Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 22 - opinie i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE World Tag Team Championship

Kane & The Big Show vs Carlito & Chris'a Masters'a

Pojedynek sredni. Dobry jako opener bo poprostu szybko przeminoo. Dobrze ze Big Show i Kane obronili tytul ale po ostatnim Raw kolejna durna decyzja WWE.

Money in the Bank Ladder Match

Dobry pojedynek ale brakowalo szybkosci. Cieszy ze RVD wygral.

WWE U.S. Championship

John Bradshaw Layfield vs Chris'a Benoit

Beznadzieja,Benoit powinien odejsc z tego gowna jak najszybciej. Kolejne jobniecie jakiemus sredniakowi. Walka nawet nie taka zla ale tylko dzieki Benoit.

Hardcore Match

Edge vs Mick'a Foley'a

Dobra walka. No zdziwilem sie ze jeszcze WWE pokaze troche HC. Szkoda tylko ze to Foley jobbnol.

Handicap Match

The Boogeyman vs Booker'a T

ja nierozumiem tych debili co daja push pokrace. Ochujali chyba. To byla parodia a nie walka.

Mickie James vs Trish Stratus

Polubilem Mickey,ma czym odychac :mrgreen: i jak na divy potrafi robic walki. Dobry pojedynek i cieszy zasluzony pas dla Mickey.

The Undertaker vs MarkHenry

Kolejny pajac(bo nie wrestler). Tym razem zamiast "wpierdalacza dzownic" wystapila "dupa wolowa" od tamtej walki roznica jest ze wygral wrestler.

Shawn Michaelsvs Vince McMahon

Jakos mnie niezachwycil. Shawn powinien dostac jakiegos niezlego zawodnika juz sa nudne te feudy gdzie role odgrywaja McMahonowie. Schematycznie

WWE World Heavyweight Championship - Triple Threat Match

Rey Mysterio pokonał Kurt'a Angle © oraz Randy'ego Orton'a

Nowy WWE World Heavyweight Champion - Rey Mysterio!!!

Wedlug mnie swietna walka,obok Edge-Foley najlepsza na gali. Kreota to jedynie szkoda i powinna byc walka glowna. Niespodziewalem sie zwyciestwa Reya ale dobrze sie stalo. Umiejetnosci ma i zasluzyl na champa.

Torrie Wilson vs Candice Michelle

Fajny pokaz bielizny :spoko:

John Cena vs Triple H

Ta walka niepowinna byc walka wieczoru. Wyjscie HHH mial niezle. John poczatek myslalem ze tez ale jak strzelal z karabinku to wyszedl jak podjarany bachor ze sklepu z zabawkami.

HHH sie staral ale i tak to niewystarczylo walka beznadziejna ledwo dotarlem dokonca. I znowy dali zwyciestwo Jasiowi to juz kpina. Nawet tacy(wiekszosci)durni fani wwe maja dosc tego badziewia. A Cena kolejny raz wygrywa co oni w nim widza? Walka a raczej wynik popsul mi troche wrestlemanie ale i tak niebyla zla napewno lepsza o wiele niz w tamtym roku.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

15

• evertonian

12

• -Raven-

9

• Hartfan

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Też widziałem flagę hehe :) btw. Widzieliście minę kolesia z publiczności króciutką chwilę po tym, jak HHH tapował?? Ten człowiek przezył prawdziwy szok! :P Podobnie jak ja :) (kurwa, to wcale nie jest zabawne)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Też widziałem flagę hehe :) btw. Widzieliście minę kolesia z publiczności króciutką chwilę po tym, jak HHH tapował?? Ten człowiek przezył prawdziwy szok! :P Podobnie jak ja :) (kurwa, to wcale nie jest zabawne)

publika to naprawde ogromny plus tej wm. Mina kolesia byla wkretowa. sam wygladalem podobnie. liczylem sie z tym ze jakims cudem cena wygra, ale ze HHH mu tapnie ? no way..

