Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Pisząc to chodziło mi oto że jak ktoś już robił ten zapis to niech teraz się tym interesuje. Bo jak ktoś stworzył idealnego wrestlera a nie będzie komentował gal to jak ja mam dawać jego postaci zwycięstwa ?
https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308252

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

8

• jakub97sc

4

• Bigbrother

3

• DestructionMachine

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Ale nie możesz nikogo zmusić do tego żeby się tym interesował. Skoro ktoś ma to gdzieś to nie możesz mu tego na siłę wpychać.
https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308255

• Urządzenie:  Windows

Skomentuję, bo planowałem to już wcześniej... Odniosę się do mojem postaci (Shadow). Cieszę się z tag teamu z Wierim. Jednak się tego kompletnie nie spodziewałem... Czuję jednak, że później wykorzystasz gimmicki i zrobisz jakiś feud ;) ogółem dobry poziom pierwszej gal, oby tak dalej!
https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308256

AFF Wrestling #2

Galę otwieramy powtórką z zeszłego tygodnia. Na ostatniej gali poznaliśmy pierwsze zarysy feudów , nowymi mistrzami Tag Team zostali Shadow i Bart Wieri. Ten drugi zawodnik zaatakował także Szpica po jego walce. Najważniejszym wydarzeniem jednak zeszłotygodniowej gali była walka wieczoru kiedy to Konrad Von Wundervoll pokonał Victora Von Tarkinga , jednak po walce zwycięzce zaatakował Dunn. Po obejrzeniu powtórek usłyszeliśmy muzykę Johna Arkao który ku wielkiej radości fanów którzy zasiedli dziś w trzytysięcznej hali w Bostonie.

Johny Arkao – Podoba wam się ? [chear] To kapitalnie ,bo dziś czeka nas kolejne wielkie Show. Może przejdę do rzeczy bo nie chcę was zanudzać. Jeśli chcecie być nudzeni to możecie iść oglądać TNA lub WWE, takich dziadowskich federacji często niema , ja może przejdę do szczegółów. [chear] Doskonale wiecie że tydzień temu poznaliśmy nowych mistrzów Tag Team. Zostali nimi Shadow i Bart Wieri , jednak nie chodzi mi o nich . W federacji mamy jeszcze dwa pasy , pas AFF X Division oraz główny pas AFF World Champion. Za trzy tygodnie odbędzie się gala AFF I Quit , na tej gali wszystkie pasy będą bronione . No właśnie jeśli mają być bronione to muszą one mieć właściciela. Dlatego dziś czeka nas turniej o pas X Division. W pierwszej fazie odbędą się trzy półfinały które będą Fatal 4 Wayami a zwycięzcy awansują do finału który będzie dzisiejszą walką wieczoru. Arkao nic więcej nie powiedział bo nagle zabrzmiała muzyka Konrada Von Wundervolla i na arenie słychać było wielkie oburzenie. Sam Konrad przyszedł jednak z jedwabnie uszytym krzesełkiem pozłacanym diamentami , postawił on je na rampie przy wejściu po czym na nie usiadł .

Konrad Von WunderVoll – Natürlich ist diese unfähigen Besitzer des Bundes, während der General Manager ist ein Unsinn wieder. Er gründete das Turnier für den Riemen Division X? Warum fixieren, wenn bekannt ist, dass es eine Katastrophe sein, weil ich nicht dabei sein kann. Dies ist ein großer Skandal, der Arkao anstatt sich mit wichtigen Fragen noch einmal darüber nachzudenken, Unsinn. Mein Punkt ist, dass ich den Kampf gewonnen letzte Woche, aber nach dem Kampf Nacht barbarisch mich angegriffen Dunn. Deshalb habe ich gewartet, was Sie mit diesem Arkao tun werde??Teraz przetłumaczę bo nawet nie posądzam was że cokolwiek zrozumieliście. Oczywiście , ten niekompetentny właściciel tej federacji i jednocześnie Generalny Manager znowu zajmuje się głupotami. Ustalił on turniej o pas Dywizji X ? Po co go ustalać jeśli wiadomo że będzie on katastrofą bo ja nie mogę w nim wystąpić. To jest wielki skandal , do tego Arkao zamiast zająć się ważnymi sprawami znowu myśli o głupstwach. Chodzi mi oto że ja tydzień temu wygrałem walkę wieczoru ale po walce w barbarzyński sposób zaatakował mnie Dunn. Dlatego czekam co zrobisz z tym Arkao ?

