Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kolejne dobre gale, dobrze, że jednak zostałeś z nami.

Jedynym moim zarzutem jest... zbyt dużo przekleństw. Naprawdę bez tego też da się zrobić hardcore... mam nadzieję, że to zmienisz no ale twoje diary=twoje decyzje

Bully Ray vs D’Angelo Dinero- Hardcore Match for SWF Undisputed World Championship

winner: Bully

Kazarian vs Corey Graves- Normal Match for SWF TV Championship

winner: Kazarian

Joe Hennig vs Antonio Cesaro- No. 1 contender for TV Championship Ladder Match

winner: Joe Hennig

King Mo vs Boris Alexiev- Extreme Rules Match

winner: Mo

Zema Ion vs Richie Steamboat vs Sakamoto- Steel Cage (kto wygra zachowa kontrakt z SWF)

winner: Zema Ion

Co masz na myśli mówiąc, że kto wygra typera wprowadzi do fedki swoją postać??? Stworzonego wrestlera?

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szpicu

30

• backayrdowania

25

• TheVillain

24

• jakub97sc

20

Top użytkownicy w tym temacie

Tak będzie to na takiej samej zasadzie, jak w AWF, czyli zwycięzca typera podeśle mi na PW charaker, move-set itd. swojej postaci, a ja ją wprowadzę do swojego rosteru!
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Kolejna gala bardzo dobra. Jak narazie według mnie jesteś najlepszym bookerem w Booking Zone :). Mówię to z całą szczerością :P

A teraz pobawię się w typera :P

Zema Ion vs Richie Steamboat vs Sakamoto- Steel Cage (kto wygra zachowa kontrakt z SWF)

Zwycięzca: Zema Ion

Zwycięzca: King Mo

Zwycięzca: Antonio Cesaro

Zwycięzca: Kazarian

Bully Ray vs D’Angelo Dinero- Hardcore Match for SWF Undisputed World Championship

Zwycięzca: Bully Ray

Czekam na PPV! Powodzenia w dalszym pisaniu!

3930159675357f7ecdcc03.jpg

Witam Cię, serdecznie drogi szpicu, szalenie podoba mi się twoje diary, i chciałbym wziąć udział w typerze który zorganizowałeś, i bardzo chciałbym aby moja postać była częścią twojego diary, przejdźmy do moich typów:

Bully Ray vs D’Angelo Dinero - Bully - Nie widzę innej możliwości, Pope jest według mnie beznadziejny, więc z miłą chęcią zobaczyłbym jak jest niszczony przez Raya.

Kazarian vs Corey Graves - Kazarian, tutaj nie mam faworyta, ale drogą eliminacji wybrałem Kazariana.

Joe Hennig vs Antonio Cesaro - Antonio Cesaro- Claudio jest obok Daniela Bryana moim ulubionym wrestlerem, i chętnie oglądam jego zwycięstwa na różnych płaszczyznach, więc chciałbym aby i tutaj wygrał.

King Mo vs Boris Alexiev- Boris Alexiev- Podoba mi się jego postać, chętnie wprowadziłbym zamieniłbym Santino na Borisa w swoim diary, ale byłby to plagiat, naprawdę gratuluje pomysłu.

Zema Ion vs Richie Steamboat vs Sakamoto - Richie Steambot- I tutaj druga walka w której nie mam faworyta, sam nie wiem dlaczego wybrałem Richiego, może ze względu na jego ojca, po prostu nie wiem.

Mam nadzieje że moje typy sprawdzą się, i Yoohas Kowalski zawita do twojej federacji

A i mam pytanie, czy znasz już wyniki, czy zobaczysz kto jak typował i na podstawie tego napiszesz gale?

Edytowane przez xYoohas

xYoohas, Dallas, - zaakceptowałem wasze posty ale chciałbym Was poinformować, że sa sprzeczne z regulaminem. Jeśli w przeciągu 2 dni (do środy godz. 20:30) ich nie poprawicie zostaną one usunięte a Wy otrzymacie po ostrzeżeniu.

Opinię o gali wyraziłem już w poprzednim komentarzu, więc teraz podam tylko typy.

Zwycięzca: Bully Ray (Nie widzę innej możliwości niż obrona pasa przez mistrza)

Zwcięzca: Kazarian (W newsach pisałeś o zmianie jednego posiadacza jednego z pasów, ale myślę, że to blef. Kaz jest mistrzem zbyt krótko by utracić tytuł)

Zwycięzca: Joe Hennig (Michael zmienił gimmick i otrzymał mocną promocję, więc mimo mojej niechęci do Mr Perfecta juniora byłbym mocno zawiedziony jego porażką)

Zwycięzca: Boris Alexiev (Skoro w walce o TV Championship postawiłem na Kaza, to tutaj muszę pójść w drugą stronę. Nie zaryzykuję typować porażki obu ludzi Szpica)

Zwycięzca: Richie Steamboat (Richie ostro u Ciebie jobbuje, ale sądzę, że nie pozwolisz mu odejść przynajmjiej ze względu na nazwisko)

Yes, Yes! Extreme Day is here! Nie mogę wyjść z podziwu, jak znajdujesz czas na pisanie tak ogromniastych gal. Jestem niesamowicie ciekaw jak pójdzie ci PPV, bo tygodniówki są na genialnym poziomie i postawiłeś sobie wysoko poprzeczkę. :]

116218737055c51bc30a173.jpg

Extreme Day PPV:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/61/Jim_Ross_5_GD.jpg

Jim Ross: Witam wszystkich fanów zgromadzonych przed telewizorami, jak i na arenie. Właśnie przed chwilą wybiła godzina dwudziesta druga, a więc to czas na pierwsze w historii Pay-Per-View od federacji Szpicu Wresting Federation, to czas na Extreme Day! Dzisiaj wszystko będzie ekstremalne, a w powietrzu już czuć wspaniałą atmosferę i kibiców, którzy są żądni krwi, świetnych i emocjonujących walk, zwycięstw swoich ulubieńców, a przede wszystkim Hardcore’u. To wszystko zapewni wam dzisiejsza gala, a jeśli jeszcze macie jakieś wątpliwości, czy oglądać dzisiejszą galę w całości, czy pójść do łóżka, to niech zweryfikuje wam Ją rzeczywistość, bo już za chwilę pierwsza dzisiejsza walka, a będzie to jeden z najbardziej brutalnych pojedynków w historii wrestlingu, to Steel Cage Match! W tym pojedynku każdy z wrestkerów wniesie do klatki wybrany przedmiot, a jedyną drogą do zwycięstwa jest wyjście z klatki, piekielnej klatki, a dodatkowego smaczku tej walce dodaje fakt, że tyko wygrany tego pojedynku zachowa kontrakt z SWF!

Wyświetlony został filmik, który pokazał nam jak doszło do walki Sakamoto, Richie’go i Zemy na PPV:

- Panowie tak naprawdę nie darzą siebie nienawiścią i zniewagą, tylko walczą o życie w federacji, bo cała trójka jeszcze nie odniosła żadnego zwycięstwa na ringach SWF, jednak o tym że dzisiaj ich kontrakty staną na szali zadecydował na ostatnim epizodzie Szpicu Hardcore TV Night prezes Szpicu, który dał wrestlerom ostatnią szansę wprowadzając regułę: zwycięzca zostaje, przegrani wylatują, z nadzieją, że Ci odwdzięczą mu się świetną walką.

Walka Nr.1: Triple Threat Steel Cage Match (zwycięzca zachowa kontrakt z SWF)- Zema Ion vs Sakamoto vs Richie Steamboat

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3306/sakamoto_0002.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2315/796_Richie_Steamboat.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2906/Zema_Ion.png

Krótko o regułach: nie będzie to zwyczajny Steel Cage Match, bo wygrać można tylko poprzez opuszczenie klatki. Do tego każdy z uczestników wniesie do stalowej konstrukcji jeden wybrany przedmiot, więc zgodnie z regułami Richie wniósł krzesełko, Zema kosz na śmieci, a Sakamoto stalową rurkę.

