Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

CZW "6 Man Tag Team Tournament"

RVD

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

CZW Xposed

Podczas Xposed przedstawiono nam wszystkie tag teamy biorące udział w turnieju. Ponadto pokazano nam zarys feudu Derek Frazier & Niles Young vs. Alex Shelley & Franky the Mobster.

http://img162.imageshack.us/img162/8425/czw6mantagteam8ep.jpg

CZW "6 Man Tag Team Tournament" - 23.04.06, ECW Arena

23 kwietnia CZW zorganizowało jednodniowy turniej o pasy CZW 6 Man Tag Team. Gala cieszyła się w miarę sporym zainteresowaniem i zebrała 572 widzów w ECW Arena.

CZW "6 Man Tag Team Tournament" Round 1

Justice Pain, Nick Gage & JC Bailey vs. Blackout (Ruckus, Eddie Kingston & Sabian)

Bardzo dobry pojedynek w pierwszej rundzie turnieju. Blackout kiedy pojawiło się w hali otrzymało od publiczności mega pop, z kolei H8 Club oraz JC Bailey zostali lekko mówiąc "wygwizdani". Walka toczyła się w bardzo dobrym tempie i podczas niej ujrzeliśmy takie akcje jak: Top-Rope Double Stomp Sabian'a na Gage'u, Mountain Powerbomb Justice Pain'a na Ruckus'e, niesamowicie stiff'owy Lariat Kingston'a na Bailey'u, czy też Brainbuster na krzesło wykonany przez Nick'a Gage'a. Ostatecznie walkę wygrali Justice Pain, Nick Gage oraz JC Bailey, po tym jak Bailey zrobił na Kingston'e Rat Trap.

Justice Pain, Nick Gage & JC Bailey awansowali do półfinału!

B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel vs. Mike Quackenbush, Jigsaw & Icarus

Świetna walka, tocząca się chwilami w zawrotnym tempie! Początek walki był świetny, kiedy to B-Boy wymieniał się seriami ciosów z Quackenbush'em, taki jak Headlock, Headscissors czy też Hurricanrana into Roll Up. Następnie świetnie zaprezentowali się CZW Junior Heavyweight Champion - "Spyder" Nate Webb oraz Jigsaw, gdzie ten ostatni popisał się świetnym Jig n' Tonic (Canadian Destroyer). Ostatecznie walkę wygrali B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel, po tym jak Webb zrobił Icarus'owi The Spyder Drop, a Keven Martel poprawił z Standing Shooting Star Press!

B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel awansowali do półfinału!

Ogłoszono, że lipcu CZW organizuje 3 swoje gale. Na początku w Sewell, NJ, następnie w ECW Arena w Filadelfii a na koniec w Dover, DE - CZW "Tournament of Death 5"! Uczestnicy CZW "Tournament of Death 5" zostaną ogłoszeni w najbliższym czasie.

Chris Hero, "Double C" Claudio Castagnoli & Arik Cannon vs. Super Dragon, El Generico & Trent Acid

Pojedynek stosunkowo dobry, jednak chwilami można było się przy nim nudzić. Z najlepszej strony pokazali się w walce El Generico oraz Trent Acid, który dosłownie "napędzali" walkę w taką stronę, aby ostatecznie match wyszedł dobrze. Pod koniec walki wdarł się do niej lekki chaos, co wykorzystał Trent Acid, który zrobił na Cannon'e Yakuza Kick i go spinował!

Super Dragon, El Generico & Trent Acid awansowali do półfinału!

