Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  2. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 22 - opinie i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE World Tag Team Championship

Kane & The Big Show vs Carlito & Chris'a Masters'a

Pojedynek sredni. Dobry jako opener bo poprostu szybko przeminoo. Dobrze ze Big Show i Kane obronili tytul ale po ostatnim Raw kolejna durna decyzja WWE.

Money in the Bank Ladder Match

Dobry pojedynek ale brakowalo szybkosci. Cieszy ze RVD wygral.

WWE U.S. Championship

John Bradshaw Layfield vs Chris'a Benoit

Beznadzieja,Benoit powinien odejsc z tego gowna jak najszybciej. Kolejne jobniecie jakiemus sredniakowi. Walka nawet nie taka zla ale tylko dzieki Benoit.

Hardcore Match

Edge vs Mick'a Foley'a

Dobra walka. No zdziwilem sie ze jeszcze WWE pokaze troche HC. Szkoda tylko ze to Foley jobbnol.

Handicap Match

The Boogeyman vs Booker'a T

ja nierozumiem tych debili co daja push pokrace. Ochujali chyba. To byla parodia a nie walka.

Mickie James vs Trish Stratus

Polubilem Mickey,ma czym odychac :mrgreen: i jak na divy potrafi robic walki. Dobry pojedynek i cieszy zasluzony pas dla Mickey.

The Undertaker vs MarkHenry

Kolejny pajac(bo nie wrestler). Tym razem zamiast "wpierdalacza dzownic" wystapila "dupa wolowa" od tamtej walki roznica jest ze wygral wrestler.

Shawn Michaelsvs Vince McMahon

Jakos mnie niezachwycil. Shawn powinien dostac jakiegos niezlego zawodnika juz sa nudne te feudy gdzie role odgrywaja McMahonowie. Schematycznie

WWE World Heavyweight Championship - Triple Threat Match

Rey Mysterio pokonał Kurt'a Angle © oraz Randy'ego Orton'a

Nowy WWE World Heavyweight Champion - Rey Mysterio!!!

Wedlug mnie swietna walka,obok Edge-Foley najlepsza na gali. Kreota to jedynie szkoda i powinna byc walka glowna. Niespodziewalem sie zwyciestwa Reya ale dobrze sie stalo. Umiejetnosci ma i zasluzyl na champa.

Torrie Wilson vs Candice Michelle

Fajny pokaz bielizny :spoko:

John Cena vs Triple H

Ta walka niepowinna byc walka wieczoru. Wyjscie HHH mial niezle. John poczatek myslalem ze tez ale jak strzelal z karabinku to wyszedl jak podjarany bachor ze sklepu z zabawkami.

HHH sie staral ale i tak to niewystarczylo walka beznadziejna ledwo dotarlem dokonca. I znowy dali zwyciestwo Jasiowi to juz kpina. Nawet tacy(wiekszosci)durni fani wwe maja dosc tego badziewia. A Cena kolejny raz wygrywa co oni w nim widza? Walka a raczej wynik popsul mi troche wrestlemanie ale i tak niebyla zla napewno lepsza o wiele niz w tamtym roku.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Odpowiedzi 83
  • Wyświetleń 30,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Też widziałem flagę hehe :) btw. Widzieliście minę kolesia z publiczności króciutką chwilę po tym, jak HHH tapował?? Ten człowiek przezył prawdziwy szok! :P Podobnie jak ja :) (kurwa, to wcale nie jest zabawne)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Opublikowano
Też widziałem flagę hehe :) btw. Widzieliście minę kolesia z publiczności króciutką chwilę po tym, jak HHH tapował?? Ten człowiek przezył prawdziwy szok! :P Podobnie jak ja :) (kurwa, to wcale nie jest zabawne)

publika to naprawde ogromny plus tej wm. Mina kolesia byla wkretowa. sam wygladalem podobnie. liczylem sie z tym ze jakims cudem cena wygra, ale ze HHH mu tapnie ? no way..

Moim ulubionym obrazkiem jest krotkie ujecie publicznosci tuz po typ jak Cena kickout'nal po uderzeniu mlotem ---> koles w marynarce i niebieskiej koszuli - takiego wkurwienia u fana wwe jeszcze nigdy nie widzialem hehe polecam.

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano
Moim ulubionym obrazkiem jest krotkie ujecie publicznosci tuz po typ jak Cena kickout'nal po uderzeniu mlotem ---> koles w marynarce i niebieskiej koszuli - takiego wkurwienia u fana wwe jeszcze nigdy nie widzialem hehe polecam.

haha! dokladnie :D Z jego ust wylapalem chyba "stupid son of a bitch" :P

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Opublikowano
Gala całkiem dobra. Moim zdaniem walka wieczoru nie była, aż taka zła, plus fajna reakcja publiczności. Walak między Kurtem, Reyem i Randym zdecydowanie za krótka. Świetne trzy walki: HBK vs McMahon, Foley vs Edge i Money in the Bank Ladder Match (podoba mi się nowa ksywa RVD, tylko żeby dobrze teraz go poprowadzili). Najgorsza walka to oczywiście Boogeyman vs Booker T. Największe zaskoczenie dla mnie to zwycięstwo JBL, przecież Benoit dopiero co wygrał pas, a i Booker T wcześniej miał go bardzo krótko, więc czemu tak czeste zmiany? Ciekawi mnie jeszcze jak teraz poprowadzą Cene, bo nie ma co go już katować rolą face przy takiej reakcji publiczności.
And That's The Bottom Line Because Stone Cold Said So!!
Opublikowano
Nie wiem czy Cena jako heel sie sprawdzi - znaczy mysle o TYM momencie. Ludzie dostana to zcego chca ale podejrzewam ze wszelkie zainteresowanie jego osobą spadnie jesli stanie sie heelem. po prostu bedzie jeszcze bardziej nikomu niepotrzebny.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Opublikowano

publika to naprawde ogromny plus tej wm. Mina kolesia byla wkretowa. sam wygladalem podobnie. liczylem sie z tym ze jakims cudem cena wygra, ale ze HHH mu tapnie ? no way..

