jeszcze doskonały Sick Kick Tonemu. Zaraz po tym zamaskowany zawodnik dołożył jeszcze potężny German Suplex który zwalił z nóg Nesa. Zaraz po tym jednak Dutt zapiął Rubixowi niesamowity Satellite Octopus Hold. Rubix padł na matę i spowodował dzięki temu to że rywal go puścił. Zaraz po tej akcji Dutt dołożył jeszcze Indian Summer, Dutt mógł już wygrać tą walkę ale pin przerwał Nese. Zawodnik ten wykonał jeszcze do tego Sonjayowi potężny Europen Uppercutt. Dutt po tej akcji wpadł w narożnik a rywal wykonał mu Back Elbow oraz doskonały Running Knee. Tony zaczął świętować ale gdy się odwrócił nadział się na kopniaka oraz potężne DDT od Rubixa. Po tej akcji zamaskowany zawodnik dołożył jeszcze Revensburger Driver ale pin przerwał Sonjay Dutt. Zawodnik ten wykonał jeszcze niespodziewanie Sonjay Cutter rywalowi ..1….2…Kickout. Dutt po tej akcji wszedł jeszcze na narożnik i dolożył kapitalną Bombay Rane, miał on pewne zwycięstwo ale pin przerwał Tony. Nese wykonał przeciwnikowi DDT i wszedł z nim na narożnik skąd wykonał świetny Spider German Suplex. Zaraz po tym dołożył on jeszcze świetny Splash z narożnika ale pin przerwał Rubix. Podniósł on Tonego i wykonał mu świetną Hurricanrane i Nese upadł koło Sonjaya co wykorzystał Rubix wchodząc na narożnik i wykonując tej dwójce Moonsault oraz przypinając Tonego i kończąc walkę.

Do ringu przyszedł James Storm który wszedł na narożnik i wypił piwo po czym chwycił za mikrofon.

James Storm – Jesteście wspaniali, jednak z jedną osobą mam problem. Jest to sam Allen Jones znany lepiej jaki AJ Styles, zachowuje się on dziwnie. Myślałem że chce on dołączyć do Aces and Eights, jednak po ataku na Taza już zupełnie się pogubiłem. Więc jeśli Styles ma jeszcze w sobie coś co miał dawniej to niech przyjdzie do ringu i zmierzy się ze mną w walce.

AJ pojawił się na trybunach i przyszedł w końcu do ringu gdzie ustawił się w narożniku gotowy do walki.

Walka nr 3

AJ Styles vs James Storm

Walka rozpoczęła się od klinczu i kowboj zepchnął przeciwnika do narożnika gdzie wykonał mu serię potężnych uderzeń w brzuch. Następnie James wrzucił jeszcze przeciwnika w drugi narożnik i tam wykonał jeszcze świetny NeckBreaker. To nie był koniec wściekłego ataku Storma który wyniósł jeszcze przeciwnika i dołożył mu potężny PowerBomb ale było tylko dwa. Jednak gdy tylko Storm podniósł przeciwnika ten zadał mu kopniaka w brzuch i wykonał DDT. Zaraz po tym dołożył on jeszcze świetny Springboard Forearm Smash zza lin. Chwilę po tym Allen dołożył jeszcze widowiskowy Feint Suplex NeckBreaker ..1…2…Kickout. Styles uniósł za włosy przeciwnika za włosy, ale ten wykonał mu kopniaka w brzuch oraz Double Underhook Slam. Allen wyturlał się za liny co wykorzystał Storm wykonując mu świetne Rope Hung DDT ……1……2….kickout. James szykował się do Superkicka ale Styles się schylił, następnie wyrzucił on kowboja z ringu i sam wymierzył mu genialne Fosbury Flop za ring. Ta akcja była genialna, a w ringu Styles poczekał aż rywal wstanie i wtedy wykonał mu Pele Kick ale sędzia znowu doliczył do dwóch. Allen wyniósł przeciwnika na barki ale ten wykonał mu niespodziewanie Swinging Noose. Po tej akcji James dołożył jeszcze bolesny Inverted OverDriver. Znowu było tylko dwa, kiedy James podniósł przeciwnika to ten niespodziewanie wykonał mu Hurricanrane i zapiął Muta Lock. Storm jednak dał rade dojść do lin i Allen musiał przerwać dźwignię. Jones mimo to wykonał mu doskonały Styles Special Suplex. Po tej akcji Styles wszedł na narożnik i wykonał Spiral Tap ..1….2…3…. Koniec walki Styles wygrywa.

W melinie Asów Bully Ray gadał z resztą swoich zawodników.

