Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 22 - opinie i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niech nikogo nie zwiedzie jednak to, że zdobycie Title'a przez Rey'a wiąże się z jakimś wielkim uznaniem Vince'a dla zasług Reya dla biznesu. Jest to tylko metoda na podtrzymanie tematu Eddiego Guerrero, którego Rey stał się orendownikiem i przyciągnięcie przed TV jeszcze większą liczbę latynoskich fanów, których Vinnie nie może lekceważyć ze względu na ich liczebność. Myślę, że Merchandise z Eddie'em sprzedaje się obecnie lepiej jak za życia tego wrestlera, a MacMachon trzepie na tym niezły cash i ma zamiar, by potrwało to jeszcze długo. Z resztą sam fakt - w którym miejscu karty WM umieszczono tak ważną walkę z tak bezprecedensowym zakończeniem daje jasno do zrozumienia, jak Vinnie się na to zapatruje.

ostatni SMackdown pokazuje, ze masz racje. Zwwsze kiedy mielismy nowego champa, mielismy segment celebracji itp itd na nastepnych galach po ppv. tu nie bylo nic takiego, a pierwsza obrona tyutlu to skandal - prawie re-match ze smackdownowego me na wm (orton-mysterio), a trwal zalosnie krotko i nawet nie byl main eventem na tej gali, bo wazniejszy byl pojedynek Henry-Taker....

Poza tym nowy "king of the ring" to jakas smiesznosc, bo to zwykly turniej ktorego zwyciesca dostanie title-shot na JD. czyli pewnie Angle

129287286446c8a666924a3.jpg

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• evertonian

12

• -Raven-

9

• Hartfan

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wiesz, myślę że obecna pozycja Reya-Champa będzie podobna do tej jaką miał Benoit po zdobyciu tytułu (z tym, że Chris słusznie zdobył ten tytuł, a Reyowi nie powinni go dawać) - będzia grał 2-3 skrzypce na gali (pewnie po Takerze i Angle'u) i zbyt długo się title'em - podobie jak Crippler - nie nacieszy. Misterio dostał pas, promować go pewnie już teraz nie będą, czasu antenowego zbyt wiele nie dostanie, a po stracie tytułu banda smart-marków okrzyknie, że był chujowym mistrzem. Jakbym miał Deja Vu...

[ Dodano: 2006-04-09, 18:28 ]

To się chyba nazywa "zostać papierowym mistrzem"...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Szkoda ze WWE zeszmacilo turniej King of the Ring. To bylo jedno z pieciu klasycznych PPV i organizowanie jakiegos smierdzacego turnieju tylko dla reosteru Smackdown to dla mnie kpina.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

[ Dodano: 2006-04-09, 18:28 ]

To się chyba nazywa "zostać papierowym mistrzem"...

bez przesady. w koncu Rey 3 razy pokonal Eddiego na PPV i wygral Royal Rumble do ktorego wszedl z numerem 2. ponadto, mimo ze jest bylym cruiserem (pomijam fakt ze Benoit i Eddiego tez mozna zaliczyc do tego grona, tylko ze oni przykoksowali, no i nie byli az tak niscy) to to co do tej pory wykonal bylo dla mnie wiarygodne - "nie sila, a zwinnosc" itp Pewnie w najblizszej walce na ppv (ew w kolejnej) Rey straci tytul na rzecz Angle'a, badz kogos z draftu, bo na dzien dzisiejszy smackdown ma bardzo male mozliwosci manewru.

Nie ciesze sie z tego, ze to wlasnie od jest mistrzem, ale nazywanie tego najwieksza pomylka w histori wwe to juz kompletna przesada. to samo gadane bylo przy np JBL'u a kiedy stracil pas okazalo sie ze nie jest taki znowu najgorszy.

Podobnie jak w przypadku Spirit Squad, cieszmy sie, ze pas trafil do kogos kto POTRAFI walczyc, nawet jesli ma niedobory wagowo/wzrostowe to przynajmniej obejrzymy pare dobrych walk, bo to Rey jest nam w stanie zagwarantowac.

Mimo wszystko uwazam, ze Rey zasluzyl na chwilowa pozycje nr 1, jednak wychodzi na to ze posiadanie pasa wcale tego nie oznacza.

129287286446c8a666924a3.jpg

Rey pewnie obroni raz tytul i straci go na GAB albo KOTR.

