Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Żesz Psychologia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  19.10.2005
  • Status:  Offline

=+=+=+=+=+=+=+=+=[glow=darkred] PROMO [/glow]

Jesteśmy na jednej z autostrad, która wyjątkowo nie ma dziur. Zapewne jest płatna. Ale nie o to tu chodzi. Pada lekki deszcz, nad drogą unosi się gęsta mgła. Dookoła zupełnie pusto. Jak zwykle i (czego można się było spodziewać) niespodziewanie (czy jedno drugie wyklucza?) w oddali ujrzeliśmy światła przeciwmgielne i usłyszeliśmy głęboki głos silnika. Samochód, jak już doszliśmy do faktu, że to samochód, przyśpieszył i minął kamerzystę, hamując na ręcznym. W powietrzu uniósł się zapach palonej gumy, na jezdni, mimo że mokrej, pojawiły się czarne ślady. Owym samochodem był czarny Ford Mustang Shelby GT500 z 1967 roku. Deszcz, padający na rozgrzaną maskę, zamieniał się w ulotną parę. Kamerzysta podszedł od boku, bowiem dostrzegł jak otworzyło się okno po stronie pasażera. Dostrzedliśmy postać w czapce Orange County Choppers wciśniętej na oczy. Spod daszka widać było połowę twarzy, z czarnym zarostem. Usta przemówiły głosem, którego dawno nie słyszeliśmy. Głosem Bubby.

Bubba - Wróciłem.

Szyba zamkneła się, samochód ruszył z piskiem opon przed siebię, gdzie ujrzeliśmy duży znak drogowy - AWF 8 km.

=+=+=+=+=+=+=+=+= [glow=darkred]koniec PROMO [/glow]

= Katowice, data bliżej nieokreślona. Podejrzewać by można, iż dzień gali Outbreak #9. =

Parking katowickiej hali sportowej. Na nim kręcił się jakiś człowieczek, który zbierał pieniądze za przypilnowaniu samochodów. Gdzieś dalej znajdowała się oddzielona część parkingu dla zawodników, którzy mają dzisiaj wyjść na ring i dać się oglądać. Taka publiczna prostytucja za marne pieniądze. Na owym parkingu dla, jakby nie było, VIPów również znajdował się człowieczek, który również zbierał pieniądze za pilnowanie, jednak większe pieniądze. Stało tam już kilka samochodów, jedne z rejestracją z Poznania, inny ze Szczecina, jeszcze inny z Japoni, a jeszcze inny z Piździchowa. Nie skupiając się za długo nad tą sceną skupiamy się na Mustangu, który właśnie podjechał. Zostawmy takie szczegóły jak otworzenie drzwi, i przejdźmy do momentu, kiedy człowieczek pilnujący podszedł do właściciela tego cacka.

Człowieczek - 10 zł za 6 godzin.

Bubba - Za 6 godzin czego ?

Otóż w tym momencie przejdźmy do opisu Bubbowskiego. Na nogach miał buty wojskowe do kostki, spodnie moro, koszulkę 'Lipali' i czarną skórzaną kurtkę. Na głowie czapka z daszkiem. Na twarzy czarny zarost kilkudniowy.

Człowieczek - Nooo.. za 6 godzin pilnowania pańskiego samochodu ? [dokończył niepewnie]

Bubba - A myślisz, że ktoś mógłby go ukraść ?

Człowieczek - [po zastanowieniu] Myślę ,że nie, ale będę miał za co się napić. I jeśli jakieś kaczory czy inne ptaszydła będą chcieli narobić panu na samochód, przegonię.

Bubba - Taaaaaaak. Weź 20 i przeganiaj kaczory. I inne ptaszydła.

Wręczył męzczyźnie 20 zł i, wyciągając z bagażnika znak STOP, szybko wkroczył do hali. Znał drogę na ring, więc udał się tam od razu, podczas trawnia jakiegoś house show [domowe szoł ?]. Mijał po drodze technicznych, dźwiękowców, którzy od razy go rozpoznawali. Z niektórymi pracował jeszcze za czasów EWF. Na to wspomnienie łza zakręciła mu się w oku. Rozdał kilka autografów i ruszył dalej. Oglądał znajome mury, znajome twarze, znajome rury, znajome szczury, znajome chmury.. chmury? Nie nie, nie chmury. Oglądał. Sycił się. Chłonął. Tonął we wspomnieniach, z których został wybity dochodząc do kotary. Mimo, że stare, wszystko było nowe. Wszędzie logo AWF. Zastanawiał się co go tu przyciągneło. Wyjaśnienia. Tego ludzie chcą. To ludzie otrzymają. Czekał na swoją kolej, zamknął oczy i zacisnął dłonie....