Jody Fleish, Jonny Storm & Robbie Brookside vs. Sonjay Dutt, "Mr. Wrestling" Kevin Steen & Scorpio Sky

Tak jak walka B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel vs. Mike Quackenbush, Jigsaw & Icarus, to też był świetny match. Każdy z walczących pokazał w nim wszystko to co najlepsze i dlatego też nie szło się przy nim nudzić. Widownia co chwilę dopingowała Anglików chantami "Go Go Jody!" oraz "Go Go Jonny!". Dutt, Steen oraz Sky otrzymali od publiczności o dziwo także pop, zwłaszcza, kiedy Sonjay Dutt wykonał Hindu Press poza ring na będących tam Fleish'a, Storm'a a także Steen'a! Ostatecznie walkę wygrali Sonjay Dutt, "Mr. Wrestling" Kevin Steen & Scorpio Sky, po tym jak Kevin Steen zrobił Package Piledriver na Brookside.

Sonjay Dutt, "Mr. Wrestling" Kevin Steen & Scorpio Sky awansowali do półfinału!

Non-Tournament

CZW "Best of the Best 6" Qualifing Match

Hallowicked vs. Azrael vs. Heretic

Bardzo dobra walka nie-turniejowa, której zwycięzca awansował do turnieju CZW "Best of the Best 6". Zdecydowanie najlepiej zaprezentował się podczas tej walki Azrael, który chwilami wprowadzał widownię w istne "osłupienie" śmiałymi i dzikimi akcjami jak np. Running Sommersault Senton z ringu poza ring, do drugiego rzędu publiczności na Heretic'u. Trochę gorzej zaprezentował się Hallowicked, jednak po niesamowicie potężnej Hurricanrana'e na Azrael'u otrzymał od publiczności duże brawa. Walkę wygrał Azrael, po tym jak zrobił na Heretic'u Old Testament.

Azrael awansował do CZW "Best of the Best 6"!

Zostało ogłoszone, że podczas "Best of the Best 6", w pierwszej rundzie turnieju dojdzie do walki: "Spyder" Nate Webb vs. Excalibur vs. Scorpio Sky.

CZW "6 Man Tag Team Tournament" Semi-Final

Justice Pain, Nick Gage & JC Bailey vs. Super Dragon, El Generico & Trent Acid

Bardzo dobry półfinał turnieju, w którym wszyscy brawlowali. Justice Pain wyniósł się podczas tej walki prawie na wyżyny swoich możliwości, albowiem w konfrontacji z Super Dragon'em zachowywał się jak rasowy cruiser. El Generico rozbudził widownię tym jak zrobił na Gage'u BRAINBUUUSTAAAHHH!!! na krzesło, co jednak pinu mu nie dało, albowiem przerwał to Bailey. Trent Acid wykonał dwa razy Yakuza Kick, ale także bez porządanych efektów. Tak samo w przypadku Super Dragon'a, który już miał zrobić na Justice Pain'e Psycho Driver, lecz ten zrewersował go i zaserwował mu Pain Thriller, po którym go spinował!

Justice Pain, Nick Gage & JC Bailey awansowali do finału!

CZW "6 Man Tag Team Tournament" Semi-Final

B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel vs. Sonjay Dutt, "Mr. Wrestling" Kevin Steen & Scorpio Sky

Fenomenalna walka! To co działo się podczas tego matchu przeszło najśmielsze oczekiwania widzów. 6 facetów walczących praktycznie na "złamanie karku", gdzie stawką jest finał CZW "6 Man Tag Team Tournament". Walka toczyła się nieco w stylu rodem z japońskiego Dragon Gate, czyli świetne akcje high fly praktycznie non-stop. I tak w walce mieliśmy takie spoty jak Double Top-Rope Brainbuster B-Boy'a oraz Martel'a na Dutt'e, Moonsault Press Steen'a na Webb'e, Flying Reverse DDT Scorpio Sky'a na Martelu, czy też Double Stunner Scorpio Sky'a na Webb'e i Martel'u. Długą, bo przeszło 20 minutową walkę wygrali B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel, po tym jak B-Boy zrobił Shinning Wizard na Steen'e!

B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel awansowali do finału!

