Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2006.04.06 Backlash 2006 - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Z wyrażeniem swojej opinii poczekaj do zakończenia gali, może nie będzie taka zla ;). Chyba, że piszesz to z perspektywy wszystkich Backlash, a nie tylko tegorocznego. Backlash jest pierwszym PPV po największej gali roku, dlatego nie robi takiego wrażenia. Ale na tej gali odbyło się kilka walk, na które warto zwrócić uwagę ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

12

• SixKiller

11

• evertonian

11

• g0veRn

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Walka RVD i Benjamina bedzie bardzo dobra. Z cala pewnoscia. Moze to byc perelka na tej gali...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Raca, racja, Hartfan. Już się nie mogę doczekać. Chyba dwóch najlepszych obecnie wrestlerów w WWE (z tych w wysokiej karcie).

Swoją droga fanie by było jakby RCD I Benjamin walczyli o pas INTER CONTINENTAL ;) Zawsze dodału by to miodku do pojedynku... A co najbardziej mi sie podoba w tej walce to za cholere nie wiem kto zwycięzy :D A ze będzie to perełka to chyba każdy wie :)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

• Urządzenie:  Windows

Gdyby RVD wygrał najpierw Intercontinental Title, a później na tej samej gali wykorzystał title shot i wygrał największy pas w federacji, jeżeli chodzi o RAW to wtedy to by było zajebiście :mrgreen: Po takim czymś wybaczył bym WWE wszystko :]

15974308365193fac7b7921.jpg

A gdyby tak w tym meczu (RVD I Benjamin) dorzucili by im drabinki - taki jeszcze mały rewanż za MITB z uwagi na to że byli najlepsi podczas podcZas tej walki.

1724760860440aabdb41ec3.png

Oto aktualna i potwierdzona karta na Backlash:

World Wrestling Entertainment Championship Triple Threat Match: John Cena (Champion) vs. Triple H vs. Edge

Vince McMahon & Shane McMahon vs. "The Heartbreak Kid" Shawn Michaels & God

Carlito Caribbean Cool vs. "The Masterpiece" Chris Masters

Women's Championship: Mickie James (Champion) vs. Trish Stratus

No to jeszcze jest miejsce na 2 walki... tak mi sie wydaje a przynajmniej jedna :) Jak narazie zapowiada sie ciekawie :D
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Na bank będzie jeszcze RVD vs. Shelton Benjamin... Nie wiadomo tylko o jaką stawkę.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

A ja tam ponownie czekam z niecierpliwoscia na walke kobiet :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Viruss zmieniasz te du... to znaczy avatary jak rękawiczki :D. Również czekam na walkę kobiet. Mickie! Mickie! Mickie!

1005187806541accfacb3d6.jpg

Nie wiem co w niej widzicie takiego ? Zeby jeszcze byla urodziwa...

Hartfan laska poprostu ma w sobie cos ;) (z wygladu wole Trish :P )

Six jak avantary jak rekawiczki ??:> Tamtem byl jakos 3 miechy a teraz tylko stringi sa a d... ta sama ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Heh, dokładnie, Mickie jest po prostu interesująca, fajnie się ją ogląda, moim skromnym zdaniem bije na głowę np Torrie Wilson (zwróć uwagę, że na WM podczas walki Mickie publiczność skandowała Let's go Mickie, a podczas walki Torrie skandowali Boring :P). A wygląda jak dla mnie też bardzo fajnie :-) All in all, Mickie jest zaje...fajna (miałem nie przeklinać :P)

Anyway, jeśli chodzi o Backlash to...

Mickie vs Trish - bardzo jestem ciekaw tego rematchu. Mam nadzieję, że Mickie wygra i potrzyma ten tytuł dłużej. Ten feud jest naprawdę najlepszym feudem jaki widziałem w WWE od dłuższego czasu, a sama postać Mickie była dla mnie powodem żeby wrócić do oglądania RAW ;-) A co do poziomu walki to jeśli będzie tak jak na WM to będę bardzo zadowolony, bo było bardzo dobrze imo :-)

HHH vs Cena vs Edge - Chciałbym żeby wygrał HHH, ale czarno to widzę, szczególnie, że gdyby mieli takie plany to lepiej byłoby dać mu wygrać na WM. Ale ogólnie podoba mi się ten feud i chętnie zobaczę co będzie dalej (mimo iż już widzę Cenę jak wygrywa znowu...)

Carlito vs Masters - Carlito rulez :D 'Nuff said ;-)

Ogólnie gala zapowiada się nieźle, nawet Kane vs Big Show może być ciekawe jeśli się postarają :-)

I pamiętajcie, Mickie rulez :D Prawda Six ? ;-)

70480578844af90bfa37be.jpg

U R SICK... :D ALL MICKIE' fans ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 953 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 545 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 873 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      Żebyś się nie rozczarował przypadkiem jak pokaże się via Satellite i będą przekładać jego wejściówkę aż do WrestleManii 41  ... Dobrze wiemy że oni lubią odpierdalać takie akcje, okazuje się że jednak moja opinia odnośnie Netflixa była dość pochopna  Netflix dało zielone światło i chciało pokazać bez cenzury te środkowe palce którymi wymienili się Rollins i Punk, przekleństwa również, najlepsze że za tą cenzurę stali ci debile na zapleczu uważając że to będzie niszczyło estetykę show czaicie to?!  Hunter ma chyba bardziej zjebany mózg pod tym względem niż Vince, ale spadł srogi hejt i mam nadzieje że już drugi raz nie wpadną na tak debilny pomysł z tą cenzurą bo to kurwa był żart i jak można uważać że to mogło obniżyć estetykę show i ogólnie klimat, no pojebani oni są na tej produkcji, większość fanów czeka na takie akcje a oni coś takiego odjebali, niby Netflix bez problemu chciało to przyklepnąć... Szkoda że Hunter stracił ten pazur zarządzania jak za czasów Takeover'ów coś mu na łeb siadło i okazuje że HBK robi lepsze show NXT i nie odpierdala takich krzywych akcji, nochal niech się ogarnie 
    • IIL
      W poniedziałek WWE zawita w Brukseli. Szykuje się względnie mocny line-up: Plus CM Punk i AJ Styles. Liczyłem na The Rocka, ale raczej się na to niestety nie zanosi.  Mam ostatnio niezły "młynek", nagły wyjazd do Polski, itd co odbiło mnie na dobre od tematu, także poczuje hype chyba dopiero w niedzielę przed galą, ale bardzo jara mnie obecny heel turn Johna Ceny. Ciekawi mnie do jakiej wejściówki wyjdzie w obecnej heelowej odsłonie i czego możemy się po nim spodziewać. Będzie moc!
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series - Dzień 5 Data: 11.03.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Publiczność: 305 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • MattDevitto
    • KPWrestling
      Na kolejny zjazd treningowy Szkoły Wrestlingu KPW zapraszamy w nadchodzący weekend. Pełen harmonogram treningów dostępny jest na naszej stronie internetowej: http://kpwrestling.pl/szkola Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...