Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Urodziny, Punk wycofany z walk, Powrót gwiazdy na Raw, Nowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzą plotki, że dzisiaj na RAW może wrócić

Bruno Sammartino

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@rock the GOAT

Posłuchaj mnie, człowieku. Rozumiem, że jesteś bardzo zafascynowany Rockiem, założę się też , że w domu masz wszystkie jego filmy, a Króla Skorpiona to znasz z cytatami na pamięć. Jeśli wg. Ciebie dla Takera mało godnym przeciwnikiami, lub jak to ująłeś 'dziadkami' lub 'jobberami' byli : Flair, HBK, A-Train i Show na raz, Sid, Diesel i o na samym czele Edge, to masz coś nie po kolei i powinieneś zająć się czymś innym, niż oglądanie wrestlingu. Ile Ty masz lat, co ? Chcesz być lepszy od swoich kolegów ze swojej gimbazy gdzie wszyscy krzyczą 'You Can't see me' ?! Tego właśnie chcesz ? To spływaj do WF, tam znajdziesz ludzi swojego nędznego pokroju. To, że Cena wygra na WM, jest jasne jak słońce i zapewniam Ci, że jeżeli już wygra WWE Title, to jego run nie będzie zbyt długi, gdyż inni tylko czyhają na przejęcie pasa... Idz, na CineMaxie leci 'Witajcie w dżungli', chociaż pewnie i tak oglądałeś to sto razy... Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem, ale tekst o jobbereach i dziadkach oraz przereklamowaniu Streaku bardzo mnie zdenerwował.

Opublikowano
Oczywiście chciałbym dodać, że nie jestem fanem ani Ceny, ani Rocka, po prostu stwierdzam czyste fakty.
Opublikowano
o matko jehowy, zszargano dobre imię idola Kozy i dzieciak konwulsji dostał. Dobrze, że w kodeksie karnym nie ma akapitu mówiącego o uczuciach wrestlingowych