Non-Tournament Tag Team Grudge Match

Derek Frazier & Niles Young vs. Alex Shelley & Franky the Mobster

Za tą walką przemawiało tylko jedno słowo - wojna! Walka była bardzo dzika, krwawa i bardzo spotowa, z takimi akcjami, jak chociażby Bam-Mair-Chaira Young'a na Mobster'e leżącym w środku drabiny, czy też Frog Splash Shelley'a na Frazier'e leżącym na stole poza ringiem! Walkę wygrali ponownie Shelley i Mobster, po tym jak Mobster zrobił na Young'u Credibility Statement na stół!

Po walce Derek Frazier i Niles Young wyzwali Alex'a Shelley'a oraz Franky'ego the Mobster'a na walkę podczas czerwcowej gali CZW w ECW Arena. Tą walkę będzie...Steel Cage Match!

Non-Tournament Match

CZW World Heavyweight Championship

Sexxxy Eddy © vs. Milano Collection AT

Bardzo dobra walka łącząca w sobie mix techniki i high-flying'u. Kiedy w hali pojawił się Milano Collection AT, widownia zaczęła prawie jednogłośnie chantować "Welcome Back!". Podczas walki Milano miał dwie okazje do spinowania Eddy'ego, po tym ja zrobił mu IR, Eddy chwycił się lin, a kiedy wykonał mu Top-Rope Corscrew Eddy wybił się na 2. Walkę ostatecznie wygrał Eddy, po tym jak zrobił mu Total Sextacy.

Po walce Sexxxy Eddy i Milano Collection AT razem zatańczyli na ringu. W rytm muzyki pojawili się po chwili B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel i tak doszło do finału turnieju CZW "6 Man Tag Team Tournament".

CZW "6 Man Tag Team Tournament" Final

Justice Pain, Nick Gage & JC Bailey vs. B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel

Bardzo dobra, trzymająca wysoki poziom walka. Cały match był bardzo wyrównany i ciężko był wytypować tych jedynych zwycięzców, którzy mieli zdobyć jako pierwsi w historii CZW 6 Man Tag Team Titles. Pod koniec walki Keven Martel przypadkowo wleciał w sędziego, co wykorzystali Justice paim, Nick Gage oraz JC Bailey, ponieważ robili co chcieli. Zaczęli niszczyć Webb'a, B-Boy'a oraz Martel'a. Po chwili na ring wleciał Zandig z Barbed Wire Baseball Bat'em! Zandig stanął przy linach od zewnętrznej strony ringu, chwycił Nate Webb'a i zaczął mu przyduszać Barbed Wire Baseball Bat do głowy a także dusić linami od ringu. Jednakże po chwili widownia wpadła w istny szok, albowiem z odsieczą zjawili się..."Sick" Nick Mondo, Wifebeater a także....Necro Butcher!!! Mondo chwycił Zandig'a stojącego po zewnętrznej stronie ringu i wykonał mu Assault Driver na podłogę!!! Po chwili zakrwawiony Nate Webb zrobił na Bailey'u Moonsault Van-Terminator, po czym B-Boy wykonał mu Cross Special Brainbuster. Necro "obudził" sędziego, który odliczył do 3 i tak oto B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel zwyciężyli!

Pierwsi w historii CZW 6 Man Tag Team Champions: B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel!!!

Po walce B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel a także ..."Sick" Nick Mondo, Wifebeater i Necro Butcher celebrowali na rampie. Mondo chwycił mikrofon i powiedział, że wyzywa Zandig'a na walkę podczas czerwcowej gali CZW w ECW Arena. Mondo powiedział, że widzi, iż Zandig uwielbia używać drut kolczasty, dlatego też wyzywa Zandig'a oraz H8 Club na walkę. ..."Sick" Nick Mondo, Wifebeater & Necro Butcher vs. Zandig & H8 Club - żadnych lin, tylko drut kolczasty!!! Zandig powiedział, że jeśli tak chce, tak się stanie. W czerwcu widownia ujrzy w ECW Arena prawdziwą rzeź, początek końca "Sick" Nicka Mondo!

Gala zakończyła się!