Co do Dalipa - Jak wszyscy wiemy WWE zorganizowalo wysmienite 2 gale GAB :kill: :kill:

Wiec nie zdziwilbym sie gdyby w tym roku zabookowali walke Henry vs Dalip walsnie na tej gali. Ale Giant dlugo nie pociagnie i po kilku miesiacach zniknie z rosteru (oby).

Wrestlemania Wrestlemania i jeszcze raz Wrestlemania

to wlasnie jest urok Wrestlemanii ze jakie by walki nie byly jako calosc mozna ja ocenic pozytywnie :) nie bede sie powtarzal bo w kazej z waszej opini cos jest prawdziwego - a punkt widzenia zalezy od pkt. siedzenia ;-)

moze tylko kilka uwag z mojej strony

RAW World Tag Team Title Match: walka nawet spoczko, tylko czemu stracili tytuly dopiero podczas RAW mogli zrobic jakis fajny feudzik i wlasnie zakonczyc go na WM

Money in the Bank Ladder Match (RAW vs. SmackDown! Match): no i co tu pisac -naprawde spoczko spoczko i jescze raz spoczko ja tam jestem usatysfakcjooowany :)

Czy gorsze czy lepsze od poprzedniego to zalzeby od pkt. siedzenia jak juz pisalem najwaznijesze ze nie bylo tragiczne - a stalo na dobrym poziomie

SmackDown! United States Heavyweight Title Match:

John Bradshaw Leyfield vs Chrisa Benoit

hmmm Jak JBL byl mistrzem to wszyscy na nigeo jechali, jak nie byl to wszyscy jechali WWE czemu tak jebie go (bylego mistrza) - jak jest USH mistrzem to znow mu jada ...

RAW Hardcore Falls Count Anywhere Match:

Edge vs. Micka Foleya

WALKA WIECZORU bez dwoch zdan

SmackDown! Match:

The Boogeyman vs. Bookera T.

no i nie no musze KURWA MAC !!!!dnoooooo dnoooooo dnoooooo a ta czarna kurwa piszczaca juz mnie na maxa wkurwiaaaaa bez trzech zdan dno

RAW Women's World Title Match:

Mickie James vs. Trish Stratus

hmm :)

:sex: :sex: :sex:

tyle powiem napradwe jedna z lepszych walk div jakie widzialem w zyciu (mimo zjebanej koncowki) zajebisty feudzik i zajebista walka - tylko nie lapie czemu Trish dostala taki heat :( a tak sexi wygladala w tym czarnym kostiumie :bicz: YEAH ;P

SmackDown! Casket Match:

The Undertaker vs. Marka Henry

jedyny plus ze znow Taker wygral i podtrzymal passe ... no i jak przeskoczyl trumne ma chlopa wybicie niczym MJ za swoich czasow w chicago bulls - ale juz tego kartofla czarnego mogliby przezucic na Velocity

RAW No Holds Barred Match:

Shawn Michaels vs. Vinca McMahona

Vince potarfi zrobic show - caly fedzik mi sie podobal - no i walka czyli zniszczenie McChuja bylo piekne i ten jego srodkowy palec na koniec - marzylem o tym zeby wpadl Bret Hart i skopal dupe HBK'owi a potep dopierdzielil jeszcze bardziej Vinceowi - tylko tak na serio zeby my wybil jedyneczki ;P

SmackDown! World Heavyweight Title Match (Three Way Match):

Rey Misterio vs. Kurta Angle vs. Randy Ortona

moze i walka fajna, moze i za krotka - ale kurwa ile mozna robic pod Eddiego(RIP) - kurwa rozumiem ze "kasa misiu kasa", ale daliby mu spoczywac w spokoju. Lubie Reya spoko wlaczy i tak dalej ale w ogole go nie widze jako mistrza :( przykre to

RAW Diva Playoby Pillow Fight Match:

Torrie Wilson vs. Candice Michelle

bezkometarza

RAW World Heavyweight Title Match:

John Cena vs Triple H

Jasiu kurwa mac dokad zmierzasz .... chlopak prawie plakal ... z ciekawosci obejrzalem ME poprzedniej WM. Wtedy tak radosc rzucanie sie na fanow a teraz lzy w oczach. Nie wiem kto bukuje te walki ale musi byc slepy i gluchy - a moze o to wlasnie chodzi zeby sie Jasio zdolowal na smierc ....