Moim ulubionym obrazkiem jest krotkie ujecie publicznosci tuz po typ jak Cena kickout'nal po uderzeniu mlotem ---> koles w marynarce i niebieskiej koszuli - takiego wkurwienia u fana wwe jeszcze nigdy nie widzialem hehe polecam.

129287286446c8a666924a3.jpg

Moim ulubionym obrazkiem jest krotkie ujecie publicznosci tuz po typ jak Cena kickout'nal po uderzeniu mlotem ---> koles w marynarce i niebieskiej koszuli - takiego wkurwienia u fana wwe jeszcze nigdy nie widzialem hehe polecam.

haha! dokladnie :D Z jego ust wylapalem chyba "stupid son of a bitch" :P

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Gala całkiem dobra. Moim zdaniem walka wieczoru nie była, aż taka zła, plus fajna reakcja publiczności. Walak między Kurtem, Reyem i Randym zdecydowanie za krótka. Świetne trzy walki: HBK vs McMahon, Foley vs Edge i Money in the Bank Ladder Match (podoba mi się nowa ksywa RVD, tylko żeby dobrze teraz go poprowadzili). Najgorsza walka to oczywiście Boogeyman vs Booker T. Największe zaskoczenie dla mnie to zwycięstwo JBL, przecież Benoit dopiero co wygrał pas, a i Booker T wcześniej miał go bardzo krótko, więc czemu tak czeste zmiany? Ciekawi mnie jeszcze jak teraz poprowadzą Cene, bo nie ma co go już katować rolą face przy takiej reakcji publiczności.
And That's The Bottom Line Because Stone Cold Said So!!

Nie wiem czy Cena jako heel sie sprawdzi - znaczy mysle o TYM momencie. Ludzie dostana to zcego chca ale podejrzewam ze wszelkie zainteresowanie jego osobą spadnie jesli stanie sie heelem. po prostu bedzie jeszcze bardziej nikomu niepotrzebny.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

publika to naprawde ogromny plus tej wm. Mina kolesia byla wkretowa. sam wygladalem podobnie. liczylem sie z tym ze jakims cudem cena wygra, ale ze HHH mu tapnie ? no way..

hehe no dokladnie :) Zgadzam sie z Evertonianem i Scythe :) jak HHH tapnol to tez mi lapy podniaslem z niedowierzania. Kurwa mac Cena nie umie nic a nic walczyc, zna ze 3 ciosy. Jak Hogan hehe. Fajne wejscie Huntera i fajnie buczala publika na Cene hehe :)

Najlepsza walka jak dla mnie bylo Edge vs Foley :) Mick umi zrobic niezapomniane walki a i Edge z bardzo dobrej storny sie pokazal (dac mu pas!!!) no i Money in the Bank tez mi sie bardzo podobal :) Flair mimo wieku daje rade hehe :) Modlitwa McMachonow byla jeszcze smieszna no i jak booker szedl na ring i spotykal roznych dziwakow hehe.

Zwyciestwo Reya przemilcze, lubie go ale to nie heavyweight wrestler.

ogolnie wrestlemania na 4- albo nawet 3 :P

...

Na temat walk nie będę się wypowiadał bo już wszystko zostało chyba napisane wcześniej. Zaskoczyła mnie trochę reakcja publiczności (muszę przyznać że podczes dość ciekawej) walki pań Mickie vs . Która była identyczna jak w przypadku HHH vs Cena. Heel nagradzany popem a ogólna dezprobata dla face Trish. Czyżby publiczność z USA pokochała Psycho Girl, a może jednak Trish też już się przejadła.

1724760860440aabdb41ec3.png

tylko ja widzialem na wm flage Polski ?