Line-up na CZW "Best of the Best 6" - 28.05.06, ECW Arena

Dark Match

"Best of the Best 6" Qualifing Match

B-Boy vs. Quicksilver vs. Spyral vs. Andy Summer vs. Robbie Brookside vs. Hallowicked vs. Heretic

"Best of the Best 6" Round 1

Mike Quackenbush vs. Eddie Kingston vs. JC Bailey

Jody Fleish vs. Keven Martel vs. Azrael

"Spyder" Nate Webb vs. Excalibur vs. Scorpio Sky

Super Dragon vs. Rainman vs. zwycięzca Dark Matchu przed CZW "Best of the Best 6"

Sonjay Dutt vs. El Generico vs. Alex Shelley

"Mr. Wrestling" Kevin Steen vs. Matt Sydal vs. Jonny Storm

http://img129.imageshack.us/img129/299/czwdejavu43cj.jpg

18 czerwca CZW organizuje w ECW Arena galę "Deja Vu 4" . Oto wstępna karta na to show:

Steel Cage Match

Derek Frazier & Niles Young vs. Alex Shelley & Franky the Mobster

6 Man Tag Team No Ropes Barbed Wire Death Match

"Sick" Nick Mondo, Necro Butcher & Wifebeater vs. Zandig, Justice Pain & Nick Gage

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No musze przyznać że jest to jedne z najlepszych twoich diary RVD :)! Wprost fenomenalnie rozpisałeś turniej 6 Man Tag Team! Widze również że chcesz się chyba pozbyć Mondo z swojego diary (początek końca jak napisałeś). Cóż będzie bardziej "realistycznie" chyba. W każdym bądź razie czekam na BOtB i na TOD jak rozpiszesz bo zapewne znów pokażesz coś wielkiego (zapewne TOD wygra Gage). Będzie się działo napewno :).

To co chcę zrobić z Mondo, niech na razie pozostanie moją małą tajemnicą :)

W każdym bądź razie szykują się w moim diary wielkie wydarzenia i wielkie rzeźnie (w dosłownym tego słowa znaczeniu).

Jedyne co mogę powiedzieć (a może zdradzić :), że wydarzenia z następnych gal, które niedługo wrzucę, będą miały swoje odbicie na CZW "Cage of Death 8".

Ps. Kogo typujecie na zwycięzcę "Best of the Best 6" ???

• Urządzenie:  Windows

typowalbym chyba Nate "Spyder" Webba, ale nie to jest najwazniejsze!!!

Wifebeater is here :) Krol powrocil :!: :!: :!:

No i podoba mi sie, ze Zandig wykorzystal ulubiona akcje the Backstabbera... A moze to Stabber nasladuje Zandiga :?: Sam juz nie wiem :D

Hmm zwycięzca BOTB ? Ja obstawiam na kogoś z trójki El Generico (raczej nie), Martel (chyba też nie), albo Steen (chyba też nie, ale lubie typery ;)). Wiem że raczej nie zgadłem, ale cóż takie są uroki tego jak ktoś coś pisze, a my nie potrafimy zgadnąć :] .

Dam krótką podpowiedź i nic więcej na temat BOTB nie powiem: jeden z najbardziej promowanych cruiserów w CZW.

Co do finału turnieju to początkowo chciałem dać zwycięstwo teamowi Steen, Dutt & Sky (tym bardziej byliby jeszcze bardziej wypromowani na mocnych heel'i), jednak ostatecznie wpadłem na świetny pomysł aby to właśnie Webb, B-Boy i Martel zdobyli pasy, albowiem nawet w realu widziałem ich jako bardzo dobrych mistrzów. Możliwe, że pasy stracą kiedyś tam, ale na razie sobie je potrzymają :)

Mam obecnie problem z Mike'm Quackenbushem bo nie wiem co z nim dalej robić (posiada CZW Iron Man Title) ale coś będę musiał wymyśleć.

No właśnie Grim może mieć racje że "Spyder" Nate Webb wygra u ciebie BOTB :).

