Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Breaking News: Paul Bearer nie żyje!

demku

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak poinformowała oficjalna strona WWE, zmarł były menedżer m.in. The Undertakera, William Moody, znany przede wszystkim jako Paul Bearer. Zadebiutował w federacji w roku 1991 jako menedżer Takera i przez ten czas stał się jednym z najbardziej charyzmatycznych person w WWE przez niemal 20 lat. Miał 58 lat.

Federacj...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-breaking-news-paul-bearer-nie-zyje.html

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   1

Ta wiadomość to dla mnie normalny szok, jesteśmy podczas Road To WrestleMania a tutaj taka smutna informacja... Jeden z moich ulubionych managerów, ikona Attitude Ery odchodzi. Takie wiadomości jak ta coraz częściej uświadamiają mi, jak kruche jest nasze ludzkie życie. Spoczywaj w pokoju Paul i dzięki za wszystkie świetne historie w których uczestniczyłeś. Nigdy o Tobie nie zapomnę [*]

PS. na stronie głównej WWE także już wisi potwierdzenie :(

Standardowa świeczka Paul [*]

A tak swoją droga - śmierć zgodna ze storyline'm. Dobrze pamiętam, że to Edge go zabił?

A tak swoją droga - śmierć zgodna ze storyline'm. Dobrze pamiętam, że to Edge go zabił?
Nie Edge a Kane na spółkę z Ortonem :) Zresztą na wikipedii pisze coś takiego "In April 2012, Bearer returned for a brief stint as a part of Kane's ongoing feud with Randy Orton. He was kidnapped by Orton and then stuck in a storage freezer while strapped to a wheelchair. Kane later came for Bearer, only to roll him back into the freezer and saying, "I'm saving you...from me.""

Nie Edge a Kane na spółkę z Ortonem :) Zresztą na wikipedii pisze coś takiego "In April 2012, Bearer returned for a brief stint as a part of Kane's ongoing feud with Randy Orton. He was kidnapped by Orton and then stuck in a storage freezer while strapped to a wheelchair. Kane later came for Bearer, only to roll him back into the freezer and saying, "I'm saving you...from me.""

Masz rację. Ten feud był tak porywający, że wymazałem go szybko z pamięci. Poza tym teraz odświeżyłem sobie ten przytaczany segment z Edgem i Paulem. Wtedy też to Kane go "zabił" spychając z balustrady.

Najlepszy manager w historii wrestlingu. Nic nie przebije Paula Bearera. Wielka szkoda, że to się stało i w dodatku w tak młodym wieku. Szkoda też, że ostatnio był źle wykorzystywany przez WWE. Jedynym przypadkiem był feud Kane-Undertaker gdzie nie można było narzekać a co było później? Szopki z uciekaniem, torturami, śmierć poprzez spychanie z balustrady albo zamrożenie. Momentami było śmiesznie ale jednak patrząc jakie segmenty były w latach poprzednich i jakie mogłyby być jako te ostatnie. Chętnie widziałbym feud Undertaker-CM Punk z Paulami w tle tj.Bearerem i Heymanem. Niestety nie dojdzie już do tego :/ Wielka szkoda. Rest In Peace Paul! [*]

WWE powinno pośmiertnie wprowadzić Paula w tym roku do Hall Of Fame (lub ewentualnie w przyszłym jeśli już braknie miejsc).Bearer zresztą już od dawna zasługiwał na takie wyróżnienie...

Człowiek wchodzi na Attitude, a tu taka wiadomość... Bezsprzecznie jeden z najlepszych menadżerów w tym biznesie. Tworzył kawał historii i będzie go brakować. Spoczywaj w spokoju.

• Urządzenie:  Windows

Nie jestem w stanie stwierdzić, że był najlepszym menago w historii, ale zrobił w tym biznesie wystarczającą robotę, żebyśmy go nie zapomnieli. [*]

Miał okazję wystąpić jeszcze w jakimś storylinie, a tak... odszedł bezpowrotnie w tak młodym wieku... Chwała mu za to, co zrobił. R.I.P.

Moje pierwsze wspomnienia z wrestlingu to właśnie Paul Bearer, urna i The Undertaker. Co tu dużo pisać jeden z najlepszych menadżerów w historii wielka szkoda. Wie ktoś może jaka była przyczyna śmierci ?

