Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series na Extreme Sports Channel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/esc.gif

Informacja prasowa

Przetrwają tylko najsilniejsi

Odbywająca się od 1987 roku coroczna gala WWE Survivor Series, jedna z czterech najważniejszych organizowanych przez federację WWE, tym razem gościła w American Bankers Life Fieldhouse w Indianapolis. Gratką dla wszystkic...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wwe-survivor-series-na-extreme-sports-channel.html
  • Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
bezwzględny Rey Orton ???? WTF ?
Opublikowano
Nawiązaliście współpracę z ESC? Myślałem że konkurencja wiadomo która ma to na wyłączność
Opublikowano

W Miami legendarna grupa zapaśników The Nexus, z Davidem Otungą na czele

Czy to jakiś żart ? To SS z tego roku czy 2010 ?

Opublikowano

Po pierwsze - Attitude nawiązało współpracę z ESC? Myślałem, że z WrestleFans mają umowę na wyłączność...

Po drugie - to jest opis SS 2010 a nie 2012...

Opublikowano

Ja myślę, że to jednak jest ta zapowiadana reaktywacja Nexus. Wiedziałem, że Otunga stanie się czołową postacią tej odrodzonej stajni! Natomiast SS, które wszyscy widzieliśmy było wielką mistyfikacją wymierzoną w torrentowców, piratów itd. :)

No bo chyba nie jest to retransmisja gali sprzed dwóch lat?

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Ludzie, to jakiś easter egg i pstryczek w nos ESC, a wy się pytacie, czy attitude nawiązało współprace z tą stacja, użyjcie no mózgu czasami :D
Opublikowano

''Natomiast SS, które wszyscy widzieliśmy było wielką mistyfikacją wymierzoną w torrentowców, piratów itd. :) ''

Ja oglądałem live xD

Opublikowano
''Natomiast SS, które wszyscy widzieliśmy było wielką mistyfikacją wymierzoną w torrentowców, piratów itd. :) ''

Ja oglądałem live xD

Zatem mistyfikacja była dużo szersza niż się spodziewałem. Może prawdziwe SS z odrodzonym Nexus obejrzeli tylko wybrani i dopiero teraz mamy szansę obejrzeć to na Extreme? Nie wiem jak wy, ale ja już kupuję popcorn! :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
o co wam w tym chodzi?
Opublikowano
Koper zmień dilera albo nie pal już więcej
Opublikowano
Żadne mistyfikacje. Po prostu odbyły się 2 Survivor Series. Jeden był w Ameryce (właśnie ten puszczali w USA) a ten prawdziwy odbywał się w Wąchocku i tam Nexus pod przywództwem Davida Ottundgi walczył w No DQ Match 7 vs. 1 Elimination przeciwko Hornswoggle. Pokonał ich wszystkich przez submission.
Opublikowano
  • Autor
Nastąpił błąd w wysyłce materiału prasowego z centrali ESC do polskiej agencji PR, które rozsyła takie materiały. Jak tylko otrzymamy prawidłowy tekst, podmienimy go w powyższym newsie. W przyszłości będę mniej ufny co do jakości takich materiałów.
Opublikowano
Koper serio czytaj co wstawiasz...