Klatka opadła, a Richie nie czekając od razu potężnie przywalił Sakamoto w głowę nokautując go, po czym chciał przywalić w głowę również Ionowi, ale ten zrobił unik i natychmiast powalił Richie’go wymierzając mu cios koszem na śmieci. Ion założył Richie’mu śmietnik na głowę i wymierzył Enzuigiri, po którym Richie upadł na matę, a Zema złapał za krzesełko i wściekle okładał nim Richie’go po głowie. W międzyczasie ocknął się Sakamoto, który złapał za metalową rurkę i przywalił nią Ionowi prosto w głowę. Sakamoto był żądny zemsty i wyniósł Richie’go po czym wbił go w klatkę potężnym Powerbombem! Richie zwijał się z bólu pomiędzy klatką, a linami, a Sakamoto nie chciał odpuszczać i przez chwilę pastwił się nad nim ciskając jego głową o metalowe klatkę. W tym czasie Zema doszedł do siebie i odbijając się od krat wymierzył Sakamoto potężnego High Kicka, po którym Sakamoto się tylko zachwiał, więc Ion postanowił sięgnąć po krzesełko, którym najpierw przywalił Sakamoto, po czym wymierzył mu na nie Tornado DDT! Zema zwieńczył cień szansy i zaczął powoli wdrapywać się po klatce, jednak był to zły ruch, bo Richie zrzucił go z niej Springboard Dropkickiem. Panowie powoli zbierali siły i każdy z nich złapał za swój przedmiot, po czym przez chwilę się na siebie wpatrywali, aż w końcu Richie wraz z Zemą zmówili się na Sakamoto i razem ruszyli na niego wymierzając mu na przemian ciosy koszem/krzesłem. Panowie przez chwilę razem obijali Sakamoto, po czym założyli mu śmietnik na głowę i wściekle okładali go w narożniku wymierzając urozmaicone kopnięcia głównie na głowę, po których Sakamoto zaczął obficie krwawić! Fani przyjęli to z entuzjazmem, a tymczasem Richie i Zema rozpoczęli walkę między sobą, jednak próby ataku nie przynosiły skutku, bo obaj świetnie, a przy tym widowiskowo kontrowali swoje ciosy, aż w końcu Zema powalił rywala Spinning Heel Kickiem. Do tego dorzucił Springboard Hurricanrane oraz Jumping Inverted DDT. Zema nie zatrzymywał się i ku radości fanów rozstawił na środku ringu krzesełko, po czym próbował wymierzyć Richie’mu na nie Snapmare driver, jednak ten skontrował popychając Zeme w klatkę i wymierzył efektowny Superkick! Richie szybko się podniósł i natychmiastowo rozpoczął wspinaczkę po klatce, lecz nie doszedł nawet na szczyt, bo w połowie drogi Sakamoto zrzucił go ze stalowej konstrukcji German Suplexem prosto na rozstawione w ringu krzesełko! Holy Shit na trybunach, a tymczasem w ringu wszyscy trzej leżeli na macie. Pierwszy podniósł się Sakamoto, który nie chciał się już bawić i sięgnął po metalową rurkę, którą przywalił Zemie potężnie w głowię doprowadzając przy tym do krwawienia. Sakamoto na tym nie poprzestawał i przez chwilę wściekle wymierzał Zemie ciosy łomem w głowę potęgując krwawienie, po czym podniósł go i z impetem wbił w stalową klatkę oraz wymierzył Chokeslam na krzesełko! Sakamoto szykował się już do opuszczenia klatki, ale zobaczył że Richie powoli się podnosi więc zmienił plany i złapał za krzesełko, po czym ruszył na Richie’go, ale ten niespodziewanie wymierzył mu Double Knee Facebuster z krzesełkiem! Richie powoli doszedł do siebie i rozpoczął powolną wspinaczkę po klatce, jednak gdy był na szczycie to tam dopadł go Sakamoto. Panowie wymieniali ciosy na szczycie klatki, aż w końcu Sakamoto nieczysto kopnął rywala poniżej pasa, po czym wymierzył mu CHOKESLAM ZE SZCZYTU KLATKI, ale przy tym sam wleciał do ringu!!Holy Shit!! Siła uderzenia była tak olbrzymia, że kawałek ringu się zapadł, a tymczasem fani na trybunach nie wierzyli w to co się dzieje, niektórzy zakrywali rękami twarz, a wielu miało przerażoną minę, bo Steamboat nie dawał znaku życia. Sędzia tymczasem sprawdził stan Richie’go i gdy zobaczył że ten jest nieprzytomny, to natychmiast wezwał służby medyczne i te po chwili pojawili się na arenie. Sędzia otworzył drzwi od klatki, a służby wywiozły Richie’go z areny. Tymczasem w ringu pozostali już tylko Zema Ion i Sakamoto i wiadomo było, że to któryś z nich pozostanie w SWF. Zawodnicy długo się nie podnosili, będąc już na skraju przytomności, ale po pewnym czasie jeszcze raz się zebrali i zaczęli wymieniać ciosy, pokazując jak niesamowitymi są wojownikami, a fani nagrodzili ich za to owacją na stojąco. Górą okazał się Sakamoto, który potężnym clothesline’m powalił Iona. Następnie ponownie rozstawił krzesełko i próbował wykonać przez nie Uranage, lecz Zema świetnie skontrował to DDT, jednak nie przez rozstawione krzesełko. Fani tymczasem skandowali "This is Awesome ", a tymczasem Zema szybko się podniósł, przejechał palcem po szyi i wykonał śmiertelnie niebezpieczny Canadian Destroyer na rozstawione krzesełko! "Holy Shit ", po raz kolejny z trybun, a Sakamoto po tym ciosie leżał bezwładnie na macie. Ion widząc, że rywal jest nieprzytomny powoli i spokojnie opuścił klatkę odnosząc pierwsze zwycięstwo na SWF, ale co najważniejsze zachowując przy tym kontrakt!

Zwycięzca- i and still contract of SWF Zema Ion

Po walce cały umazany we krwi Zema Ion poszedł świętować na rampę, a w ringu służby medyczne wywiozły z areny nieprzytomnego Sakamoto. Fani tymczasem skandowali "Zema Ion ", a ten jeszcze przez chwilę świętował na rampie, po czym zakrwawiony, ale niezwykle szczęśliwy udał się na zaplecze. Realizator pokazał nam tymczasem najciekawsze momenty walki czyli: Chokeslam ze szczytu klatki, Canadian Destroyer na krzesełko i moment w którym Zema opuszczał klatkę.

Jim Ross: Wow, co za walka! Mieliśmy tu wszystko, dosłownie wszystko- szalone akcje, krew i przede wszystkim emocje. Zema Ion obronił swój kontrakt i na razie może spokojnie patrzeć w przyszłość, lecz brawa należą się wszystkim uczestnikom walki, bo zarówno Sakamoto, jak i Richie Steamboat zostawili na ringach SWF kawał zdrowia i wypada im tylko podziękować i życzyć powodzenia w dalszej karierze. Teraz jednak przenieśmy się na zaplecze, a konkretnie do szatni pretendenta do SWF Undisputed World Championship- D’Angelo Dinero.

Na trybunach trwała wrzawa i ogromne podniecenie po tym co się stało, a gdy służby porządkowe zajęły się ogarnianiem ringu do dalszej części show, my przenieśliśmy się na zaplecze, gdzie był D’Angelo Dinero.

D’Angelo Dinero: Gdy byłem w TNA, czy WWE ciągle pomijano mnie. Mówiono mi, że jestem dobry, że mam to coś, ale nigdy nie dano mi szansy. Dzisiaj jest najważniejszy dzień w mojej dotychczasowej karierze. Staje do walki o najważniejszy tytuł, ale nie czuje tremy, nie odczuwam strachu, bo wiem że mogę pokonać Ray’a, mimo że będzie to prawdopodobnie najcięższy pojedynek w moim życiu, to dzisiaj zrobię wszystko, absolutnie wszystko, by wygrać. Wypluję falki, zostawię tony krwi i jeszcze więcej zdrowia, ale zrobię to- skopię tyłek Ray’owi i na koniec Extreme Day wzniosę SWF Undisputed World Championship w geście triumfu!