hehe no dokladnie :) Zgadzam sie z Evertonianem i Scythe :) jak HHH tapnol to tez mi lapy podniaslem z niedowierzania. Kurwa mac Cena nie umie nic a nic walczyc, zna ze 3 ciosy. Jak Hogan hehe. Fajne wejscie Huntera i fajnie buczala publika na Cene hehe :)

Najlepsza walka jak dla mnie bylo Edge vs Foley :) Mick umi zrobic niezapomniane walki a i Edge z bardzo dobrej storny sie pokazal (dac mu pas!!!) no i Money in the Bank tez mi sie bardzo podobal :) Flair mimo wieku daje rade hehe :) Modlitwa McMachonow byla jeszcze smieszna no i jak booker szedl na ring i spotykal roznych dziwakow hehe.

Zwyciestwo Reya przemilcze, lubie go ale to nie heavyweight wrestler.

ogolnie wrestlemania na 4- albo nawet 3 :P

...
Opublikowano
Na temat walk nie będę się wypowiadał bo już wszystko zostało chyba napisane wcześniej. Zaskoczyła mnie trochę reakcja publiczności (muszę przyznać że podczes dość ciekawej) walki pań Mickie vs . Która była identyczna jak w przypadku HHH vs Cena. Heel nagradzany popem a ogólna dezprobata dla face Trish. Czyżby publiczność z USA pokochała Psycho Girl, a może jednak Trish też już się przejadła.

1724760860440aabdb41ec3.png

Opublikowano
tylko ja widzialem na wm flage Polski ?

Nein, nein :)

http://img90.imageshack.us/img90/2069/winamp20060405175204404uh.png

Opublikowano
dla mnie WrestleMAnia XX podobała się .Najlepsza walka - Hardcore Match Foley-Edge,Najwieksza Lipa-JBL mistrzem( przeciez to cienias),NajgorszaWalka-Boogeyman-Booker T&Sharmell. Ogólnie całkiem niezle
Opublikowano

Obrazek

wrestlefans:

Wiadomością najbliższą fanom z WrestleFans :) jest to, że w szóstej minucie widać na pierwszym planie G0L0Ba z polską flagą. Z tego co mówił, kamerzysta przyszedł do niego specjalnie, aby zrobić ujęcie. Jest ono co prawda przez chwilę w czasie objazdu publiczności, ale niemalże na cały ekran. Gratatulacje! :) Korzystając z okazji machał także flagą na RAW i SmackDown, więc zadanie dla spostrzegawczych... ;)

Opublikowano

Największe plusy:

1. Edge Vs Foley - spear na stół, fantastyczny pojedynek

2. MITB - świetny mecz, dużo ryzykownych spotów, w odróżnieniu od dużej części wypowiadających się mnie pasuje postawa Lashleya czy Benjamina (jump na drabinę YEAH!)

3. Walka div - niesamowite że to napisałem, ale Mickie i Trish zrobiły świetną walkę

4. Rekcje publiczności (patrz na powyższe posty)

Minusy:

1. Rozstrzygnięcia Maint Eventów - największy shit roku to Rey mistrzem, prawdziwą przyjemność sprawiał mi Heat jaki przy niektórych akcjach dostaał od publiki, to że Cena wygrał to jeszcze pikuś, ale że HHH poddał się i to jak szybko, porównując to z walką np. z Benoit, ile tam trwał Crossface. To już zupełna porażka.

2. Boogymen i wszysko jasne

3. Obijanie stojącego kloca Henry'ego choć jump Takera poprzez liny i trumnę biuti

4. Cena ekshibicjonista, HHH zrobiony na pajaca, ani na Conana

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Opublikowano

Obrazek

wrestlefans:

Wiadomością najbliższą fanom z WrestleFans :) jest to, że w szóstej minucie widać na pierwszym planie G0L0Ba z polską flagą. Z tego co mówił, kamerzysta przyszedł do niego specjalnie, aby zrobić ujęcie. Jest ono co prawda przez chwilę w czasie objazdu publiczności, ale niemalże na cały ekran. Gratatulacje! :) Korzystając z okazji machał także flagą na RAW i SmackDown, więc zadanie dla spostrzegawczych... ;)

Ameryki tym wpisem nie odkryles :) Golob od poczatku siedzi na IRC'u, a o tym, ze bedzie na WM wiadomo było od kilku dobrych miesiecy :)

Opublikowano
spoko, nie wiedzialem :afro:

Opublikowano
  • Autor
Wiedziałeś, chyba że nie przeczytałeś mojego postu na poprzedniej stronie :afro: .

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.