Bully Ray - Wznieśmy toast za naszych trzech członków, doszli oni do nas dopiero trzy tygodnie temu ale przez nich Hulk Hogan już mógłby odlecieć na zawał. Gratulacje chłopaki, co do was to dwóch z was dostanie dzisiaj szansę na pokonanie w debiucie największe gwiazdy a pomoże wam świetny MR Anderson. Hulk wyznaczy mi i Devonowi rywali do walki za tydzień więc każdy ma dzisiaj dać z siebie 100 procent a teraz napijmy się.

Walka nr 4

Zema Ion vs Kid Kash

Zawodnicy weszli w klincz ale Kash był znacznie silniejszy od Zemy więc ten wyturlał się z ringu i tam kłócił się z fanami. Kash to wykorzystał i za pomocą narożnika wykonał mu Out Ring in CrossBody. W ringu Ion niespodziewanie pchnął rywala na liny ale Kash wykonał mu Sunset Flip jednak sędzia doliczył do dwóch. Legendy X Division rzucił przeciwnika na liny jednak ten uniknął Clothesline i sam wymierzył niesamowity Handstand Tijeras. Zema posadził sobie rywala w narożniku a następnie sam wszedł na narożnik i wykonał Diagonal Van-Terminator. Była to piękna akcja, Ion podniósł jednak rywala i cisnął nim o narożnik ale nie trafił ze Splashem i Kash sam wymierzył mu chopa w narożniku. Zema uciekł z ringu co wykorzystał Kash który wymierzył mu Sunset Senton za ring który był niesamowity. Za ringiem doświadczony zawodnik chciał wbić przeciwnika w bandę ale ten się nie dał i sam wykonał to przeciwnikowi. Następnie Ion wszedł do ringu i wykonał doskonały Patada Suicida za ring. Koło stolika komentatorskiego były mistrz X Division wykonał jeszcze świetny Down on Bended Knee. Zaraz po tym Kash wrzucił rywala jeszcze do ringu ale gdy sam wchodził nadział się na kopniaka. Kid to wykorzystał i dołożył jeszcze Moonsault z narożnika ale sędzia doliczył tylko do dwóch. Kash był wściekły więc gdy rywal wstawał to on wszedł na narożnik i wykonał mu Diving Hurricanrane. Legenda była na fali, podniósł on jeszcze przeciwnika i rzucił nim o narożnik ale ten wskoczył na drugą linę i wykonał fenomenalną Revind Reverse Hurricanrane. Zaraz po tym Zema dołożył jeszcze From Lust To Dust i zakończył tą świetną walkę.

Do ringu po długiej przerwie przyszedł Crimson, kazał on sobie przynieść mikrofon po czym zwrócił się do fanów.

Crimson – Przez ostatnie 11 miesięcy nie było mnie na Impact, to jednak nie znaczy że nie istniałem, ciągle jestem. Mój streak został złamany ale to nie znaczy że jestem mniejszą bestią, jestem ciągle taki sam i Hulk Hogan to wiedział podpisując ze mną kontrakt. To ja uratuje was oraz całe TNA przed Aces And Eights, to się stanie już niedługo. Ja stanę na czele armii które zniszczy Asy i pozwoli zatriumfować Crimsonowi, starej bestii która wróciła do domu.

Zaraz po tych słowach na arenie pojawił się Matt Morgan który przyszedł do ringu i zaczął się śmiać.

Matt Morgan – Crimson, Hulk Hogan podpisał z tobą kontrakt ? Serio, skoro tak to trzeba naprawić kolejny błąd Hulka. Pokazałem już Parkowi gdzie jego miejsce i to samo zrobię z tobą, chcesz się przekonać ? Jeśli nie to wyjdź z mojego ringu albo cię zmuszę.

Crimson – Tylko spróbuj.

Zawodnicy ruszyli na siebie i rozpoczął się wściekły brawl który przeniósł się za ring. Tam przewagę zyskał Morgan i chciał on wykonał uderzenie krzesełkiem w rywala ale ten wykonał mu uderzenie w kroczę a także potężny następnie potężny Spear wbijający przeciwnika w bandę. Po tej akcji Crimson zaczął świętować z fanami oraz wyszedł na zaplecze.

Main Event

Aces And Eights [ The Pope, Hernandez oraz MR Anderson] vs Team TNA [ Samoa Joe, Jeff Hardy oraz Kurt Angle