Jim Ross: Dinero jest nastawiony na wojnę i poświęcenia, a Ja mu wierzę, bo podczas tych czterech tygodni przebytych w SWF udowodnił nieraz, że nie rzuca słów na wiatr. Dzisiaj jednak to może nie wystarczyć, bo Bully również jest wrestlerem, który nie odpuszcza, tak więc nie mogę się już doczekać ich walki, ale to dopiero w Main Evencie. Póki co skupmy się na teraźniejszości, bo już za chwilę czeka nas druga walka, a będzie to Ladder Match! Chyba nie muszę jakoś wyraźnie zachęcać do obejrzenia tego pojedynku, bo jeśli w ringu spotkają się takie osobowości, jak Antonio Cesaro i Joe Hennig, to jest to gwarancja świetnej walki.

Przy ringu ustawione były drabiny, więc to czas na Ladder Match, ale zanim zawodnicy zaczęli wchodzić na rampę, to został wyświetlony krótki filmik przypominający konflikt obu panów:

- Wszystko zaczęło na trzecim epizodzie Szpicu Hardcore TV Night, gdy Joe wygłosił promo, w którym nazwał się Mr.Perfectem Juniorem i obrażał fanów. Wówczas na rampie pojawił się Cesaro, który nazwał Henniga, jedynie przereklamowaną podróbką ojca i wyzwał do walki na PPV, a Joe się zgodził. Na ostatnim epizodzie Szpicu Hardcore TV Night Hennig interweniował w walkę Cesaro nie tylko doprowadzając do jego porażki, ale też wymierzając mu McGillicutter. Antonio nie pozostał dłużny i w późniejszej części show swoją interwencją doprowadził do porażki Joe’go z Kazarianem, a już po walce wymierzył mu Neutralizer.

Walka Nr.2: No. 1 contender for TV Championship Ladder Match- Joe Hennig vs Antonio Cesaro

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2272/Micheal_MCG-2011Cutout_by_Jibunjishin2.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/2344_Antonio_Cesaro.jpg

Panowie rozpoczęli walkę jeszcze przed wejściem na ring, bo Joe zaatakował Antonia, gdy ten wchodził na ring powalając go clothesline’m w tyłu głowy. Hennig wbił rywala w barykadę i wrócił na ring, ale tylko po to, by wymierzyć Baseball Slide w drabinę, która uderzyła wstającego Cesaro! Joe do tego dorzucił Crossbody poza ring, po czym sięgnął po krzesełko, którym przywalił Antonio w głowę. Następnie sięgnął po drabinę, którą chciał uderzyć szwajcara, ale ten zrobił unik i powalił rywala potężnym clothesline’m. Antonio przez chwilę obijał rywala na barykadzie, po czym próbował wymierzyć Front Powerslam na drabinę, ale Hennig skontrował popychając Cesaro w drabinę. Joe doszedł do siebie i złapał za drabinę, którą najpierw przywalił Cesaro, a potem ułożył ją na nim i wymierzył Leg Drop z krawędzi ringu przez drabinę! Joe wrzucił pierwszą drabinę do kwadratowego pierścienia, ale nie zdążył jej nawet rozstawić, bo do ringu powrócił Cesaro, który powalił Joe’go potężnym Bicycle Kickiem. Joe podnosił się na krawędzi ringu, a tymczasem Cesaro złapał za drabinę, którą przywalił Hennigowi w głowę wyrzucając go z ringu. Cesaro ustawił drabinę w ringu i powoli się po niej wspinał, jednak Joe był jeszcze na tyle świeży, że udało mu się wrócić na ring i Springboard dropkickiem zrzucić rywala z drabiny. Mr.Perfect Junior ruszył poza ring po mniejszą drabinę, którą ustawił w narożniku. Następnie Irish Whipem wbił rywala w drabinę w narożniku, po czym próbował wymierzyć Spear przez drabinę, ale Cesaro przeskoczył nad Hennigiem i ten z impetem wbił się w drabinę, jednak nie łamiąc jej. Cesaro w odpowiedzi ułożył drabinę na Joe i wymierzył Diving Splash z narożnika przez drabinę! Antonio ustawił drabinę w narożniku i Russian Legsweepem wrzucił na nią Joe’go, po czym chciał wymierzyć Basement Dropkick, ale Hennig zrobił unik i Cesaro z impetem wbił się nogami w drabinę. Joe ustawił sobie rywala pomiędzy drabiną i przez chwilę maltretował jego nogi, po czym zapiął Sharpshooter na drabinie! Cesaro odklepał, jednak nie był to submission mtach, więc pojedynek był kontynuowany. Hennig wyrzucił rywala z ringu, po czym rozstawił drabinę i rozpoczął wspinaczkę. Cesaro jednak zebrał siły i to na tyle, by wejść na narożnik i wymierzyć Missile Dropkick w drabinę, co spowodowało, że Joe upadł na matę. Szwajcar zebrał siły i rozstawił drabinę do góry nogami, na którą wymierzył rywalowi imponujący Side Death Valley driver! Holy Shit! Fani nagrodzili poprzednią akcję ogromnym popem, a tymczasem Cesaro sięgnął po największą drabinę, którą rozstawił w ringu. W międzyczasie do siebie doszedł Joe, który ruszył na rywala z szarżą, ale nadział się na Pop-up European uppercut! Cesaro wdrapał się na drabinę skąd szykował się do wymierzenia akcji największego ryzyka, ale Hennig mądrze uciekł na koniec ringu do narożnika. Antonio jednak nic sobie z tego nie robił i przechylił się sięgając rękami kontraktu. Drabina jednak się przechyliła razem z nim i Antonio zawisł nad ringiem trzymając się rękami kontraktu, a Joe wykorzystał sytuację, wdrapał się na narożnik i ściągnął rywala z kontraktu imponującym Spearem z narożnika! Holy Shit! Obaj wyraźnie ucierpieli przy poprzedniej akcji i potrzebowali chwili, by dojść do siebie, a gdy to w końcu zrobili to ruszyli na siebie z wymianą ciosów. Górą okazał się Joe, co pozwoliło mu wymierzyć mu prześliczny Saito Suplex na drabinę! Joe przez chwilę wymierzał ciosy drabiną, po czym ustawił ją blisko narożnika i chciał Irish Whipem wbić w nią rywala, lecz ten świetnie odbił się od niej podczas biegu i wymierzył Diving European Uppercut! Cesaro ruszył poza ring po kolejną drabinę, którą ustawił na środku ringu, ale nie rozpoczął wspinaczki, bo zobaczył że Joe podnosi się blisko lin, więc wymierzył mu clothesline, po którym obaj wypadli poza ring. Poza ringiem szybciej pozbierał się Joe, który od razu powalił rywala Big Bootem. Do tego złapał za kolejną drabinę, którą ustawił poziomo opierając ją o kant ringu i barykadę. Następnie chciał na nią wykonać Suplex, ale Cesaro zaparł się i w odwecie wbił Joe’go w barykadę, po czym sięgnął po kolejną drabinę, którą rzucił w rywala. Antonio przyszykował stół komentatorski i szykował się do wykonania Powerbombu, lecz Joe skontrował i wbił rywala w schodki. Hennig złapał za schodki i szykował się do wymierzenia ciosu, jednak Cesaro z nikąd wymierzył Bicycle Kick, którym strącił rywalowi schodki z rąk, a jakby tego było mało wskoczył na barykadę i wymierzył na nie Bulldog! Antonio ułożył rywala na drabinie, która była ustawiona o ring i barykadę, po czym rozstawił kolejną drabinę, na którą powoli się wdrapywał, ale gdy był na szczycie, to dołączył do niego Joe. Panowie przez chwilę wymieniali ciosy na szczycie drabiny w wyniku czego obaj spadli na drabinę opartą o ring i barykadę doprowadzając do jej rozpadu! Na trybunach gromkie Holy Shit, a tymczasem obaj długo się nie podnosili poza ringiem, aż w końcu zebrali w sobie jeszcze siły i bardzo powoli wczołgali się do ringu. W kwadratowym pierścieniu Antonio wygrał wymianę ciosów i ruszył po drabinie nad którą wisiał kontrakt. W międzyczasie Joe wdrapał się na drabinę, która była ustawiona koło narożnika i wymierzył wdrapującemu się na drabinę rywalowi szalenie niebezpieczny MCGILLICUTTER Z DRABINY!! HOLLY SHIT! Fani w ekstazie, a tymczasem Antonio szybciej doszedł do siebie i ruszył po drabinie po kontrakt, ale z drugiej strony drabiny odnalazł się Joe. Panowie ponownie wymieniali ciosy na szczycie drabiny, ale tym razem w ringu. Górą okazał się Joe, który po kilku ciosach pozbył się rywala z drabiny i wydawało się, że ma wygraną w kieszeni, ale Antonio wylądował na szczęście na nogach, po czym popchnął drabinę i Joe spadając nadział się na liny, a wtedy Cesaro dobił go wymierzając Ricola Bomb! Antonio ustawił drabinę na środku ringu, po czym bez zastanowienia się rozpoczął wspinaczkę po kontrakt i wydawało się, że zwycięstwo ma w kieszeni, ale wtedy Joe heroicznie wstał przy pomocy lin i wywrócił drabinę, przez co Antonio wyleciał aż poza ring na podłogę! Fani skandowali "This is Awesome", a Joe ustawił drabinę i wspiął się na nią ściągając kontrakt, kończąc przy tym tą fenomenalną walkę!