Przenosimy się na halę, gdzie standardowo trwa jakiś house show (mam nadzieje,że trwa) przed główną galą. Większość publiczności już dotarła na swoje miejsca, niektórzy zdążyli wyciągnąć rozmaite transparenty typu: 'Zarazę i do AWF przyniosło!', 'Widzę dinozaury w AWF', 'Yama Yama', 'Bubbowski Psycho na pożarcie', 'Ruski wraca!', 'WheelMan', 'MÓj Chris, MÓj!', 'Imprerialistyczne bubki!', 'Wielki Pan Alkoholik', 'Śmierdzicie', 'Bo ring kwadratowy jest', ktoś tam nawet :dupa: pokazał, lecz czym prędzej został usunięty przez Poprawnie Politycznie Służby Bezpieczeństwa (PPSB). Zanim udaliśmy się do komentatorów, usłyszeliśmy muzykę, Illusion - 'Vendetta'. Światła lekko się ściemniły, na rampie pojawiły się zielone lasery z mnóstwem dymu, a na ringu wyświetlił się znak 'STOP'. Nie sposób chyba nie znać Bubby, więc wszyscy wstali ze swoich miejsc (a przynajmniej fani Bubbowskiego).

Powolnym krokie, rozglądając się na boki, wyszedł na rampę, podnosząc do góry znak STOP. Znowu czuł tą atmosferę, poczuł dreszcz emocji biegnący wzdłuż całego ciała. Chciał zachować powagę, lecz nie mógł. Usta rozjechały mu się w wielkim uśmiechu. Wskoczył szybko na ring, gdzie został podany mu mikrofon. Obejrzał dokładnie ring.

Bubba - No no, ciekawe logo tu macie. [cheer+'Bubba! Bubba! Bubba'] Zapewne niektórzy z Was dziwią się, że zawitałem w AWF. I dlaczego zrobiłem to w stylu 'Ja-Ci-Psycho-Przypierdole' [cheer]. Dużo pytań i jedna odpowiedź. Bo tak. [cheer] Przez te wszystkie miesiące, ja, EWF World Champion [cheer+'EWF! EWF! EWF!'], siedziałem na tyłku kolekcjonując czeki od EWF, od Wielkiego, marchewa mu w żyć, Imperatora, trenując, trenując, trenując. I cośtam jeszcze. Przeczytałem w gazetach, że ktoś, kogo znałem ze słyszenia, chce otworzyć\reaktywować federację. Tyle było ich otwieranych, tyle z nich padało jak muchy, robiąc niebotyczne długi. Tyle talentów zostało zmarnowanych. Dlatego też należało być ostrożnym. Należało przeczekać, zobaczyć rozwój wypadków. I całe szczęście nie było wypadków [cheer]. Gala za galą, pojedynki za pojedynkami. I gwiazdy. Kraven, mój stary rosyjski zdradziecki przyjaciel [buczenie]. Psycho [buczenie]. Psycho [buczenie]. Psycho [buczenie].

Na rampie pojawiło się kilku ochroniarzy, którzy szybkim krokiem udali się na ring i otoczyli Bubbowskiego. Jeden z nich wyrwał mu z ręki mikrofon.

Ochroniarz - Przepraszamy, ale musi pan opuścić ring i halę.

Bubba - [wziął drugi mikrofon] A to niby dlaczego ?

Ochroniarz - Jest pan tu bezprawnie, nie możemy pozwalać, żeby fani tak sobie wchodzili na ring. [buczenie+'Bubba! Bubba! Bubba']

Bubba - Chyba zaszła tu pomyłka, ja nie jestem fanem. Czy wyglądam na fana?

Ochroniarz - Gdybym mógł powiedzieć jak pan wygląda, a nie mogę bo PPSB czuwa, to powiedziałbym w skrócie, że nie jak wrestler.

Bubba rozejrzał się dookoła po fanach, rzucił mikrofon i uderzył tego stojącego z boku znakiem w głowę, następnie wykonał szybkie Double Art DDT. Wstał ,podnosząc czapkę, która mu spadła. Z tyłu głowy miał irokeza, reszta głowy była wygolona na łyso. Podniósł także mikrofon.

Bubba - Czy nadal nie wyglądam na wrestlera ? [cheer]

Ochroniarz - [patrząc na leżącego kolegę. Głośno przełknął ślinę] Przepraszamy za najście. Podnieście go.

Reszta podniosła kolegę i udali się backstage. Czymasem Bubba podciągnął spodnie, na co publiczność zareagowała radością.

