Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiad z Danielem Bryanem dla Kuriera Szczecińskiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://i47.tinypic.com/35d6mf4.jpg

Rozmowa z Danielem Bryanem, wrestlerem federacji WWE

- Skąd pomysł na zapuszczenie tak długiej brody i kiedy ją zgolisz?

- Broda sprawia, że wyglądam na twardziela. Taki był przynajmniej powód jej zapuszczenia. Obecnie oprócz wyglądu chodzi też o rywalizację...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wywiad-z-danielem-bryanem-dla-kuriera.html
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 632
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak się zastanawiam, czy połowa pierwszego pytania nie jest wzięta z mojej sugestii na forum ;)?

Bardzo fajny wywiad - postaram się nadrobić w najbliższym czasie wszystkie, które przeprowadził ten użytkownik. No i na pewno lepszy, niż ten z tvn24 - z pytaniem "czy ustalony jest wynik walki przed jej rozpoczęciem"... ;)

Opublikowano

Bardzo fajny wywiad przynajmniej redaktor wiedział o co pytać a nie jak gość kompletnie zielony w TVN24 który zaczął że wrestling to ustawione walki.

Co do Bryana to jeden z gości dla których oglądam wciąż WWE mając prawie 30 lat :) prze sympatyczny facet po prostu pozytywna energia do otoczenia i ludzi aż z niego kipi. I orjentuje się gdzie i przed kim występuje i nie myli jak jakiś tam Justin Bieber Polski z Rosją :)

bardzo inteligentny gość . Uwielbiam Daniela Bryana i mam nadzieję go zobaczyć z pasem wagi ciężkiej w tym roku bo fani tego po prostu chcą :)

Opublikowano

Kurna do tej pory we mnie drze i dziwię się że wytrzymałem po pytaniu debila z tvn24 o ustawione walki .

Przydzielając kogoś do wywiadu z gościem bądźmy szczerzy ważnym dla widzów których wrestling interesuje, bo ci których wrestlingu nie znają lub nie interesuje i tak tego wywiadu nei oglądali bo ich nie obchodził. Powinno się zastanowić jakie pytania zadać i znaleść kogoś kto się interesuje chociaż troszkę w temacietej rozrywki.

A ja miałem wrażenie że gość został wybrany przypadkowo i sam nie wiedział o co pytać jakiś młodzian.

Cholerna obraza nie tylko dla fanów którzy kochają zapasy i wrestling ale i dla samego Bryana który myślę jest na tyle rozumny że wie jak wielu fanów naprawdę orientujących się w tej rozrywce ma Polska a dziennikarz był po prostu zielony i debilnie wybrany.

Opublikowano
całkiem zgrabnie udało Ci się wydobyć pewne informacje od Bryana :) Ciekawy wywiad. Mam nadzieję, że będzie jeszcze takich wiele :)