Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania XXIX PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jestem bardzo nie mile zaskoczony kartą na tegoroczną Wrestlemanie, jeszcze rok temu mówiło się o walce wieczoru Punk vs SCSA + dodatkowe występy Rocka i Lesnara zapowiadało się świetnie - wyszło dość przeciętnie

Rock vs Cena - przeżywałem tą walkę rok temu teraz nie czuje w ogóle emocji, bardzo słabo prowadzona historia, nie mam pojęcia co tam robi WWE belt i zawodnicy, którzy teraz już nie wytwarzają tej chemii, która w konfliktach na WM jest bardzo ważna (wina na pewno leży po stronie Rocka ale w końcu to Vince na to zezwala) szkoda pisać :(

ADR vs Swagger - Ciekawy pojedynek, niespodziewane zwycięstwo Swagger'a na EC (postać Coltera bardzo go ubarwiła) dodatkowo konflikt podejmujący dość kontrowersyjne temat imigrantów w USA i co najważniejsze - trudno przewidzieć koniec tej rywalizacji (w dodatku Ziggler czeka) starcie godne największej gali WWE

Taker vs Punk - bardzo się cieszę z powrotu i walki Takera w dodatku przeciwnik jak najbardziej zasługuje na szansę przerwania serii w końcu to najbardziej charyzmatyczny zawodnik WWE, bedzie to na pewno starcie na które będę czekał

HHH vs Lesnar- starcie rewanżowe, liczyłem na coś ciekawszego i bardziej świeżego z udziałem Brocka no cóż, trzymam tylko kciuki aby to było starcie brutalne i krwawe i zakończone zwycięstwem LESNARA :grin:

Ryback vs Henry- o wiele lepiej wyglądało by starcie Lesnar-Ryback, ale nigdy się nie ma tego czego się chce w dodatku nie lubię Henrego. Zapewne będzie straszna nuda

Hell NO vs Ziggler & Big - może być fajne starcie zapewne Preshow pod warunkiem, byle nie było za długie. Liczę na zwycięstwo HELL NO i wkurzenie Zigglera i zainkasowanie walizki

Orton, Shemus & Big Show vs Shield - typowy zapychacz dla gwiazd WWE, nie wiem czemu ale zawsze jak z kimś feuduje Cena to później wskakuje po nim Orton. Wolałbym zobaczyć w tym pojedynku zamiast Shemusa i Ortona => Miza i Jericho ale cóż (muszę się zatrudnić w WWE to bym im wykręcił kartę na WM najlepszą na świecie)

Liczę, że dojdzie do walki Jericho z Fandango, bo coś czuje że może być to dość orginalna walka i w końcu wprowadzająca troszkę świeżości :)

Żałuje, że nie znalazł się w karcie MIZ , RHODES, SIN CARA czy ZACK RYDER bo w mnie to przysżłość WWE ma którą w ogóle nie stawiają ostatnimi czasy

• Odpowiedzi 551
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

44

• TakerFanKrk

32

• PH93

28

• Croos

26

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie ten cały Heeltur Ortona,bedzie przez Sheamusa i BigShowa(WWE to tak rozegra)Cały czas widzimy Sheamusa i BigShowa którzy się kłócą o byle co.Orton,wkurzony tym zachowaniem przechodzi na WM Heelturn jeżeli wwe ma w planach ten turn to moim zdaniem stanie to się przez to.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja to widzę tak: ekipa na WM przegrywa przez Sheamusa, który pokłóci się z Showem lub Ortonem i zostanie przypięty z zaskoczenia, a po walce wnerwiony Viper zaaplikuje mu RKO i zaczynamy feud.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

:shock: Ktos mi powie o co chodzi z tym Fandango? Mial wogole wiekszy debiut w tv?

Dostaje walke na Wrestlemanii jeszcze z Chrisem Jerycho?

