Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

BBB IAG?

Wee Man

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  23.03.2004
  • Status:  Offline

[Widzimy video z ostatniego Outbreak, gdy Big Bad Bear atakuje WeeMana]

(MM: Prosze panstwa, szczesliwy Abraham wlasnie zmierza w strone kulis. Widownia nagradza go oklaskami, doceniajac poswiecenie mlodego zawodnika. Ale prosze panstwa, co sie dzieje? Jakis olbrzymi mezczyzna w skorze lwa?? Nie, w skorze niedzwiedzia... mezczyzna w niedzwiedziej skorze zaatakowal Abrahama WeeMana i powalil go na ziemie... Zreszta co ja bede panstwu opowiadal, sami widzicie co sie dzieje...

Ubrany w skore misia osobnik w dalszym ciagu oklada WeeMana... Mezczyzna ma zdecydowana przewage wzrostu, o glowe przewyzsza Abrahama, wydaje sie tez byc bardzo silny... Widzac, ze narzeczony dostaje becki, Stacy Michelle nie pozostaje obojetna... Dzielna niewiasta desperacko wskakuje na plecy Czlowieka-Niedzwiedzia, gryzac go, drapiac i piszczac, ile sil w plucach... Olbrzym straca ja jednak z ramion, Stacy z bolesnym okrzykiem pada na ziemie... Widzac to Abraham zbiera w sobie resztke sil i czestuje Niedzwiedzia low blow'em!!! Napastnik pada jak razony gromem, WeeMan ciezko podnosi sie, pomaga wstac Stacy i szybciutko wybiegaja za kulisy, ogladajac sie w obawa za siebie...)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

AWF House Show, Katowice

Mazur: Witamy Państwa na house show federacji AWF... Wita Was Marek Mazur...

Czoło: ... i Stanisław Czółkowski, Czoło, The Czoło.

Mazur: Ostatnio sporo się dzieje... Federację przejmuje Scyther, debiutuje wiele nowych gwiazd, powracają weterani...

Czoło: Phi... Ci jak ich nazywach ,,debiutanci" powinni się raczej nazywać debilianci... Skoro jakieś Ahmedy WeeMany ich pokonują...

Mazur: Chyba Abrahamy...

Czoło: No, przecież mówię, Alberty...

Mazur: Ekhm.. ok. Co się tyczy WeeMana, to tutaj sytuacja także jest bardzo bardzo interesująca! Abraham pokazał pazur, i powrócił w wielkim stylu, było widać, że jest w najlepszej formie życia... Ale jednak ktoś mu musiał pokrzyżować plany...

Czoło: I dobrze! Niepotrzebni nam tutaj żadni Abdule... A Niedźwiedzie to pożyteczne zwierzęta są.

Mazur: Stasiu, nie wiedziałem, że lubisz zwierzęta...

Czoło: Nie lubię. I nie jestem Stasiu, biedna Twoja mać. Jestem Czoło. The Czoło.

Mazur: Uhm... Woah, właśnie dowiedziałem się, że Abraham WeeMan jest tutaj, i chce wyjaśnić sprawę! Przenosimy się więc do Anny Koper...

[sytuacja przenosi się do szatni Abrahama WeeMana]

Anna: Stoję obok Abrahama WeeMana, który powrócił do federacji w wielkim stylu.

[Kamera robi najazd na roześmianą twarz Abrahama, który stoi jak zwykle wraz ze swoją uroczą managerką i narzeczoną Stacy Michelle. Abe jest jak zwykle ubrany w swoje sportowe ciuchy i obowiązkowe okularny matrixy].

[Publika nagradza swojego ulubieńca sporym popem]

Anna: Powiedz mi, Abrahamie, czy pierwsze zwycięstwo po powrocie całkowicie wymazało z Twojej pamięci przykre przeżycia?

WeeMan: Nie... śmierć ojca... problemy z osobowością... tego nie zapomnę przez całe życie... Czuję się, jakbym dostał drugą szansę, nowe życie... I mam zamiar to wykorzystać! Żyję dla fanów... i tylko oni... The dozens... and dozens...

[Publika kończy: and freakin' dozens]

... of fans mnie przy tym życiu utrzymują... Jestem tu po to, żeby dawać moim fanom radość... a nie wątpię, że wielką radością dla moich fanów byłoby zdobycie jak największej ilości tytułów w AWF.

