Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rozstrzygnięcie konkursu Zostań mistrzem WWE - WWE Champions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W drugim konkursie z serii "Zostań mistrzem WWE" pas WWE Championship ufundowany przez firmę Mattel padł łupem Igora A. Autor w bardzo naturalny, rozrywkowy a zarazem niestandardowy sposób podszedł do tematu proma, w którym wyjaśnia w jaki sposób zamierza pokonać CM Punka (a może właśnie nie?).

Za...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-rozstrzygniecie-konkursu-zostan-mistrzem-wwe-19-12-2012.html
  • Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 831
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dzięki wielkie. Jednak opłacało mi się jajo wypić. Dla wszystkich ciekawych - nie polecam.
Opublikowano
Tomek R. i Jacek D. - też zasługują na wyróżnienie. Niestety Panowie, pas był tylko jeden, ale jeszcze WHC do zgarniecia :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano

HAHAHAHAHAH!!! ! :D :D :D :D :D

Pas Polsatu :) Spójrzcie w górę, w dół... SIEDZE NA KOCIE :D

Zaje.biste :D I tyle w temacie.

Gratuluję pomysłu.

Opublikowano
Kozacki pomysł na promo. Chylę czoła jeśli chodzi o kreatywność :D Za wyróżnienie natomiast bardzo dziękuje :)
EAT IT, YEAH!
Opublikowano
Nie będę się kto wie jak rozpisywał i powiem tylko tyle... Bardzo pozytywnie! Spodobała się mi ta praca, ponieważ było wesoło, dużo humoru, autor jest bardzo pomysłowy i kreatywny (nie obchodzi mnie to, czy ktoś miał w tym współudział) i cieszę się z tego, że wygrał. Ja również miałem wziąć w konkursie udział, ale niestety wyszło jak wyszło i jednak nie wziąłem udziału, ale gdybym jednak miał czas i wysłał swoją pracę (bo coś tam nagrywałem), to myślę, że z miejsca przegrałbym zwracając uwagę na kreatywność, bo ja bardziej skupiałem się na sposobie wypowiedzi niż na kreatywności.
Opublikowano
Tomek R. i Jacek D. - też zasługują na wyróżnienie.

Można odnotować iż Jacek D. w pewnym momencie szedł łeb w łeb z zwycięzcą konkursu i w ostatecznym rozrachunku zdobył nie wiele mniej głosów niż wygrany.

Zatem jemu i Tomkowi też gratulujemy dobrych prac.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano

Jako urzędujący Mistrz Zjednoczonych Stanów Attitude pragnę wyrazić swoją opinię

Gratuluje zwycięzcy, promo było naprawde przednie, różniło się od mojego generalnie tym że było o wiele zabawniejsze, a także jak domniemam cały czas w tej tendencji było utrzymywane. Moje należało do kategorii z tych ciężkich, aczkolwiek w przeciagu 30 sekund zdązyłeś mnie rozłożyć na łopatki ze śmiechu.

Sam pas jest dość małych rozmiarów, ale w kategorii zabawka zdaje egzamin, generalnie otwartą dłonią będziesz mógł go przysłonić. Poza tym to fajna rzecz do powieszenia nad łóżkiem, oraz dodaje +5 w kategorii samopoczucia.

O pas WHC nie będę zabiegał ze względów takich że mam dość "krytyczne podejście" do Facebooka i lajków (aczkolwiek już niedługo zlajkuje Attitude.pl i Attitude mówi).

Jeszcze raz gratuluje zwycięzcy :)

Opublikowano

http://img560.imageshack.us/img560/3628/dsc0094by.jpg

Dziękuję za świetny wigilijny prezent.