Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Porażka The Shield w pierwszym meczu, Brooklyn Brawler w Hal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack zawiera otwarte spoilery TLC PPV.

Santino Marella został na Twitterze zapytany przez fanów o to, co zamierza robić po zakończeniu kariery ringowej. Odpowiedział, że czas pokaże, ale być może będzie to aktorstwo, prowadzenie własnego show lub komentowanie.

Oficjele WWE próbują nakłonić Scotta Halla...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-porazka-the-shield-w-pierwszym-meczu-brooklyn.html
  • Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ziggler - YES!! Cena - BUU!! Ciekawe czy z tego wwe bylo zadowolone :>
Opublikowano

wpisz sobie na youtube "

"lordofsuckers" to moje konto ,wejdz na kanal i zobacz. dodalem ten moment na yt. : )

Opublikowano
A ja z innej beczki. Wie ktoś może gdzie można pobrac tegoroczne tribute to the troops? Pozdrawiam.
Opublikowano
Nie rozumiem jak nudne już "Feed Me More!" mogło wygrać z YES-manią Bryana, która dalej świetnie się sprzedaje :?
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"
Opublikowano

"Ziggler - YES!! Cena - BUU!! " - to już normalka, zazwyczaj na PPV's Cena zbiera dużo gorszą reakcję niż na tygodniówkach, ale jak WWE odebrało chanty "ole ole ole ole Boring BOOORING" (Sheamus vs Show) lub "You can't wrestle" albo "El Generico" w main evencie :>

W dodatku najlepsze reakcje (poza Bryanem i Kanem) zebrali heelowie, fejsy albo dostawali heat, albo zerową reakcję (Ryback).

Ogólnie cale pPV zaskoczyło mnie pozytywnie, 2 świetne walki, jedna bardzo solidna, nei spodziewałem się, w dodatku w/w Ryback, którego obawiałem się najbardziej, zamiast standardowo spieprzyć spot, przydał się jako taki typowy niszczyciel.

Wyniki ogólnie były do przewidzenia, chociaż heel turnu AJ nikt się pewnie nie spodziewał.

Opublikowano
Cena po raz kolejny pokazał, że "he CAN wrestle". Gala była zajebista. Zwłaszcza TLC match. Każdy z The Shield pokazał się ze znakomitej strony. Bardzo dobre zwieńczenie roku przez WWE.
Opublikowano

Ej, ej, ej czegos tutaj nie rozumiem to wreszcie the shield wygrało czy przegralo bo w jednym newsie pisze ze Ryback spinowal Ambrose'a, a ponizej ze Roman Regins napisal na Tweterze ze po zwyciestwie na TLC ... i tak dalej i tak dalej XD o co tu chodzi ???

Kiedy nowy konkurs i wyniki starego ???

Opublikowano
  • Autor
o co tu chodzi ???

O czytanie ze zrozumieniem

Opublikowano
tez tego nie rozumiem !!! przeciez yes robilo furrore, a feed me more to byl zwykly chant, widac ze dzieci glosowaly, chodzilo ze na house shole Shield przegralo a na TLC wygralo.
Opublikowano
haha a slyszeliscie " LEt's Go Ziggler" w miare napoczatku ?tak glosnego popu nigdy nie slyszalem dla heela , potem Cena dostal u cant wrestle , i chcial pokazac ze umie , i spieprzyl monkey flip , hahaha znowu sie upokorzyl.
Opublikowano

A no tak mój bład dzieki Vercyn...

A kiedy te rzeczy konkursowe???

Opublikowano
I znów kontrowersyjny tytuł ;)
Opublikowano
TLC - najlepsza gala roku, zdecydowanie. Ryback & Hell No vs. Shield - najlepsza walka gali, przecudowny chaos, praktycznie żadnej przerwy na oddech! Wciągnąłbym tę walkę na listę nagród slammy.
Opublikowano
Ja mogę oddać kapcie i spodenki że do WWE powróci Billy Gunn lub Scotty 2 Hotty coś mi tak się zdaję jak nie oni , to Cabana lub Carlito ! albo Morrison.