Zwycięzca- and new No. 1 contender for TV Championship Joe Hennig

Po walce ledwo żywy Joe wsparł się na narożniku i wzniósł kontrakt w geście triumfu. Poza ringiem Cesaro nie mógł wstać o własnych siłach i w asyście lekarzy opuścił ring, a tymczasem realizator pokazywał nam jeszcze najciekawsze akcje, czyli: McGillicutter z drabiny, Side Death Valley driver przez drabinę oraz końcową fazę walki i moment w którym Joe zdjął kontrakt.

Jim Ross: Czy wy tez widzieliście to co Ja? Mój boże, co to była za wojna, a ile drabin zostało użytych? Ja naliczyłem niemal dwadzieścia, co dobitnie pokazuje jak świetnymi wojownikami są Joe i Antonio. Brawa należą się jednemu i drugiemu, jednak to Joe wygrał czysto i teraz pewnie będzie szykował się do walki o TV Championship, ale czy z Corey’em Gravesem, czy z Kazarianem? O tym przekonamy się już za niedługo, a jeśli jesteśmy w temacie TV Championship, to przenieśmy się teraz na zaplecze, gdzie jest Kazarian.

Ponownie przenieśliśmy się na zaplecze, gdzie był TV Champion Kazarian.

Kazarian: Extreme Day jest tutaj babe w Londynie! Londyn wspaniałe miasto ze wspaniałymi ludźmi, a dzisiaj właśnie tutaj stanę do pierwszej obrony TV Championship na PPV i muszę wam przyznać, że czuję w powietrzu tą nutkę niepewności, bo kto wie jak potoczy się moja walka z Corey’em. Ponieważ niewątpliwie Corey to bardzo utalentowany wrestler, jednak czasami zachowuje się jak rodowity sukinsyn. Dzisiaj postaram mu się wybić to z głowy i nauczyć go pokory, ale przede wszystkim postaram się z całych swoich sił, aby wyjść dzisiaj z tej hali, jako wciąż aktualny TV Champion, bo dla mnie nie ma znaczenia, z kim zawalczę, ponieważ Ja zawsze daje z siebie wszystko!

Jim Ross: Kazarian jest dalej ulubieńcem publiczności i ciekawe czy nim pozostanie po dzisiejszej gali, na której będzie bronił swojego pasa w walce z Corey’em Gravesem. Ich pojedynek będzie odbywać się na normalnych, czysto wrestlingowych zasadach i odbędzie się już za chwilę!

Wyświetlony został filmik zapodający walkę o TV Championship :

- Kazarian od początku nie miał łatwego życia w SWF, ponieważ już na pierwszej, historycznej gali wpadł w konflikt z prezesem federacji - Szpicem. Z tygodnia na tydzień konflikt rósł w siłę, aż w końcu na trzecim epizodzie Kazarian wraz z Kingiem Mo i D’Angelo Dinero postanowili sami wymierzyć sprawiedliwość i dopuścili się ataku na prezesa. Ten w odwecie szukał sposobów, by jak najbardziej utrudnić życie Kazarianowi, ale nie udało mu się skroić go z tytułu, więc na ostatnim epizodzie Szpicu Hardcore TV Night zapowiedział walkę czterech wrestlerów, którzy nie odnieśli jeszcze zwycięstwa na ringach SWF w stypulacji Hardcore Match. Walkę wygrał Corey przez co został pretendentem do TV Championship na dzisiejszym PPV.

Walka Nr.3: TV Championship Normal Match- Kazarian(champion) vs Corey Graves

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/Kaz_CutOut_Jess-x.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1429/Corey_Graves_2_CutOut_Jess-x.jpg

Zaczęliśmy od serii szybkich i pięknych technicznych akcji. Następnie panowie rozpoczęli wymianę Low Kicków i ciosów, a w końcu także Chopów. W końcu Kaz powalił rywala mocnym kopniakiem w klatkę piersiową i Hurricanraną pchnął go do narożnika, gdzie wykonał Low Dropkick. Kazarian natychmiast wskoczył na narożnik, ale Corey uciekł poza ring, więc Frankie wykonał mu Crossbody poza ring! Fani nagrodzili go za to sporymi brawami, a tymczasem TV Champion wrzucił rywala do ringu i uzyskał 2 count po Slingshot Sentonie. Kaz rozpoczął serię ciosów, ale Corey zatrzymał go Savate Kickiem i wykonał Standing Elbow Drop, do którego dorzucił Gourdbuster - 2 count. Kazarian skontrował próbę STO, więc Corey wykonał mu Russian Leg Sweep i zapiął Body Scissors. Kazarian szybciutko się wydostał i spróbował Pele Kick, ale Graves zrobił unik i wymierzył Enzuigiri, po czym Monkey Flipem posłał rywala między linami, aż poza ring i wymierzył Suicide Dive! Graves chciał jeszcze wykonać STO na podłogę, ale Kazarian pchnął go w schodki i dobił Low Dropkickiem! Mało tego Frankie odsunął schodki i wybijając się z nich wykonał potężny Leg Drop. Kaz wrócił do ringu, jednak tylko po to, by wykonać Suicide Dive, ale Corey uniknął jednocześnie wbijając rywala nieprzyjemnie w bandę, po czym stanął na bandzie i z niej wykonał widowiskowy Splash! W ringu Graves dorzucił Standing Dropkick, STO i w końcu Fireman's Carry Backbreaker - 2 count! Corey nie zrażał się i chciał wykonać DDT, ale Kazarian skontrował i wykonał Suplex, do którego dorzucił przepiękny Belly to Belly Moonsault Slam i Leg trap sunset flip powerbomb! 1...2...Kickout! Fani rozgrzani do czerwoności, a tymczasem panowie rozpoczęli wymianę ciosów i wykonali sobie po Hurricanranie, pokazując jak wyrównane jest to starcie. W końcu Graves powalił rywala Tilt-a-whirl Powerbombem i zapiął Koji Clutch. Długo nie trzeba było czekać aż Kazarian się wydostał i wymierzył Swinging reverse STO! Po tej akcji zdecydował się wejść na narożnik i wykonał śliczny Corkscrew Moonsault, ale Corey uniknął tej akcji i znikąd wymierzył DDT! Do tego dorzucił swoją akcję kończącą, czyli Sunset driver! 1…2…KICKOUT! Corey nie mógł uwierzyć, ale dość szybko pozbierał się i chciał przejść do swojej drugiej akcji kończącej, czyli 13th Step Leglock, lecz Kazarian przerolował rywala i z nikąd wymierzył Fade to Black Pilderiver! 1…2…3!

