Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

400 dzień title runu Punka! Morrison powróci w RR Matchu? Do

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BG James i Billy Gunn, czyli The New Age Outlaws, zostali zapowiedziani na dwa nadchodzące grudniowe live eventy RAW – 27 grudnia w MSG oraz 28 grudnia w Nassau Coliseum na Long Island. Oprócz nich do reklam dodany został również Big E. Langston. Z kolei z plakatów wycofani zostali kontuzjowani Randy Orton or...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-400-dzien-title-runu-punka-morrison-powroci-w.html
  • Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Podziwiam cie Vercyn że nawet w święta znajdziesz czas wrestling
Opublikowano
  • Autor
że nawet w święta

A to już dzisiaj? :)

Opublikowano

Kurwa on nie ma wigili?

Ja pierdole ludzie są święta...

Opublikowano
Dzięki Vercyn, to poważnie najlepszy prezent jaki dziś dostałem :)
Opublikowano
Ludzie już sie nie macie czego czepić..nie ma newsów to źle a jak są to też nie dobrze.. Brawo Vercyn jak zawsze świetna robota :)
Opublikowano

Kurwa ludziska szlak mnie trafia jak widzę wasze narzekania. Vercyn się poświęca i nawet w święta wstawia newsy, a wam jeszcze źle.

Jeśli chodzi o 400 dniowy Title Run Punka, to uważam, że jest on wspaniały i że przez następne lata bd to osiągnięcie nie do pobicia. Jeszcze jakby mu dali potrzymać pas przez 100 dni, to byłaby okrągła liczba- 500 dni nieprzerwanego panowania jako WWE Champion. To by było coś.

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!
Opublikowano

[cytat]A to już dzisiaj? :)[/cytat]

[cytat]Dzisiaj, w Wigilię Bożego Narodzenia, CM Punk świętuje 400 dzień swojego title runu z WWE Championship.[/cytat]

Nie oszukuj, wiedziałeś :)

Opublikowano
Vercyn dżieki za newsy, a ja wprzeciwną strone nawet powiem że mogło byc więcej
Opublikowano
Dla mnie Big E jest więcej wart niż Rybka. Jego minus to niestety brak reakcji, jak na feed me more Skipa. Ale ma czas, cos moze pyknie :P ma za to świetny finisher i ring skille lepsze. Z chęcią taką walkę bym zobaczyl. Zwycięstwo Rybacka na RR? Ok, ale nie przez całkowitą dominacje. Randy vs Skip o whc, to dla rudego nic waznego nie zostanie.
Opublikowano
,,Na zapleczu federacji uważa się, że Big E. Langston jest gotów na ważne walki na RAW, ale musi popracować jeszcze chwilę w ringu głównego rosteru. Vince wspominał pracownikom, że Big E. przypomina mu Bobby'ego Lashley'a.,,ALE porównanie ...
Opublikowano
Vercyn zapuść sobie brodę, przefarbuj na siwo i Mikołaj jak ulał będzie
Opublikowano
Co wy chcecie. Big E Langston jest po pierwsze czarny co napewno nie przemawia na jego korzyść a porównaniu z Rybackiem
Opublikowano

Sheamus drugi raz z rzędu? I miałby tym samym dołączyć do takich person jak Shawn Michaels, Hulk Hogan i Stone Cold Steve Austin (3 wygrane RR)? Chyba byłoby to dla mnie większym rozczarowaniem niż gdy wygrywał przed rokiem. To już wolę Rybacka.

Powrót JoMo na RR to byłoby coś. Przed rokiem skopali powrót Y2J, który powinien był właśnie powrócić w RR matchu (i wygrać go!). Może więc w tym roku zafundują nam coś bardziej spektakularnego.

Ciekawi mnie jacy weterani powrócą. W 2011 roku też było pod tym względem lepiej niż w 2012.

14453752125651e0a536c69.jpg