Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

No idea...

Chitos

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  10.12.2005
  • Status:  Offline

Kilka chwil po walce Chrisa na Outbreak 8#...

Chris widocznie wkurzony....CHOLERNIE wkurzony idzie do swojej szatni.Mija kiepsko oświetlone korytarze.Głośno myśli...

Jak to się mogło stać ,k*rwa?!Przecież już go miałem!Wystarczyły by tylko jeszcze 4 sekundy i sk*rwiel by przegrał ,a ja bym zaliczył swoj debiutancki mecz!Ale nieeeee....Abraham musiał zajść mnię od tyłu i....czemu go nie usłyszałem?!Przecież nie mógł mnię zagłuszyć doping publiczności...hmmm..przecież nawet owego nie miałem!Ale przecież Abraham wiedział ,ze to mój pierwszy mecz w AWF i ,że bardzo chce go wygrać!Więc czemu tak bardzo mu na tym zależało?!

Już widzi drzwi swojej szati na końcu korytarza ,ale po drodze mija chłopaka ,na oko 9-10 lat ,który podniecony podbiega do niego z kartką i długopisem w ręku...Chris już się powoli gotuje.

Chłopak:Dobry wieczór.Pana walka była super.Dostane autografa?No bo ja zbiera autogr...

Chris:Morda!Spier*dalaj ,stąd je*any gówniarzy!

Chłopak ze łzami w oczach ,biegnie ,prawdopodobnie , do rodziców.Chris nie czuje się przez to źle.Przecież przed chwilą przegrał mecz...ma prawo być wkurzony ,nie?Może jednak powinien był mu dać ten autograf?Przecież nic by na tym nie stracił!

Teraz zaczoł czuć się źle...Otworzył drzwi szatni ,wszedł i zatrzasnoł je za sobą.Szatnia nie jest jakaś specjalna.W rogu stoi szawka metalowa z otwartymi drzwiami ,w której leży jego ulubione krzesło ,zwój drutu kolczastego ,a na drzwiach przyklejone zdjęcie grupowe rosteru EPW.Koło ściany jest krzesło a koło niego przywieszone lustro.Ściany są koloru jasno-żółtego.Na suficie jest przepalajaca się żarówka ,która co jakieś pól godziny nie świeci tylko błyska.Podchodzi do zdjęcia i odrywa je.Przygląda się mu oszukując się ,że szukaja siebie.Dobrze wie ,gdzie jest ,ale chce jednocześnie poglądać reszte chłopaków ,ale tego poprostu nie dopuszcza do siebie.Nie może teraz znowu rozpominać EPW ,bo teraz jest w AWF i musi to raz na zawsze zaakceptować.Jest tylko jedno wyjście ,żeby nie musieć przypominać tego sobie za każdym razem...

Chris zrywa zdjęcie i wrzuca je do kosza na śmieci stojącego pod lustrem.No....może to pomoże?Nagle słyszy głośne pukanie...ale nie do swoich drzwi.Do drzwi obok.Do szatni chyba ....Oscar'a.Słyszy tylko niewyraźne strzępy słów przez ściane.Rozmowa nie trwa długo ,bo po chwili słychać zamykane drzwi.Teraz słychac kroki w strone drzwi do szatni Chrisa.Chris jest już przygotowany ,żeby sięgnąć po krzesło.Drzwi gwałtownie się otwierają...

? : To ty wydarłeś morde na mojego syna ,sk*rwielu?!

W drzwiach stoi Mariusz Pódzianowski...eeee...nie....raczej któs zajebiście do niego podobny.Ma jakoś 2 metry.Mięśnie jak ...no właśnie Pódzian...włosy obcięte na jeża i koszulke z logiem AWF.

?:Synku.To ten gościu?

Synek ,którego Chris dopiero teraz zauważył ,stojącego za tatą kiwnoł głową.

Chris przełknoł sline.Dałby mu rade ,ale jeśli znowu zleje fana to zwolnią go.Nie może znowu posłać gościa do szpitala ,więc najmądrzej będzie poprostu przeprosić lub nawet dać się zlać....Ale Chris nigdy nie był mądry...

Chris:Słuchaj ,kur*o!Jeszcze raz wejdziesz tu bez zapukania to twoja przyszczata twarz przeżyje bliski kontakt z tarką do sera,rozumiesz?!A co do gówniarza...jeśli jeszcze raz do mnie podejdzie i otworzy swoją ,kur*a, szczerbatą morde to dopilnuje ,żeby wrócił do przedszkola na wózku inwalidzkim.Nie skyjesz się przedemną nigdzie w tym kraju ,ani na całym ,kur*a ,świecie!I co z tego ,że masz mięśnie jak ten facet..no...Pódzianowski!Mięśnie to ja ci moge przebić nożem ,jak sylikonowe balony matki twojego synalka.Więc zanim twój syn ,albo ty zbliżycie się do mnie przed ,po ,albo nawet ,kur*a, w trakcie walki to przynieście ze sobą szkrzynke piwa ,to może dam wam odejść...Kur*a!

Pódzian 2# zamrógał i ocknoł się jakby nauczyciel na nudnej lekcji powiedział :"To tyle na dzisiaj.Do zobaczenia jutro."Zrobił mine jakby dopiero przypomnij sobie po co tu przyszedł.Wzioł zamach i....

