Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

I'm gonna bbbeat your ass

Lil Abyss

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  05.02.2006
  • Status:  Offline

Jade z Bialegostoku do Katowic na Outbraek 9 moim Polonezem. Mam nadzieje ze zarobie troche kasy i zmenie go na byle nowsze 4 kola. Kurde debiutuje !! Kiedy bylem maly zawsze podziwialem Hogana i Stinga. Marzylem zeby byc taki jak oni. Chcialem byc wrestlerem. Moje marzenie sie spelnio. Nie wiedzialem ze to tyle roboty. Ale co przynajmniej moge robic to co lubie !! Kazde zwyciestwo bede dedykowal mojemu ojcowi !! On mi mowil ze to jest glupie. Robie to wbrew niemu !! No i co z tego wazne ze robie co lubie jk juz wczesniej powiedzialem !! Kurde juz w sobote pierwsza walka i to z kim z Abrahamem Weemanem !! Myslalem ze gdy juz bede w AWF to bede mogl z nim pogadac spokojnie :< Ze on moglby mnie pouczyc a moze nawet poprowadzic w tym ciezkim biznesie a tu nic. Musze byc przeciwko niemu!! czekajcie telefon !!

BBB : Slucham

Ktos : Uwazaj !!

BBB : Co??

Ktos : Posluchaj mnie musisz na siebie uwazac jezeli chcesz byc ...

Moj telefon sie rozladowal nie wiem o co chodzi. Pewnie to bylo bardzo wazne.

Wrocmy do tego czym przynudzalem wczesniej !!

Nie wiem poprostu nie wiem co robic na scenie lubie ludzi ale nie wiem co zrobic zeby mnie polubili ?? Walcze z Abrahamem a wiec musze im pokazac ze nie jestem tylko wielki silny i mam fajny enterance ale musze im pokazac ze umiem walczyc i i zachecac do liczenia na mnie !! A to nie zrobi sie od razu :( szkoda. Najwazniejsze zebym byl soba . Mam nadzieje ze bede dobrym wrestlerem !!

Edytowane przez Lil Abyss

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  20.12.2004

Drogi Ziomalu... wiem, ze to Twoj calkowity debiut, ale nie obedzie sie bez slow krytyki... Mam nadzieje, ze przyda Ci sie ona chociazby przy pisaniu role play'a...

Jestes heel'em... Heel raczej nie pisze o szacunku dla nikogo, a juz na pewno nie dla babyface'a, z ktorym ma stoczyc walke... To promo rownie dobrze mogloby stac sie czescia zwyklego RP, pod warunkiem, ze tekst bylby heel'owy, a nie... no wlasnie, raczej nie wiadomo jaki...

Kolejna sprawa, Outbreak#9 odbywa sie w Katowicach... Jesli juz nawiazujesz do miasta, gdzie odbedzie sie gala, to koniecznie sprawdz nazwe miasta...

I've gonna... prawidlowa pisownia to: "I'm gonna beat" co z kolei jest potocznym skrotem od "I am goint to beat..." Oczywiscie mozna domyslac sie, co chciales powiedziec, ale jesli juz uzywasz jezyka angielskiego, to rob to poprawnie...

Kolejna sprawa (zahaczajaca tez o to, ze masz byc heel'em): Promo tytulujesz "Skopie Twoja d*pe", a w tresci pokazujesz szacunek dla tego, czyja d*pa ma zostac skopana... Rozdwojenie jazni :?: :D

To by bylo na tyle... Na pewno musisz bardzo popracowac nad stylem, ale mam nadzieje, ze przynajmniej tych kilka uwag wplynie na poziom i tresc Twgo nastepnego tekstu... Pozdrawiam

Dzieki za uwagi zmotywuja mnie do nastepnym razem lepszej roboty!! :tak:

i jeszcze cos mam 2 osobowosci w zyciu jestem czlowiekiem mam uczucie, ale w AWF'ie zmieniam sie w BBB i wtedy jestem morderczy :D i nie dbam o nic !!

• Dołączył/a:  20.01.2006

To jest zabawa nasladujaca normalna federacje. Zastanow sie, czy Ty mialbys ochote ogladac w telewizji faceta jadacego polonezem, rozwazajacego na temat Stinga i jego ojca.

Spokojnie, poczatki sa najgorsze.

Szczeze nie no co Ty

tylko ze wiesz chcialem zrobic to inaczej. ze spokojnego chlopaka sie rozkrecam na coraz agresywniejszego po walkach itd

• Dołączył/a:  20.12.2004

Lil - musze Cie ostrzec, ze takie podejscie do sprawy jest zlamaniem zasady KAYFABE

nie jestes juz grzecznym chlopcem, na poprzedniej gali zaatakowales i sponiewierales Abrahama... AWF to "prawie" prawdziwa federacja - a wiec i zasady z realnych federacji nas obowiazuja

• Dołączył/a:  23.03.2004

Hmm... To jednak promo zostaje, i też mam napisać??