Walkę rozpoczęli Samoa Joe a także The Pope, weszli oni w klincz ale wściekły Joe ruszył z kopniakami na rywala i wrzucił on przeciwnika do narożnika gdzie wykonał mu jeszcze CCS Enzuigiri. Dineiro wyturłał się z ringu i dochodził do siebie koło bandy, wykorzystał to Joe wykonując mu Suicide Dive za ring. Była to świetna akcja i Samoa wrzucił rywala do ringu oraz zmienił się z Jeffem Hardym. Jeff podniósł Popa i rzucił go na liny i wykonał mu Clothesline, Team TNA zupełnie dominuje w tej walce. Były mistrz poczekał aż rywal wstanie i wtedy wykonał mu Sunset Flip jednak D'Angelo nie dał się przypiąć. Hardy podniósł przeciwnika ale ten wykonał mu kilka chopów a także Dropkick. Zaraz po tym zmienił się on z Andersonem, Ken od razu rzucił przeciwnikiem na liny oraz wykonał mu Drop Toe Hold. MR Anderson poczekał jeszcze aż rywal wstanie i wykonał mu wtedy NeckBreaker. Teraz to Asy dominowały w walce, Ken podniósł znowu przeciwnika ale ten zaskoczył go i zmienił się z Kurtem. Mistrz olimpijski od razu wykonał przeciwnikowi potężny European Uppercutt. Kurt postanowił iść za ciosem i wykonał jeszcze Belly To Belly Suplex. Mistrz rządził w ringu i zmienił się z Jeffem który od razu wykonał Andersonowi Springboard Leg Drop. Hardy ładnie wykonał tą akcję lecz nie zdołał wykonać Twist Of Fate i MR Anderson z kontrował to DDT. Obydwaj zawodnicy się zmienili Ken z Hernandezem a Jeff z Samoa Joe. Członek asów zdominował przeciwnika i wyrzucił go z ringu wymierzając mu jeszcze świetny Suicide Dive za ring. Były Tag Team partner zmienił się z Dineiro ten jednak jak podniósł przeciwnika to nadział się na Enzuigiri, zaraz po tej akcji do ringu wpadł jednak Hernandez wykonując rywalowi Clothesline. Hardy jednak wyrzucił Meksykanina z ringu po tym jak wykonał mu Twist Of Fate, zaraz jednak pojawił się Anderson który wykonał Spear i wyrzucił rywala z ringu. Gdy Ken się odwrócił nadział się na wyniesienie pod Angle Slam i Kurt wyrzucił rywala z ringu i sam wyszedł za nim. Sędzia na nich patrzył co wykorzystał Pope wykonując Joe Low Blow i go pinując ...1....2..3...Koniec walki asy wygrywają.

Do ringu przyszła reszta zawodników asów i wszyscy się cieszyli lecz na arenę przyszedł Hulk Hogan z mikrofonem i stanął on na rampię.

Hulk Hogan – Jesteście za sprytni jak na zawodników TNA więc poszedłem po rozum do głowy i Bully Ray oraz Devon zawalczą za tydzień z zawodnikami których osobiście postanowiłem ściągnąć do federacji, rywalem Devona w przyszłym tygodniu będzie zawodnik który był już kiedyś zawodnikiem Total Nonstop Action czyli sam LOW KI. Bully Ray zawalczy z człowiekiem którego osobiście zakontraktowałem i jest nim wielka gwiazda sceny niezależnej która wybrała się do federacji wraz z bratem, Ray twoim przeciwnikiem będzie Jay Briscoe któremu w narożniku towarzyszył będzie jego brat Mark.

Zawodnicy ci wyszli na rampę koło Hogana i Impact kończy się wesołą miną General Managera.

https://forum.wrestling.pl/topic/32550-impact-wrestling-by-arkao/#findComment-316189

Czas na komentarz, bo nowy odcinek :D

Odcinek według mnie na plus. Pierwszy segment, był udany, no i ... jak ja lubię kłótnie pomiędzy Austinem i Roodem.

Cieszę się ,że teraz piszesz - 1...2...Kickout! ,a nie - 1...2...NIE! Lepiej to wygląda, jak się czyta.

Kolejny plus, to to, że piszesz długie walki. No i są one dobre. To jest ważne w diary, więc widzisz :)

Uważam jednak, że Sting w Aces & Eights... No dobra, niech będzie :twisted:

Odcinek dobry. Czekam na kontynuację!

https://forum.wrestling.pl/topic/32550-impact-wrestling-by-arkao/#findComment-316452

Cieszę się że piszesz całe walki, a nie tylko końcówki, mały błąd z pogrubieniem Hulka Hogana w końcówce, ale to dopeiro pierwszy odcinek, także to nie problem. Czekam na rozwój sytuacji.
https://forum.wrestling.pl/topic/32550-impact-wrestling-by-arkao/#findComment-316498

• 3 tygodnie później...

Impact Wrestling 25 kwiecień 2013

Galę rozpoczęli Aces And Eights, przyszli oni do ringu i tam Bully Ray wzniósł kolejny raz do góry swój pas mistrzowski.

Bully Ray – Czy wy wiecie kim my jesteśmy? Jesteśmy siłą której jeszcze nikomu nie udało się pokonać, tydzień temu zniszczyliśmy kolejnych przydupasów Hogana. Do tego mamy coraz więcej członków, Hulk wie że nie ma szans, dzisiaj jest mistrzowski czwartek. Ja zawalczę z Jayem Briscoe który pojawił się tutaj razem z bratem. Jeżeli myślą oni że zrobią karierę w tej federacji to grubo się mylą. Także Low Ki zostanie upokorzony gdy to mój brachol Devon rozniesie go na strzępy.

