Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2006.04.06 Backlash 2006 - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

mysle ze wygra RVD przez dq. w ten sposob zaliczy zwyciestwo, ale nie zdobedzie pasa IC. podejscie do walki o wwe title z pasem ic to jeden wielki spoiler. no chyba ze wykorzysta walizeczke kiedy indziej.

Mnie też wydaje się, że RVD w tej walce nie zdobędzie tytułu. Nie wiem czy wygra czy przegra. Stawiałbym na to pierwsze, bo zwycięstwo w Money in the Bank powinno rozpocząć proces jego promocji, a porażka niczego by tu nie dała. Może będzie tak jak napisał evertonian. A może WWE zrobi nam niespodziankę i RVD wykorzysta szansę będąc mistrzem interkontynentalnym ;). Trudno w takie coś uwierzyć, bo Mr. PPV nigdy nie był pupilem WWE, ale z drugiej strony może właśnie o to chodzi, żeby robić to czego nikt się nie spodziewa.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

12

• SixKiller

11

• evertonian

11

• g0veRn

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Właśnie dla mnie wiele rzeczy bardziej przemawia nad zwycięstwem RVD. Po pierwsze na daremno MITB nie wygrał i musi się rozpocząć czas jego promocji tak jak napisał SixKiller, no a po ostatnim RAW widać, że na Backlash może być interference w wykonaniu Haas'a, ale czy pomoże to RVD czy wygra Shelton przez DQ wszystko się okaże.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Reputacja:   260

mysle ze wygra RVD przez dq. w ten sposob zaliczy zwyciestwo, ale nie zdobedzie pasa IC. podejscie do walki o wwe title z pasem ic to jeden wielki spoiler. no chyba ze wykorzysta walizeczke kiedy indziej.

Nooo nie koniecznie... Przecież np. Goldberg skroił Hogana z World Title'a będąc U.S. Champ'em. Tak samo Ultimate Warrior zdobył HW Title'a będąc IC Champem. Jednak summa summarum nie sądzę, aby Vinnie chciał aż tak promować RVD. Myślę, że walka ta (RVD vs. Shelton) zakończy się jakoś bez wyraźnego rozstrzygnięcia (DQ? No Conntest?) i IC'ek zostanie przy Sheltonie a "Walizeczka" przy Van Dam'ie. Swoją drogą - jak słyszę o tym, że na ONS mają przeprowadzić walkę RVD z Ceną lub Tryplem o HW Title'a to aż mnie telepie. Co Johhny Boy lub Hunter mieli wspólnego z ECW (obrona WWE Title na ECW PPV? WHAT?!)??? Oby powoli nie zrobiła się z tego "oryginalnego" PPV - szopka z "ECW" tylko w nazwie...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   0

Oby powoli nie zrobiła się z tego "oryginalnego" PPV - szopka z "ECW" tylko w nazwie...

Raven, nie kracz mi tu! :P Wykrakałeś już ME Smacka na WM swoim snem... :P

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Raven: rok temu długo nie było wiadomo jaką formę przyjmie ECW One Night Stand. Dopuszczano możliwość zorganizowania gali, na której wystąpiliby tylko wrestlerzy WWE. Oczywiście w nietypowych dla siebie hardcore'owych meczach. Inicjatorem tego pomysłu była Steph McMahon ;). Jednak tak samo jak Ty mam nadzieję, że na tej gali nie wystąpi ani Cena, ani Triple H.

• Reputacja:   260

Raven, nie kracz mi tu! Wykrakałeś już ME Smacka na WM swoim snem...

Mów mi Nostradamus - ja nie kraczę, ja... przepowiadam :mrgreen: Może by tak zacząć zarabiać na tych przepowiedniach? ;P

Raven: rok temu długo nie było wiadomo jaką formę przyjmie ECW One Night Stand. Dopuszczano możliwość zorganizowania gali, na której wystąpiliby tylko wrestlerzy WWE. Oczywiście w nietypowych dla siebie hardcore'owych meczach.

Jak dla mnie to impreza ta powinna pozostać jako show TYLKO I WYŁĄCZNIE spod znaku ECW (w tym był cały jej urok) i wrestlerzy, którzy nijak mają się do tego Fedu - powinni być trzymani zdala od ONS.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie tylko dla Ciebie ;).

Cena i HHH nie pasują tam za cholerę ale może RVD przeskoczy na SD! i na ONS będzie z Reyem walczył o title`a :P a to taka moja skromna wizja :P :D
Naprawdę słabym jest ten kto uzna że jest pokonany.

• Urządzenie:  Windows

to jest temat o Backlash. Kazdy nastepny PT bedzie usuwany.

14412508044c725aa0e19e.gif

Przepraszam że tutaj ale jakoś tu mi to pasowało. Może mógłby się rozpocząć już dziś Typer na Backlash - bo co niektórzy wyjeżdżają na weekend jutro z rańca i nie będą mieli dostępu do neta :help: . Z góry dziękuje za rozpatrzenie prośby :tak: .

1724760860440aabdb41ec3.png

Wiem, że posty o treści "zgadzam się z przedmówcą" to czysta lameriada, ale faktycznie wcześniejszy start typera na BL to niezły pomysł.
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Czytalem na jakiejs stronie zagranicznej spekulacje ze jako Bog, u boku HBK moze pojawic sie sam Triple H, ale innym rowiazaniem moga byc efekty specjalne (świetlne). Jesli WWE faktycznie zaserwuje nam jedno z takich rozwiazan to dla mnie bedzie to kolejna niespodzianka.

Heh... IMHO to już by było kolejne przegięcie... HHH jako Bóg... No ale anything can happen in WWE...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   36
  • Urządzenie:  iPhone

Będzie podobnie jak na RAW, na którym HBK wlaczył z tym Umagą...Vince'a w pewnym momencie porazi prąd bądź stanie się coś w tym stylu...

hmm a moze pojawilby sie "aaaaaaa wrestling gooooooooood" :)
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 951 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 545 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 873 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...