Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Wielki debiut na Elimination Chamber? Del Rio przejdzie face

Vercyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dolph Ziggler napisał na Twitterze, że jest obecnie w życiowej formie, a jego niedzielne starcie z Johnem Ceną będzie największą walką w jego karierze.

Oficjele postanowili porzucić pomysł z historią miłosną AJ Lee i Johna Ceny, przynajmniej w pewnej części. Ma to związek z pojawieniem się zdjęć Johna i byłej Divy &...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wielki-debiut-na-elimination-chamber-del-rio.html

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Oczywiście, że według oficjeli Roman Reigns jest najbardziej perspektywistyczny. Co tam, że Ambrose na micu i w ringu zjada go jako przystawkę, a Rollins jest przynajmniej lepszy ringowo - Vince lubi dużych chłopców.

Pojawiły się plany, aby odwrócić Alberto del Rio z heelowej na face’ową stronę. Oficjele WWE bardzo chcą mieć topowego hiszpańskiego babyface’a.

że que? Nie wyobrażam sobie Alberto w roli baby face'a. Musiałby pozbawić się Ricardo oraz wjazdów samochodami na arenę.

To, że Roman ma "największy potencjał" to było widać w potyczkach Shieldu, Ambrose dużo gada, tylko Rollins jakoś zmarginalizowany jest.

Cena będzie unikać AJ czyli powtórka z Punka...

Co do WHC to nie chciałbym, żeby rudy po raz drugi skroił kogoś z pasa na Wrestlemani bo to za duże wyróżnienie dla kogoś takiego jak on. Wiem, że to bardzo możliwe ale w moich oczach swoim nudnym runem i całokształtem w żaden sposób nie zasłużył na to. Raz dali mu szansę z WHC i jak wyszło to wiadomo...

Ryback dalej beznadziejny za mikrofonem. Po co on te sztuczne przerwy na sapanie robi?

Kolega się tak nie oburza - to, że o kimś mówi się, że jest perspektywiczny nic wielkiego nie znaczy, jest wielu "perspektywicznych" zawodników, którzy nic nie osiągnęli. Jasno powiedzieli, że Reigns jest gorszy ringowo niż pozostała dwójka, ale to nie ma znaczenia. Dobrze, że w ogóle WWE chce stawiać na młodych. Reigns jest duży i co z tego, Rock, Undertaker, Nash, Goldberg też są wielcy, a osiągnęli dużo i są świetni w ringu - postura nie ma znaczenia, tylko umiejętności i charyzma. Ambrose i Rollins powinni dużo osiągnąć o ile nie dadzą im jakichś głupich gimmicków, jak ten striptizer/tancerz co ma zadebiutować. Nawet nie pamiętam jak ma na imię, bo mnie to zupełnie nie obchodzi - kolejny kretyńśki gimmick i tyle.

MVP nigdy nie lubiłem, ale Shelton to dobry zawodnik i chętnie go zobaczę ponownie w WWE.

sRyback i jego proma są głupie i nudne, a on jako main eventer to kpina z wrestlingu i prawdziwych wrestlerów, McMahon - oddaj władze HHHowi, błagam Cie, po prowadzisz WWE na skraj przepaści.

Rock ma wystapic na wszystkich raw od RR do WM czyli naliczyłem że bedzie na 13 Raw ( 2 przed RR, 10 od RR do WM i 1 po WM-ce) i do tego 3 PPV. Oby częsciej były takie pobyty legend

Kolega się tak nie oburza - to, że o kimś mówi się, że jest perspektywiczny nic wielkiego nie znaczy, jest wielu "perspektywicznych" zawodników, którzy nic nie osiągnęli. Jasno powiedzieli, że Reigns jest gorszy ringowo niż pozostała dwójka, ale to nie ma znaczenia. Dobrze, że w ogóle WWE chce stawiać na młodych. Reigns jest duży i co z tego, Rock, Undertaker, Nash, Goldberg też są wielcy, a osiągnęli dużo i są świetni w ringu - postura nie ma znaczenia, tylko umiejętności i charyzma. Ambrose i Rollins powinni dużo osiągnąć o ile nie dadzą im jakichś głupich gimmicków, jak ten striptizer/tancerz co ma zadebiutować. Nawet nie pamiętam jak ma na imię, bo mnie to zupełnie nie obchodzi - kolejny kretyńśki gimmick i tyle.

