Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 22 - opinie i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Ale ja mówiłem o średniaku z punktu widzenia umiejętności, a nie statusu w WWE. Niech to będzie JBL. HBK nie zmontowałby z nim super szybkiej walki, więc tego też nie chciałbyś zobaczyć. Bardzo zawężasz krąg przeciwników (i możliwości walk) proklamując system, w którym dobrzy wrestlerzy są tylko dla dobrych wrestlerów ;). Napisałem, że walkę z McMahonem dało się oglądać i że dla mnie była niezła. Czyli coś więcej niż walka przy której tylko nie zasypiam. To, że jednostronna mnie nie dziwiło. Chyba nikt nie przypuszczał, że Vince nawiąże równą rywalizację. Każdy wiedział, że albo wygra Michaels po squashu albo McMahon po jakimś przekręcie.

Nie twierdze, że krytykujesz dla zasady. Ja Cie rozumiem, wiem co chciałbyś oglądać. Ale Twoje oczekiwania są utopijne i ostatnimi czasy specjalizujesz się tylko w krytyce ;). A przecież WWE wcale tak bardzo się nie zmieniło, można powiedzieć, że wciąż jest takie samo. I nie zanosi się na to aby się zmieniło. Jak rozumiem będziesz narzekał do końca ;)? Bo nie sądzę żeby Ci się to znudziło ;P.

O tym, że podzielisz zdanie Tigera wiedziałem ;). Nawet chciałem napisać pod jego postem, że na pewno przyznasz mu rację, ale się powstrzymałem ;). Nie wiem czego oczekujecie od tego WWE, to be, tamto be. Bez przesady, fajne rzeczy tam też się dzieją i to nie tylko Foley vs. Edge.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• evertonian

12

• -Raven-

9

• Hartfan

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ale ja mówiłem o średniaku z punktu widzenia umiejętności, a nie statusu w WWE. Niech to będzie JBL. HBK nie zmontowałby z nim super szybkiej walki, więc tego też nie chciałbyś zobaczyć. Bardzo zawężasz krąg przeciwników (i możliwości walk) proklamując system, w którym dobrzy wrestlerzy są tylko dla dobrych wrestlerów

Nie, nie zawężam, ale po prostu na takim PPV jak WrestleManiia chciałbym zobaczyć kilka prawdziwych wypasów (a Michaels mógłby mi właśnie coś takiego zapewnić), a tegoroczna WM była bardzo skromniutka z tego punktu widzenia. Spokojnie mogę sobie i pooglądać walki średnie i słabsze na wszystkich pozostałych PPV's roku, ale sam chyba przyznasz, że nazwa WRESTLEMANIA do czegoś zobowiązuje i wymagania wobec takiego PPV wzrastają.

Jak rozumiem będziesz narzekał do końca ? Bo nie sądzę żeby Ci się to znudziło .

Masz to u mnie jak w banku (MIB III :] ). Jeżeli mi się coś nie podoba - zawsze o tym mówię. Nie lubię nic dusić w sobie, bo to bardzo niezdrowo :mrgreen: I wierz mi - WWE nie jest takie samo, zwłaszcza jeżeli ktoś pamięta dawne czasy. Jak dla mnie - z roku na rok Vince obniża poprzeczkę. Co nie zmienia faktu, że i tak będę ich oglądał, jak nałogowiec sięgający po używkę wiedząc, że to go zabija :mrgreen:

Nie wiem czego oczekujecie od tego WWE, to be, tamto be. Bez przesady, fajne rzeczy tam też się dzieją i to nie tylko Foley vs. Edge.

Wystarczyłoby, żeby WWE wykorzystało 1/10 potęcjału jaki ma w sobie i pierwszy napiszę tu pochwalny pean. Póki co jednak się chyba na to nie zanosi...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   0

Moją opinię będziecie mieli okazję przeczytać na mojej stronie, oraz w jednym z następnych numerów PSX Extreme, będzie tam felieton mojego autorstwa dotyczący WM.

