Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Stan zdrowia Halla, Nowy charakter gwiazdy NXT?, Powrót Jeri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszelkie live eventy w weekend WWE otwierało specjalnym wideo poświęconym pamięci Paula Bearera.

Diamond Dallas Page za pomocą mediów społecznościowych poprosił fanów o wsparcie w pomocy Scottowi Hallowi. Zawodnik znany z WWE jako Razor Ramon już od 40 dni jest "czysty" i w tym samym czasie stracił około 10 funtó...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-stan-zdrowia-halla-nowy-charakter-gwiazdy.html
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 628
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nasuwa mi się kilka pytań: Co taki Hall zrobił z całą forsą, którą zarobił pracując dla WWF, bo chyba wszystkiego nie przepił? Dlaczego DDP, Nash czy chociażby Hunter nie wspomogą go, tylko żebrają o dolary wśród społeczności fanów wrestlingu?

Oby poza wyglądem zewnętrznym Wyata nie zmieniano zbyt wiele w jego postaci, bo obecnie prezentuje się świetnie, wyróżniająca się sylwetka w NXT.

Co do pomysłu z wyborem stypulacji przez fanów tuż przed samą galą WM - nie wydaje mi się to dobrym pomysłem, Creative team ma na tyle dużo czasu, że ewentualne gimmick matche powinny być znane jeszcze przed ogłoszeniem ostatecznej karty, dopasowując je do danego programu. Wybór dodatkowej walki już w głównej karcie jest jeszcze bardziej poronionym pomysłem.

Opublikowano
Morison, o tym samym pomyślałem. Dlaczego DDP, NAsh żebrzą po fanach WWE na świąteczną orkiestrę pomocy dla Halla skoro jeden z nich mógłby tą śmieszną sumę wyłożyć (wysiłek to dla nich taki jak pierdnięcie) a i jeszcze dorzucić z kilka setek. Dlaczego z puszką nie pochodzą po szatniach wrestlerów?
Opublikowano

THX za newsy.

Wrestlerzy za czasów WWF nie zarabiali kokosów (tak myśle). Wszystkie kokosy Scotta Halla już dawno poszły się kochać, poza tym on walczył w WWF i WCW około 15 lat temu (jak nie więcej), za czasów TNA też nie dostawał za dużo, a za sporadyczne występy typu reunion nie można dużo dostać więc nie rzucajmy się na niego od razu z pazurami. Poza tym, jako społeczność wrestlingu z Polski nawet nie pierdniemy w jego sprawie jeśli chodzi o daniny więc nie ma co się oburzać.

A czy Kliq i inni powinni żebrać u wrestlerów a nie u "biednych" Amerykanów? Nie mnie to oceniać.

Z Brayem Wyattem się nic nie zmieniło. Dość możliwe że twoje źródło, Hammer, nigdy nie widziało gimmicku Wyatta i było tym faktem ździwione, ponieważ spodziewał się Huskiego Harrisa. Poza tym, Wyatt Family jest w zbyt zaawansowanym stadium, Winc nie zniszczy sobie gotowego produktu.

Merch PTP? Jeśli będzie urywał dupę to kto wie, kto wie...