Johny Arkao – Masz rację Konrad to poważna sprawa , jednak dzisiaj nie zawalczysz z Dunnem na pewno, nawet jeśli byś tego chciał .

Nagle zabrzmiała muzyka Dunna i wyszedł on na rampę z mikrofonem i zwrócił się on do siedzącego Austriaka.

Dunn – Przepraszam Arkao za moje zachowanie z zeszłego tygodnia ale nie mogłem pozwolić na to by tak wspaniała gala jaką było zeszłotygodniowe Show mogło mogła się zakończyć mordą świętującego Austriaka. Nie nawidzę takich ludzi jak ty Konrad , miałeś szczęście tydzień temu w swojej walce . Nie mogę dziś z tobą zawalczyć ale co powiesz na naszą walkę na gali PPV I Quit ? Tam możemy stoczyć walkę a przegrany przyzna otwarcie że jest słabszy.

Konrad Von Wundervoll – Dałeś mi ciekawą propozycję , wiesz co zgadzam się. Jednak dziś musisz uważać podczas swoich walk bo w każdej chwili możesz zostać zaatakowany i nie zdobędziesz pasa.

Po tych słowach Konrad wyszedł z areny a Dunn wszedł do ringu do walki.

Walka nr 1 – Tournament for X Division Champion.

Dunn vs TT Champion Shadow vs The Kari vs Shocker

Walka się rozpoczęła od tego że Dunn zajął się Shadowem a Shocker wyrzucił z ringu Kariego . Shocker odbił się od lin i wykonał Suicide Dive za ring Kariemu. W ringu Dunn wykonał kilka potężnych punchy po czym odbił rywala od lin i wykonał mu widowiskową Hurricanrane. Kari wstał i uniknął Superkick a następnie sam wymierzył DDT , nie przeszedł on jednak do pinu bo do ringu wrócił Shocker który wykonał mu Clothesline. Shocker wszedł z Karim na narożnik by wykonać mu SuperPlex. To się nie udało bo nagle wskoczył na narożnik Shadow który zrzucił obydwu rywali z narożnika. Chciał on wykonać Frog Splash jednak nagle Dunn wykonał mu Diving Hurricanrane. Trzech rywali leżało obok siebie a to Dunn wykonał Frog Splash całej trójce po czym przypiął Kariego ..1..2..nie. Kari nie dał się przypiąć a Dunn był wściekły. Podniósł on Kariego , i chciał wykonać STO lecz Kari się nie dał i sam wykonał potężny Spinebuster. Kari nie zdąrzył nawet przypiąć bo nagle zza pleców zaatakował go Shadow który wykonał mu Rullop ..1..2..nie. Shocker przerywa pin i chwilę później zapina Ankle Lock rywalowi na środku ringu. Gdy wydawało się że Shocker wygra Dunn powalił go kopniakiem i sam zapiął Twister Shadowowi. Ten nie mógł już wytrzymać lecz pojawił się Kari który powalił go Big Bootem. Następnie wyrzucił on Shockera z ringu i wykonał mu widowiskowy Suicide Dive za ring. W tym czasie w ringu Dunn podniósł Shadowa i wykonał mu widowiskowe Tornado DDT , następnie wyrzucił on z ringu Shadowa i on także wykonał mu Suicide Dive. Jednak za ringiem Big Bootem zaatakował go Kari który wrzucił go do ringu i tam chciał mu wykonać Sitout PowerBomb , Dunn się nie dał a następnie sam wykonał potężny Double Underhook Piledriver. Na koniec Dunn wskoczył jeszcze na narożnik i wykonał 630 Senton po którym przeszedł do pinu ..1..2…3… Koniec Walki Dunn wygrywa i kwalikwikuje się do finału.

Po walce pojawił się Konrad Von WunderVoll który jednak tylko stanął na rampie i bił ironicznie brawo swojemu rywalowi z PPV.

Wracamy po reklamach i widzimy że Kari jeszcze leży po przegranej walce podczas gdy inni wyszli już z areny. Nagle zabrzmiała muzyka Jamesa Stewarta ku uciesze fanów wyszedł on na arenę z krzesełkiem po czym idąc do ringu zaczął mówić.