Devon – Dzisiaj dobiegnie era całej Hulkamanii, my Aces And Eights zakończymy tą erę. Low Ki może i walczyć ze mną o pas Television jednak nie ma on żadnych szans. Zniszczymy go tak samo jak zniszczyliśmy Jeffa Hardy, Austina Ariesa, Magnusa, Kurta Angle, Josepha Parka czy Samoa Joe. Temu ostatniemu odebrałem pas już kilka miesięcy temu, jak widać nadal trzymam te trofeum.

D’Lo Brown – Jestem VP tej grupy, od początku tu jestem bo tylko ja mógłbym być prawą ręką Raya. Jednak muszę powiedzieć że skoro jesteśmy najlepszą grupą to od najbliższego czasu naszym celem będzie zdobycie wszystkich pasów. Tak jest, nikt nie będzie wstanie nas powstrzymać, więc nie tylko pas WHC oraz pas Television lecz także pasy Tag Team oraz pas X Division.

Sting – Nawet nie wiecie co to znaczy być niesłusznie oskarżonym, to Hogan mnie cały czas obwiniał. Niby moją winą było zdobycie pasa przez Bully’ego, teraz się cieszę że to była moja wina bo jestem w asach cieniasy. Nie jesteśmy NWO, u nas nie ma Hulka więc my przetrwamy.

Bully Ray – Czas rozpocząć tą galę, Devon zaraz będzie bronił swojego pasa więc my chłopaki spadamy.

Wszyscy zawodnicy Aces and Eights wyszli z areny oprócz oczywiście Devona, chwilę później pojawił się Low Ki gotowy do swojego debiutu.

Walka nr 1 – TNA Television Championsip Match

Devon © vs Low Ki

Walka rozpoczęła się od kilku kopniaków wykonanych przez nową gwiazdę federacji, jednak gdy Ki odbił się od lin nadział się na potężny Clothesline. Mistrz podniósł przeciwnika lecz ten powalił go potężnym kopniakiem w głowę, zaraz po tym wykonał także Frankenstainer gdy rywal się podnosił. Devon wyleciał z ringu, Ki wykorzystał to i wykonał mu doskonałą Patade Suicide za ring, gdy wrzucil on jednak ponownie przeciwnika do ringu nadział się na Headbutt. Następnie mistrz wrzucił rywala w narożnik jednak nie trafił ze Splashem i rywal wykonał mu świetny Corner Dropkick. Devon wypadł z ringu więc pretendent wykonał mu fenomenalną Corkscrew Planche za ring. Jednak tam gdy podniósł on Devona to ten wrzucił go w schodki. Następnie mistrz jeszcze wrzucił przeciwnika do ringu i tam wykonał mu Big Boot. Gdy Low Ki wstawał to mistrz telewizyjny jeszcze dołożył fenomenalny NeckBreaker. Devon chciał wykonać jeszcze PowerBomb, to się jednak nie udało bo rywal wykonał my kilka uderzeń w głowę a także świetną Hurricanrane. Następnie Low Ki jeszcze dołożył wiele chopów w narożniku. Pretendent wszedł jeszcze na narożnik i wykonał Diving Elbow Drop ..1….2…KickOut. Low Ki podniósł przeciwnika jednak ten zadał mu kopniaka w brzuch oraz wymierzył Suplex, chwilę po tym dołożył on DDT jednak sędzia doliczył tylko do dwóch. Devon wszedł na drugą linę by dołożyć jeszcze Splash lecz rywal się odsunął, Ki wszedł na narożnik lecz pojawili się na arenie członkowie Aces And Eights czyli Brisco oraz Bischoff, Wes odwrócił uwagę sędziego a Garett podciął Ki na narożniku. Następnie Devon jeszcze wykonał PowerBomb i zakończył walkę.

Na zapleczu Christopher Daniels rozmawiał z Kazarianem gdy podszedł nagle do nich Jeremy Borash.

Jeremy Borash – Czy sądzicie że będziecie wstanie zdobyć dzisiaj pasy Tag Team i odzyskać je po siedmiu miesiącach ?

Christopher Daniels – Ty sobie robisz jaja ? Nasi rywale to taki sam żart jak ty, my zły wpływ TNA odzyskamy dzisiaj to co nasze. Ani Bobby ani Austin nie mają żadnych szans, to co się z nimi stanie będzie najgorszym widokiem jaki fani doświadczyli w życiu.

