Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania XXIX PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

nie, nie, nie. Ta stajnia nie musi mieć lidera. Potrzebuje napierdalać wszystkich po równo, dobrze, że heelowy big show wyłapał. Oni z pomysłem muszą robić to tylko jakiś klucz "logiczny" w tym wszystkim. mają być rozpoznawani jako team, który wygrywa przez współprace itd, a jak dostaną ortona to się zrobi tak naprawdę taka se stajnia z liderem nudnym w dodatku z move setem jeszcze gorszym niz ma teraz bo wiadomo jak hest z heelami w wwe.
  • Odpowiedzi 551
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

44

• TakerFanKrk

32

• PH93

28

• Croos

26

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Swoją drogą jedyną możliwością uratowania tak żałosnej walki na WM jak Orton - Sheamus - Ryback/Show vs The Shield jest tylko heel turn Ortona i co za tym idzie liderowanie tej stajni - coś a'la Evolution vol.2 . :)

W ogóle mam wrażenie, ze niepotrzebnie się tyle mówiło o "przepakowanej WM" i WWE jak na złość zrobiło nam gnój. Jak można 2 tyg przed najważniejszą galą nie mieć pomysłu na walki o czym świadczy robienie sobie furtek do takich walk jak : Jericho vs Ziggler, Jericho vs Barrett, Barrett vs Sheamus, Ryback vs Henry itd - przecież oni już przed RR muszą mieć kartę gotową - to nie jest jakaś fedka Indy. :???:

Orton liderem Shield ? Ale po co , niech on przejdzie Heel Turn ale nie chce go jako lidera młodych bo to by sprowadziło ich do roli przydupasa i przy tym bałbym się że Dean czy Tyler skończą jak Rhodes i Dibiase którzy też mieli zdobywać główne pasy. Jesli chodzi o kartę to ja się boję jednego tego że ci kretyni chcą dać walki Jericho vs FandDanGo jeśli oni to zrobią to zostaje mi zawsze takie cos jak TNA.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

:lol: Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Od kiedy ratingi rosną jak na gali nie ma mistrza federacji? Poza tym Rock to jest menda, bo Jericho wracając do WWE wiedział w co się pakuje i z miejsca powiedział oficjelom, żeby go nie pakować w jakieś mega storyline'y, bo będzie wyjeżdżał na trasy koncertowe. Widać, że The Rock nie miał jaj, żeby odmówić zdobycia pasa. Dobrze wiedział, że nie będzie w stanie pojawiać się na tygodniówkach. To jest totalny brak szacunku. Szkoda, że hamburgery mają ograniczony tok myślenia i będą za każdym razem szczali na obecność Rocka. W Polsce po takich numerach koleś byłby wybuczany za drzwi.

Co z tego, że go nie ma na paru galach, skoro wykupienia WM-ki zapewne zrekompensują wszystko Vince'owi. Sądzisz, że McMahon jest już na tyle stary, że nie rozumiał co robi dając pas Rockowi? Tygodniówkę wciąż napędza Punk, wrócił Taker, a o Rocku nie da rady zapomnieć. Dwayne jest dla wielu fanów (zarówno smartów jak i młodszej widowni) "żyjącą legendą" i jakby to nie wyglądało, ludzie kupią to, że ma pas, tym bardziej ich to przyciągnie do WWE.

Może dam głupi przykład, ale jako fan skoków nie miałbym problemów do Małysza, gdyby ten wrócił na parę konkursów przeplatając je jakąś reklamą czy wyścigiem. Co więcej, jestem pewny, że chociażby jeden skok Małysza przyciągnąłby mnóstwo Polaków. Wątpię, by przez większość Adaś miałby być "wybuczany za drzwi", cokolwiek to znaczy.