James Stewart – Tydzień temu Kari postanowiłem walczyć z tobą bo szukałeś rywala. Ja wszedłem honorowo do ringu ale ty byłeś lepszy. Jednak po walce zaatakowałeś mnie , na poprzedniej gali wspomniałeś że jesteś z Chicago , ja też jestem z tego pięknego miasta. Wracam właśnie od General Managera tego Show czyli od Arkao. On mi powiedział że na AFF I Quit odbędzie się walka James Stewart vs The Kari w Chicago Street Fight Matchu. Teraz zapłacisz mi za atak z ostatniej gali.

Stewart podszedł do wstającego przeciwnika i zadał mu on potężne uderzenie krzesełkiem w głowę. Następnie obijał on go krzesłem po plecach i na koniec dołożył jeszcze Rock N Roll Bottom. Po tej akcji wyrzucił on z ringu Kariego po którego przyszła służba medyczna a czekała nas kolejna walka turnieju o pas X.

Walka nr 2 – Tournament for X Division Championship.

James Stewart vs Szpicu vs Badu vs Wesley Krzysinho

Walka się rozpoczęła od tego że Szpicu i Stewart współpracowali i wyrzucili z ringu pozostałą dwójkę. Jednak od tyłu Szpica zaatakował Stewart który następnie rzucił go na liny i poczęstował Dropkickiem. James był na fali i widać było że może on dziś nawet wygrać pas. Następnie wszedł on szybko na narożnik by wykonać Flying Leg Drop lecz z narożnika zrzucił go Badu. Ten zawodnik sam wskoczył na narożnik i wykonał widowiskowe Diving Clothesline za ring dla wstającego Wesleya Krzysinho. W ringu Szpicu wyniósł Stewarta pod Olimpic Slam jednak James nie dał wykonać sobie tej akcji bo uciekł z barków rywala po czym sam wykonał widowiskowy Lariat. W tym momencie do ringu wszedł Badu który wykonał piękną Hurricanrane Stewartowi. Następnie wyrzucił on Jamesa z ringu i wykonał kapitalny Suicide Dive za ring i dla Krzysinha i Jamesa. Gdy chciał on jednak wejść do ringu Szpicu zrzucił go z krawędzi ringu akcją o nazwie Enzuigiri. Następnie Szpicu wbiegł na narożnik i wykonał potężny i jednocześnie widowiskowy Dropkick za ring dla Badu. Po tej akcji wrzucił on do ringu Wesleya , gdy jednak sam wszedł otrzymał Chop oraz Clothesline. Krzysinho nic więcej nie pokazał bo do ringu wpadł Stewart i powalił Krzysinha Spearem i ten wypadł na dobre z ringu. Do kwadratowego pierścienia wrócił też Badu i ten piękną Hurricanraną z narożnika powalił Stewarta. Po tej akcji Szpicu wykonał Roll-Up na Badu ..1..2…nie. Badu jeszcze wstał ale chwilę później Szpicu wykonał mu Yippe -ki –ya , Mother Fucker ..1..2….3 Koniec Szpicu kolejnym finalistą.

Szpicu – Tak , jest jestem w finale. Byłem tego pewien ale tydzień temu stało się coś dziwnego. Pokonałem Big Masked Mana , po walce się cieszyłem gdy nagle zaatakował mnie pewien skurwiel który nazywa się Bart Wieri. Ta ciota która jest mistrzem Tag Team myśli że jest lepszy odemnie ? Chodź tu Bart i to udowodnij.

Nagle pojawił się Wieri który przyszedł na ring razem z Shadowem.

Bart Wieri – Co ty pierdzielisz ? Ja jestem gwiazdą , zaatakowałem cie dla dwojego dobra by cie trochę rozsławić , teraz jesteś kimś jesteś rozpoznawalny . Czy myślisz Shadow że trzeba jeszcze bardziej go rozsławić ?

Shadow i Bart Wieri otoczyli Szpica ale nagle pojawił się z krzesełkiem CD Blaze. Wieri i Shadow uciekli z ringu .

CD Blaze – Wieri właź na ring bo zaraz czeka nas kolejna walka turniejowa i to ja będe rywalem Szpica i Dunna w dzisiejszej walce wieczoru.

Walka nr 3 – Tournamet for X Division Champion.