Kazarian – Nie raz pokazywaliśmy że jesteśmy tutaj najlepsi, za kilka chwil znowu będziemy mistrzami. Hogan sprowadza do federacji nowe gwiazdy, jednak nikt ani a Ring Of Honor, ani z PWG i nikt z NJPW nie będzie wstanie nam zaszkodzić. Bracia Briscoe może i pokonają dzisiaj Asy i Jat będzie mistrzem jednak to nie zmienia faktu że jeśli wyciągną palce po nasze pasy to dostaną po łapach.

Walka nr 2 – X Division Championship Match ( Rubix odłożył swój Title Shot w czasie więc jego miejsce zajął Zema Ion.)

Kenny King vs Zema Ion vs Petey Williams

Kenny uciekł z ringu więc Zema i Williams zaczęli walczyć ze sobą, po długiej akcji Ion w końcu zdołał wymierzyć przeciwnikowi piękny Handstand Tijeras. Petey wpadł w narożnik więc Zema wskoczył na narożnik i wykonał mu świetny Diagonal Van-Terminator. W tym momencie do ringu wskoczył jednak Kenny, który wymierzył przeciwnikowi świetny Springboard Moonsault zza lin. Następnie mistrz wykonał także potężny Spinebuster na Ionie. Gdy Kenny się tylko odwrócił to nadział się na fenomenalny Missile Dropkick. To nie był koniec dominacji Kanadyjczyka który także wykonał Jawbreaker oraz Spinning Heel Kick. Nagle jednak Williams Dropkickiem za ring wyrzucił Ion, zawodnik ten wykonał jeszcze kapitalną Patade Suicide za ring. Za ringiem wymierzył on także Down on Bended Knee, gdy Ion wrócił jednak do kwadratowego pierścienia, tam jednak zainkasował kopniaka w brzuch oraz Northen Lights Suplex. Aktualny mistrz poczekał jeszcze aż jego przeciwnik wstanie i wtedy wykonał on mu kapitalny Lariat. Do ringu powrócił jednak Williams który wykonał Front Suplex a także BackSuplex na aktualnym mistrzu. Następnie Petey poczekał aż przeciwnik wstanie i wtedy wymierzył mu on świetny Dropkick. Gdy Kanadyjczyk się odwrócił to nadział się jednak na Frankenstainer od Zemy, Ion następnie jeszcze wykonał From Lust To Dust, chwilę po tym jednak King powalił go Jumping Crescent Kickiem. Chwilę później zawodnik ten wykonał jeszcze świetne DDT, Petey jednak go zaskoczył Roll-Upem ..1…2…Nie. Kanadyjczyk wszedł na narożnik jednak doskoczył do niego Ion wykonując mu SuperPlex. Cała trójka leżała a na arenie pojawili się Sting Doc, Mike Knox oraz Devon. Cała czwórka zniszczyła zawodników w ringu i Anderson chwycił mikrofon.

Mr Anderson – Dzisiaj powiedzieliśmy że będziemy chcieli zdobyć wszystkie pasy, my dotrzymujemy słowa dlatego chcemy wam przedstawić osobę która jest nowym członkiem Aces And Eights i przyszłym mistrzem X Division, powitajcie Chrisa Sabina.

Sabin wszedł na arenę w kamizelce asów, wszedł on na narożnik i wykonał świetny Moonsault Williamsowi, Tornado DDT Ionowi i na koniec 450 Splash dla Kennego Kinga.

Do ringu przyszedł James Storm, stanął on na narożniku i zaczął pić piwo jednak zza pleców zaatakował go AJ Styles, zawodnik ten wymierzył jeszcze Styles Clash.

AJ Styles – Przez ostatnie kilka lat wszyscy na mnie zerowali, byłem posądzany o dziecko, romans, w końcu przegrałem walkę na Turning Point i nie mogę walczyć o pas WHC aż do Bound For Glory. Jednak tydzień temu pokonałem Storma, ósemki mnie nie obchodzą. Nie obchodzi mnie już pomaganie Hulkowi oraz jemu przydupasom, wszyscy ucierpieli w ostatnim czas z rąk Raya. Jednak jeśli Bully będzie trzymał swój pas aż do Bound For Glory to tam go straci bo ja wygram BFG Series i zawalczę o pas wagi ciężkiej oraz go zdobędę. Sam uratuje tą federację, nie będę do tego potrzebował nikogo innego, Storm leży na macie i czeka to też 10 innych zawodników którzy będą chcieli wygrać BFG Series.

Po tych słowach Styles wykonał jeszcze jeden Styles Clash Stormowi i opuścił ring kierując się na zaplecze.

