Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #113 - Na start, Dixieland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się odniosę do RR i sytuacji z Vercynem. Jestem za komentarzem do gali, lubię oglądać galę, gdy mam takich komentatorów i właśnie wśród nich zawsze był Vercyn. Nie wyobrażam sobie gali RR bez niego :P Aczkolwiek rozumiem, że sam zainteresowany może być lekko zmęczony pracą na rzecz forum na wszystkich frontach i zrezygnuje z czegoś. Ileż można tak ? Nie zawsze też jest czas na wszystko. Chociaż to by mógł być taki pożegnalny występ Vercyna :D Oczywiście pożegnalny w stylu Hogana czy Flair'a tzn. kończę karierę, a za jakiś czas i tak wracam :D

RR z komentarzem, ale do tego koniecznie z Vercynem ;)

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A mój stosunek do backyardu można zamknąć w słowach "nie interesuję się" :wink: To znaczy nie mam żadnego zdania na jego temat. Żadnego. (...)

To, że Jędruś nie ma nic poza gimmickiem, że Kamil - choć najlepszy w ringu - bardzo słabo wypada "za mikrofonem", to temat na osobną dyskusję. Nie przeczę, że wielu backyardowców może ich przewyższać umiejętnościami, i to na pewno ze strony Dona błąd, że traktuje was jak trędowatych. Bo jeżeli zamierza oprzeć DDW na polskich zawodnikach, to mógłby was potraktować jako "poszerzenie karty" (w końcu wielu z was jest pełnoletnich, więc odpowiadacie sami za siebie, a jeżeli boi się, że moglibyście ze swoimi "złymi nawykami" zrobić krzywdę jego wrestlerom, to przecież nie ma problemu - możecie walczyć między sobą).

Jeżeli chodzi o backyardowców, to lubię słuchać Matta i właśnie ciebie, Natan. I to nie tylko, kiedy wypowiadacie się na tematy backyardowe. Po prostu zawsze jest pozytywnie, nie ma tego tonu "co to nie my" i najprościej mówiąc, dobrze się bawię podczas takich audycji.

A gdyby ten cały nieszczęsny backyard wyzbył się tej fatalnej nazwy i figurował koło DDW na liście polskich federacji to jakieś tam zdanie by się bądź co bądź musiało wyrobić :twisted: Ale jak najbardziej rozumiem to podejście w obecnych realiach, a naszym zadaniem jest danie Ci i wielu innym userom powodu, żeby podjąć próbę wyrobienia sobie jakiegoś zdania ;) Ale to już moja w tym głowa, żeby takie powody się w tym roku znalazły.

Jakiś czas temu też srogo narzekałem na to, że Roid tak bardzo odcina się od backyardowców i odrzuca z nimi wszelki kontakt, ale przyjęcie dwójki z nich na kurs letni (i kontynuacja współpracy z jednym z chłopaków) są bez wątpienia jakimś tam pokazem jego dobrej woli więc jestem daleki od narzekania w tym aspekcie. Uważam po prostu, że projekt PXW jest wystarczająco dobry by konkurować z DDW a nie być zdanym na chęć współpracy (lub jej brak) Dona z nami.

Poza tym dzięki za miłe słowa, a mi pozostaje trzymać kciuki, żebyś kiedyś bawił się przy stricte wrestlerskich wyczynach tych, że tak to ujmę - nie przesadnie zadufanych w sobie backyardowców równie dobrze, jak przy audycjach z Mateuszem czy ze mną ;)

Opublikowano
  • Autor

Wyniki Versusa umieszczam w spoilerze, bo Genesis to świeżynka. Warto jednak wiedzieć, że zakończyliśmy zmagania w grupie A, i musieliśmy zmodyfikować zasady, przez zmiany w ilości PPV od TNA.

Pierwsze miejsca z obu grup, automatycznie zaliczają awans do typowań WrestleManii, czyli naszego turniejowego finału. Jednak finał nie będzie się składał z dwóch, tylko trzech osób - triple threat. Trzecią wyłoni pojedynek tych, którzy zajęli drugie miejsca w obu grupach, a odbędzie się na TNA LockDown. Myślę, że rozwiązanie jak najbardziej fair.

W środku wszystkie wyniki Versus, aktualna tabela grupy A, i finalna rozpiska grupy B.

Grupa A:

Schoop 6-6 Vercyn (WWE SummerSlam)

Natan 3–3 VebVe (TNA No Surrender)

Schoop 3–4 Natan (WWE Hell in a Cell)

Vercyn 6–5 VebVe (TNA Turning Point)

VebVe 3-7 Schoop (WWE TLC)

Vercyn 5-4 Natan (TNA Genesis)

Tabela:

1. Vercyn – 7pkt (17-15) - awans do finału przed WrestleMania

2. Natan – 4pkt (11-11) - awans do pół-finału przed TNA LockDown (z racji zwycięstwa w bezpośrednim starciu z Schoopem)

3. Schoop – 4pkt (16-13) - odpada

4. VebVe – 1pkt (11-16) - odpada

---------------------

Grupa B:

Matt2Hott 4–5 maly619 (WWE Night of Champions)

JeffreyNero 5–7 xero (TNA Bound for Glory)

mały619 4–5 xero (WWE Survivor Series)

Matt2Hott 7–5 JeffreyNero (TNA Final Resolution)

xero – Matt2Hott (WWE Royal Rumble)

JeffreyNero – mały619 (WWE Elimination Chamber)

Tabela:

1. xero – 6pkt (12-9)

2. Matt2Hott – 3pkt (11-10)

3. mały619 – 3pkt (9-9)

4. JeffreyNero – 0pkt (10-14)

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
jakie są ratingi AM. Poprzedni raport miesiąca na youtubie wysłuchało blisko 500 osób. Skoro ratingi AM są tajne to bezzasadne jest twierdzenie ze WWF przejmuje WCW. Być może mamy tu przypadek że TNA przejmuje WWE :)
Opublikowano
  • Autor
TNA przejmuje WWE

To w sumie brzmi zabawnie, choć odbieram to jako zaczepke, więc...

Attitude Mówi, to też ostatni filmik Schoopa - jakby ktoś nazwy nie doczytał - a ostatni filmik Schoopa, to jakieś 300 wyświetleń więcej.

Attitude Mówi to też Inicjatywa Roku - drugi rok z rzędu - która prześcignęła takie pozycje jak Zlot, Tłumaczenia książek, Konkursy z Mattelem... i dopiero, gdzieś tam na szarym końcu, uplasował się Raport Miesiąca. To zaważyło o takim posunięciu.

50608915156a3743c1fa34.jpg