Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #121 - Podsumowanie Lutego LIVE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Oh You Didn't Know?! Koniec miesiąca oznaczać może jedno - Attitude Mówi Live! (... albo #121, jak ktoś liczy) Już w tę niedzielę, wracamy na YouTube, o godzinie 19.00. Do omówienia sporo tematów. Od zwycięstwa Swaggera na Elimination Ch...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-121-podsumowanie-lutego-live.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jaka będzie obsada kolejnego live'u? Standardowe trio czy może ktos nowy? Czy haszyszek zaopatrzył się w kamerkę? Czy będzie kolejna część powieści?

Edytowane przez Anonymous

Opublikowano
  • Autor
Jaka będzie obsada kolejnego live'u? Standardowe trio czy może ktos nowy? Czy haszyszek zaopatrzył się w kamerkę? Czy będzie kolejna część powieści?

Yes/No, No, No

Edytowane przez N!KO

Opublikowano

Czyżby Vercyn prowadził program ? Jak tak to AttitudeMówi bez Niko nie ma sensu ):

Żartuje i tak obejrze to dla jaj lol

Opublikowano
Mam nadzieje,że Vercyn nie wróci w gimnicku sexualnej czekoladki,bo to będzie cios w moje serce.
1 miejsce w typerze Ligi Europejskiej 2013/14
Opublikowano
  • Autor
Mam nadzieje,że Vercyn nie wróci w gimnicku sexualnej czekoladki,bo to będzie cios w moje serce.

WWE i Mark Henry maja to opatentowane. Na miejscu tych, co go tak negatywnie traktowali, wolalbym "czekoladke" niz coś na wzór "Hall of Pain" :wink:

Czyżby Vercyn prowadził program ? Jak tak to AttitudeMówi bez Niko nie ma sensu ):

Ja tam jestem przewidziany, tylko bez łatki "prowadzący" :wink:

Opublikowano
Jeśli nie odslucham was na żywca, to napewno odpale was przy okazji z odtworzenia. Pozdrawiam
Opublikowano
Mam nadzieje, że utrzymacie formę i 3 h godzinny to minimum. :)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
  • Autor
Mam nadzieje, że utrzymacie formę i 3 h godzinny to minimum

Chwila, chwila... Luty to najkrotszy miesiac w roku!

Opublikowano
No tak zapomniałem...a przecież to że działo się 10x więcej niż w styczniu znaczenia nie ma w takim wypadku :D

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano

...no i fajnie było. Przez pierwsze 5min walczyłem z bluescreenem, ale potem dałem radę siedzieć do końca bez problemu. #mistrzowiepodrywu

(pisałem jako Arrispy, tak już jest, że mam na necie z 10 różnych nicków :P)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano
  • Autor

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Wiadomo, co z tym zrobić. Jak kogoś zabrakło, to śmiało - odsłuchiwać, komentować, subskrybować, lajkować. Woo Woo Woo, wiesz o co cho

Opublikowano

Nie było mnie na całym AM, ale oczywiście było dobre (pojazdy na "rudego" są coraz lepsze :twisted: ).

Na czacie nie udzielałem się za dużo, bo jak Attitude nie było to nie ogarniałem co było na tygodniówkach (tylko PPV oglądam), a gdy dowiedziałem się że Kenny King jest mistrzem X-Division to byłem mocno zdziwiony :P (jak już się udzielałem na czacie to w nicku miałem moje imię i nazwisko, które N!KO powinien kojarzyć :twisted: ).

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA
Opublikowano
Najlepszy jest Husky Harris