Walka nr 3

Matt Morgan vs Crimson

Zawodnicy rozpoczęli ten pojedynek od potężnego klinczu, silniejszy był Morgan który zepchnął przeciwnika do narożnika i tam zadał mu serię uderzeń. Jednak nie trafił on ze Splashem, Crimson to wykorzystał i wymierzył mu Corner Clothesline. Morgan wyleciał z ringu, Crimson ruszył za nim i tam wrzucił go w schodki, jednak gdy chciał wymierzyć mu Chokeslam za ringiem to Matt wymierzył mu uderzeniem łokciem a także Spinebuster. Morgan wrócił do ringu z rywalem i tam poczęstował go jeszcze świetnym Big Bootem oraz Elbow Dropem. Crimson leżał na krawędzi ringu, Matt dlatego wykonał mu kapitalny Guillotyne Leg Drop. Matt szykował się jeszcze do Chokeslama, Crimson jednak nie dał sobie wykonać tej akcji i sam wykonał potężny BackSuplex. Zawodnik ten wrzucił przeciwnika jeszcze w narożnik, nie zdołał on wykonać Splashu i Matt poczęstował go tam potężnym Corner Big Bootem. To spowodowało że Morgan już był bliski wymierzenia Chokeslamu lecz nie dał rady i to jego przeciwnik wymierzył Spinebuster oraz PowerBomb i zakończył tą potężną walkę, Crimson zwycięża w pierwszej walce po powrocie.

Po walce Crimson świętował na narożnik lecz wściekły Matt zrzucił go z niego i wykonał Chokeslam po czym wściekły opuścił ring.

Lista Osób biorących udział w BFG Series które zaczyna się za tydzień.

Jeff Hardy

Matt Morgan

Crimson

AJ Styles

Kazarian

Austin Aries

Bobby Roode

Christopher Daniels

Kurt Angle

Magnus

Samoa Joe

James Storm

W gabinecie Hulka Hogana odwiedziła go jego córka, Brooke Hogan była wściekła i usiadła za biurkiem obok ojca.

Brooke Hogan – Skoro jesteśmy managerem tej tygodniówki to czemu cholera jasna nie zwolnisz mojego męża i jego przydupasów ?

Hulk Hogan – Możesz się uspokoić, nie zwalniam go bo mam lepszy pomysł. Nawet jeśli Jay nie wygra dzisiaj w walce wieczoru, to mam lepszy plan.

Brooke Hogan – Mam nadzieję że się nie mylisz, szczegóły mnie nie obchodzą ważne jest tylko wykonanie.

Hulk Hogan – Zaufaj mi, dzisiaj całe Aces and Eights nauczy się pokory.

Walka nr 4 – Tag Team Championship Match

Dirty Heels © vs Bad Influence

Walkę rozpoczęli Christopher Daniels oraz Austin Aries, weszli oni w klincz który wygrał Aries spychając przeciwnika do narożnika i tam okładając go serią uderzeń kolanem w brzuch. Austin następnie rzucił przeciwnika na liny, ten jednak po odbiciu przeskoczył nad nim oraz wykonał mu Dropkick. Daniels kontynuował akcję, wskoczył on na trzecią linę i gdy rywal wstawał wymierzył mu CrossBody, Daniels zmienił się z Kazem i ten od razu wymierzył potężny Clothesline. Podniósł on przeciwnika i wrzucił go w narożnik, nie trafił jednak ze Splashem i Austin wykonał mu w narożniku Enzuigiri i zmienił się z Bobbym. Ten od razu zasypał przeciwnika serią ciosów, szykował się on także do NeckBreakera jednak Kaz chwycił się lin. Akcja się nie udała a Kazarian wykonał za to rywalowi Hurricanrane która wyrzuciła go z ringu, zmiana z Christopherem i ten wymierzył kapitalny Moonsault za ring przeciwnikowi. Daniels ponownie wrzucił do ringu i przeciwnika i w środku jeszcze dołożył on Diving NeckBreaker. Chris ustawił sobie jeszcze przeciwnika koło lin jednak nie trafił z Arabian Pressem i Roode zdążył zmienić się z partnerem, to samo zrobił Daniels. Roode od razu wykonał Clothesline przeciwnikowi, następnie wykonał jeszcze NeckBreaker lecz nie udało mu się wymierzyć Speara i przeciwnik za to sam wykonał Tornado DDT ..1…2..Kickout. Mało brakowało by pretendenci nie wygrali tej walki, Frankie wszedł jeszcze na narożnik jednak nie udało mu się wymierzyć Diving Elbow Dropu. Skorzystał na tym A Double który wykonał kopniaka kolanem oraz Frog Splash jednak ponownie było tylko dwa. Aries kontynuował akcję i zapiął przeciwnikowi Hourse of Aries, Kazarian był bliski poddania jednak w ostatniej chwili doszedł do lin. Aries wyniósł go więc pod Brainbuster lecz Friankie skontrował to na Tornado DDT, obydwaj zawodnicy się zmienili z partnerami i Bobby był nawet bliski wykonania od razu Speara jednak to Daniels wykonał mu Enzuigiri i szykował się pod Angel’s Wings jednak Roode nie dał sobie wykonać tej akcji i sam wymierzył Spinebuster po czym zmienił się z partnerem i Austin zakończył walkę wykonując na koniec 450 Splash. Mistrzowie utrzymują pasy.