Orton liderem Shield ? Ale po co , niech on przejdzie Heel Turn ale nie chce go jako lidera młodych bo to by sprowadziło ich do roli przydupasa i przy tym bałbym się że Dean czy Tyler skończą jak Rhodes i Dibiase którzy też mieli zdobywać główne pasy. Jesli chodzi o kartę to ja się boję jednego tego że ci kretyni chcą dać walki Jericho vs FandDanGo jeśli oni to zrobią to zostaje mi zawsze takie cos jak TNA.

A kto powiedział, że on ma być liderem Ambrose'a, Reignsa czy Rollina (choć dla tych dwóch ostatnich to max w WWE i akurat dla nich było by to OK) - niech zostanie liderem "Tarczy" i dobiera sobie kogo chce - coś jak Punk w Nexusie.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Może dam głupi przykład, ale jako fan skoków nie miałbym problemów do Małysza, gdyby ten wrócił na parę konkursów przeplatając je jakąś reklamą czy wyścigiem. Co więcej, jestem pewny, że chociażby jeden skok Małysza przyciągnąłby mnóstwo Polaków. Wątpię, by przez większość Adaś miałby być "wybuczany za drzwi", cokolwiek to znaczy.

Tak, ten przykład jest głupi, bo primo porównałeś cyrk do prawdziwego sportu, secundo Małysz odszedł na emeryturę sportową, a Rock zmienił "zawód" z powodu pieniążków. Adam skończył karierę skoczka, bo skakał szmat czasu i chciał się poświęcić swojej pasji, spróbować czegoś nowego. Rock za to odszedł do Hollywood, bo zwęszył okazję na zarobek. Był on w WWE zaledwie 6 lat (w tym jakieś 1,5 poświęcone na przerwy w hollywood). Tak jak wspomniałeś głupi przykład.

48798430952f294e69c1e4.jpg

A kto powiedział, że on ma być liderem Ambrose'a, Reignsa czy Rollina (choć dla tych dwóch ostatnich to max w WWE i akurat dla nich było by to OK) - niech zostanie liderem "Tarczy" i dobiera sobie kogo chce - coś jak Punk w Nexusie.

A jaki to by miało sens, no dobra załóżmy że tak będzie ale kto tam ma być ? Banda Jobberów która do tej pory wszystko przegrywała. A pozatym jeśli pmkoże on im na WM to będzie szefem właśnie tych trzech zawodników. I jeśli tak miało by być to chciałbym tam oejścia Ambrosa , Rolinsa oraz Romana ale kogo ma on wziąść? Zawodników z NXT ? Kassius ohno może nie przekonuje jak przeszedł do WWE ale nie oszukumy się Cesaro też nie szalał. Reszta w NXT to już same drewna albo zawodnicy którzy zajdą daleko ale inwidualnie a nie w śmiesznej stani która będzie jak Legacy.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Nie po to przywołałem nazwę Evolution by w stajni zasiadła banda jobberów - w WWE jest mnóstwo heelowych Midcarderów i Main Eventerów na których federacja nie ma pomysłu.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Tak, ten przykład jest głupi, bo primo porównałeś cyrk do prawdziwego sportu, secundo Małysz odszedł na emeryturę sportową, a Rock zmienił "zawód" z powodu pieniążków. Adam skończył karierę skoczka, bo skakał szmat czasu i chciał się poświęcić swojej pasji, spróbować czegoś nowego. Rock za to odszedł do Hollywood, bo zwęszył okazję na zarobek. Był on w WWE zaledwie 6 lat (w tym jakieś 1,5 poświęcone na przerwy w hollywood). Tak jak wspomniałeś głupi przykład.

Nie odniosłeś się w ogóle do pierwszej części mojego postu.

To dlaczego Rock poszedł do Hollywood jest zupełnie jego sprawą. Czy to pieniądze, czy może jednak pasja, bo zawsze chciał spróbować sił w aktorstwie, nie interesuje mnie to. Rezygnuje z danej rzeczy (która dała mu wielu fanów) na rzecz innej. Tak samo zrobił Małysz, a to czy chodziło o pasję czy o możliwość dorobienia bez dalszego męczenia kolan to już sprawa drugorzędna.