Zwycięzca- via pinfall and still TV Championship Kazarian

Po walce Kazarian świętował wraz z fanami, podczas gdy niepocieszony Graves udał się na rampę, a my mogliśmy jeszcze podziwiać najciekawsze momenty walki, czyli: świetne kontry wrestlerów, Monkey Flip poza ring, Sunset Driver, po którym Kazarian odkopał, oraz Fade to Black w wykonaniu Kazariana, po którym uzyskał pinfall.

Jim Ross: Świetne techniczne widowisko, naprawdę walka godna polecenia, mimo że odbywała się na zasadach czysto wrestlingowych, to panowie świetnie sobie poradzili wykręcając nam naprawdę znakomitą walkę! Do tego Kazarian z godnie z zapowiedzią obronił tytuł i teraz czeka go chyba rywalizacja z Joe Hennigiem, na którą Ja jako koneser wrsetlingu już ostrzę sobie zęby. Teraz jednak muszę oddać głos, bo przenosimy się na zaplecze, gdzie jest niekwestionowany mistrz świata Bully Ray!

Podczas gdy publiczność oklaskiwała Kazariana, kamera przeniosła się na zaplecze, konkretnie do szatni gdzie był Bully Ray!

Bully Ray: Jeśli myślicie, że to co właśnie widzieliśmy było okrutne, brutalne i ponad wszelkimi granicami, to gwarantuję wam, że gówno w życiu widzieliście, bo to nic w porównaniu z tym co zrobię dzisiaj z tą czarną dziwką jaką jest D’Angelo Dinero. Czarny Papież podpisując kontrakt na walkę ze mną w stypulacji Hardcore Match podpisał na siebie wyrok, bo dzisiaj nie cofnę się przed niczym by obronić swój tytuł i żaden Abyss, D’Angelo Dinero, czy każdy pieprzony fan siedzący na trybunach mi w tym nie przeszkodzi, bo Ja nazywam się Bully Ray! Jestem niekwestionowanym mistrzem świata i mogę robić co chcę i kiedy chcę, a jeśli komuś się to nie podoba, to szczerze mówiąc mam to głęboko w dupie, bo tak jak wy durni fani macie mnie w dupie, tak samo Ja mam na was wyjebane i po dzisiejszym upokorzeniu waszego idola będę świętował swoją wygraną samemu, jak przystało na mistrza, a wy będziecie jedynie patrzeć jak wasz ulubieniec powoli dochodzi do siebie, ale on będzie jedynie przegrany, tak samo jak wy i Abyss! A teraz zjeżdżać z mojej szatni!

Jim Ross: Ufff Bully nie oszczędza języka i mówi, co mu się żywnie podoba, ale jest tu przecież mistrzem i ma do tego pełne prawo, a jeśli komuś się to nie podoba, to zgodnie ze słowami mistrza niech zostawi to dla siebie. A teraz czas na przed ostatnią już dzisiaj walkę, będzie to przystawka przed główną walką wieczoru i będzie to Extreme Rules Match pomiędzy Kingiem Mo, a Borisem Alexievem!

- Konflikt obu panów rozpoczął się na drugim epizodzie SHTV. Wówczas Boris Alexiev wygłosił promo w którym wywyższał się nad innymi wrestlerami, jednak wypowiedź przerwał mu King Mo. Panowie po ostrej wymianie zdań rozpoczęli brawl, który wygrał Boris. Na następnej gali Alexiev otrzymał szansę wywalczenia Title Shota na najważniejszy pas organizacji, ale w walkę interweniował King Mo doprowadzając do porażki Borisa. King argumentował swoje postępowanie tym, że Boris nie zasługiwał na walkę o pretendenta i dostał Ją tylko dlatego, że jest zaufanym człowiekiem Szpica. Boris w odpowiedzi wyzwał Kinga do walki na PPV na ostatnim epizodzie SHTV, a Mo przyjął wyzwanie, po czym obaj zaczęli się kłócić, co ponownie skończyło się brawlem, z którego zwycięsko wyszedł King Mo.

Walka Nr.4: Extreme Rules Match- King Mo vs Boris Alexiev

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2222/King_Mo_5_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/70/santiago.jpg

Od początku King i Boris wściekle ruszyli na siebie rozpoczynając szalony brawl, który szybko przeniósł się poza ring, gdzie panowie wbijali się w schodki i krawędzi ringu, ale żaden nie odpuszczał i nawet gdy Boris wbił Kinga w schodki, ten momentalnie się podniósł i w odpowiedzi powalił rywala potężnym Big Bootem. Mo sięgnął po krzesełko, ale Boris mądrze Drop Tue Holdem nadział go na schodki. Następnie sięgnął po krzesełko, którym uderzył rywala w głowę, a jakby tego było mało sięgnął po schodki, którymi przez chwilę obijał rywala. Alexiev wrzucił Kinga do ringu, gdzie po DDT uzyskał 2 count. Boris sięgnął po kulę od nogi, którą chciał uderzyć rywala w głowę, ale King zrobił unik i od razu ruszył z serią ciosów, do których dorzucił Belly to Belly Suplex, po czym złapał za kulę od nogi, którą przez chwilę maltretował nogę rywala, na którą ostatecznie założył Texas Cloverleaf. Boris sięgnął lin, ale że był to Extreme Rules Match, więc sędzia nie mógł przerwać dźwigni, którą o dziwo przerwał sam King. Mo złapał ponownie za kule, ale był to zły ruch, bo Boris wymierzył mu z nikąd potężnego kopniaka w brzuch, po czym wbił do narożnika w którym ustawione było krzesełko! Alexiev sięgnął po kulę, którą najpierw przywalił rywalowi w plecy doprowadzając do wygięcia, a następnie w uderzył w rękę łamiąc przy tym kule w pół! Boris przez chwilę skupił się na osłabieniu ręki rywala wymierzając w nią kopnięcia, ale w końcu Mo zablokował jedno z nich i wymierzył Fallaway Slam, a do tego clothesline’m wyrzucił Borisa z ringu. King chciał ruszyć za rywalem poza ring, ale gdy był na krawędzi ringu, to Boris złapał za blachę, którą potężnie przywalił rywalowi w głowę, przez co Mo nieprzyjemnie upadł na podłogę. Boris ponownie złapał za krzesełko i zablokował w nim głowę Kinga, po czym pchnął go w metalowy słupek! Alexiev złapał za krzesełko wskoczył na barykadę, z której wymierzył Elbow Drop z krzesełkiem w ręku - 2 count! Boris sięgnął po kosz na śmieci, a akcja przeniosła się do ringu, gdzie Boris szykował akcję wysokiego ryzyka, ale Mo najpierw podciął go na narożniku, by następnie wykonać Top Rope Superplex i to w dodatku na śmietnik! 1…2…Kickout! King chciał wysłać rywala do narożnika, jednak Boris najpierw się zaprał, a później sam mocnym Irish Whipem wysłał swojego przeciwnika do narożnika. Tam jednak przy próbie szarży Mo przerzucił rywala za sobą, tak że ten zawisł czułym punktem na linach, a wtedy King sięgnął po pokrywkę od śmietnika, którą potężnie przywalił rywalowi w głowę, po czym dorzucił serie kopnięć na głowę rywala zakończoną potężnym High Kickiem! 1…2…Kickout! Mo nie poddawał się i ponownie złapał za pokrywkę od śmietnika, z którą wdrapał się na narożnik i wykonał Flying Elbow Drop z pokrywką na śmieci, tyle że nie trafił. Boris szybko się pozbierał i złapał za pokrywę od śmietnika, którą najpierw przywalił rywalowi po plecach, a po tym ułożył ją na nim, po czym wskoczył na narożnik, skąd szykował się na akcje w locie, jednak Mo szybko się podniósł i potężnie przywalił Borisowi w głowę, gdy ten był na narożniku. Mo złapał za śmietnik, który włożył na głowę Alexieva i ustawił go w dolnej części narożnika, po czym wziął rozbieg i wymierzył Basement Dropkick w głowę rywala, która była ulokowana w śmietniku! Mo ruszył poza ring po kolejne krzesełko, które rozstawił w okolicach narożnika, po czym próbował wykonać na nie Body Slam, ale Alexiev skontrował, po czym złapał szarżującego rywala Drop Tue Holdem i to na dodatek w rozstawione krzesełko! 1…2…Kickout! Zrozpaczony Boris sięgnął po kolejną broń, czyli gong od ringu, którym chciał ostatecznie dobić rywala, ale King zrobił unik łapiąc przy tym za krzesełko, którym potężnie przywalił rywalowi w głowę! Mo stanął w narożniku i zasygnalizował Spear, ale Boris w porę się pozbierał i złapał biegnącego rywala Knee Liftem, po czym wymierzył swoją akcję kończącą, czyli Sitout Powerbomb! 1…2…KICKOUT!! Boris był wściekły, jednak po chwili bez zastanowienia chciał powtórzyć poprzednią akcję, ale tym razem King skontrował, a jakby było tego mało wymierzył Spear! 1…2…KICKOUT!! Fani na trybunach skandowali SWF, tymczasem Mo zdecydował się na ostateczny ruch, czyli Spear z narożnika, jednak w czasie lotu Boris szybko złapał za krzesełko, którym ściął rywala w powietrzu wymierzając mu potężnego Chair Shota! King padł bez życia, a Boris wyniósł go w górę i wymierzył drugi już dzisiaj Sitout Powerbomb, ale tym razem na krzesełko! 1…2…3! To koniec tej niesamowitej wojny!