Z tego co czytam na wikipedii to zaatakowal Jerycho, to wystarczy ze debiutant zaatakuje jedna z czolowych postaci ( albo byla z czolowych postaci) i dostaje match na najbardziej prestizowej gali roku? :D

Co to wogole z dupy akcja. Obeznanych z obecna sytuacja w WWE, prosze o odpowiedz czemu fed. tak postapila, moze jest w tym jakis wiekszy sens... :wink:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Obeznanych z obecna sytuacja w WWE, prosze o odpowiedz czemu fed. tak postapila, moze jest w tym jakis wiekszy sens... :wink:

Oczko w głowie Vinca. W temacie o SD, jest chyba z 6-7 stron na ten temat, więc jak chcesz się zagłębić w tą sprawę to możesz sobie poczytać :)

Obeznanych z obecna sytuacja w WWE, prosze o odpowiedz czemu fed. tak postapila, moze jest w tym jakis wiekszy sens... :wink:

Oczko w głowie Vinca. W temacie o SD, jest chyba z 6-7 stron na ten temat, więc jak chcesz się zagłębić w tą sprawę to możesz sobie poczytać :)

W temacie o RAW też. Ostatnio taka gorąca dyskusja to chyba po promie CM Punka była. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   9

Do karty została dodana również walka Wade Barrett © vs The Miz o pas Intercontinental. Dajecie jakieś szansę Mizaninowi na wygraną?

• Reputacja:   708
  • Styl:  Ciemny

Jasne, Miz powinien zgarnąć pas po tym jak Barrett zalatuje w chuja i nie pojawia się nawet na EC, poza tym mistrzem jest pizdowatym w dodatku bez skilla. Niech IC wraca do interesującego zawodnika, który potrafi zrobić jakieś promo niż być w rękach buraczanego Anglika, który nic nie pokazuje prócz krzywego nosa ;)

Myślę, że Miz pojedzie Wade'a. I dobrze.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   1

Gala ta miała być nareszcie czymś wielkim

Trudno to aż było opisać słowem wszelkim

Wiele gwiazd się na niej pojawiło

Lecz także wielkie rozczarowanie się objawiło

Już przed galą jestem smutny i zmartwiony

A miałem nadzieje że będę uszczęśliwiony

Pięć wielkich gwiazd mych oczekiwań nie spełniło

Tylko kartę gali bez sensu przepełniło

Wielkiej legendzie i świetnemu gwiazdorowi

Dali do walki rywala jak emerytowi

Tancerz robi wielkie zamieszanie

A za brak mistrza grozi nieprzebaczanie

Najlepszy na świecie walczy w walce z umarlakiem

Jeśli marzy o wygranej to musi się obejść smakiem

Dwóch potworów stanie znowu naprzeciwko sobie

Ja tu myślę tylko o jednej osobie

Czy to koniec kariery wielkiego zapaśnika

Jeśli tak to na pewno usłyszę to z wielkiego głośnika

To bardzo wątpliwe jest jednak

Bo by tak było potrzebny jest jakiś znak

Ostatnie dwie wielkie gale król przegrywał

Więc tym razem to jego zwycięstwa bym się dopatrywał

Imigrant z patriotą o pas główny zawalczą

Być może samą walką problem polityczny przewalczą

Pretendenta reprezentuje zwykły Amerykanin

Już nie wiem czy to jest republikanin ?

Ricardo w ich konflikcie już bardzo ucierpiał

Przecież mimo to dla mistrza już on dużo przecierpiał

Trzy czołowe gwiazdy będą chciały przez tarczę się przebić

I trójkę żółtodziobów w końcu przetrzebić

Być może zdrada i chaos jednak u nich zapanuje

I olbrzym albo viper zdradę zaplanuje

Wędkarz oraz siłacz staną naprzeciwko siebie

Po walce jeden z nich może wylądować w niebie

Czy Ryback będzie miał moment swój wielki ?

Dla mnie bez pasa na szali to będzie momencik niewielki

Koza i demon o pasy swoje ponownie w boju staną

Przy ringu zobaczą jednak kobietę dawniej przez nich obdarowywaną

Być może w końcu Show-Off dzięki niej wygra jakiś pas

Bo już od dawna jest na to jego czas

Kto wie może niczym Miz podwójnym mistrzem po gali zostanie

Kto wie może przez E w końcu tak się stanie.