Po walce gdy mistrzowie świętowali do ringu wpadli dwaj członkowie Aces and Eights czyli Hernandez oraz The Pope i zaatakowali mistrzów. Następnie Angelo wymierzył STO na Ariesie a Hernandez DDT na Bobbym i ta dwójka pokazała jeszcze że pasy mistrzowskie będą ich.

Do ringu przy wielkiej owacji wszystkich na arenie przyszli bracia Briscoe, po przywitaniu się z fanami Jay poprosił o dwa mikrofony.

Jay Briscoe – Aces and Eights mieli rację, dzisiaj rozpocznie się nowa era nie tylko TNA, nie tylko wrestlingu ale i całej rozrywki sportowej.

Mark Briscoe – Mój brat zdobędzie pas wagi ciężkiej TNA, Bully i wszyscy jego kumple dowiedzą się co to znaczy zadrzeć nie tylko z nami lecz także z całym Ring Of Honor.

Na arenie po tych słowach pojawili się MR Anderson oraz D’Lo Brown

Mr Anderson – Jesteście dwoma zawodniczkami z RoH którymi największym osiągnięciem do tej pory jest opuszczenie tej badziewnej federacji. Ja się pytam dlaczego Ray kolejny raz ma pokazywać że jest zdecydowanie najlepszym zawodnikiem nie tylko w TNA ale i w całym wrestlingu.

D’Lo Brown – Jestem VP naszej grupy dlatego należy mi się szacunek, od wszystkich na arenie. Nie chodzi tylko o fanów lecz także o zawodników, jednak waszą dwójkę nie mogę tak nazwać bo żeby być wrestlerem trzeba na to zasłużyć.

Nagle Anderson i Brown zniknęli a na arenie pojawił się Bully Ray z pasem WHC z którym przyszedł do ringu gotowy do walki.

Main Event – World Heavyweight TNA Championship Match

Bully Ray © vs Jay Briscoe / by Mark Briscoe

Walka rozpoczęła się od klinczu który oczywiście wygrał Bully, jednak Jay sprytnie przeskoczył mu za plecy i następnie wymierzył kilka kopniaków w nogi. Ray wpadł w narożnik co wykorzystał jeszcze Briscoe dokładając do tego jeszcze świetny Corner Dropkick. Bully wyszedł z ringu i podszedł to Taza, ten jednak kazał mu się zbierać i wracać do walki. W ringu już Bully uniknął Big Boota i sam w końcu wykonał Clothesline, zaraz po tym mistrz odbił się od lin jednak nie trafił z Leg Dropem. Bubba usiadł w narożniku, rywal wykorzystał to wykonując mu tam widowiskowy Cannonball Senton. Nagle na arenie pojawił się Wes Brisco jednak Mark zorientował się i powalił go kopniakiem za ringiem zanim ten w ogóle wszedł do ringu. Do tego Mark za ringiem wykonał przeciwnikowi bolesny Superkick, Jay się jednak zagapił i gdy się tylko odwrócił nadział się na DDT. Następnie Bully wyniósł go i cisnął nim o matę wykonując Body Slam a także następnie Leg Drop. Bully próbował wynieść przeciwnika także pod Bully Bomb jednak ten skontrował to na doskonałą Hurricanrane. Aktualny mistrz wypadł z ringu a Briscoe odbił się od lin i wymierzył mu Suicide Dive, za ringiem Briscoe cisnął jeszcze przeciwnikiem o blaszany słupek i wrzucił go do ringu. Jednak po wejściu na narożnik nie trafił z Frog Splashem, Bully poczekał aż on wstanie i wymierzył mu doskonały Cutter ..1….2.Kickout. Było bardzo blisko by mistrz utrzymał pas, jednak walka wciąż trwa. Ray chciał wymierzyć Bully Bomb jednak nagle rywal sam wymierzył mu Frankenstainer. Jay dołożył także Moonsault oraz Frog Splash …1….2….Nie. Zagrała muzyka Aces and Eights i do ringu powolnym krokiem zaczęli iść DOC, Mike Knox oraz The Pope. Mark Briscoe nie miał szans, jednak pojawili się Jeff Hardy i Kurt Angle którzy pomogli Markowi przegonić intruzów. W tym czasie Jay wrzucił przeciwnika do narożnika jednak nie trafił ze Splashem i Ray wymierzył mu tam Corner Big Boot. Zaraz po tym jeszcze Bully wyniósł przeciwnika i po PowerBombie sędzia doliczył do trzech kończąc walkę.

Bully Ray zaczął świętować kolejne zwycięstwo, do ringu przyszła reszta grupy która w między czasie znokautowała Marka, Hardego, Kurta i resztę zawodników którzy przybiegli na pomoc. Jednak zagrała muzyka Hulka Hogana który wyszedł na arenę z mikrofonem i stanął na rampie.