CD Blaze vs TT Champion Bart Wieri vs BlackLight vs James Cross

Walka się rozpoczęła tym że Wieri ruszył na CD Blazego , ten jednak poczęstował go kilkoma punchami i rozpoczął się między tą dwójką wściekły Brawl. W tym samym czasie Cross ruszył na BlackLighta , wyrzucił on go z ringu i sam wyszedł do niego. W ringu Wieri zdominował przeciwnika który nie mógł wiele zrobić. Bart wszedł z rywalem na narożnik po czym wykonał mu przepiękny SuperPlex z narożnika ..1…2..nie Cross przerywa pin i od razu podnosi rywala którego wyrzuca z ringu i sam przechodzi do pinu ..1…2….nie. Blaze nie dał się odliczyć jednak Cross go podniósł i wrzucił w narożnik jednak przy próbie Clotheslinu ten się odsunął i Cross przywalił w narożnik. Blaze dołożył Enzuigiri jednak zza pleców pojawił się Wieri atakując przeciwnika potężną maczugą w plecy. Wieri wyniósł rywala po czym wykonał mu widowiskowy PowerBomb i szybko przeszedł do pinu ..1…2..nie. BlackLight wrócił do ringu i przerwał szybko pin, wykonał on jeszcze Low Dropkick Crossowi i go przypiął ..1…2..nie. Tym razem pin przerwał Wieri i wyniósł rywala pod PowerBomb jednak niespodziewanie Blaze szybko się podniósł i powalił Wieriego Dropkickiem i ten wypadł z ringu razem z Blacklightem. Cross powoli wstawał a Blaze tylko na to czekał bo gdy ten się odwrócił wykonał mu widowiskowy ,Greetings from my People. Po tej akcji wskoczył on jeszcze na narożnik i tam dobił rywala swoim Show Blaze po którym przeszedł on już do pinu ..1…..2…..3. CD Blaze kolejnym finalistą.

Blaze się cieszył z dostania się do finału a my dowiedzieliśmy się że finałowa walka będzie Ladder Matchem.

Blaze wyszedł na zaplecze a do ringu przy swojej muzyce przyszedł Victor Von Tarking.

Victor Von Tarking – Chciałbym wszystkich powitać , tydzień temu po porażce z Konradem Von WunderVollem. To nic bo i tak jest niesamowicie przystojny , jeśli jakaś kobieta chce zemną iść do mojej szatni . Ale nie teraz , mam ważną sprawę do ogłoszenia. Skoro przegrałem w walce inwidualnej , dlatego stwierdziłem coś dziwnego. Skoro nie mogłem pokonać tego zawodnika to wyzywam innego. Wyzywam Big Masked Mana. Właź na ring potworze.

Walka nr 4

Victor Von Tarking vs Big Masked Man

Zawodnicy weszli w klincz jednak nikt nie był silniejszy. Zawodnicy zaczęli wykonywać sobie ShoulderBlocki jednak nikt nie zdołał przewrócić przeciwnika. W końcu Tarking chciał wykonać Clothesline ale Masked Man zrobił unik po czym wykonał dwie akcje o nazwie Shoulde Tackle. Tarking jednak się nie wywrócił tylko oparł na linach a gdy Masked Man chciał mu wykonać Clothesline lecz Tarking uchylił linę i Masked Man wypadł z ringu. Tarking gdy tylko się odwrócił zauważył mistrzów Tag Team czyli Barta Wieriego oraz Shadowa. Zaatakowali oni Tarkinga doprowadzając do dyskwalikwikacji , gdy jednak Wieri szykował się do Spearu do ringu wrócił Masked Man który pomógł swojemu rywalowi . Wykonał on Bartowi Big Boot oraz Chokeslam Shadowowi. Następnie niespodziewanie podniósł on Victora i podał mu ręke . Następnie Tarking wykonał jeszcze Sex Suplex Wieriemu a Masked Man Frog Splash Shadowowi. Ta dwójka następnie razem opuściła ring i udała się ku radości fanów na zaplecze.

Do ringu po reklamach przyszedł sam General Manager Johny Arkao nad którym zawieszony był już pasXDivision.

Johny Arkao - Czas na walkę wieczoru , nie tylko zaraz będzie walka o pas Division X ale też będzie to też Ladder Match. W tej walce weźmie udział trzech rywali oto pierwszy z nich Dunn.

Dunn wyszedł na arenę ku aplauzie fanów , następnie wszedł on do ringu i przywitał się z Arkao.