MVP nigdy nie lubiłem, ale Shelton to dobry zawodnik i chętnie go zobaczę ponownie w WWE.

sRyback i jego proma są głupie i nudne, a on jako main eventer to kpina z wrestlingu i prawdziwych wrestlerów, McMahon - oddaj władze HHHowi, błagam Cie, po prowadzisz WWE na skraj przepaści.

Rhodes starał się latami, żeby wypracować jakąs tam markę i nazwisko w WWE, żeby ludzie nie kojarzyli go tylko z ojcem, a może się okazać, że wystarczy mu jeden tak tragiczny, że aż śmieszny wąsik, by stać się over z fanami.

W sumie żadna niespodzianka, jesli chodzi o występ Rocka na EC, i tak wejdzie ostatni, według mnie to własnie tam ma wiesze szanse na zdobycie tytułu, na RR Punk powinien zachować pas i udowodnić, że 14 miesięcy runu coś znaczą, w sumie poza Chrisem Jericho, wiecznie podkładanym nie miał wysoko postawionego rywala, Ceny nie skroił czysto ani razu. Rock przegra na RR, a na EC wyeliminuje ze 3 rywali i odbuduje swoją swietność, na WM wszystko wskazuje na Dwayne vs Punkiboy 2. Chyba że Rock dostałby Takera, ale wtedy Paulowi zostają Cena/HHH/Lesnar, czyli raczej odpada.

Jedno jest pewne ambrose na bank w przyszłości zostanie kimś ważnym w federacji,jego mic-skill jest na poziomie takich osób jak : Austin , Rock , Foley , Piper .Wszystkich niszczy pokazuja na co go stać,ringowo też rozpierdziela,Roman się chowa do Ambrose i tyle.

Ja to od razu wiedziałem że Ambrose będzie kimś ważnym w tej stajni a nie jakiś regins,bo to z nim Punk ma najlepszy kontakt po za ringem itd. , dzięki ambrose'owi zobaczycie raz na ruski rok trochę krwi , i parę świetnych promo .. Punk może i ma mic-skill dobry ale Ambrose go przerasta wiem że zaraz polecą w moją strone hejty jak to zawsze ale taka prawda .. pół rosteru do niego się chowa i tyle .. taki Cody lub

Ziggler nie mają takiego micu jak on , no sami powiedzicie wiem że będzie cie zaprzeczać bo Cody i Ziggler to dla was bogowie, ale zjadł bym Cody'ego lub Ziggler za mikrofonem taka prawda .. i nie kłócie się nawet .. bo taka prawda ..

Dolph ma rację, to ( narazie ) jego najważniejsza walka w karierze. Mam nadzieję, że wygrana bo walizka Johnowi na nic się nie przyda, Road to WM już niedaleko, Johna czekają inne plany. Ja dalej liczę na to, że finalnie na WM dostaniemy pojedynek o WHC Ziggler vs. Jericho, a nie Orton vs. Sheamus. The Rock w komorze ? Prawdopodobnie zgarnie wtedy pas. Wydaję mi się, że WWE chce na Wrestlemanii matchu Punk vs. Rock vs. Cena o pasior. Generalnie jestem za, chciałbym żeby Punker trzymał pas do WM( albo dłużej) choć pewnie straci go na Royal Rumble. Właściwie to ciekawi mnie jak oni chcą, żeby fani kupili Punka jako realnego przeciwnika Rocka. CM dostaje wciry od Wędkarza, Ceny a Miz się z niego wyśmiewa. Akurat na taki pojedynek mistrz powinien być maksymalnie wypromowany, czyste pojechanie Ceny byłoby idealne. Ale na to już za późno.

Rock, rock, rock...

Ciekawe, że AŻ tak często się pojawi, jak znam życie napyskuje Punkowi, zeszmaci go razem z Jasiem, potem wygra na RR etc...

I po co mu jeszcze pas dawać?

Wypiął się na wrestling, na rzecz aktorstwa, to niech teraz wrestling wypnie się na niego...