Nein, nein :)

http://img90.imageshack.us/img90/2069/winamp20060405175204404uh.png

dla mnie WrestleMAnia XX podobała się .Najlepsza walka - Hardcore Match Foley-Edge,Najwieksza Lipa-JBL mistrzem( przeciez to cienias),NajgorszaWalka-Boogeyman-Booker T&Sharmell. Ogólnie całkiem niezle

Obrazek

wrestlefans:

Wiadomością najbliższą fanom z WrestleFans :) jest to, że w szóstej minucie widać na pierwszym planie G0L0Ba z polską flagą. Z tego co mówił, kamerzysta przyszedł do niego specjalnie, aby zrobić ujęcie. Jest ono co prawda przez chwilę w czasie objazdu publiczności, ale niemalże na cały ekran. Gratatulacje! :) Korzystając z okazji machał także flagą na RAW i SmackDown, więc zadanie dla spostrzegawczych... ;)

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Największe plusy:

1. Edge Vs Foley - spear na stół, fantastyczny pojedynek

2. MITB - świetny mecz, dużo ryzykownych spotów, w odróżnieniu od dużej części wypowiadających się mnie pasuje postawa Lashleya czy Benjamina (jump na drabinę YEAH!)

3. Walka div - niesamowite że to napisałem, ale Mickie i Trish zrobiły świetną walkę

4. Rekcje publiczności (patrz na powyższe posty)

Minusy:

1. Rozstrzygnięcia Maint Eventów - największy shit roku to Rey mistrzem, prawdziwą przyjemność sprawiał mi Heat jaki przy niektórych akcjach dostaał od publiki, to że Cena wygrał to jeszcze pikuś, ale że HHH poddał się i to jak szybko, porównując to z walką np. z Benoit, ile tam trwał Crossface. To już zupełna porażka.

2. Boogymen i wszysko jasne

3. Obijanie stojącego kloca Henry'ego choć jump Takera poprzez liny i trumnę biuti

4. Cena ekshibicjonista, HHH zrobiony na pajaca, ani na Conana

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Obrazek

wrestlefans:

Wiadomością najbliższą fanom z WrestleFans :) jest to, że w szóstej minucie widać na pierwszym planie G0L0Ba z polską flagą. Z tego co mówił, kamerzysta przyszedł do niego specjalnie, aby zrobić ujęcie. Jest ono co prawda przez chwilę w czasie objazdu publiczności, ale niemalże na cały ekran. Gratatulacje! :) Korzystając z okazji machał także flagą na RAW i SmackDown, więc zadanie dla spostrzegawczych... ;)

Ameryki tym wpisem nie odkryles :) Golob od poczatku siedzi na IRC'u, a o tym, ze bedzie na WM wiadomo było od kilku dobrych miesiecy :)

spoko, nie wiedzialem :afro:

• Urządzenie:  Android

Wiedziałeś, chyba że nie przeczytałeś mojego postu na poprzedniej stronie :afro: .

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Podczas gali Worlds End 2025 odbędą się półfinały i finał turnieju Continental Classic. Dwie grupy. Złota i Niebieska w obrazku: Skład zapewni sporo bardzo, bardzo dobrych pojedynków. Trudno wskazać jednoznacznie głównego faworyta. Fletcher? Okada? Takeshita ? Zobaczymy.
    • Mr_Hardy
    • KyRenLo
      Ojejku. Ja jestem zdecydowanie i aż do przesady team Star Wars, ale będzie trzeba jednak zerknąć: Get a First Look at One of WWE’s Biggest Stars in Star Trek Spin-Off ‘Starfleet Academy’ [Exclusive] COLLIDER.COM Get an exclusive first look at WWE star Rebecca Quin, aka Becky Lynch, as a Starfleet officer in the upcoming Star Trek: Starfleet Academy series.
    • KyRenLo
      Dla nas informacja żadna, ale można wrzucić, że jednak jakaś korzyść dla AAA współpracy (No powiedzmy) z WWE jest: FOX strengthens sports offering in Mexico with addition of Lucha Libre AAA Worldwide in 2026 WWW.WWE.COM The new agreement consolidates FOX as the home of sports in Mexico by adding one of the country’s most iconic and widely followed spectacles. Zakładam, że WWE w jakimś tam stopniu się do tego się przyczyniło.
    • MattDevitto
      Pamiętam jak wtedy LU miało premierę to faktycznie na początku Penta przegrywał i zaliczał średnie wyniki, ale też od razu było widać w nim duży potencjał. Miał tę swoją aurę, a fani szybko podłapali 0 miedo
  • Dodaj nową pozycję...