Johny Arkao – Dunn , czemu sądzisz że to ty będziesz pierwszym mistrzem X Division w histori Attitude Forum Federation.

Dunn – Na pierwszej gali PPV pokonam Konrada Von WunderVolla a już dziś zdobędę ten pas i pokaże wszystkim co to znaczy być prawdziwym mistrzem.

Johny Arkao – To ciekawe jednak będziesz walczył z dwoma rywalami oto pierwszy z nich. Powitajmy Szpica.

Szpicu wyszedł na arenę i powitał się z fanami po czym wszedł do ringu i chwycił mikrofon.

Szpicu – Dunn gadasz głupoty , to ja wygram ten pas . Czemu bo jestem niesamowity i to ja się wejdę na drabinę i zdobęde ten pas.

Po tych słowach na arenę wszedł Blaze , za nim wszedł on do ringu przybił piątki z fanami .

Johny Arkao – Dość gadania czas na walkę.

Walka nr 5

CD Blaze vs Szpicu vs Dunn – Ladder Match for X Division Championship Match.

Walka się rozpoczęła , i od razu Szpicu wyszedł z ringu po drabinę. W tym czasie Blaze zaatakował Dunna kilkoma punchami. Następnie wrzucił on go w narożnik jednak nie trafił z Enzuigiri bo Dunn się odwrócił. Do ringu wrócił Szpicu z drabiną i chciał zaatakować tym przedmiotem Dunna. Ten jednak przeskoczył na drabiną i Szpicu przywalił w Blazego. Gdy się odwrócił zainkasował on jednak Hurricanrane od Dunna. Ten zawodnik rozstawił drabinę na środku ringu i zaczął się wspinać , jednak szybko dobiegł do niego Blaze i zrzucił on go z drabiny , a następnie wykonał widowiskowy Elbow Drop. Ta akcja doprowadziła że dużo czasu miał Szpicu . Chciał on wbiec na drabinę i gdy był już w połowie w biegać zaczął także Blaze i zawodnicy spotkali się na szczycie. Po kilku uderzeniach Szpicu przywalił rywalowi pasem lecz gdy ten spadał wywrócił drabinę ,jednak Szpicu chwycił się pasa i nie spadł. Był on bliski zdobycia pasa , jednak przy próbie odpięcia go na narożnik w biegł Dunn który doskoczył do Szpica i ściągnął go za nogi. Blaze gdy tylko Dunn wstał poczęstował on go Lariatem i wyrzucił go z ringu po czym wykonał kapitalny Suicide Dive. Jednak gdy wskoczył on na drabinę w ringu Szpicu zaatakował go krzesełkiem. Blaze także wyturlał się z ringu lecz w tedy Szpicu złożył drabinę i wskoczył on z nią na narożnik i wykonał kapitalny Monsault z drabiną na dwóch rywali. Ta kapitalna akcja doprowadziła do tego że cała trójka leżała za ringiem . Pierwszy podniósł się Szpicu i wyciągnął on z pod ringu nową drabinę , gdy jednak się wyprostował otrzymał uderzenie inną drabiną od Blazego. CD wrzucił do ringu ową drabinę a następnie rozłożył ją na środku ringu i zaczął się wspinać. Jednak Dunn który był za ringiem szybko wskoczył na narożnik a następnie od razu na drabinę. Gdy był on już na szczycie razem z Blazem i wydawało się że ktoś z nich zdobędzie pas , jednak Blaze zrzucił kopniakiem rywala. Jednak szybko do ringu wrócił Szpicu który zrzucił drabinę i Blaze przeleciał przez ring i wylądował na stole komentatorskim który się rozpadł. Wyglądało to niesamowicie a Szpicu chciał wykończyć rywala i dlatego go podniósł jednak ten wykonał kapitalną Hurricanrane . Dunn zaczął się wspinać kolejny raz , był on pewny wygranej i już wszyscy myśleli że będzie on mistrzem lecz nagle pojawił się Konrad Von WunderVoll , który zrzucił Dunna z drabiny i wykonał widowiskowe Silencium. Do ringu wrócił Szpicu który zaatakował Konrada akcją o nazwie Yippee-ki-yay, motherfucker. Jednak wyrzucił on też z ringu Dunna a Blaze jeszcze leżał nieprzytomny na rozwalonym stole . Szpicu więc szybko wbiegł na drabinę , czy zostanie on mistrzem ? TAK , SZPICU ŚCIĄGA PAS I ZOSTAJE MISTRZEM X DIVISION