a co wejsc to nie ma co sie podniecac obie byly beznadziejene tandetne .....

no to tak se popisalem zeby nie bylo ze sie nie udzielam ;P

78269406145f2cb280ea01.jpg

dla mnie Wrestlemania byla bardzo fajna gala, najlepsza jaka widzialem w WWE od roku czasu....oczywistym przegieciem byla wygrana Raya Mysterio...waznym elementem byla takze Polska flaga na poczatku :) ostatnio jak sobie dobrze przypominam takim polskim elementem byli zolnierze polscy w Afganistanie....oby wiecej tych polskich akcentow :) mam nadzieje ze w Berlinie polscy fani nie zawioda....a co do Wrestlemanii - zawiedziony jestem tym ze w karcie nie bylo meczu z udzialem MNM a takze tym jak Bookera T pokonal po niezbyt imponujacym finishingu Boogeyman...w koncu Booker to nie byle kto...a z swietnie granej divy Sharmell zamienila sie w piszczalke...a co do plusow to na pewno dla mnie byl takim mecz Ceny i HHH...obaj byli swietni..a Cena niezle sobie radzi ostatnio z tymi heelowymi okrzykami...a od pojedynku z Big Showem bardzo zyskal w moich oczach...ale mysle ze na backlash pozegna sie z tytulem na rzecz The Game...i jeszcze jedna rzecz caly obraz gali jest pozytywny ale lyzke gdziegdziu musial wlac oczywiscie Vince..z ta swoja modlitwa McMahonow i storyline'm z Bogiem....przeciez nawet kretynizm musi miec swoje granice...

Moją opinię będziecie mieli okazję przeczytać na mojej stronie, oraz w jednym z następnych numerów PSX Extreme, będzie tam felieton mojego autorstwa dotyczący WM.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Znowu to samo. Wee może całkowicie wynieś się do PSX Extreme, bo za niedługo np. Twoje podziękowania za media będziemy mogli przeczytać tylko za pośrednictwem tego magazynu.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Wielka szkoda, ze nie ma tego magazynu w KC... Ehhh :P

Znowu to samo. Wee może całkowicie wynieś się do PSX Extreme, bo za niedługo np. Twoje podziękowania za media będziemy mogli przeczytać tylko za pośrednictwem tego magazynu.

Na to się nie zanosi... nie mam zamiaru opuszczać Sceny, never... eeeeeeeeever ;]

A co do mediów, jak coś Ci się nie podoba, to mogę ich nie dawać... na pewno nie robię tego dla siebie. Daję Heat i Velocity, poświęcam swój czas, żeby zrobić coś dobrego i ludzie pooglądali wrestling, a Ty zawsze masz do mnie jakieś ale... whatevah.

Prócz tego, że felek będzie w PSX Extreme, będzie na moim www.weemansworld.prv.pl

Wielka szkoda, ze nie ma tego magazynu w KC... Ehhh :P

Heh, dajże spokój... Wiele bym dał, żeby mieszkać w USA...Poza tym, zawsze jest prenumerata, która dochodzi w każdy zakątek świata ;)

U, nawet nie czuję jak rymuję ;]

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

WeeMan: juz Ci kiedys mowilem ze Ameryka to nie raj. Nie jest tak pieknie jak sie wydaje. Mysle, ze po jakims czasie obrzydla by Ci.

Na to się nie zanosi... nie mam zamiaru opuszczać Sceny, never... eeeeeeeeever ;]

Gomułka powiedział kiedyś: "raz zdobytej władzy nie oddamy nigdy". O tym jak skończył on i cały obóz pzprowski wszyscy wiedzą ;). Kiedyś dostęp do sceny Ci ograniczono poprzez bany, uważaj żeby scenariusz się nie powtórzył, bo administratorzy lubią Cie banować i kiedy to się stanie we wszystkich możliwych miejscach to nie wiem... chyba stracisz sens życia :D. W każdym razie nie wiem po co o tym napisaleś skoro nikt Cie stąd nie wygania.

A co do mediów, jak coś Ci się nie podoba, to mogę ich nie dawać... na pewno nie robię tego dla siebie. Daję Heat i Velocity, poświęcam swój czas, żeby zrobić coś dobrego i ludzie pooglądali wrestling, a Ty zawsze masz do mnie jakieś ale... whatevah.