Może daj Quackenbushowi wolne na jakiś czas, a potem go znów wprowadzisz (tak jak na prawdę teraz jest w CZW) ?

Tylko kurcze - Quackenbush masz CZW Iron Man Title. Z jednej strony właśnie chciałbym mu dać "odpocząć" a z drugiej żal mi aby stracił Iron Man Title, bo póki co

nikogo nie widzę jako na horyzoncie, aby mógł mieć ten pas. Coś wymyślę :)

Ps. Jestem ciekaw jak moje diary związane z BOTB będzie miało się do realnego stanu turnieju :)

Ja jako posiadacza Iron Man bym widział albo Nate Webba, albo też J.C Baileya bądź Sexxxy Eddiego. Oni by mogli przywrócić czasy ultraviolentowych walk o ten pas niczym za czasów Mondo, Wifebeatera bądź Mad Mana Pondo.

Może uda ci się troche wytypować walk na realny turniej BOTB i TOD. Szczerze mówiąc sądze że w realu będzie tak samo jak w twoim diary jeśli chodzi o zwycięzcę TOD (obaj chcemy aby wygrał Gage i tak powinno być bo się mu należy!)

No nie wiem, może Gage nie wygra (a może wygra?? :)

Kto wie :)

Co do Iron Man Title to już nawet mam chyba pomysł, więc go wdrożę w diary.

mi się bardzo podoba :spoko:

THX! :)

Kolejna część chyba w przyszłym tygodniu jak się wyrobię :)