Chris wstął za podłogi.Złapał się za prawą część twarzy i szukał źródła bólu.No....oko!Już pewnie ma limo.Ile mógł tu leżeć?Jakieś kilka minut.Podchodzi do lustra...No pewnie!Całą prawa połowa twarzy można by uznać za jakiś jeba*y drzem śliwkowy!

Trudno.Trza się pozbierać i iść dać wywiad czy coś...

Chris wychodzi z szatni i podąrza do toalety by ochłodzić sobie troche wodą zmasakrowane oko.Ale zanim wogóle zdąrzył przypomnieć sobie ,gdzie kibel jest dorwała go Anna Koper.

Anna Koper:Dziędobry!Czy mógł by pan przep....Co się panu stało?!

Chris:Aaaa...walnełem się w szafke.

Anna zmierzyła go wzrokiem typu "Taaaaa!Peeeeewnie!" i zaczeła od początku.

Anna Koper:Czy mogła bym z panem przeprowadzić wywiad?Tak luzacko...

Chris:Właściwie czemu nie...

Anna Koper :Ok...Wszyscy fani chcą wiedzieć jak czujesz się po pierwszym meczu ,który ,jak wiemy, byś wygrał gdyby nie Abraham WeeMan,twój znajomy z EFW... tfu...EPW.

Chris:A jak mam się czuć?!Przez tego ,skur*iela przegrałem debiutancki mecz w tej federacji ,który miał przyswoić fanów do mnie!Gdyby on nie zaszedł mnię od tyłu ,teraz mógłbym siedzieć w barze i ciesząc się wygraną!Już nigdy nie będe miał debiutanckiego meczu...ten moment przepadł na zawsze!Ale musicie coś wiedzieć....Abraham za to zapłaci!Teraz kiedy już nie musze się bać o dobro jakiejś federacji moge zająć się skopaniem mu tyłka dzień w dzień!Więc Abraham...słyszysz mnię?Uwarzaj!Bo teraz ja będe tam gdzie nie spodziwasz się nikogo!Moge nawet schowadź się w kiblu i czekać aż będzie ci się chciało srać i wsadze ci kij owinięty barbwire'em w dupe!

Anna Koper:Eeee...no właśnie...następne pytanie?

Chris:...

Anna Koper:Czy uważasz ,że dałbyś rade zdobyć tytuł eXtreme skoro jesteś taki hardcore'owy jak wszyscy mówią?

Chris:Oczywiście ,że dałbym rade!Zdobyłem tytuł Hardcore federacji IEW,UHW,EAHW a w EPW ,niestety, nie zdążyłem!A poza tym jak już pewnie wiesz ,jestem najbardziej hardcore'ową osobą w tej federacji...

Anna Koper:A co z....

Chris(wcinając się w zdanie):I..... uważam ,że jeśli ktoś dałby rade wygrać ten tytuł to byłbym to ja...ja....albo JA!Ale co ja wogóle z tobą rozmawiam na ten temat....Dziewczyno!Ty nawet nie wiesz ,czym jest prawdziwy hardcore!Widziałaś tylko w telewizji TLC Match'e itp.Nie masz pojęcia jaki kształ przybiera wrestling w niektórych federacjach.Ja WIEM!Walczyłem w wielu ultravoilent'owych ,underground'owych federacjach ,które już nawet nie przypominają wrestlingu ,który ludzie znaja.Tam wszystko przypomina podziemny fight club.Ja wiem...bo byłem w nich i przeżyłem powerbomb na wrózek zakupowy,przypalanie papierosem po twarzy,body slam z narożnika na drabine owiniętom w barbwire,leg drop na tarke do sera położoną na moim czole i wiele ,wiele innych....

Anna Koper(z miną jakby miała zaraz się rozpłakać ,zrzygać i zemdleć):Taak...więc...eee...rozumiem...Nie mam więcej pytań...d-d-dziękuje...

Chris:...

Anna odchodzi chwiejnym krokiem ,zostawiając Chris samego.Chris znowu jest wkurzony i rzojuszony.Tak jakby obudziło się w nim to drugie JA...hardcore'owe JA.JA które zrobi wszystko byle zadać przeciwnikowi ból!Musi utopić to ja w alkoholu...tak jak to robił zawsze...w EPW ....i w tych wszytkich chorych kręgach pseudo-wrestlerów w federacjach undergroundowych...

ODEMNIE:

Mogłem naprawe więcej napisać ,ale się spieszyłem ,bo dzisiaj wyjeżdżam na morze na urodziny kolegi ,a musze się jeszcze spakować...

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  22.09.2005

No nie jest tak źle, tylko gdzie jest speech w stronę przeciwników?? Więcej jest o Abrahamie, niż o zawodnikach, z którymi walczysz na Outbreak (szczerze mówiąc, to nie ma nic). Można sobie pogadać ogólnie, ale jeśli masz walke z Oscarem i Panterem, to raczej wypadałoby napisac coś o nich, a nie tylko o sobie...

• Dołączył/a:  20.12.2004

na plus jest to, ze eRP jest heel'owy, wyrazisty... minus: nic dodac, nic ujac do tego co napisal Kayle Scythe :D