Narazie znalazłem tam jedynie błędną porę emisji SD na Tele 5 którą im podałeś.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

To nie moja wina, podawałem to Kaliemu kilka miesięcy temu... numer pęka w szwach więc wrzucił to dopiero teraz, nie do końca aktualne... więc nie rozumiem Twoich wontów... :|

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Wee ja niemam wontów tylko napisałem to Co tam znalazlem.

A wracając do tematu to mi jeszcze ostatnia walka została do oglądnięcia bo jakoś ostatnio czasu niemam :) ale zdecydowanie WM to najlepsza gala w tym roku.

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

No mnie się średnio podobała.. ME z RAW h**y.

Twoich wontów...

:lol: A on mi mówił, że ja nie jestem dobry Polskiego :lol:

164305289646824b56733d3.gif

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wee Man napisał/a:

Moją opinię będziecie mieli okazję przeczytać na mojej stronie, oraz w jednym z następnych numerów PSX Extreme, będzie tam felieton mojego autorstwa dotyczący WM.

Narazie znalazłem tam jedynie błędną porę emisji SD na Tele 5 którą im podałeś.

Wee, w sumie Ganzes ma rację. Kupę czasu temu naobiecywałeś wrzucić felieton na temat WrestleManii do PSX'a i na swoją stronę. Nie wiem jak w PSX'sie, ale na Twojej stronie na pewno go nie ma, a obiecywałeś zamiecić go tam już kilka tygodni temu. Nie chcesz żeby się ktoś Ciebie czepiał - to nie obiecuj, albo bądź konsekwentny...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie zapominaj o znajomościach WeeMana... on może Ci załatwić wypad z tego forum :P

164305289646824b56733d3.gif

Dobra... Czas zakonczyc ta dyskusje. Off topics sie robia. Zamykam.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Pamiętam jak wtedy LU miało premierę to faktycznie na początku Penta przegrywał i zaliczał średnie wyniki, ale też od razu było widać w nim duży potencjał. Miał tę swoją aurę, a fani szybko podłapali 0 miedo
    • Kaczy316
      Ostatnie Monday Night Raw przed Survivor Series, zobaczmy co Hunterek nam dzisiaj zaserwuję!   Raw rozpoczyna Romuald! Oczywiście wcześniej była powtóreczka tego co wydarzyło się tydzień temu, ale zobaczmy co nasz Tribal Chief ma nam do powiedzenia! W sumie za dużo nie powiedział, posłuchał chantów i kazał siebie uznać i tyle i wszystko przerywa Cody Rhodes! Wymiana zdań tych dwóch zawodników akurat może być ciekawa. Cody pyta się fanów o czym chcą porozmawiać, a potem jednak zwraca si
    • MattDevitto
      World Tag League 2025 (IV) Monster Sauce (Alex Zayne & Lance Archer) vs. United Empire (Callum Newman & Great-O-Khan) - całkiem zgrabnie poprowadzony pojedynek, aż do samego końca, gdzie warto zaznaczyć United Empire zgarnęło zwycięstwo odwracając uwagę sędziego. Nic specjalnego, ale dało się obejrzeć, El Phantasmo & Hiroshi Tanahashi vs. David Finlay & Hiromu Takahashi - trochę mi się dłużyło, ale parę akcji naprawdę fajnych, szczególnie, gdy w ringu przebywał El Phant
    • Bastian
      W ringu jest bardzo przeciętnie, przy mikrofonie Punk to czołówka WWE. Nie słyszy się o żadnych kwasach na zapleczu, więc ego chyba Phil trzyma na wodzy. Przydałoby się zacząć promować innych. Chciałbym zobaczyć Punka w poważnych programach z Knightem, Loganem czy nawet Rhodesem.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW World Tag League 2025 - Dzień 4 Data: 25.11.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Koriyama, Fukushima, Japan Arena: Big Palette Fukushima Publiczność: 699 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...