Anna: Rozumiem. Co sądzisz na temat przeciwników z poprzedniej gali? Padło kilka niemiłych słów z ich ust na Twój temat...

WeeMan: Zrobiłem to, co musiałem... to nie jest balet, są zwycięzcy i są przegrani... Zachowanie przeciwników jest niehonorowe... Powinni pracować nad sobą i siebie winić za swoje porażki, a nie szukać winy w kim innym...

You need mercy? Take your ass to church, bitchez !

Anna: Mocne słowa... A co powiesz o Wielkim Złym Niedźwiedziu, który będzie Twoim przeciwnikiem na następnej gali?

WeeMan: Czekałem, aż o to zapytasz... A więc ten Yogi...

Anna: To nie Yogi...

WeeMan: No to Uszatek...

Anna: To nie Uszatek...

WeeMan: No to ten... Puchatek...

Anna: To też nie on...

WeeMan: Whatever!

[Abe uśmiecha się od ucha do ucha, i prosi Stacy, aby po coś poszła.]

[seksowna blondynka po chwili wraca z wielką kukłą niedźwiedzia, mierzącą na oko 220 cm]

WeeMan: Na następnym Outbreak... będzie powtórka...

Anna: Z czego??

WeeMan: Z tego !

[Abraham kopie ,,Niedźwiedzia'' w dolne partie ciała, podnosi go do góry... The WeeMan Slam!! Potem jeszcze chwilę znęca się nad wypchaną kukłą, po czym pinuje ją, i prosi Stacy aby liczyła]

[1...2...3!]

[Publiczność ostro cheeruje]

Anna: Byłoby dla Ciebie wspaniale, ale obawiam się, że możesz mieć problemy z uniesieniem takiego...hmm... bydlaka...

WeeMan: Heh... Życie ciężko mnie doświadczyło... i wierz mi, że na swoich barkach dźwigałem już większe i bardziej uciążliwe kłody...

Big Bad Bear jest przy tym niczym...

Wielkie Zero.

Ogromny Pustak...

A do tego obawiam się, że jest homo-niewiadomo... Na ostatniej gali, kiedy BBB mnie atakował... starał się celować w moje rodzinne klejnoty... A zły dotyk boli całe życie!

Ale wszystko na bok... Walczyłem z Szamanami.... Rzeźnikami... Hiphoppolowcami... hell, walczyłem nawet z Urbanami... ale walka z niedźwiedziem? To dla mnie zupełna nowość... I choć należę do Ligi Zielonych oraz jestem zwolennikiem Polskiego Czerwonego Krzyża... You're going down, my little bad bear!!

[Publika cheeruje]

WeeMan: Teraz to sprawa osobista... Zaatakowałeś, niedźwiadku nieodpowiedniego faceta i nieodpowiednią kobietę... Mogę Ci zapewnić 2 rzeczy:

1. Zostaniesz kolejną ofiarą The WeeMan Slam

2. Po tej gali w moim domu będzie nowy dywanik z niedźwiedziej skóry...

Mess with the best, and die, like the rest!

[Abraham w tle męczy jeszcze trochę kukiełkę, w końcu urywa jej głowę]

Anna: Zapowiada nam się naprawdę fascynująca rywalizacja! Oddaję głos Markowi...

Mazur: Teraz już kończymy transmisję, i zapraszamy na Outbreak... będzie się działo, oj będzie!

Czoło: Mnie tam ten Armando nie przekonał...

Mazur: Abraham... On się nazywa Abraham... Żegnają już państwa Marek Mazur...

Czoło: ... oraz Czoło The Powerful.

[Obraz się zaciemnia, widzimy tylko napis:

Outbreak in Katowice - AWF is waiting 4 you!]

Jakoś nie miałem pomysłu szczególnie... Czekam jak zwykle na komentarze i konstruktywną krytykę, muszę złapać fazę na długie i fantazyjne pisanie :)

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  19.10.2005

Ok, Wee. Po pierwsze (ale to tylko moja opinia):

- za mało skupiłeś się na przeciwniku, napisałeś tylko ogólniki. Pozatym ile Twój wrestler ma lat? Przestań zachowywać się, jakby był dzieciakiem tylko myśl i pisz stosownie do jego wieku, jeśli potrafisz.

- rzucanie setką catchphrasów po angielsku chyba nie dodaje do RPa niczego wartościowego.