Możliwe jest że trójka cała po gali będzie mistrzami

Bo dla AJ do tej pory faceci byli jedynymi trofeami

Jednak na jej drodze Kaitlyn i jej Spear nieudolny staną

I w debiucie na Wrestlemani dziewczynę Dolpha pokonają

Możliwe że Wade w walce z Mizem pasa swego bronił będzie

Jednak ta walka dla mnie będzie stać w ostatnim rzędzie

Gwiazdy filmów stoczą fascynującą walkę

Właśnie opowiedziałem wam kolejną bajkę

Jednak Rhodes Schoolars i siostrzyczki zawalczyć muszą

No niestety szybko kreatywni mózgami nie ruszą

Ich rywale to ludzie z tańczącej planety

Mam nadzieje że niedługo tam spadną jakieś komety

Na koniec jeszcze Pre Show na został

I się zastanowić jaki zawodnik nam pozostał ?

Tak jest to mistrz USA czyli Antonio który nudny znów się zrobił.

Bo jego gimmick sobie Swagger podrobił

Pewnie o swój pas z Kingstonem albo innym Truthem zawalczy

Mnie to nie obchodzi bo tego pasa i tak nikt nie wywalczy

Antonio mistrzem wagi ciężkiej niedługo będzie pewnie

Oby jego szansa niech szybko nie zwiewnie

To na tyle z tego roczną największą ze scen

Nie wystawiam jednak na razie ocen.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Napisz lepszy pajacu :roll: . Chłopak pisał do 4 w nocy a ty mu piszesz, że jego wiersz jest załosny - czemu? Bo nie ma w nicku "N!KO"? - jasne, rewelacji nie ma ale da się to przeczytać i nawet uśmiechnąć.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Po prostu traktujmy to, jako przerywnik dyskusji :twisted:

Wracając do WM, to bardzo możliwe jest, że Cena tak zmasakruje Rocka, że ten drugi nawet nie wstanie o własnych siłach. Każdy wie, jak ładnie wygląda zdenerwowany John więc dlaczego tego nie wykorzystać?

Skoro Fandango dostaje walke z Y2J, to są trzy opcje:

1. Fandango wygrywa walkę i idzie dalej. (Szczyci się, że pokonał Y2J na WM)

2. Chris składa Tancerza.

3. Jakieś DQ. (najmniej prawdopodobne)

Myślę, jeśli dają mu walkę na WM, to niech chłopak wygra. Inaczej wyjdzie na to, że z nudów dali zapychacza, bo już im się pomysły kończą.

Jestem ciekaw, co się stanie w walce Punka z Undertakerem...

Na pewno, nie będzie to Clean Fight... Coś się stać po prostu musi.

CM powinien mieć dużo critical pinów. Nie chcę zobaczyć walki Cipoheela z Nieśmiertelnym.

"Chcę najlepszego obecnie, z najlepszym kiedykolwiek." 8)

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Chłopak pisał do 4 w nocy a ty mu piszesz, że jego wiersz jest załosny - czemu? Bo nie ma w nicku "N!KO"? - jasne, rewelacji nie ma ale da się to przeczytać i nawet uśmiechnąć.

Dokładnie. Moja pierwsza reakcja była "WTF", ale jak już przeczytałem, to stwierdziłem, że wierszyk jest całkiem niezły i zawiera kilka trafnych spostrzeżeń... Tylko "obdarowywaną" zamieniłbym na "adorowaną". ;)

14453752125651e0a536c69.jpg

Dzięki Ghost i PH za pozytywne opinie. Nie pisałem tego do czwartej tylko 15 minut bo ja ostatnio jestem chory i śpie w dzień a w nocy pisze więc ide spać nara.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Napisz lepszy pajacu :roll: . Chłopak pisał do 4 w nocy a ty mu piszesz, że jego wiersz jest załosny - czemu? Bo nie ma w nicku "N!KO"? - jasne, rewelacji nie ma ale da się to przeczytać i nawet uśmiechnąć.
ahahahahah no ja też się z tego posta uśmiałem, lepszy niz wiersz tfu rymowanka, serio jakieś rymy częstochowskie, ludzie ogar, ogar

arkao, nie słuchaj Karpin, który zapewne niczego lepszego by nie wymyślił. Twój post moim zdaniem jest jednym z najciekawszych, bo jest inny niż pozostałe, podobnie jak posty pewnego usera, którego nicku nie pamiętam, ale pisał czysto ironicznie :) Pisz dalej wierszem :)