Zwycięzca- via pinfall Boris Alexiev

Po walce fani skandowali "SWF", a Boris nie miał nawet czasu na świętowanie, bo na rampie w asyście ochroniarzy pojawił się Szpicu!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/481/depp.png

Szpicu: Przerwać muzykę!.... SWF, SWF, te Chanty sprawiają, że duma, aż mnie rozpiera, bo w końcu to Ja stworzyłem tą federację, to Ja wynająłem wam halę, to Ja dałem wam wrestlerów, którzy dali wam takie wspaniałe show, a wy jak mi się odwdzięczacie? Buczycie na mnie?! O nie, nie, nie, nie! Na pewno mnie nie sprowokujecie. Myślicie, że dam się wciągnąć w te wasze głupie gierki, że będę krzyczał byście się zamknęli, ale prawda jest taka, że nikt mnie tu nie szanuję. Nikt! A w szczególności wrestlerzy, którzy powinni szanować swojego pracodawcę, powinni się go słuchać i wykonywać polecenia, a tutaj panuje kurwa tylko samowola. Każdy robi to co chcę, ale od dzisiaj koniec z tym. Od dzisiaj koniec z samowolą, koniec z brakiem szacunku, na który zasługuję, a którego mi nie okazujecie, bo od dzisiaj każdy, zaznaczam każdy kto nie zastosuje się do mojego polecenia zostanie….. zwolniony! I to tyczy się każdego, zarówno Abyssa, D’Angelo Dinero jak i każdego pracownika w szatni!

Szpicu rzucił mikrofon i przy gwiazdach fanów, ale i asyście ochroniarzy udał się na zaplecze.

Jim Ross: No to się stało. Szpicu się wyraźnie zdenerwował i teraz każdy musi stosować się do jego poleceń… Każdy, czyli Ja niestety też. Ale na szczęście to jedyna zła wiadomość na dziś, bo Extreme Day jest do tej pory wspaniałe, a przecież nie dostaliśmy jeszcze najważniejszego dania, czyli Main Eventu, który odbędzie się właśnie teraz!

Przy ringu rozstawione były już różnego rodzaju przedmioty takie jak: krzesła, stoły, gaśnice, szklane szyby, wózki w których znajdowały się przedmioty, torba z narzędziami i wiele….wiele innych, jednak zanim przejdziemy do głównego dania przypomnijmy sobie konflikt obu panów:

- A wszystko zaczęło się na trzecim epizodzie SHTV, gdy D’Angelo Dinero mimo przeciwności, jakie sprawił mu Szpicu wygrał pojedynek z Borisem Alexievem, który dał mu prawo walki o najważniejszy pas organizacji na Extreme Day PPV. Na ostatnim epizodzie SHTV obaj po raz pierwszy skrzyżowali swoje drogi w ringu, podczas konfrontacji w której obaj odpowiadali na pytania i podpisali kontrakt na stypulację Hardcore Match. Nie doszło jednak między nimi do kontraktu, ale obaj zapowiadali, że skopią tyłki swojego rywala w dzisiejszej walce.

Main Event: Hardcore Match for SWF Undisputed World Championship- Bully Ray (Champions) vs D’Angelo Dinero

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/142/Bully_Ray4_cutout_by_Crank.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/38/DAngelo_Dinero6_cutout_by_Crank.jpg