- spoko, komentatorzy, cięcie backstage i wywiadzik. Ale to za mało, całość trwałaby tylko kilka minut w tv (jeśli już tak mogę to porównać).

- 'homo-niewiadomo', 'rodzinne klejnoty', 'zły dotyk' - jak dla mnie to niski poziom, chyba możesz inaczej o przeciwniku napisać, niż aluzje że jest innej orientacji ?

To chyba wszystko na ten czas. Płoooonie stodoła, płooonie.

• Dołączył/a:  05.11.2003

Zgodze sie z Big B. Troszke razi nadużywanie tego jezyka angielskiego... nie wiem nie pasuje mi troszke :/ No ale innym moze sie podobac w koncu to tylko moje zdanie ;)

Ogólnie nie wiem ile Twoja postać ma lat ale czytając to co tutaj opisujesz miałem wrazenie ze ma 15 - 16 lat i ani miesiąca wiecej :P

Co do angielskiego, to jest część mojego gimmicku, więc z tego raczej nie zrezygnuję...

Inne uwagi przyjąłem i postaram się zastosować...

Czekam na więcej komentarzy.

• Dołączył/a:  21.09.2005

Przestań zachowywać się, jakby był dzieciakiem tylko myśl i pisz stosownie do jego wieku, jeśli potrafisz.

on jhest dzieciakiem , b . :D

GrimReaper, Scythe, czekam na Wasze komentsy...

Psajko: Odpuść sobie, k ? Mam dość Twojej impertynencji...

• Dołączył/a:  21.09.2005

Psajko: Odpuść sobie, k ? Mam dość Twojej impertynencji...

nie przypominam sobie , żebyśmy przeszli na Ty , brudasie . byuo trzeba myśleć zanim wstukaueś kilka magicznie chujowych słów w klawiature

[ Dodano: 2006-04-08, 23:00 ]

a pozatym , true , true . zdecydowanie napisaueś , żeby wygrać . ( tylko z kim ? z kukłą ? :lol: )

• Dołączył/a:  22.09.2005

No dla mnie to jest nawet znośne RP. W miarę dobrze prowadzona postać, chociaz faktycznie mógłby troche "wydorośleć". Jesli chodzi o wtrącanie angielskiego (a raczej amerykańskiego :P) to mi akurat to tak bardzo nie przeszkadza. O przeciwniku powiedziane troche mało, ale jest nawiązanie do całej sytuacji z poprzedniego Outbreak, no i za to plus. Ogólnie jak to juz zauwazył Grim, nie wiem czemu, ale jestem troche wyczulony na speeche, i uważam to za najwazniejszy element RP (bo jest! :D), no i tutaj mam ten sam zarzut, który występował u kilku poprzednich eRPerów, czyli jest troche za mało konkretnie. To chyba by było na tyle.

Czekam jeszcze na komentsa Grima, no i jeśli jeszcze ktoś chce skomentować, droga wolna :)

• Dołączył/a:  20.12.2004

mam wrazenie, ze nie dales z siebie 100%, wiedzac, ze walczysz z debiutantem (ktory notabene zapomnial o RP :D)... do catchprase'ow czepial sie nie bede, bo faktycznie, masz zamerykanizowany gimmick, wiec to jest nawet plus, jesli chodzi o prowadzenie postaci... z doswiadczenia wiem, ze trudniej pisac dosadne speeche bedac face'm, ale Twoj moglby byc troche glebszy... zgodze sie z Bubba, ze atakowanie przeciwnika za rzekome "gejostwo" to troche... sam rozumiesz... :nie:

Rozumiem, rozumiem. Postaram się poprawić. Co do rpa to na pewno nie był on dobry, ale to nie dlatego, że nie dałem z siebie 100 % (gdybym nie dawał, to zabawa miałaby sensu... nie przymierzam rpa do poziomu przeciwnika, staram się pisać jak najlepiej) ale jakoś nie miałem szczerze mówiąc pomysłu... Dosyć zaskoczyło mnie też, że BBB nieźle się stawiał, jeżeli chodzi o walkę, spodziewałem się squsha po nie napisaniu przez niego rpa..

Ale jestem zadowolony, jak na razie mam super streak 2-0, a któż wie, może dogonię streak Goldberga... jeśli zawsze będę w openerach to who knows :)

Dzięki za radę i czekam na kartę na następną galę :)