Byłem pewny, że za rok na WM 30 ujrzymy reunion tej dwójki przy ostatnim starciu Takera, ale niestety na górze widzieli to inaczej. Coś mi się wydaję, że na WM29 ujrzymy podczas celebracji moment kiedy zostanie uhonorowany Bearer.

• Reputacja:   539
  • Urządzenie:  Windows

Nigdy bym się nie spodziewał takiej informacji. Szokująca wiadomość. Dla mnie Bearer był genialny jako postać, której nie da się zapomnieć po obejrzeniu. Niedawno oglądałem feud Mankinda z Takerem z 96r, gdzie Paul tak naprawdę grał pierwsze skrzypce i nie dał się zepchnąć z pola widzenia wrestlerom. Szkoda, że odszedł tak szybko.

Jakiś czas temu zastanawiałem się kto wprowadzi Undertakera do HOF. Byłem pewny, że będzie to Paul Bearer. Niestety nie zdążył...

Mam nadzieję, że Paula szybko wprowadzą do HOF, jeśli nie w tym roku, to w przyszłym. Myślę, że powinni go wprowadzić Undertaker i Kane, to z pewnością będzie wzruszający moment.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Znając WWE to pójdą po linii najmniejszego oporu, czyli Ulicznicy przepierdolą walkę o pasy, a wkurwiony Ford zaatakuje Dawkinsa, przejdzie turn i dostanie solowy push. Nie spodziewałbym się po tej sytuacji zbyt wielkiej finezji.
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Analizę sytuacji! Kartę gali przeanalizują prezes KPW Krystian Malinowski oraz Krystian Czekaj. Gala Wrestlingu: KPW Arena 26 15 listopada 2024 Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpw.kupbilecik.pl/ Dwunasty odcinek programu Analiza sytuacji. Kartę gali KPW Arena 26 analizują prowadzący Krystian Czekaj oraz prezes KPW Krystian Malinowski.Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
      https://www.youtube.com/watch?v=4HGJUvuvvQsZobacz na YouTube
    • PpW
      WYJĄTKOWE MIEJSCE - WYJĄTKOWE POKAZY - WYJĄTKOWA NAGRODA 🏆🐏 W ten weekend na Poznańskich Targach Piwnych czeka na was naprawdę wiele, ale jedną z najciekawszych rzeczy będzie bez wątpienia POZNAŃSKI BATTLE ROYAL O ZŁOTEGO KOZIOŁKA 🔥🔥🔥 Bitwa o najbardziej prestiżowe trofeum wrestlingowe na terenie Wielkopolski już w tą sobotę 🔥🍻 Przeczytaj na fanpage.
    • HeymanGuy
      Rhea Ripley mówiąc, że w przeszłości dywizja kobiet mierzyła się z totalnym dysrespektem ma totalną rację. Przez lata kobiece walki w WWE były traktowane jak dodatek, taki "toaletowy przerywnik", kiedy fani szli sobie po napój albo do toalety (w tym ja  ). I to było strasznie niesprawiedliwe. Teraz, patrząc na to, jak kobiety w WWE zdominowały scenę – od Becky, przez Rondę, aż po Charlotte, a teraz Rheę i nie tylko – widać, że naprawdę zasługują na szacunek. Z tego, co mówi Ripley, kobiety wciąż walczą o uznanie. Aż trudno uwierzyć, że niektórym wciąż nie wchodzi do głowy, że te dziewczyny wchodzą do ringu i dają z siebie wszystko. Dla mnie to nie tylko kwestia siły, ale i odwagi – one nie mają nic do stracenia. Jak Ripley mówi, potrafią dać z siebie więcej niż niejeden facet w tej federacji i w końcu ludzie zaczynają to dostrzegać. To, że teraz są traktowane poważniej, to jedno, ale wciąż nie zapominajmy, że WWE przez lata miało je jako tło, zapychacz, każdy pamięta Erę Divas i to że nie kładzono nacisku na ich talent, no chyba że na innej płaszczyźnie. Teraz jest lepiej, ale na pewno nie wszystko jeszcze jest idealne. Ripley i reszta dziewczyn robią wszystko, by pokazać, że to one potrafią wciągnąć publiczność i dać show, które zostanie zapamiętane.
  • Dodaj nową pozycję...