Na arenie rozpoczął się wielki aplauz a Szpicu po walce wyrzucił z ringu WunderVolla i podniósł Dunna oraz podał on rękę Blazemu. Oni pogratulowali mu zwycięstwa i widokiem Szpica który świętuje na barkach rywali ale i kolegów zakończyła się druga gala AFF.

https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308452

Dodałeś kolejny odcinek. Tym razem skomentuję nie w swoim stylu, ponieważ nie mam zbytnio czasu. Fajnie że miałem, aż dwie walki na show i dwie aż wygrałem. Do tego jestem pierwszym posiadaczem pasa w historii AFF Ohhhyeahh! ogólnie odcinek był dobry, lepszy niż pierwszy. Oby tak dalej
https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308456

Pojawił się kolejny odcinek, więc go skomentuje.

- Wypowiedź, a później rozmowa Johnego, Konrada i Dunna nawet dobra. Przyczepię się tylko do tego, że ostatnie dwa zdania w wypowiedzi arkao powinny chyba być oddzielone, bo wygląda to tak jakby GM relacjonował wydarzenia :). Dobry pomysł na jednodniowy turniej. W dodatku znamy już pierwszą walkę na PPV - Konrad vs. Dunn.

- Dobra walka, czasami zdarzyły się powtórzenia które mogłeś ładnie zastąpić. Wygrywa Dunn, stawiałem na Kariego. Następnie pojawia się Stewart i dowiadujemy się o drugiej walce na PPV, w dodatku będzie to Street Fight. Ciekawie...

- W drugiej walce od początku stawiałem na Szpica :). Po walce wchodzę ja (:D) z moim TT partnerem. Podoba mi się jak prowadzisz moją postać, ale mógłbyś też czasem dać pogadać Shadowowi :D. Wejście Blaze'a było lekkim zaskoczeniem. Może w przyszłości on i szpicu zmierzą się ze mną i Shadowem o nasze pasy?

- Wygrana Blaze'a również do przewidzenia. Zauważyłem, że często kiedy ktoś przerywa pin piszesz: "1...2... nie". Napisz czasem Kick-Out lub np. przerywa!.

- Wypowiedź Victora straszna... niewiele można z niej zrozumieć. Walczy on z Big Masked Manem, a w walce interweniuje mój TT. Mimo iż zostaliśmy zrównani z ziemią to jestem bardzo zadowolony z tego, że na dzień dobry narobiliśmy sobie tylu przeciwników i jesteśmy w centrum uwagi :D.

- Dobry ME. Przez Konrada Dunn nie został mistrzem, teraz ich feud najprawdopodobniej ruszy z kopyta. Wygrywa Szpicu, był on moim kandydatem do AFF World Title, ale skoro ma już inny tytuł to teraz stawiam, że złoto zgarnie Blaze, Konrad lub być może Kari.

---

Gala zdecydowanie bardziej mi się podobała niż poprzednia. Oczywiście zdarzyły się błędy, ale komu się nie zdarzają :D. Oby tak dalej i niech federacja porządnie się rozkręci.

Mam małą prośbę do ciebie arkao. Czy mógłbyś podać kalendarz gal PPV w AFF (z zaznaczeniem która gala jest najważniejsza w roku)? Przy okazji mógłbyś wtedy podawać daty przy tygodniówkach, żeby zawsze było wiadomo ile brakuje do PPV.

https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308459

Elegancko. Szybko dodajesz kolejne gale, co jest mega plusem dla Twojej pracy. Mamy ciekawy feud (powiem nawet, że trochę main eventowy) pomiędzy VunderVollem i Dunnem. Swoją drogą myślałem, że Blaze zdobędzie pas. Wygrał Szpicu co mnie bardzo cieszy, bo jest to dowód na to, że randa na forum nie decyduje o promocji zawodnika :twisted: (bez urazy Blaze ;)). Zapowiedziana walka Stewarta z Karim - super, pierwszy feud i od razu walka na PPV i na dodatek z gimmickiem. Bardzo mnie to cieszy, choć czuję, że pierwsze walki na PPV wygrają raczej postacie heelowe. Całkiem ciekawie zapowiada się ta fedka (choć oprócz dwóch pasów indywidualnych powinny pojawić się jakieś turnieje typu King Of The Ring czy też PPV w stylu Royal Rumble). No i nie wyobrażam sobie gali "I quit" bez walk w gimmicku "I quit" :D