Po oficjalnej prezentacji czas przejść do walki, a tu od razu sporo się działo, bo zawodnicy ze wściekłością na siebie ruszyli z wymianą ciosów, która przez krótki okres czasu była wyrównana, ale do czasu, aż Bully pokazał swoją ciemną stronę i kopnął rywala poniżej pasa, po czym wykonał mu DDT. Bully nie czekając ruszył poza ring, po stół, który wrzucił do ringu, ale nawet nie zdążył do niego wrócić bo nadział się na Baseball dropkick od Dinero. Czarny papież wykonał Slingshot Corkscrew Crossbody poza ring, po czym złapał za łom, którym chciał przywalić Ray’owi w głowę, ale ten uniknął i wymierzył Back Suplex na rampę. Fani o dziwo cheerowali Ray’a, a ten wyrwał jednemu z nich butelkę od piwa, którą rozbił Dinero na głowie doprowadzając do krwawienia! Ray wyciągnął spod ringu pałę oplecioną drutem, którą przez chwilę maltretował czoło rywala potęgując krwawienie, po czym chciał nią przywalić w głowę, ale D’Angelo zrobił unik i dropkickiem wbił Ray’a w barykadę. Czarny papież nie czekając clothesline’m przerzucił rywala przez barykadę, po czym złapał za kij opleciony drutem, wskoczył na barykadę i wykonał Double Axe Handle z drutem kolczastym w ręku! Walka przeniosła się na trybuny, gdzie Ray chciał zabrać jednemu z fanów kolejną butelkę piwa, ale tym razem Dinero uprzedził go wyrywając butelkę od innego fana, którą potężnie przywalił Ray’owi w głowę! Akcja przeniosła się w okolice rampy, a tam Bully sięgnął po krzesełko i szykował się do wymierzenia ciosu, lecz Dinero uniknął i Back Body Dropem posłał rywala na pudła, po czym wdrapał się na trzymetrowe rusztowanie i wykonał imponujący Splash leżącemu na pudłach Ray’owi! Akcja przeniosła się na samą rampę, gdzie panowie wymieniali ciosy, aż w końcu Dinero wymierzył Pepsi Twist na rampę! Dinero przeniósł walkę w okolicę ringu, ale tam Bully nadział go Flapjackiem na schodki! Ray oparł stół na barykadzie, rzucił na niego Dinero i wymierzył mu Spear przez stół! Bully wrzucił do ringu krzesełko, pałę oplecioną drutem i w końcu Dinero, po czym sięgnął jeszcze po kijki od kendo, z którymi wrócił na ring, ale tam nadział się na Legsweep DDT od Dinero. Czarny papież sięgnął po kijki od kendo, którymi wściekle obijał rywala doprowadzając do ich złamania! 1…2…Kickout! D’Angelo nie poddawał się i rozstawił krzesełko, na które chciał wykonać Inverted STO, ale Ray skontrował i sam wymierzył Lifting Side Slam na krzesełko - 2 count! Bully rozstawił stół i sięgnął po pałę oplecioną drutem, którą chciał przywalić rywalowi, ale The Pope zrobił unik i wymierzył German Suplex w narożnik! Dinero nie czekając ułożył rywala na stole, złapał za krzesełko, z którym wdrapał się na narożnik i wymierzył Diving Headbutt przez stół z krzesełkiem w ręku! 1…2…Kickout! The Pope zasygnalizował finisher, ale Bully skontrował próbę Elijah Experience i sam wymierzył Bubba Bomb! Ray nie przypinał tylko sięgnął po schodki, które wrzucił do ringu. Następnie ustawił je na środku ringu i szykował się do wymierzenia na nie Bubba Cuttera, ale Dinero skontrował rzucając rywala na liny i ruszył z Pimp Slapem i Jumping Shoulderblockiem. Następnie złapał za schodki, którymi przywalił rywalowi w głowę i ruszył poza ring, gdzie sięgnął po szybę, którą starannie włożył do ringu. Dinero chciał wrócić na ring, ale gdy był na krawędzi ringu, to Ray wymierzył mu Superkicka, po którym Dinero wylądował na stole komentatorskim! Bully długo się nie zastanawiał i wskoczył na narożnik, z którego wykonał Elbow Drop przez stół komentatorski, który jednak się nie załamał. Fani byli już rozgrzani do czerwoności i skandowali na przemian Bully Ray/The Pope, a tymczasem poza ringiem szybciej pozbierał się Bully, który złapał za gaśnicę i przywalił nią rywalowi w głowę, po czym wymierzył mu Powerbomb przez stół komentatorski! Ray przeniósł walkę do ringu, a w międzyczasie sięgnął po stół opleciony drutem, który ustawił w ringu w narożniku. Bully pchnął rywala do narożnika w którym był stół opleciony drutem kolczastym i chciał tam wymierzyć Running Splash, ale Dinero skontrował to na Drop Tue Hold, którym wbił szarżującego Ray’a w stół opleciony drutem! 1…2…Kickout! Dinero nie chciał się poddawać i położył stół opleciony drutem na macie ringowej, po czym szykował się do wykonania Elijah Experience na ten stół, ale Ray skontrował i wymierzył Bubba Cutter, ale nie przez stół opleciony drutem! 1…2…KICKOUT! Wściekły Bully złapał za krzesełko, którym przez chwilę wściekle okładał rywala, a następnie zdecydował się na akcję wysokiego ryzyka, ale Dinero doskoczył do rywala na narożniku i po kilku ciosach wymierzył z niego Top Rope Back Suplex i to na dodatek w stół opleciony drutem! Ray dostał drgawek, a Dinero nie miał sił by przypiąć i zrobił to dopiero po upływie chwili, ale uzyskał tylko 2 count! Panowie długo nie podnosili się z maty, ale gdy to zrobili to ruszyli w kolejną wymianę ciosów. Górą okazał się być DInero, który chciał dodatkowo wymierzyć Dancing Elbows, ale Ray zablokował jeden z ciosów i wymierzył Samoan Drop przez stół opleciony drutem! Bully nie przypinał tylko zdjął ze stołu kawałek drutu kolczastego i owinął sobie go wokół ręki, którym potężnie przywalił rywalowi w głowę, ale znowu tylko 2 count! Bully wyciągnął spod ringu kolejny przedmiot i tym razem była to drabina! Ray wrócił z nią do ringu, ale nie zdążył jej ustawić, bo nadział się na Elijah Express od Dinero! 1…2…KICKOUT! Fani oglądali tą walkę już na stojąco, a tymczasem Dinero wyciągnął z pojemnika pinezki, które rozrzucił na ringu, po czym próbował wymierzyć na nie Elijah Experience, ale Ray skontrował to na Spinebuster i to w dodatku na pinezki - 2 count! Bully nie poddawał się złapał za wcześniej wyciągniętą drabinę, którą ułożył na rywalu, po czym wdrapał się na narożnik i wymierzyć Diving Back Senton z narożnika, przez drabinę, ale znowu uzyskał tylko 2 count! Fani skandowali "This is Awesome", a Ray złapał za szklaną szybę, którą chciał ostatecznie dobić rywala, ale Dinero zrobił unik i sam wymierzył Dropkick w szybę, która rozprysła się na twarzy Ray’a! 1…2…KICKOUT! The Pope wyciągnął spod ringu sześciometrową drabinę oraz stół i te przedmioty rozstawił w ringu, po czym ułożył na stole Ray’a, wdrapał się na sam szczyt drabiny i wykonał imponujący Swanton Bomb w stylu Hardy’ego przez stół z drabiny! Holy Shit! Siła uderzenia była tak ogromna, że kawałek ringu, aż się zapadł, a tymczasem wybrzmiało "Feed Him More" i na ring wkroczył znany z WWE RYBACK!! Wydawało się, że Ryback zaatakuję Ray’a, ale w ostatniej chwili zmienił zdanie i ruszył na Dinero wymierzając mu Meat Hook Clothesline! Dla Rybacka to było jednak za mało, bo wyniósł Dinero do góry i wymierzył mu ShellShocked! Wszyscy na arenie byli ogromnie zdziwieni, a tymczasem Ryback wycofał się na zaplecze. Bully nie przeszedł do pinu, tylko wymierzył jeszcze Dinero Bubba Cutter, po czym arogancko położył tylko nogę na rywalu, a sędzia odliczył: 1…2…3! Bully Ray dalej niekwestionowanym mistrzem świata SWF!

Zwycięzca- via pinfall and still SWF Undisputed World Championship Bully Ray

Cały ring umazany był we krwi, a Ray wzniósł swój pas nad nieprzytomnym Dinero, gdy nagle na chwilę zgasło światło! Gdy znowu zrobiło się jasno, to za plecami Ray’a stał Abyss, który miał w ręku drut kolczasty! Bully nic się nie spodziewając odwrócił w kierunku Abyssa, ale wtedy potwór powalił go kijkiem oplecionym drutem! Abyss nie czekając wyniósł Ray’a i wymierzył mu Chokeslam! Fani nagrodzili to dużą owacją, a Abyss wzniósł SWF Undisputed World Championship nad nieprzytomnym Ray’em i takim obrazkiem kończy się pierwsza w historii gala PPV wydana spod szyku SWF!

-----------------

*Newsy:

- Pisanie Extreme Day zajęło mi jakieś pięć godzin i mam nadzieję, że gala spełniła swoje oczekiwania. Chciałbym również podziękować wszystkim, którzy wieli udział w typerze. W typerze PPV zwyciężyły dwie osoby: Paul_Heyman i DestructionMachine, dlatego z godnie z obietnicą będą mogli oni wprowadzić swoją postać do rosteru SWF.

- Gala Extreme Day już za nami, a na horyzoncie pojawia się już drugie PPV, czyli Armageddon. Na tej gali wszystkie walki będą miały stypulację, a Main Eventem będzie TLC Match. Mówi się, że uczestnikami tego pojedynku będą Abyss i Bully Ray, a stawką tego pojedynku będzie SWF Undisputed World Championship

- Na Extreme Day zadebiutował kolejny wrestler, doskonale znany z WWE Ryback. Rybak zaatakował D’Angelo Dinero w walce wieczoru pozbawiając go pasa i mówi się, że zawodnicy rozpoczną teraz fedu, w który zmieszane będą osoby trzecie, a ich walka ma się odbyć już na najbliższym PPV.

- Po Extreme Day z federacją pożegnali się Sakamoto i Richie Steamboat. Szpicu napisał na twiterze: "Taka jest kolej rzeczy. Jedni przychodzą inni odchodzą. Takie życie, a show musi trwać dalej"

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Szpicu, Jak zwykle bardzo dobra gala, ale w Twoim poprzednim diary widywałem lepsze. Walkami tradycyjnie znokautowałeś innych bookerów, jednak zabrakło mi segmentów. Niby jakieś się pojawiły... tyle że nie wnosiły za wiele. :sad: Rozumiem, PPV opiera się głównie na walkach, ale segmenty także powinny być. Oczywiście w mniejszej ilości, lecz mocne. Pozostając w tym temacie - Wypowiedź prezesa była dla mnie za słaba na galę PPV i nadawała by się na pierwszą tygodniówkę po niej. Bo po co średnie segmenty na takiej gali?