Wee prosiłem Cię kiedyś żebyś się nauczył czytać ze zrozumieniem. Interpretować czytany tekst również. Wyraźnie napisałem, że Twoje podziękowania za media (nie wmówisz mi, że niczego nie ściągasz z Silver) będziemy mogli przeczytać tu i tam. Nie poruszyłem w ogóle tematu linków, które wklejasz, wiec nie wiem skąd Ci się wzięło, że znowu mam jakieś "ale". Nie ściągam tego, ale dobrze, że to robisz, to Ci się chwali. Denerwuje mnie to, że po wszystko musimy sięgać do PSX Extreme i tyle. Boje się wchodzić na Twoją stronę, bo nie mam pewności czy czytając felieton (lub cokolwiek innego) w połowie nie natkne się na tekst "Jeżeli interesuje Cię dalsza część kup nowy numer PSX Extreme".

Wyraźnie napisałem, że Twoje podziękowania za media (nie wmówisz mi, że niczego nie ściągasz z Silver)

Ściągam raz na 3 miesiące, albo krócej. Więc bez przesadyzmu.

Boje się wchodzić na Twoją stronę, bo nie mam pewności czy czytając felieton (lub cokolwiek innego) w połowie nie natkne się na tekst "Jeżeli interesuje Cię dalsza część kup nowy numer PSX Extreme".

Nie bój się, to Cię nigdy nie spotka. PSX Extreme jest znakomitym periodykiem i staram się dawać tam jak najwięcej z moich materiałów, ale Twoja wizja jest nader przesadzona - jakbym miał robić coś takiego, to mógłbym w ogóle nie mieć strony, nie jestem tu od robienia reklamy... jeśli to tak brzmi, to przykro mi, ale nie taki był mój zamiar...

Piszę tylko, że moje odczucia znajdziecie w felietonie, który będzie zamieszczony na mojej stronie i w PSX Extreme... więc nikogo nie zmuszam do kupna gazety, może równie dobrze wejść na moją stronkę... ew. olać to sikiem złocistym i nie czytać w ogóle.

Moją ripostę znajdziecie w jutrzejszej Wyborczej :D.

Spoko Wee, koniec (chociaż wątek PSX Extreme powróci jeszcze nie raz i nie dwa) ;). Wróćmy do tematu. Może ktoś jeszcze obejrzał WrestleManię i nie podzielił się swoimi refleksjami?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Pamiętam jak wtedy LU miało premierę to faktycznie na początku Penta przegrywał i zaliczał średnie wyniki, ale też od razu było widać w nim duży potencjał. Miał tę swoją aurę, a fani szybko podłapali 0 miedo
    • Kaczy316
      Ostatnie Monday Night Raw przed Survivor Series, zobaczmy co Hunterek nam dzisiaj zaserwuję!   Raw rozpoczyna Romuald! Oczywiście wcześniej była powtóreczka tego co wydarzyło się tydzień temu, ale zobaczmy co nasz Tribal Chief ma nam do powiedzenia! W sumie za dużo nie powiedział, posłuchał chantów i kazał siebie uznać i tyle i wszystko przerywa Cody Rhodes! Wymiana zdań tych dwóch zawodników akurat może być ciekawa. Cody pyta się fanów o czym chcą porozmawiać, a potem jednak zwraca si
    • MattDevitto
      World Tag League 2025 (IV) Monster Sauce (Alex Zayne & Lance Archer) vs. United Empire (Callum Newman & Great-O-Khan) - całkiem zgrabnie poprowadzony pojedynek, aż do samego końca, gdzie warto zaznaczyć United Empire zgarnęło zwycięstwo odwracając uwagę sędziego. Nic specjalnego, ale dało się obejrzeć, El Phantasmo & Hiroshi Tanahashi vs. David Finlay & Hiromu Takahashi - trochę mi się dłużyło, ale parę akcji naprawdę fajnych, szczególnie, gdy w ringu przebywał El Phant
    • Bastian
      W ringu jest bardzo przeciętnie, przy mikrofonie Punk to czołówka WWE. Nie słyszy się o żadnych kwasach na zapleczu, więc ego chyba Phil trzyma na wodzy. Przydałoby się zacząć promować innych. Chciałbym zobaczyć Punka w poważnych programach z Knightem, Loganem czy nawet Rhodesem.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW World Tag League 2025 - Dzień 4 Data: 25.11.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Koriyama, Fukushima, Japan Arena: Big Palette Fukushima Publiczność: 699 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...