Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Problem WWE po WrestleManii?, Zwrot w sprawie Big E. Langsto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zack Ryder i Brodus Clay pokonali na live eventach RAW drużynę złożoną z Jacka Swaggera i Leo Krugera. Ryder zadał po trzecim zwycięskim pojedynku pytanie fanom na Twitterze, czy uda mu się ten streak przeciągnąć na dzisiejsze RAW.

Jim Ross stwierdził na Twitterze, że nie ważne z kim The Rock stanie do walki, to i t...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-problem-wwe-po-wrestlemanii-zwrot-w-sprawie.html
  • Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Del Sol'a widziałem kilka razy w CZW i musze powiedzieć że jest zajebisty luchadorem i fajne było by go zobaczyć choć z drugiej strony WWE może go zmarnować.
Opublikowano

Wow, Vercyn powraca po Sylwestrze - newspack, który czytałem dobre kilka minut. No ale przejdźmy do omówienia opisanych wyżej kwestii:

- rozpisany na kolanie (?) debiut Langstona i kolejne niezadowolenie. Oby zmiany, które mają nastąpić wyszły mu na dobre

- czyżby walka del Rio o tytuł miała związek z tym, że uzyskał status pierwszego pretendenta podczas touru w Egipcie ;)? Zawsze lepszy kandydat, niż Sheamus. Nie podoba mi się jednak, że to on po raz drugi w przeciągu ostatnich miesięcy zakręci się (na dłużej?) wokół walki o pas

- często-gęsto będziemy widzieć The Rock'a - przynajmniej do EC. Wygląda na to, że informacje na temat regularnych występów od dziś do WM mogą być prawdziwe. W tym wypadku rosną jeszcze bardziej szanse na zgarnięcie tytułu przez Dwayne'a.

- skoro Lesnar tak późno wraca, to naprawdę musiał mieć bardzo mało wpisanych występów w kontrakcie. Wystąpił on te 30-40 razy, o których była mowa? Obecnie to ja naliczyłem może 10...

- z problemem "odejścia" gwiazd po WM będziemy spotykać się coraz częściej, dopóki nie przybędą nowe postacie lub ... stare nie zakończą kariery. Mnie zawsze cieszą jednorazowe lub krótkie powroty - nawet, jeśli ich występy nie będą stały na wysokim poziomie technicznym, to emocje gwarantowane.

PS: Nie podoba mi się ta kiecka Kelly Kelly... chociaż fajnie opina jej tyłek :P

Opublikowano

Akurat Big E dobrze spełnia swoją rolę bo do niczego innego się nie nadaje. Oby nie wpadli na pomysł dawania mu mikrofonu (ale chyba każda inna rola będzie tego wymagała :roll: )

Evan cały czas ma pod górkę ale trochę chyba na własne życzenie. Fajnie się go oglądało w ringu ale jeżeli jego kariera w WWE ma polegać na byciu w low cardzie (jej szczytem pas drużynowy) to lepiej niech szuka innego pracodawcy.

Kaitlyn jak zawsze okropnie (wygląda trochę jak ODB na tym zdjęciu).

"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"
Opublikowano
Samuray ostatnio zaczął występować w AAA jako Octagon Jr.
Opublikowano
Samuray ostatnio zaczął występować w AAA jako Octagon Jr.

Wiedziałem, że skądś go kojarzę... Nie wpadłem na to, że to on :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano

A bym się nie zdziwił jak bym Y2J wrócił na dzisiejszym RAW.

Cena pierdzi że będzie wielki powrót Rocka za pewnie bootomed dla Punka na stół z drewna i to będzie ten wielki powrót.

Oglądam już CZW parę dobrych miesięcy i wdziałem tego całego Del Sol'a ,za dobry dla WWE jak Sami Calihan , Scotty Vortekz czy Masada . skończycie jako pajace -.- , bogu dzięki że z Deana nie zrobili jeszcze klauna.

Opublikowano
Satanic ! zrób dobry uczynek i przestań pierdolić głupoty
Opublikowano
Muszę cię załamać nerwo - psychicznie .. nie przestanę,niestety zrozumiałeś czy mam ci to wysłać listem poleconym.
Opublikowano
Po tylu tygodniach ( miesiącach ? ) słabizny w WWE pojawia sie światełko w ciemnym tunelu - The Rock i jego feud z Punkiem. Fajnie, że to wszystko już dzisiaj się zacznie, nie mogę się doczekać segmentu Brooksa z Dwaynem. Wątpie żeby Y2J powracił na dzisiejszym RAW. Po prostu nie ma to większego sensu, lepiej już poczekać do RR ( nawet jeśli Chris tam nie wygra taki powrót podniesie znacznie prestiż walki.) Co do walki Punka i Rybacka, nie zdziwię się jeśli to będzie opener ponieważ oficjele będą zakończyć show Rockiem i Punkiem. Kurczę, po raz pierwszy od dawna czekam na RAW :-)

1161423919541b3db89050d.jpg

Opublikowano
asesino dzieki za wrzute widac ze gosc sie nadaje ale tak jak mowisz zeby go nie zmarnowali :)