Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2006.04.06 Backlash 2006 - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Może i nie, co będzie to będzie. Jeżeli dojdzie do reaktywacji DX to nie będę plakał, ale moim zdaniem jest to zbędne. Zobaczymy co nam przyniesie WWE ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

12

• SixKiller

11

• evertonian

11

• Viruss

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

chyba wlasnie o to im chodzi zebys zachodzil w glowe i obejrzal nastepne rawy i wykupil backlash :)

129287286446c8a666924a3.jpg

Na Backlash chciałbym aby wygrał Edge i to nie przez moje mark mode względem tego pana, lecz przez chęć zobaczenia w późniejszym czasie walki MITB winner vs. MITB winner w TLC matchu w którym to RVD wykorzystałby walizeczkę :-P

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Ponoć chodzą pogłoski że RVD wykorzysta swoją szanse na ECW ONS 2 i jego przeciwnikiem bedzie John Cena... bo chcą z niego zrobic heela no ale zobaczymy ile w tym prawdy po Backlashu
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Praktycznie pewne jest po wczorajszym RAW, że dojdzie kolejny pojedynek na Backlash, a mianowicie Kane vs Big Show :]

15974308365193fac7b7921.jpg

Do tego bedzie mozna dodac walke Carlito vs Masters. Ale to doda sie gdy oficjalnie zostanie dolaczona do karty.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Owszem sam mam dość Ceny jako Champa. Ale nie będę się cieszył, kiedy HHH zdobędzie tytuł, bo jest po prostu nudny już w tej roli. Moim zdaniem najlepszym wyjściem dla WWE jest dac chociaż na trochę, pas Edgowi. To jest oczywiście raczej nie możliwe ponieważ wg. moich informacji, na ECW PPV odbędzie się pojedynek o WWE Championship, Triple H vs Rob Van Dam (najsmieszniejsze jest to ze zgraja ludzi, lubiacych wymawiac slowo spojler, zaraz przyczepi sie do tego zdania) tak gdzieś wyczytałem, co oznacza, że HHH siłą rzeczy musi zdobyć pas? A kiedy jak nie na Backlash?

1886965806445a75a0b23a4.jpg

Moim zdaniem najlepszym wyjściem dla WWE jest dac chociaż na trochę, pas Edgowi. To jest oczywiście raczej nie możliwe ponieważ wg. moich informacji, na ECW PPV odbędzie się pojedynek o WWE Championship, Triple H vs Rob Van Dam (najsmieszniejsze jest to ze zgraja ludzi, lubiacych wymawiac slowo spojler, zaraz przyczepi sie do tego zdania) tak gdzieś wyczytałem, co oznacza, że HHH siłą rzeczy musi zdobyć pas? A kiedy jak nie na Backlash?

Owszem, juz sie czepiaja, bo w takich postach mozesz napisac magiczne slowo: "SPOILER" i kilka linijek nizej umiescic wiadomosc, o ktorej wielu uzytkownikow czytajacych topic moze nie miec pojecia..

ja bym dal jakiego bana :bicz:

78269406145f2cb280ea01.jpg

No, racja. Człowiek chciałby poczytać dyskusje i się powypowiadać, ale jak widzi spoilery to ucieka :P .

Cóż, do tej pory zapowiedziane walki wydają się bardzo dobre, a jak jeszcze Cena straci pas, to bardzo dobre x2 . Najprawdopodobniej będziemy mieli dwa zakończone feudy po Backlash - McMahonów z Michaelsem i Trish z Mickey. Obawiam się co do tej pierwszej. Jeżeli nie będzie to dobra walka, pełna dramatów i dużego show, to WWE spieprzy sprawę. W takim wypadku źle zrobi, kończąc feud pojedynkiem gorszym i mniej ciekawym niż na Wrestlemanii. Dobrze by było, jakby walka na Backlash przynajmniej dorównywała tej z WM XXII .

Co do reaktywacji DX? Jestem za, tym bardziej, że dla mnie będzie to raczej w pewnym sensie aktywacja. W czasach działalności tej stajni byłem właśnie w trakcie kilkuletniej przerwy w oglądaniu wrestlingu, więc bardzo chętnie ujrzałbym to w chwili obecnej. Co do składu...? Nie mam pojęcia kto mógłby tam być poza HBK'em i HHH'em. Dla mnie może być Edge, Lita, natomiast nie pasuje mi panna James, której dobrze idzie samej w roli solowej, a także Carlito, którego gimmick i ogólny jego obraz nie pasuje mi do tego typu stajni. No chyba, że chcemy mieć szeroki wachlarz postaci, wtedy tak.

• Urządzenie:  Android

Chyba powinniśmy zrobić na forum jakiś Spoiler Zone ;). Chociaż taki całkowity zakaz spoilowania znacznie utrudniałby niektóre dyskusje.

g0veRn skoro wiedziałeś jaką reakcję może wywołać Twój post to ta prowokacja była zupełnie niepotrzebna. Ja od września nie czytam newsów, dobrze mi z tym, czuje się fanem wolnym od spoilerów i mam większą przyjemność z oglądania wrestlingu. Mogłeś zrobić tak jak napisał Luk albo zrezygnować z tego spoilera (spojler to część samochodu). Wartość merytoryczna Twojej wypowiedzi by na tym nie ucierpiała.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Owszem sam mam dość Ceny jako Champa. Ale nie będę się cieszył, kiedy HHH zdobędzie tytuł, bo jest po prostu nudny już w tej roli. Moim zdaniem najlepszym wyjściem dla WWE jest dac chociaż na trochę, pas Edgowi. To jest oczywiście raczej nie możliwe ponieważ wg. moich informacji, na ECW PPV odbędzie się pojedynek o WWE Championship, Triple H vs Rob Van Dam (najsmieszniejsze jest to ze zgraja ludzi, lubiacych wymawiac slowo spojler, zaraz przyczepi sie do tego zdania) tak gdzieś wyczytałem, co oznacza, że HHH siłą rzeczy musi zdobyć pas? A kiedy jak nie na Backlash?

niekoniecznie. wg mnie duzo wiarygodniejsza informacja, jest to ze to Cena wyjdzie zwyciesko (chca jeszcze bardziej podkurwic publike), a potem jako heel zmierzy sie z RVD. mowi sie tez o tym ze hhh ma miec face turn...i pewnie wtedy feud z edge;m or sth

nie mniej, smieszna sprawa, bo dzieki nienawisci co cena'y jego heelowi przeciwnicy dostaja duzy cheer i moze to byc powodem sporego pushu :) tak bylo np z anglem.

ps. jebac spoilery. ja bym za cos takiego dawal ostrzezenia i bany.

129287286446c8a666924a3.jpg

Na plakacie ECW PPV widnieje RVD i Triple H pozatym czytalem ze zmieza sie tam o pas. Mowcie co chcecie ja swoje wiem. Nie obchodzi mnie to, jesli to byl spojler. A nawet jestem z tego dumny...

1886965806445a75a0b23a4.jpg

Na plakacie ECW PPV widnieje RVD i Triple H pozatym czytalem ze zmieza sie tam o pas. Mowcie co chcecie ja swoje wiem. Nie obchodzi mnie to, jesli to byl spojler. A nawet jestem z tego dumny...

Co to kurwa ma byc? Ty nie rozumiesz, ze tutaj panuje porzadek i jezeli chcesz cos zaspoilowac, rob to w sposob taki, aby mozna bylo odroznic spoiler od reszty wypowiedzi.. Jezeli jestes z tego dumny to chyba zaraz powrocisz tam, skad kurwa przyszedles..

Ej, no az sie podnerwilem przez typa.. :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...