"Showtime" James Stewart: Czekaliście na trochę rozrywki i ją otrzymaliście. Na "I quit" pokażę, że mój styl jest niepowtarzalny i uczciwie skopię tyłek Kariemu. Przygotujcie się na "I QUIT SHOW" w wykonaniu Showtime'a!

https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308462

W końcu jest druga gala! Cieszy mnie moje zwycięstwo, bo już się bałem, że będę jobbował. Czyżby feud tag teamowy?
https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308464

Komentarz zacznę od gratulacji dla Szpicu za zdobycie pierwszego singlowego pasa ;)

Uważam, że to dość dobra decyzja - jego postać jest dość ciekawa, a Dunn narazie musi się obejść smakiem. Dalej mamy pushowanie Austriaka, chociaż narobił on sobie wielu wrogów - więc stawiam, że na PPV przegra przez DQ. Właśnie, kiedy to PPV? ;)

Pozostała jeszcze jedna cześć gali, czyli dla odmiany od walk X Division - dwaj giganci naprzeciw siebie. I pierwsza wygrana, chociaż przez DQ. Patrząc na gimmick Big Masked Mana, tag-team jest niezłym pomysłem. Tylko jaki? 2 olbrzymów-faceów potrzebowałoby większej ilości rywali naraz dla uwiarygodnienia. Tweenerzy...to było ciekawe, zwłaszcza jeśli byliby w stylu wczesnego DX. Tak czy inaczej, cIekawe, czy skupią się na mistrzach TT, czy wyrównają rachunki z Konradem.

I dobrze, że zdecydowałeś się na face/tweenerowa postać Victora :>

https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308465

AFF I QUIT - 27 styczeń 2013 rok

AFF Steel Chamber- 17 luty

AFF ATTITUDEMANIA (główna gala) - 31 Marzec

AFF Last Standing - 28 kwiecień

AFF The Hardcore - 26 maj

AFF Out Wrestling - 30 czerwiec

AFF Ladder Contract - 31lipiec

AFF Sumer Iron - 25 sierpień

AFF Champion Battle - 29 wresień

AFF Cell Tournament - (coś takiego jak King Of The Ring tylko że walki w klatkach) - 27 październik

AFF Survisor Glory - 24 listopad

AFF Final Tables - 22 grudzień

Tygodniówki odbywają się w poniedziałek więc ostatnia gala odbyła się 7 stycznia.

PS - Nie będzie czegoś takiego jak Royal Rumble Match , bo nie będe robił takiej walki na 14 osób.

https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308472

Druga gala jest, zatem pora na komentarz. Na początku pragnę zauważyć, że moja postać pierwotnie miała nazywać się Würdevoll (niem. dostojny), a Ty zmieniłeś na Wundervoll (niem. wspaniały). Jak widać nie jest to znacząca zmiana, więc nie przeszkadza mi ona. Co do samej gali, to jest ona lepsza niż poprzednia, która również była na dobrym poziomie. Jedyne co mi się nie podoba to interpunkcja, która niestety leży u Ciebie na całej lini. Mam nadzieję, że ją poprawisz.

* Johny zapowiada turniej... i znowu przerywa mu Konrad. Moja postać przychodzi z jedwabnie uszytym krzesełkiem (czytasz w moich myślach :D ) i domaga się wyjaśnienia sprawy z Dunnem. Ten się pojawia i znamy już pierwszą walkę na PPV. Jakoś nie wyobrażam sobie KvW przyznającego, że jest słabszy. :-) Całkiem dobry segment.

* Walka 1 - Wygrywa Dunn, czyli tak jak się spodziewałem. Po walce pojawia się Konrad, a więc zwycięzca nie może być dzisiaj spokojny.

* Kari vs Stewart w Street Fight Matchu na PPV. Będzie ciekawie...

* Walka 2 - Zwycięstwo Szpica do przewidzenia. Jego postać wygląda naprawdę interesująco.

* Blaze ratuje Szpica od większego "rozsławienia". Jeżeli to CD zostanie World Championem, można się spodziewać walki Mistrzowie kontra Mistrzowie.