Gdyby wrócił Y2J jako face, dopiero on jak dla mnie mógłby zgarnąć ten pas... Rybak to kupa gó*na, Cena już się swoje napasił, nikogo innego pod WWE Title nie dadzą. O Ewentualnie Bryan mógłby go dostać, ale jakoś w to wątpię...

Dashing Cody Rhodes > Cody Rhodes

Seth > Dean > Reigns

Ja bym tutaj troszeczkę zmienił:

Ambrose > Reigns > Rollins.

Seth tak naprawdę poza umiejętnościami ringowymi nie ma nic i dla mnie jest narazie na poziomie mid cardu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • Attitude
      https://www.youtube.com/watch?v=cmOvEdm10ikZobacz na YouTube
    • PpW
      TO NIE JEST MAIN EVENT, KTÓRY MOŻNA PRZEGAPIĆ, AXEL FOX VS MISTER Z - CHRISTMAS STREET FIGHT 🤯🎅 Zestawienie na które Fanatycy czekali od samego przybycia "Polskiego Lisa" do Ewenementu... NO I SIĘ DOCZEKALI 🔥🔥🔥 Czy walka której Axel domaga się od "Ale Grzeje" pójdzie po jego myśli, a może "Real Deal" powtórzy swój sukces z "Co Za Noc" i znowu przypnie Lisa? 🦊🔫 KUP BILET NA GRUDNIOWE HARDCORE FRIDAY I PRZEKONAJ SIĘ SAM 🔥🔥🔥 Bilety dostępne na stage24 - UWAGA ZOSTAŁA JUŻ TYLKO 2 PULA 🎟 Przeczytaj na fanpage.
    • Attitude
      W tym tygodniu doszło do bezpośredniej rywalizacji antenowej pomiędzy NXT i AEW Dynamite. Warto podkreślić, że NXT miało miejsce w legendarnej 2300 Arena i pojawiło się kilka postaci, które były mocno kojarzone z ECW. Najwidoczniej ta decyzja zadziałała pozytywnie, NXT zebrało o niemal 100 tysięcy osób więcej przed telewizorami niż Dynamite. NXT oglądało 619 tysięcy widzów, a Dynamite 523 tysiące. W ratingach przełożyło się to na 0.17 vs 0.16. Link do filmu Dzisiaj w nocy dojdzie do pierwszego SmackDown po Crown Jewel. Na ten moment WWE potwierdziło: - WWE Tag Team Champions Motor City Machine Guns pojawią się Grayson Waller Effect - Jey Uso zaprosił Samiego Zayna na SmackDown do dyskusji o wydarzeniach z Crown Jewel - Co dalej dla Cody'ego Rhodesa? - Wystąpi Roman ReignsPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KPWrestling
      Pora na walkę wieczoru! Na gali KPW Godzina Zero 2024 Red Scorpion pokonał Jacka Jestera i po raz kolejny obronił tytuł mistrza KPW. Wydawało się, że Włoch opuści najważniejszą galę roku z pasem na ramieniu, jednak celebrację przerwał mu niespodziewanie Hans Schulte. Niemiec wygrał wcześniej walkę Siedmiu Wspaniałych, gwarantując sobie mistrzowski kontrakt, który postanowił wykorzystać tego samego wieczoru. Były mistrz KPW Tag Team wyzwał do walki bardzo zmęczonego Scorpiona i zgodnie z przewidywaniami, pokonał go, odbierając mu pas. Nie ma wątpliwości co do tego, że był to skrajnie nierówny pojedynek. W związku z tym władze KPW postanowiły dać byłemu mistrzowi szansę na rewanż. Scorpion i Schulte zmierzą się po raz drugi! Tym razem jednak każdy z nich będzie gotów do walki w stu procentach. Szykujcie się na fenomenalne, historyczne starcie. Czy "Il Guerriero Mascherato" znów zachwyci polską publiczność i zostanie mistrzem KPW po raz drugi? Czy też przebiegły i cyniczny Hans Schulte udowodni, że zwycięstwo z Włochem na Godzinie Zero nie było jedynie wykorzystaniem chwilowej słabości rywala? Hans Schulte vs. Red Scorpion Instagram: hansschultepro redscorpion_wrestling KPW Championship match Gala Wrestlingu: KPW Arena 26 15 listopada 2024 Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpw.kupbilecik.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...