Hulk Hogan – Wiesz co Bully, czysto obroniłeś swój pas dlatego mam dla ciebie prezent. Skoro chcecie posiadać wszystkie pasy to dam wam na to szansę, wasz nowy członek czyli Chris Sabin zawalczy za tydzień z Kennym Kingiem i Rubixem o pas X Division. The Pope i Hernandez powalczą o pasy Tag Team, jeśli tylko za tydzień w starciu Tag Team 7 vs 7 pokonacie osoby które postanowiły przybyć do nas i są to gwiazdy sceny niezależnej.

Na arenę przyszli kolejno, Adam Cole, Roderick Strong, Kevin Steen, Colt Cabana, Eddie Edwards, Michael Elgin i Dave Richards. Następnie cała siódemka ruszyła na asy kończąc ten wyjątkowy Impact Wrestling.

https://forum.wrestling.pl/topic/32550-impact-wrestling-by-arkao/#findComment-317993

Po przerwie, która trwała jakieś 20 dni, powracasz do pisania, no i pojawił się oczywiście nowy odcinek. Aces & Eights znowu rozpoczynają Impact... :roll: . W pierwszym odcinku także oni go rozpoczynali, może w drugim tak nie było, ale pojawiają się znowu na początku? Pierwszy ten segment był dla mnie za krótki. Mógł być dłuższy. Chciałbym się odnieść do jednej rzeczy - Chris Sabin, kolejnym członkiem Asów i Ósemek? No kolejni, dołączają... W twoim diary już zadebiutowało, o ile się nie mylę - 4 nowych członków tej stajni! To dość dużo :). Sam powrót i debiut Sabina w barwach Aces & Eights nie porwał mnie... według mnie był dość przeciętny. A no i na sam koniec gali - 7 nowych wrestlerów w TNA! Zawalczą za tydzień z Asami i Ósemkami! No powiem to mi się spodobało. Jest tam Colt Cabana, Kevin Steen... I dobrze! :D

Jednak według mojej skromnej opinii, nowy odcinek był bardzo średni, wręcz poniżej tego co oczekuję :( . Mam nadzieję, że w następnym odcinku powrócisz na o wiele lepsze tory.

https://forum.wrestling.pl/topic/32550-impact-wrestling-by-arkao/#findComment-318141

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Już w AEW nie mógł korzystać z tego ring name prawa ma bodajże AAA podobnie jak do Penatgon Dark ma Lucha Underground dlatego w AEW pojawił się chwilowo jako Penta Oscuro. Sam debiut fajny, ale theme song mógłby być lepszy. Co do singlowych szans nie wiem czy większych nie ma jego młodszy o 5 lat brat Rey Fenix starcie dwóch Reyów tam są $$$. Spoko iż mówią , że był mistrzem w TNA czy Lucha Undergrund co było około 7 lat temu a nie wspominają o tytułach w AEW( czyli kolejne lata kariery nic nie robił i dlatego jest jednym z największych obecnie wolnych agentów) tak wiem, że to ich rywal, ale to tak jakby np pozyskać np. Roberta Lewandowskiego a wspomnieć , że strzelał gole dla Lecha Poznań a sukcesy w Barcelonie czy w Monachium olać bo to nasi rywale w lidze mistrzów a Lech to nam buty może czyścić. Skoro podają już takie ciekawostki statystyczne to mogliby być rzetelni mimo wszystko. A Pat wspominając, że oglądał go w Tv przyznał sie do oglądania konkurencji czytaj AEW
    • TheRealE9
      Jako wielki fan Pentagona z czasów LU ... ciężko mi się go ogląda w tej mainstreamowej formie. Debiut na Netflixie wypadł na pewno zdecydowanie lepiej, niż jego występy u Khana (ot kolorowy luchador z tag-teamu). Cieszy ciut mroczniejsza forma prezentowania postaci, cieszą małe elementy brutalniejszego charakteru, cieszy fakt, że nie uwalili mu połowy repertuaru. Git ! 👍 Jednak dla mnie to nadal nie to ... przed oczami ciągle mam chu*a łamiącego ręce przeciwnikom/przeciwniczkom na lewo i prawo. Ah ... 😪 Bądź, co bądź - debiut na plus. 
    • HeymanGuy
      Jakieś ramy czasowe ustalamy, czy do końca kariery? Chętnie się napiję
    • CzaQ
      Założę się o browara, że nie ;P Nawet nie liźnie głównego pasa. IC/US to max.  A przegrany postawi piwo na kolejnym zlocie Atti jeśli takowy się odbędzie.   ....poza tym nie wiemy czy nie ma jakichś problemów ze wzwodem  
    • MattDevitto
      Juan Cena mówi to panom coś? Vince go uwielbiał....
  • Dodaj nową pozycję...