Bubba - Wracajac do Psycho [buczenie. Bubba zamknął oczy] Ty kurduplowaty [cheer].. sflaczały.. [cheer] bladolicy [cheer].. zielarski [cheer].. przyjacielu [buczenie]. Śmiem Cię tak nazywać biorąc pod uwagę naszą burzliwą historię w EWF [cheer+'EWF! EWF! EWF!']. Widząc Cię w AWF pomyślałem - 'skoro on może, to i ja'. I skoro jemu się dobrze wiedzie, to dlaczegoby nie spróbować. Widzę, że jak dotąd Twoi przeciwnicy nie tylko nie dorastali Tobie do pięt, ale i byli początkującymi gówniarzami, z historią kariery sięgającą wczoraj. Jednak nie oceniam. Twój wybór. Natomiast teraz - to mój wybór. Ty i ja. Psycho i Bubba. Biauy Smok i Wkurwiony Smok. To tak, jeśli mam to rozpatrywać w kwesti smoczej. Tudzież Biauy Diabeł i Wkurwiony Diabeł. Hm. Ile to czasu mineło, kiedy ostatnio Ty i ja, krew w krew, pot w pot, na jednym ringu, wypluwaliśmy z siebie flaki, żeby pokażać kto jest górą. Jednak zostawmy przeszłość w przeszłości, czas stworzyć nową kartę i nową historię. Nie mam zielonego pojęcia czego mogę się spodziewać, jakie postępy zrobiłeś. I nie mam pojęcia, jak ta walka się potoczy. Hej, nie mam pojęcia czy dobrze robię wychodząc ponownie na ring. Ale to pojęcie, które mam, to jak się walczy i kopie tyłki [cheer]. I mimo, że może nie jestem w szczytowej formie, nie zapomnę dzisiaj skopać Twojego tyłka stąd aż do Piździchowa. Twoje rodzinne miasto? Bo masz 'Piździchów' wypisane na twarzy. [cheer] Ubierz więc swoje waleczne szorty, załóż tanie szkła kontaktowe, zapal lucjana i wypierdalaj na ring, bo nie będe czekał! [cheer] No żesz teraz mnie zdenerwowałeś, więc nie każ mi czekać długo! Jak Cię nie lubię, lecz szanuję, tak Cię jebnę, lecz mocno! Katowiceeeeee!! Czas zacząć kopanie tyłków!!

Rzucił mikrofon w kąt i szybko udał się do szatni, odprowadzany oklaskami publiczności...

Przenieśliśmy się na chwilę backstage, gdzie Bubba znalazł pobitego ochroniarza. Ten szybko zakrył twarz.

Bubba - Spokojnie, mam nadzieje, że nie oberwałeś za mocno. Masz na piwo. [cheer]

Wręczył ochroniarzowi plik banknotów i tyle go widzieliśmy....

=+=+=+=+=+=+=+=+= kOnIeC :spoko:

Wszystkie polskie znaki zastrzeżone.

Płooonie stodoła, płooonie. Mój pierwszy RP od wielu, wielu miesięcy, wybaczcie mi, że go popełniłem, wybitny to on nie jest. Cóż, bywały lepsze. :P

Chcecie komentować - komentujcie :]

Edytowane przez Big Bubbowski

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  05.11.2003

Haha Podobało mi sie :D Uśmiałem sie plus mnie wciągneło :D Extra!!

• Dołączył/a:  21.09.2005

Bubba - Jesteś królem :)

wchodzenie w dupe rządzi , co mista sausage ?

b-man : spodziewauem sie mocniejszego uderzenia ale i tak konkretnie . chociaż powrót króla to to nie byu . 8) nie zapominaj , kto tu ciągle jest polish champem . :afro:

• Dołączył/a:  23.03.2004

Milcz, biaua pauo.

RP jest konkretny i z tego wynika ,,wchodzenie w dupę" .

• Dołączył/a:  21.09.2005

na nic innego Cie nie stać , suko ? :D nazywaj to jak chcesz , wchodzenie w dupe to wchodzenie w dupe ale może lepiej dam spokój , w końcu rozmawiam z mistrzem .

• Dołączył/a:  19.10.2005

Wiem, że nie był, Psycho, wiem, ale i tak zajeło mi to kilka godzin ;) hehe, praktyka czyni mistrza, nie? Może kiedyś jakiś RP będzie tym powrotem, zobaczymy. A teraz zabieram się do czytania Twojego :D

:piwo:

• Dołączył/a:  05.11.2003

Weź 20 i przeganiaj kaczory. I inne ptaszydła

hieh-hieh-hieh :)

...znajome szczury, znajome chmury.. chmury? Nie nie, nie chmury.

chmury, chmoOry, nasze chmury ;)

Jak czytywałem eRPy z EWF to Bubby były moje ulubione :) Poczucie humoru zostało a reszta powróci z czasem :]

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

Jak na powrót po przerwie, to jest konkretnie. A jak wroci prawdziwa forma Bubby, to strach się bać.