A jaki to by miało sens, no dobra załóżmy że tak będzie ale kto tam ma być ? Banda Jobberów która do tej pory wszystko przegrywała. A pozatym jeśli pmkoże on im na WM to będzie szefem właśnie tych trzech zawodników. I jeśli tak miało by być to chciałbym tam oejścia Ambrosa , Rolinsa oraz Romana ale kogo ma on wziąść? Zawodników z NXT ? Kassius ohno może nie przekonuje jak przeszedł do WWE ale nie oszukumy się Cesaro też nie szalał. Reszta w NXT to już same drewna albo zawodnicy którzy zajdą daleko ale inwidualnie a nie w śmiesznej stani która będzie jak Legacy.

Przeczytałeś to co napisałeś? Jak widać chyba nie. W NXT jest pełno zawodników, którzy dostaną się do głównego rosteru, a potem zrobią solową karierę właśnie poprzez stajnię. Przypuszczałeś że Bryan zrobi taką karierę? Mimo, iż w stajni był tylko chwilę, to właśnie przez nią i na niej został wypromowany.

Legacy było dobrą stajnią i mogłaby trwać do dziś z głównymi tytułami, gdyby nie głupota CT, bo szczerze mówiąc zje[cenzura]li całą historię. A coś w stylu Evolution mogłoby się sprawdzić, ale nie z Ortonem na czele.

116218737055c51bc30a173.jpg

• Reputacja:   396

:lol: Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Od kiedy ratingi rosną jak na gali nie ma mistrza federacji? Poza tym Rock to jest menda, bo Jericho wracając do WWE wiedział w co się pakuje i z miejsca powiedział oficjelom, żeby go nie pakować w jakieś mega storyline'y, bo będzie wyjeżdżał na trasy koncertowe. Widać, że The Rock nie miał jaj, żeby odmówić zdobycia pasa. Dobrze wiedział, że nie będzie w stanie pojawiać się na tygodniówkach. To jest totalny brak szacunku.

Stary, to co my sądzimy - gówno znaczy. Cały pic polega na tym, że Vince doskonale zdawał sobie sprawę, że Rock będzie promował WWE i Wrestling sto razy bardziej niż "jakiś Punk" czy inny wrestler z obecnego rosteru. Johnson - choć przeciętny do osrania aktor - jest w Stanach celebrytą, o niebo bardziej rozpoznawalnym, niż ktokolwiek inny z WWE. Dwayne często pozuje paparazzim do zdjęć mając przy sobie "Vince'owe Złoto", co promuje ten "sport" i samo WWE o niebo bardziej niż Brooks utrzymujący tytuł ponad rok, czy Jasiek ponownie z pasem (to nie przypadkowe, że Mistrza nie ma na galach, a jak już się pojawi, to wszyscy zgromadzeni mają kisiel w majtach, jak dziewica na pierwszej randce). McMahon może i ma w dupie fanów, ale nie swoje finanse i doskonale dobrze wiedział, jak danie pasa Rock'owi przełoży mu się na talary. Stawiam, że sam Vince nalegał aby Johnson przejął tytuł, bo wiedział, że mu się to opłaci. A, że Rock "honorowo" nie odmówił? Niby czemu miał to zrobić, skoro tym ruchem zrobił dobrze Vince'owi, fanom (marki nadal szaleją) i swojemu ego?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Przeczytałeś to co napisałeś? Jak widać chyba nie. W NXT jest pełno zawodników, którzy dostaną się do głównego rosteru, a potem zrobią solową karierę właśnie poprzez stajnię. Przypuszczałeś że Bryan zrobi taką karierę? Mimo, iż w stajni był tylko chwilę, to właśnie przez nią i na niej został wypromowany.

Legacy było dobrą stajnią i mogłaby trwać do dziś z głównymi tytułami, gdyby nie głupota CT, bo szczerze mówiąc zje[cenzura]li całą historię. A coś w stylu Evolution mogłoby się sprawdzić, ale nie z Ortonem na czele.

