Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2006.04.06 Backlash 2006 - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z wyrażeniem swojej opinii poczekaj do zakończenia gali, może nie będzie taka zla ;). Chyba, że piszesz to z perspektywy wszystkich Backlash, a nie tylko tegorocznego. Backlash jest pierwszym PPV po największej gali roku, dlatego nie robi takiego wrażenia. Ale na tej gali odbyło się kilka walk, na które warto zwrócić uwagę ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 111
  • Wyświetleń 42,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Walka RVD i Benjamina bedzie bardzo dobra. Z cala pewnoscia. Moze to byc perelka na tej gali...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano
Raca, racja, Hartfan. Już się nie mogę doczekać. Chyba dwóch najlepszych obecnie wrestlerów w WWE (z tych w wysokiej karcie).
Opublikowano
Swoją droga fanie by było jakby RCD I Benjamin walczyli o pas INTER CONTINENTAL ;) Zawsze dodału by to miodku do pojedynku... A co najbardziej mi sie podoba w tej walce to za cholere nie wiem kto zwycięzy :D A ze będzie to perełka to chyba każdy wie :)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Opublikowano
Gdyby RVD wygrał najpierw Intercontinental Title, a później na tej samej gali wykorzystał title shot i wygrał największy pas w federacji, jeżeli chodzi o RAW to wtedy to by było zajebiście :mrgreen: Po takim czymś wybaczył bym WWE wszystko :]

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
A gdyby tak w tym meczu (RVD I Benjamin) dorzucili by im drabinki - taki jeszcze mały rewanż za MITB z uwagi na to że byli najlepsi podczas podcZas tej walki.

1724760860440aabdb41ec3.png

Opublikowano
  • Autor

Oto aktualna i potwierdzona karta na Backlash:

World Wrestling Entertainment Championship Triple Threat Match: John Cena (Champion) vs. Triple H vs. Edge

Vince McMahon & Shane McMahon vs. "The Heartbreak Kid" Shawn Michaels & God

Carlito Caribbean Cool vs. "The Masterpiece" Chris Masters

Women's Championship: Mickie James (Champion) vs. Trish Stratus

Opublikowano
No to jeszcze jest miejsce na 2 walki... tak mi sie wydaje a przynajmniej jedna :) Jak narazie zapowiada sie ciekawie :D
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Opublikowano
Na bank będzie jeszcze RVD vs. Shelton Benjamin... Nie wiadomo tylko o jaką stawkę.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Opublikowano
A ja tam ponownie czekam z niecierpliwoscia na walke kobiet :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano
Viruss zmieniasz te du... to znaczy avatary jak rękawiczki :D. Również czekam na walkę kobiet. Mickie! Mickie! Mickie!

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
  • Autor
Nie wiem co w niej widzicie takiego ? Zeby jeszcze byla urodziwa...

Opublikowano

Hartfan laska poprostu ma w sobie cos ;) (z wygladu wole Trish :P )

Six jak avantary jak rekawiczki ??:> Tamtem byl jakos 3 miechy a teraz tylko stringi sa a d... ta sama ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano

Heh, dokładnie, Mickie jest po prostu interesująca, fajnie się ją ogląda, moim skromnym zdaniem bije na głowę np Torrie Wilson (zwróć uwagę, że na WM podczas walki Mickie publiczność skandowała Let's go Mickie, a podczas walki Torrie skandowali Boring :P). A wygląda jak dla mnie też bardzo fajnie :-) All in all, Mickie jest zaje...fajna (miałem nie przeklinać :P)

Anyway, jeśli chodzi o Backlash to...

Mickie vs Trish - bardzo jestem ciekaw tego rematchu. Mam nadzieję, że Mickie wygra i potrzyma ten tytuł dłużej. Ten feud jest naprawdę najlepszym feudem jaki widziałem w WWE od dłuższego czasu, a sama postać Mickie była dla mnie powodem żeby wrócić do oglądania RAW ;-) A co do poziomu walki to jeśli będzie tak jak na WM to będę bardzo zadowolony, bo było bardzo dobrze imo :-)

HHH vs Cena vs Edge - Chciałbym żeby wygrał HHH, ale czarno to widzę, szczególnie, że gdyby mieli takie plany to lepiej byłoby dać mu wygrać na WM. Ale ogólnie podoba mi się ten feud i chętnie zobaczę co będzie dalej (mimo iż już widzę Cenę jak wygrywa znowu...)

Carlito vs Masters - Carlito rulez :D 'Nuff said ;-)

Ogólnie gala zapowiada się nieźle, nawet Kane vs Big Show może być ciekawe jeśli się postarają :-)

I pamiętajcie, Mickie rulez :D Prawda Six ? ;-)

70480578844af90bfa37be.jpg

Opublikowano
  • Autor
U R SICK... :D ALL MICKIE' fans ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.