Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE planuje angle z Punkiem i Flairem? Jericho powróci przed

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
HudsonMaverick, Cody Rhodes też obecnie jest zwykłym gościem w gaciach, a jakoś słabych umiejętności w ringu i przy mikrofonie nie można mu zarzucić, bo jest w tym bardzo dobry. Gdyby McGillicutty dostał jakąś szansę, to na pewno wykorzystałby ją tak jak należy i z całą pewnością przekonałby was do siebie. Historia dokładnie taka sama jak z Rhodesem, który zza czasów Legacy też był niby mdły i nijaki, ale dostał szansę i ją wykorzystał.
Opublikowano
Z tym, że Cody "dorobił" się byciem Dashing i późniejszą obsesją oraz noszeniem maski. Miał też dość ciekawe feudy. Wiadomo, że od federacji to zależy, ale najwyraźniej Rhodes zrobił coś, by mu zaufano, z Perfectem musi być inaczej.
Opublikowano

Ponieważ Cody mial/ma (Cody's moustache) swoje momenty, poza tym on po prostu zasługuje na pozycję wyższą niż obecnie posiada.

A co zapamiętałeś z kariery McGiligiligilicutty'ego? Bo ja nic poza jego debiutem na HiaC, gdzie zatakował Cenę. I proszę, nie wspominaj mi o zdobywaniu tag team title, bo zapewne obaj nie pamiętamy, komu je odbierał.

"Triple H był zwolennikiem długich title reignów, a Ziggler potrzyma pas miesiąc, to się kupy nie trzyma" - ok, ale fakt, że jest zwolennikiem zmiany posiadacz 2x do roku nie oznacza, że będzie tak w przypadku każdego zawodnika, to także nie trzymaloby się kupy.

Sorry, jeżeli niedokładnie sparafrazowałem czyjeś słowa i nie napisałem do kogo odnosi się pierwsza część komentu, ale nie mam wglądu do pozostałych wypowiedzi.

Opublikowano

Karpin, Cody w Legacy nie błyszczał, nie pokazywał na co go tak naprawdę stać (podobnie jak Cesaro na początku, czy też Szkot), a wypromował się dzięki Randy'emu Ortonowi, a później być może dzięki swojemu ojcu, Dusty'emu (ostatnio Rikishi próbował wpisami na twitterze zwrócić uwagę WWE na Usos, ale najwidoczniej nie wyszło mu to)... Cody'emu mógł pomóc Dusty, natomiast ''Majkowi'' nie ma kto...

I proszę, nie wspominaj mi o zdobywaniu tag team title, bo zapewne obaj nie pamiętamy, komu je odbierał.

Nie musisz mnie oto prosić, bo i tak bym o tym nie wspomniał, ponieważ ile te pasy w tamtym okresie tak naprawdę znaczyły i jak w tamtym okresie prezentowała się dywizja TT? Marrella/ Kozlov, Otunga/ McGillicutty, Gabriel/Slater?