Co ty pierdzielisz ? Bryan sobie poradził nie przez Nexus tylko przez nazwisko i swoją zajebistość. On rozwalał w ringu nawet na NXT a jego feud z Mizem był bardzo dobry. Posiadał on pas USA przez pół roku a jak go stracił to wygrał walizkę po której miał pas WHC a potem stworzył zajebistą postać która rozwalała wszystko z Kanem. Teraz mi powiedz kto z NXT ma taką szansę na karierę.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Co ty pierdzielisz ? Bryan sobie poradził nie przez Nexus tylko przez nazwisko i swoją zajebistość. On rozwalał w ringu nawet na NXT a jego feud z Mizem był bardzo dobry. Posiadał on pas USA przez pół roku a jak go stracił to wygrał walizkę po której miał pas WHC a potem stworzył zajebistą postać która rozwalała wszystko z Kanem. Teraz mi powiedz kto z NXT ma taką szansę na karierę.

Myślisz, że sam dałby radę, gdyby WWE nie chciało go zaangażować w stajnię i dać potem szansy na karierę? Bo przez duszenie krawatem mógł wszystko zrujnować.

Kto ma szansę na taką karierę? Choćby nowy nabytek, El Generico, szukając dalej mistrz Tag Team Neville czy Graves mający potencjał na II Punka. Dodając do tego Ambrose'a, Rollinsa i dawno niewidzianego Ryana mamy genialną stajnię nawet i bez mentora.

116218737055c51bc30a173.jpg

Oczywiście, jak Daniel mógł się wypromować stajnią w której był jeden dzień? Słuchaj Neville i Generico kariery nie zrobią według mnie bo to nie są materiały na stajnie. To są ludzie którzy mogą walczyć inwidualnie ale i tak nie będą nigdy Main Eventerami a Correy może i jest jak Punk ale w ringu jest on taki jak Langston. Co do Ambrose to nie wiem po co ma on być jeszcze w stajni ? On sam zjada na micu i w ringu pół rosteru to po co mu stajnia ?

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Nie rozumiem wogóle tego rozumowania dotyczącego heel turnu Ortona. Dlaczego turn Vipera musi sie od razu wiązać z przejściem do The Shield? I Orton i The Shield moga spokojnie funkcjonować obok siebie.

Ostatnie miesiące pokazały, że The Shield nie jest potrzebny żaden przywódca z górnej półki bo przy tym bookingu mogą sobie spokojnie poradzić. Liderem jest Ambrose i to on ciągnie grupę pod względem merytorycznym. Przejście Ortona wiąże się z wyjściem jego na pierwszy plan a pozostałe osoby spadły by na bok. Oczywiście nie musi tak być, ale według mnie takie coś byłoby bardzo prawdopodobne.

Nie rozumiem wogóle tego rozumowania dotyczącego heel turnu Ortona. Dlaczego turn Vipera musi sie od razu wiązać z przejściem do The Shield? I Orton i The Shield moga spokojnie funkcjonować obok siebie.

Ostatnie miesiące pokazały, że The Shield nie jest potrzebny żaden przywódca z górnej półki bo przy tym bookingu mogą sobie spokojnie poradzić.

Zgadzam się

Też nie chciałbym Ortona jako lidera stajni bo tak jak napisałeś:

Przejście Ortona wiąże się z wyjściem jego na pierwszy plan a pozostałe osoby spadły by na bok.

I nie ma co robić sobie nadziei, że Orton nie przyćmi reszty grupy, bo dokładnie tak by było. To on byłby główną postacią tam, a reszta spadłaby na dalszy plan. Byłoby tak jak z Punkiem w Nexus, gdzie Punk był genialny, ale grupa tak naprawdę nic nie znaczyła.

A Shield funkcjonujące tak jak teraz jest genialne i jeśli chcemy coś w nich zmienić, to dodajmy im jakąś osobę.