Chyba tyle z negatywnych wrażeń, teraz pozytywne: Jak już wspominałem - Walki. Do tego ciekawe storyline'owo rozwiązania, np. powrót Abyssa dopiero po walce i debiut heelowego RyBacka wcześniej. Jeżeli chodzi o tego drugiego to jestem bardzo zadowolony z jego pojawienia się i mam nadzieję, że nie skończy jako mięso armatnie dla Dinero. Jednocześnie liczę na to, że atak nie był równoznaczny z przyłączeniem się do Szpica. Do estetyki nie mam najmniejszych zastrzeżeń, literówek było naprawdę mało i całość czytało mi się bardzo dobrze.

Przy okazji - Cieszę się, że udało mi się uzyskać pierwsze miejsce w typerze, choć ex aequo z Paulem_Heymanem. I chyba nie tylko z nim, bo ja trafiłem 4, on 4 i backayrdowania też 4. To chyba przeoczyłeś. :-) Fajnie, że będę mógł zobaczyć swoją postać w Twoim diary. Postaram się wysłać Ci opis w jutro lub w poniedziałek.

Wracając do gali - Było to pierwsze PPV w SWF i to działa na Twoją korzyść. Wiem jednak, że jesteś w stanie napisać jeszcze lepszą galę (mimo moich uwag podkreślam: uważam tę za bardzo dobrą), dlatego czekam na Armageddon. A póki co... Do zobaczenia na Szpicu Hardcore TV Night!

Edytowane przez DestructionMachine

A jednak trafiłem w typerze aż cztery typy :) postać prześle Ci dopiero w piątek, a teraz krótko o gali, która była dla mnie bardzo dobra, chyba najlepsza w historii tego forum! Wszystko mi się podobało: Backstage, komentarze Jima, przypomnienie Feudów przed walką, dosłownie wszystko, do tego oczywiście walki, które były znakomite i nawet walka Kazariana z Corey'em nie odstawała, a była przecież bez żadnej stypulacji. Tak jak już napisałem gala była bardzo dobra i ocenił bym ją na 4 i pół gwiazdki, bo nie podoba mi się, że zadebiutował Ryback.

211437251853627083cc668.jpg

szpicu, dla mnie gala wyszła naprawdę świetna :)

Długie walki, do tego segmenty- to czego potrzeba. Sama klasa. ^^

Co do ogólnej całej gali - Ryback w SWF! No może być ciekawie - Armageddon - widzę już dwa pojedynki - Bully Ray va Abbys i The Pope vs Ryback - ale pożyjemy, zobaczymy ;P

Zema Ion utrzymuję się w SWF - No i fajnie. Chciałem, żeby zustał i jest :) Coś jednak czuję, że ewentualnie kiedyś tam Richie ew. Sakamoto powrócą do twojej federacji.. Ale zapewne się mylę.

Co do typera - trafiłem 3 na 5 pojedynków! :twisted: Ale się jaram :P

No i gratulację dla zwycięzców - aż trzech - backayrdowania, DestructionMachine, Paul_Heyman, - z waszymi postaciami może być ciekawie : ) Szkoda, że nie wygrałem, no ale nie można mieć wszystkiego.

Powiem tak - Gala wyszła bardzo dobrze. Literówki - Nie ujmują oceny tej gali. 5 godzin na galę - widać twoje zaangażowanie. Brawo! :)

3930159675357f7ecdcc03.jpg

Breaking News

- federacja SWF oficjalnie zakupiła cały kompleks NXT od WWE, a co za tym idzie wszystkich członków rosteru, tak więc w dniu dzisiejszym kontrakt z federacją podpisali:

Adam Mercer

Adrian Neville

Aiden English

Alexander Rusev

Angelo Dawkins

Axl Keegan

Baron Corbin

Big E Langston

Bo Dallas

Brandon Traven

Bray Wyat

Briley Pierce

CJ Parker

Clin Casady

Conor O'Brian

Danny Burch

Dante Dash

Dean Ambrose

Enzo Amore

Erick Rowan

Garrett Dylan

Jake Carter

Jason Jordan

Judas Devlin

Kassius Ohno

Knuckles Madsen

Leo Kruger

Luke Harper

Malik Omari

Memo Montenegro

Mike Dalton

Mojo Rawley

Oliver Grey

Richie Steambot

Rick Victor

Roman Reings

Sakamoto

Scott Dawson

Seth Rollins

Xavier Woods

- z federacją kontrakty podpisali również gwiazdy scen niezależnych: Kenta Kobayashi, Mistico, Super Dragon oraz największa gwiazda, były WWE Champion REY MYSTERIO

- SWF oficjalnie potwierdziło, że do nowego rosteru NXT zostaną dodani użytkownicy Attitude.pl! Ma to takie same zasady jak AWF, z tym że u mnie będą Ci wrestlerzy rywalizowali już z zawodowcami z NXT! Każdy kto będzie chciał się zapisać niech napisze post w nowym temacie o nazwie SWF zapisy!

NXT fajnie, ale teraz pytanie co zrobić z taką ilością zawodników? Większość z nich pewnie nie będzie wykorzystywana, ale warto mieć ich w obwodzie. Teraz tylko czekać na perwszy epizod, i poza tym gratuluję chęci do pisania, ja od 5 dni zabieram się do napisania WretleManii, i napisałem niecałe pół :D

Breaking News

- federacja SWF oficjalnie zakupiła cały kompleks NXT od WWE, a co za tym idzie wszystkich członków rosteru, tak więc w dniu dzisiejszym kontrakt z federacją podpisali:

...

Richie Steambot

...

Błąd czy jednak nie zwalniasz Richie'ego a tylko wysyłasz go do NXT?

Gala świetna, zajebiste ME i dobre posunięcie w związku z kupieniem NXT

:D Btw..Do twojej federacji idealnie pasowałby Gunner czy Raven, to taka mała sugestia z mojej strony ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 948 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 545 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 868 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1659 Data: 10.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: New York City, New York, USA Arena: Madison Square Garden Publiczność: 20.142 Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PTW
      Na dobre rozpoczęcie dnia Starboy Nano Lopez i Arkadiusz Pan Pawłowski w materiale dla Fansportu.pl! Miłego oglądania :) ✅ Kanał o sportach walki, MMA, boks, wywiady, relacje z gal KSW, FAME MMA, GROMDA, UFC i inne. Backstage z gali, materiały ekstra ze studio FANSPORTU.FANSPOR...Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series - Dzień 4 Data: 09.03.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Chunichi Hall Format: Taped Data emisji: 11.03.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Cinderella Tournament 2025 - Dzień 2 Data: 09.03.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Kariya, Aichi, Japan Arena: Kariya City Industrial Promotion Center Aioi Hall Publiczność: 678 Format: Live Platforma: Stardom World Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Kowalski
      Staram się jakoś przekonać do tego AEW bo kilku typów lubię, ale no nie. Nudziłem się większość gali. Na plus na pewno opener, Mone Vs Momo ringowo też git, ale ex Sasha wciąż bez ciekawego feudu w TV. Hurt People niszczą i tak powinno być, tylko ciekawi kto im się postawi bo na razie to lekko, łatwo i przyjemnie. Okade pominąłem. Kenny z Take powinno być bangerem a było jakieś takie nijakie, nawet przez moment nie pomyślałem że będzie obrona tytułu, więc i emocji nie było. Toni vs Marysia. Zajebista walka, świetne są obie panie. Hollywood ending jak się patrzy Will vs Kyle. Mój boże, musiałem to rozchodzić, no ochotę mi to odebrało na main event. Nie znoszę tak przebukowanych walk.    Mox vs Cope. Do cash-inu zbyt wiele to się nie działo. Kurde jakby Edge tu ugrał by po chwili stracił na rzecz Christiana... ehh.  
  • Dodaj nową pozycję...