* Blaze wygrywa swoją walkę i tu też bez niespodzianki.

* Przemówienie Victora tragiczne! Kompletnie nie do zrozumienia.

* Team Victora i BMM to doskonały pomysł. Tylko w jaki sposób obecni mistrzowie mogą obronić tytuły? :smile:

* Triple Threat Match w walce wieczoru. Konrad przeszkadza Dunnowi i ten nie zdobywa tytułu. Robi się gorąco... Szpicu to chyba najlepszy kandydat na mistrza X Division i cieszę się z jego zwycięstwa. :D

Znamy już dwie walki na PPV. Ciekawe jaki gimmick przyjmie starcie Dunn vs Konrad. Mam nadzieję, że Main Event będzie I Quit Matchem. Chciałbym, abyśmy dowiedzieli się, która walka nim będzie, dopiero na PPV.

Wracając do mojej postaci - Wydaje mi się, że Dunn jest tylko elementem w prawdziwym konflikcie Austriaka z Arkao. :grin:

Powstrzymam się od oceny, bo pewnie znowu jeden z użytkowników postanowi mnie skrytykować. 8-)

-----------

Z początku byłem sceptycznie nastawiony do połączenia Vica i Victora, ale teraz zmieniłem zdanie.

Przyszedł mi do głowy pomysł na program z tą postacią, więc jeżeli chcesz to mogę przesłać Ci go na PW, Arkao.

https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-308554

• Urządzenie:  Windows

Dużo osób skomentowało całe gale, więc ja jak zwykle odniosę się do swojej postaci. Wieri chyba nie przeczytał opisu Shadowa, bo tam napisałem, że mało gada. Mi się podoba, że tak często się pojawiam, ale szkoda mi walki w turnieju X Division...choć mam już pas TT, więc nie można chcieć wszystkiego ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-309061

Kiedy następna gala? Ostatnio coś ucichł temat AFF, tydzień od ostatniej gali minął. Chyba nie porzuciłeś pomysłu? :(

Nie spokojnie , aktualnie pracuje nad następną galą. Po prostu nie chcę by to było zrobione szybko i byle jak. Chcę to zrobić w jeszcze kilka dni żeby poziom był wysoki.

https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-309078

Wieri chyba nie przeczytał opisu Shadowa, bo tam napisałem, że mało gada.

Przeczytał, przeczytał :D. Głupio by było nie znać swojego TT partnera. Zwróciłem na to uwagę z tego powodu, że ja również napisałem, że przeważnie maja postać jest małomówna, a mówi znacznie więcej niż Shadow :). Nie przeszkadza mi, że to Bart jest "mówcą" w tej drużynie, ale jego partner od czasu do czasu mógłby coś dopowiedzieć albo przytaknąć xD.

https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-309083

• 3 tygodnie później...

Kiedy następna gala? Ostatnio coś ucichł temat AFF, tydzień od ostatniej gali minął. Chyba nie porzuciłeś pomysłu? :(

Nie spokojnie , aktualnie pracuje nad następną galą. Po prostu nie chcę by to było zrobione szybko i byle jak. Chcę to zrobić w jeszcze kilka dni żeby poziom był wysoki.

Minęło kilkanaście dni... Dalej pracujesz, czy brak weny twórczej?

https://forum.wrestling.pl/topic/31803-aff-gale/page/2/#findComment-310551

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Pioro86
      Tak, ale wieku nie oszukasz, to co dla Adama może być "wykrzesaniem" wszystkich sił, dla innego zawodnika może być normalnym wyczynem, z czysto wrestlingowego punktu widzenia. Nie lubię oglądać starszych wrestlerów, wole postawić na młodość  
    • Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
    • DarthVader
      Vibe niczym Hulk Hogan vs Ric Flair z TNA w 2010 roku...   Tak bardziej serio, to Edge vs Jericho na WM XXVI było całkiem spoko.  
    • IIL
      Dosyć ciekawe rozdanie na następnym Collision - The Learning Tree vs Rated FTR. Sprawdziłem na cagematchu kiedy ostatni raz Copeland i Jericho walczyli sobą: Lista wszystkich walk: Adv. Search « Matches « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database   Ostatnie 10 single matchy: Lista wszystkich single matchy: Adv. Search « Matches « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database  
  • Dodaj nową pozycję...