Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

2

• PiTeRo

2

• WKSW

2

• Themoralizator

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jakiś dziadowski komentator :P Ja rozumiem, że Chudy już po tym bumpie jest w szpitalu i rozważa zakończenie kariery.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Backyardem się nie interesuję zbytnio ale ta walka nie była zła w porównaniu do tego co zdarzyło mnie się oglądać w przeszłości. Nie było zamulania, kilka fajnych spotów,ładnie wykonywane akcji w większości, sędzia, komentator - professional :twisted:
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

O ile akcje wykonujecie przyzwoicie, tak booking zasysał na całej linii. Mając do czynienia, z ludzmi, ktorzy o wrestlingu wiedza niewiele, zaserwowaliscie walke, ktora ciezko sledzic ludziom zorientowanym. Komentator mi tez nie podszedl. Nie chodzi, ze zrobil cos zle, ale sama idea dogrywania komentarza mi nie pasowala - wolalbym posluchac reakcji, jesli takowa w ogole byla.

50608915156a3743c1fa34.jpg

O ile akcje wykonujecie przyzwoicie, tak booking zasysał na całej linii. Mając do czynienia, z ludzmi, ktorzy o wrestlingu wiedza niewiele, zaserwowaliscie walke, ktora ciezko sledzic ludziom zorientowanym. Komentator mi tez nie podszedl. Nie chodzi, ze zrobil cos zle, ale sama idea dogrywania komentarza mi nie pasowala - wolalbym posluchac reakcji, jesli takowa w ogole byla.

Nie będę ukrywał, że jest wielka różnica między komentowaniem gry a komentowaniem prawdziwej walki - według mnie trudniej jest wczuć się w coś, czego nie widzi się na żywo, no ale jakby nie patrzeć, był to mój pierwszy raz, kiedy w ten sposób komentowałem. No i bez partnera jest trudniej ;P Pozdrawiam!

N!KO może byś tak razem z Damianem wziął jeden odcinek na próbę? To było by coś. Grałbyś tego złego komentatora...coś w końcu by do Ciebie pasowało :twisted:

WKSW, Face'owy i heel'owy komentatorzy? Bardzo oryginalne : D. Widać, że Damian się postarał i ja wierzę, że jeśli będzie następny raz, to poradzi sobie dużo lepiej :).

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

N!KO może byś tak razem z Damianem wziął jeden odcinek na próbę? To było by coś. Grałbyś tego złego komentatora...coś w końcu by do Ciebie pasowało

Skoro już jestem malowany na takiego heela, to odpowiem, że Was na mnie nie stać :wink:

Tak jak powiedziałem wcześniej, nie jestem fanem komentowania backyardu w ogóle. Ja chcę słyszeć reakcje publiki. Mnie bardziej ciekawi, czy oni siedzieli jak na scięcie, czy może jakoś się emocjonowali, gdy ktoś przeleciał przez stół.

Powinniście też zadbać o tak głupie detale, jak stroje. Nie mówie, że macie biegać w profesjonalnym wdzianku, ale żebyście chociaż te koszulki dopasowali w walce drużynowej. Czarnych było łatwo zestawić. Ktoś może powiedzieć, że skoro dwóch połączyliśmy w team, to wiadomo, która dwójka jest drużyna nr.2, ale przeciętny Kowalski, nie będzie tego wiedział. Szczególnie, że tam jeden lata w białej, drugi w zielonej, sędzia ma szarą, a później jeszcze wbiega jakiś typ, w jeszcze innym kolorze. Po co on w ogole był? Czemu on służył, poza motywem koleżeńskim, gdzie pewnie każdemu chcieliście dać wystąpić.

50608915156a3743c1fa34.jpg

No i bez partnera jest trudniej ;P Pozdrawiam!

Czy ja wiem? Komentujesz WWE tyle czasu i jest spoko. Jasne, że bez partnera jest trudniej, ale jak komentujesz solo to masz tak jakby pole do popisu. W przypadku komentowania color/play by play nie masz takiego pola manewru.

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Recent Posts

• Bidamczyk
      To było w pewien sposób rozmyślne. Wolałem skupić się na rozwoju postaci jako takiej. Roster zapowiada się mały, więc będziemy się kisić we własnym sosie - o ile będzie kilka gal - że o tych przeciwnikach będziemy w kółko musieli to samo pisać.
    • Bidamczyk
    • Bidamczyk
      Niezły towar.
    • MattDevitto
      @ CzaQ  z cyklu obrazy, które słyszysz
    • Grishan
      Bardzo dobre. Bardzo.  Jak się do czegoś przyczepić to może do tego, że jednak poświęciłeś potencjalnym przeciwnikom trochę mało czasu. Ale czy w dzisiejszych czasach można to uznać za minus?  Jest klimat, jest dużo Bidama. Dziwnie jest, ale ciekawie.  Bardzo dobre. Bardzo. 
  • Dodaj nową pozycję...