Bardzo dobre :spoko: Plakaciki pierwsza klasa!Czekam na następną częsc

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 414 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 783 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 793 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Uważam, że @ Grins  i ja raczej się go trzymamy, chociaż lecimy mocno dygresyjnie. Nie sądzę, żebyśmy potrzebowali zakładać osobny temat tylko po to, żeby tam się okładać pałami po głowach - nikomu to na dobre nie wyjdzie. Ja od siebie postaram się trzymać jak najbardziej tematu - jak zjedziemy na czysto wrestlingową obyczajówkę to dopiero wtedy będę się odpalał. To powiedziawszy - w zeszłym roku Cena mówił o marzeniu, jakim jest WrestleMania w UK -> to było jakiś miesiąc przed All In, które zrobiło pojebany szum. W tym roku - no już słabiej pod względem obecności na trybunach, ale chyba nadal ponad 40 tys. Zastanawia mnie, czy jest szansa na coś z wielkiej czwórki PPV PLE. Biorąc pod uwagę, że AEW planuje się zadomowić w UK na swoje największe gale, nie wywołałoby to chyba zdziwienia, gdyby Triple H chciał im coś... podebrać. Zawodników mu się nie uda, bo nie chce płacić tyle co Khan, więc pozostają fani   Idąc w trochę inną stronę - trochę mocniej wszedłem w AEW i od jakiegoś czasu mam absolutne zero chęci, by oglądać tygodniówki od WWE. Cały ten potężny long time storytelling sprawia, że nie ma sensu się za bardzo angażować emocjonalnie w najważniejsze pasy, jeśli nie jest to gala z rodzaju tych najważniejszych. Nie mówię, żeby się bawić w gorącego ziemniaka z pasami mistrzowskimi, ale po tak przeciągniętym panowaniu Romana przydałoby się trochę dynamiki (chociaż tyle, że mamy WHC które daje radę). W AEW mieliśmy co prawda MJFa z ponad 400 dniami jako mistrz, ale ciężko odmówić temu świeżości, pomysłów i świetnych walk (Iron Mana z Danielsonem nadal kocham miłością wielką). Na razie Punk i Drew ratują jako tako dobre opowiadanie historii w WWE (ale gdzież temu do Hangman vs Swerve...), ale na Bad Blood pewnie dostaniemy koniec i panowie pójdą dalej. Nadzieja w Guntherze, bo nawet Judgment Day skopali. To znaczy Priest i Rhea ich skopali i kopią co chwilę. I jasne - to jest trochę masówka, więc wiadomo że będzie jak najbardziej pod wszystkich (coś jak seriale Netflixa vs seriale z AppleTV), ale przy jasno obranym kierunku możnaby się postarać o więcej jakości. Na koniec nie mogę sobie odmówić kolejnych dygresji, wrzucę w spoiler żeby nie śmiecić:  
    • KyRenLo
      AEW Holding Talks With MVP, Bobby Lashley, & Shelton Benjamin 411MANIA.COM It looks like AEW might bring in a revamped version of the Hurt Business as The Hurt Syndicate, including the original members.
    • IIL
      Na forum panuje wolność słowa zarówno dla lewej jak i prawej strony, ale prosiłbym założyć osobny wątek na tę dyskusję i nie zaśmiecać więcej tematu do dyskusji o WWE.
    • Attitude
      Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Na sam początek dostaliśmy walkę o NXT Tag Team Championship. Nathan Frazer i Axiom zmierzyli się ze Street Profits, którzy weszli w zastępstwo za Rascalz. Niespodziewanie doszło do ataku Bloodline i pojedynek zakończył się no contest. Link do filmu Giulia bez większych problemów rozprawiła się z Chelsea Green w debiucie. Link do filmu Charlie Dempsey pokonał Je'Vona Evansa broniąc NXT Heritage Cup. Zrobił to przy pomocy Wren Sinclair i Taviona Heightsa. Link do filmu Oba Femi pokonał Hammerstone'a z TNA. Link do filmu Z kolei na Open Challenge Jordynne Grace odpowiedziała Sol Ruca. Doszło do no contest i ataku Rosemary oraz Wendy Choo. Link do filmu W walce wieczoru Trick Williams pokonał Pete'a Dunne'a w Last Man Standing Matchu i został nowym pretendentem do pasa NXT. Link do filmu Skrót: Link do filmu Top 10: Link do filmu Za tydzień: - Lola Vice vs. Jacy Jayne - Lyra Valkyria & Tatum Paxley vs. Wendy Choo & Rosemary - Eddy Thorpe vs. Ashante Thee Adonis - Ethan Page i Trick Williams podpiszą kontrakt na walkę o mistrzostwo NXT - wystąpi Tyrese Haliburton - CM Punk będzie miał ogłoszenie dotyczące NXT w Chicago.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Kaczy316
      Podpisuję się pod całym zdaniem Grinsa, co prawda nie każdy LGBT jest spierdolony czy nienormalny, są normalni jak najbardziej, nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora, ale chodzi o to, że to co teraz się dzieję to jest już przesadzanie w drugą stronę, jak kiedyś cenzurowali lewaków tak teraz cenzurują nas i czym to się różni? Kompletnie niczym, zawsze musi być równy i równiejszy, dalej nie ma wolności słowa i ktoś musi być cenzurowany, żeby inny nie czuł się gorszy, aż strach pomyśleć co wymyślą do ocenzurowania za kolejne 15 lat, dla mnie najlepiej ten temat opisują tego typu słowa "LGBT jest normalne i naturalne? To przeżyjcie kurwa X lat bez wymarcia i wtedy pogadamy" Można to tolerować, ale nie można zaprzeczyć, że nie jest to naturalne, gdyby tak każdy człowiek w tej chwili stał się LGBT to ludzie by wymarli, kto by rodził? Kobieta z kobietą, facet z facetem? Nie jest to też do końca normalne, ciekawe, że jak ksiądz ugania się za tym co nie powinien czyli dzieckiem to jest nienormalny i chory psychicznie, bo ma inne poglądy, ale jak facet się ugania za facetem to to jest w zupełności normalne i jest zdrowy psychicznie, mimo że to też inne poglądy sprzeczne z naturą, tak samo kobieta z kobietą, świat już dawno zatracił się w tym co jest normalne, a co nie i teraz tylko popadamy ze skrajności w skrajność.
  • Dodaj nową pozycję...